2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995176 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

geçen yıl hele ki 2. hafta yasin kol güzel doğramıştı hakkımızı arayınca tff'nin başındaki racon kesti masalara vurdu, bundan güç alan hakemler doğramaya devam etti. sene başında anç ve şenol hoca konuşurken tff'nin başındaki renklilerin başkanlarına konuşurken ki görüntrüleri gördük. velhasıl taraftarın hem sosyal medyadan hem de tff binasına yürümesi gerek yoksa hangi başkan hangi oyuncu gelirse boş.

gs-ts maçında sıradan normal maç adamlar hakkımız yeniyor diye açıklama yaptılar utanmadan. trezegetin kaburgası kırıldı faul bile çalınmayan maçta. adamlar adalet bile istemiyorlar direk kayrılmak istiyorlar. bizde burda birbirimizi yiyelim.

Çevrimiçi annoca

manu greenwoodu serbest bıraktı. risk alınacaksa böyle risk alırsın. bir kaç yıl önce haaland mı mbappe mi greenwood mu deniyordu. genç ve potansiyelli ki oynarken ki hali manun ilk 11'ydi.

Çevrimdışı KartalınGücü

Cunku VAR hakemi topun cikip/cikmadigina karar vermiyor. Yani beklenecek bir karar yok. O karar cizgide duran yan hakemin sorumlulugunda. Bu bayrakla ofsayt bayraginin alakasi yok.
IFAB protokolunu zaten attim, isteyen bakabilir.

Kardeşim sen aşağıdaki bölümden ne anlıyorsun? Senin attığın linkten.

The categories of decision/incident which may be reviewed in the event of a potential ‘clear and obvious error’ or ‘serious missed incident’ are:

a. Goal/no goal

attacking team offence in the build-up to or scoring of the goal (handball, foul, offside etc.)

ball out of play prior to the goal

Çevrimiçi annoca

ben buradaki bazılarının Beşiktaşlı olmadığını düşünüyorum. objektif olmak farklı, insanları tahrik edici ve kışkırtıcı konuşmak farklı (bence)

Çevrimiçi gokhans

ANC mektup gondermis, ne romantiktir benim baskanim :) Simdi yayinlandi  durun bakalim ne yaziyor, henuz ben de  okumadim
https://bjk.com.tr/tr/haber/86791
Millet basın açıklamaları ile tehdit ediyo. Şantaj yapıyor, ileri gidip tff bile kurşunlatıyor. Medyayı, taraftarı ayaklandırıyor. ortalığı birbirine katıyor ki bize yapılanın 10'da birini yaşamamışlardır. Bize 2 yıldır yapılanlara ali koç yada botokslu başkan şu an tff yi istifa ettirmişti. Bizimkide mektup yolluyor. Bu kulübün hakkını savunamayacaksan niye başkanlık koltuğunu işgal ediyorsun be adam? eleştirdiğin orman'ın ayak serçe parmağının tırnağı olamazsın. Adam tff&mhk hatta siyasi iktidarı bile karşısına alarak takımı fb maçına çıkarmadı. Yaptığı atar gider ve konuşmalarıda ortada. Sözleriyle eziyordu rakip 2 takımı.. İtibar olarak tartışılmaz zirvedeydik o dönem. Şu adamdaki cesaretin milyonda biri yok sende. O makamda ödleklere yer yok.. (...)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Kardeşim sen aşağıdaki bölümden ne anlıyorsun? Senin attığın linkten.

The categories of decision/incident which may be reviewed in the event of a potential ‘clear and obvious error’ or ‘serious missed incident’ are:

a. Goal/no goal

attacking team offence in the build-up to or scoring of the goal (handball, foul, offside etc.)

ball out of play prior to the goal

Clear and obvious ne demek? Yoruma acik olmayacak kadar net. Pilot kamerasindan goremedigin acidan karar mi verecek adamlar cizginin dibindeki yan hakem dururken? Hakemin dibinde olan ve kameralarin net fikir vermedigi pozisyonda da "clear and obvious" olamiyor zaten.
Sabahtan beri twitter'da 1000 tane video donuyor zaten, hicbiri tv kamerasi degil. VAR'daki hakemler tribun cekimine sahip degil, tv'deki kameralardan goruyorlar ve cizgi kamerasi degil.
Bana dunya futbolundan VAR'in karar degistirttigi 1 tane tac/korner/aut pozisyonu gosterebilirmisin?

Bizim Sivas macinda da ona benzer pozisyon olmustu, pilot kamerasindan cikmis gibi gozukuyordu bizim attigimiz golden once, ama o kamera yaniltir. VAR karismamisti cizgideki yan hakemin kararina uymustu.
Ne yani, simdi yan hakeme o macta art niyetliydi de bize puani hediye mi etmek istemisti? Onu mu diyelim?

