Yanlıṣın var. Talisca 17 yaşındaydı ve Ali Ece onu önerdi bize, yalvardı alın bunu diye, fiyatı 500.000 idi. Beşiktaş almadı, gençtir tutmaz bekliyemeyiz, ayni senin kafanda konuştular.
Metin Tekin bize Selçuk İnan'ı önerdi, fiyatı 300.000 eurodu. Yönetim almadı, gençtir, patlama yapana kadar bir ömür geçer falan filan. Sonra ne olduğunu gördük.
Bana gelip burda Beşiktaşın o mükemmel transfer politikasını savunma çünkü öyle birşey yok.
Fikret Orman gitmeden evvel bir scout ekibini kurdu, başında Gökhan Keskin vardı ve 5 kişilik bir scout ekibiydi. Ali Ece'nin dediğine göre kulüp binasında büyük bir oda vardı, orada Wyscout sistemiyle çalışıyorlardı, bi ton dijital ekran ve arama sistemleri ile. Bi ton genç yetenekli ve ucuz futbolcuları buldular. Bu ekibe ara sıra Ali Ece de katkıda bulunurdu.
ANÇ'ın göreve gelirken ilk yaptığı iş, bu ekibi iptal etmek ve herkesi göndermek. Gökhan Keskini bile küstürdü ve gönderdi. Bu scout ekibinden bir kaç kişi sonra Galatasaray'da görev aldılar.
Scout sistemi iptal oldu, herşeyi menejerler devraldı.
Emrecan Uzunhan, Emrecan Bulut, Onana, Muleka, Umut Meraş, çok harika transferler.
ANÇ: "Olm he bi arayın bi menejerleri sorun kim var bakalım"
EK: "Tamam başkanım"
Menajer: "Hello mister Çebi, i have a couple of players, very gooooood"
ANÇ: "Gooood, oké! Come to Beşiktaş!"
benmi transfer politikasını övüyorum sen taliscadan dahamı iyi biliyorsun teklifi çünkü benim anlattığım ı söyleyen taliscaydı ali ece kim futbol otoritesimi
Sen gerçekten çok boş yapıyorsun üslubun ergen üslubu bunu hakaret olarak söylemiyorum ırkçılık yapıyorsun belli kesimleri aşağılıyorsun böyle üslupta bir beşiktaşlı konuşmaz senin beşiktaşla alakalı konuşmadan önce beşiktaşlı nasıl olunur onu öğrenmen lazım