[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 18:12:02 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi levitate

manu greenwoodu serbest bıraktı. risk alınacaksa böyle risk alırsın. bir kaç yıl önce haaland mı mbappe mi greenwood mu deniyordu. genç ve potansiyelli ki oynarken ki hali manun ilk 11'ydi.

adımız çıkar hiç gerek yok, davası düştü ama suçsuz falan değil, biraz gezinince kanıtlar gözüküyor zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı KartalınGücü

Clear and obvious ne demek? Yoruma acik olmayacak kadar net. Pilot kamerasindan goremedigin acidan karar mi verecek adamlar cizginin dibindeki yan hakem dururken? Hakemin dibinde olan ve kameralarin net fikir vermedigi pozisyonda da "clear and obvious" olamiyor zaten.
Sabahtan beri twitter'da 1000 tane video donuyor zaten, hicbiri tv kamerasi degil. VAR'daki hakemler tribun cekimine sahip degil, tv'deki kameralardan goruyorlar ve cizgi kamerasi degil.
Bana dunya futbolundan VAR'in karar degistirttigi 1 tane tac/korner/aut pozisyonu gosterebilirmisin?

Bizim Sivas macinda da ona benzer pozisyon olmustu, pilot kamerasindan cikmis gibi gozukuyordu bizim attigimiz golden once, ama o kamera yaniltir. VAR karismamisti cizgideki yan hakemin kararina uymustu.
Ne yani, simdi yan hakeme o macta art niyetliydi de bize puani hediye mi etmek istemisti? Onu mu diyelim?

Ben var kararı değiştirsin demiyorum hakeme sen karar verme bırak pozisyon bitsin sonrasında uyarırsın var bakar diyorum. Her maç aynı uygulama yapılsın lehimize de aleyhimize de diyorum. Önümüzü kesmek istediklerinde kullanmasınlar diyorum.

80 tane açıyla çıktığını göremiyorsun hatta çıkmadığı görülüyor tüm çekimlerde o hakem nasıl bu kadar emin ve pozisyonu bile bekleyemeyecek kadar tezcanlı olabilir?

Çevrimiçi Samet Demir

ANC mektup gondermis, ne romantiktir benim baskanim :) Simdi yayinlandi  durun bakalim ne yaziyor, henuz ben de  okumadim
https://bjk.com.tr/tr/haber/86791
Parfümde sıksaymış. Bu ne ya. Dalgamı geçiyorlar bizimle. Lisede kız arkadaşından tekme yiyen erkek sendromuna girmişler resmen.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

ben buradaki bazılarının Beşiktaşlı olmadığını düşünüyorum. objektif olmak farklı, insanları tahrik edici ve kışkırtıcı konuşmak farklı (bence)
+1903 son zamanlarda çok fazla böyle düşünmeye başladım. Beşiktaşlı veya değil bilemem ama birilerinin adamı olanlar var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Niye aldık o zaman bu kadar para verip?

https://twitter.com/NagmalupArma/status/1693633929851314306
Hiç yer işgal etmesin, böyle vurdumduymaz , hantal, topla ilişkisi zayıf adamları almasınlar. Gitmesi kadroyu rahatlatır.

Çevrimiçi Ravenman

Zor bir serüven geliyior.

Adana, Sivas, Kayseri ve aralarında 2 defa Kiev.

İşte dün kazansaydık bukadar stres enerjisi olmazdı, 6 puanını alırdın önüne bakardın.

Hayırlısı olsun, Oktay Derelioğlu'nun dediği gibi erken bir sinyal bu, erken uyanış.

Toparlanmamız lazım. Daha 36 lig maçı var dünkü maçı telafi edebiliriz.

Yeterki takımdaki iş yapmayanlar gitsin (Muleka, Montero, Onana, Hasiç).

En az 3 transfer şart (stoper, santrafor, kanat).

Çevrimdışı KartalınGücü

Hiç yer işgal etmesin, böyle vurdumduymaz , hantal, topla ilişkisi zayıf adamları almasınlar. Gitmesi kadroyu rahatlatır.

Aynen zararın neresinden dönsen kardır.

Çevrimiçi annoca

günün tek güzel haberi. bu onanayı kim izledi kim önerdi kim aldırdı kim aracı oldu çok merak ediyorum. daha önce umut vadeden şekilde oynamış olabilir eyv ama bizim sisteme çok aykırı duruyor.

Çevrimdışı mellfred

geçen yıl hele ki 2. hafta yasin kol güzel doğramıştı hakkımızı arayınca tff'nin başındaki racon kesti masalara vurdu, bundan güç alan hakemler doğramaya devam etti. sene başında anç ve şenol hoca konuşurken tff'nin başındaki renklilerin başkanlarına konuşurken ki görüntrüleri gördük. velhasıl taraftarın hem sosyal medyadan hem de tff binasına yürümesi gerek yoksa hangi başkan hangi oyuncu gelirse boş.

gs-ts maçında sıradan normal maç adamlar hakkımız yeniyor diye açıklama yaptılar utanmadan. trezegetin kaburgası kırıldı faul bile çalınmayan maçta. adamlar adalet bile istemiyorlar direk kayrılmak istiyorlar. bizde burda birbirimizi yiyelim.
yönetimin yapacağı şey tff başındakini açık ve net gs’lı olmakla ve görevini kötüye kullanmakla suçlamaktır
hakemlerin hataları kasten diyeceksin
takım seçiyorlar diyeceksin
hukuğu çağıracaksın
hukuk gereğini yapmıyorsa biz yaparız o saatten sonra çarşı karışır diyeceksin
fetönün spor ayağı diyeceksin
gs stadında rakipleri döverek puanlar alıyor herkes üç maymunu oynuyor bu böyle gitmez diyeceksin
buraya gs’nin usülsüz transferlerini de ekleyip çatallaştıracaksın mevzuu 
öyle adil yönetim istiyoruz falan laf-ı güzaf
burası ortadoğu burada azıcık tevazü göstereni silkelemeye  çalışırlar

Çevrimdışı sEuL

Onana'dan iyi oyun/performans degilde mac icerisinde ileriye donuk yapabileceklerine dair ufak esintiler bile goremedik. Erken olabilir ama o isigi gosteremedi su ana kadar, belkide en iyisi kontratindan cikabiliyorsak en az hasarla cikabilmek.

Ama bu bir sonraki transfer fiyaskosunu ortmeyecek tabi, Rob Holding'in ismi geciyor stopere simdi de - ne kadar vasat isim varsa klube kitleyecekler ve buyuk bir harabe birakacaklar gitmeden once. Daha fazla bu klube zarar vermeden bu yonetimin fisi artik cekilmeli. Muhalefetten bir kisi bile cikip sunlara ses cikartamiyor mu Allah askina ya?

Çevrimiçi Ravenman

Bu ara Talisca Arap Şampiyonlar Ligi'nin listesine girmedi.

Al-Nassr'in 5 yabancı yazma hakkı vardı ve bu listeye yazılanlar:

- Cristiano Ronaldo
- Fofana
- Mané
- Brozovic
- Telles

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben var kararı değiştirsin demiyorum hakeme sen karar verme bırak pozisyon bitsin sonrasında uyarırsın var bakar diyorum. Her maç aynı uygulama yapılsın lehimize de aleyhimize de diyorum. Önümüzü kesmek istediklerinde kullanmasınlar diyorum.

80 tane açıyla çıktığını göremiyorsun hatta çıkmadığı görülüyor tüm çekimlerde o hakem nasıl bu kadar emin ve pozisyonu bile bekleyemeyecek kadar tezcanlı olabilir?

Abicim bu pozisyon ofsayt gibi VAR'in karisabilecegi pozisyon degil, o yuzden direkt karar veriyor. VAR'in degistiremeyecegi bir karari niye bekletsin?
Ben sana uygulamayi anlatiyorum. Yarin oburgun GS'nin attigi golde once iptal edip sonra VAR top cikmamisti diyip karar degistirtirse veya tersini uygulatirsa sabaha kadar bagir.
Zaten aciklama bu yonde olmaliydi. Yan hakemin yanlis yaptigini, ceza kesilmesi gerektigini, gelecekte de kararlarin ayni mekanizmayla alinmasi gerektigini, bunun takipcisi olacagimizi soylemeliydiler. Boyle soylersen gelecekteki eyyamlari da engellersin.

Çevrimdışı Talisca1903

+1903 son zamanlarda çok fazla böyle düşünmeye başladım. Beşiktaşlı veya değil bilemem ama birilerinin adamı olanlar var.
objektif taraftar olmaz eşyanın tabiatına aykırı adı üstünde taraf taraftar

Ben 50 kere yazdım bir kere daha yazayım beğenen alsın
Fanatik Beşiktaş lı bir adam
Beşiktaş haha diye gülerek yazamaz
4 tane sallar yazamaz
renklileri büyük harfle yazamaz
3 büyük var yazamaz çünkü tek büyük var

Anlayana
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 19:07:55 Talisca1903 ]

Çevrimdışı BlackEagle16

4 tane sallar yazamaz

Anlayana
+1903
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi levitate

e niye aldık o zaman? hoca istiyordu işi de yalan o zaman ulan ceyhun
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

e niye aldık o zaman? hoca istiyordu işi de yalan o zaman ulan ceyhun
zaten istemediğini de satır arasında söyledi amir Salih gedson var kanat yok dedim orta saha aldılar bakacağız dedi

Çevrimdışı beno1903

4 tane sallar yazamaz

Anlayana

Objektif olmak iyidir fanatik olmak iyi degildir. Fener gs ile ekonomik olarak makas acildi. Federasyon ve hakemler seni iplemiyor. Marka degerin yerle bir. Gelen oyuncular ya sakat yada futbolu birakmis. Sponsorun bile yok. Diger takimlar besiktas geldi diye gaza geliyor cünkü biliyorki en kötü kadro sende. Hocan desen inatci ve antipatik. Bos bos konusuyor. Taraftar desen maci sallamiyor artislik icin gelmis yarim saat bagiriyor mac sonuna sesi kalmiyor. Malesef kulübün komple bir bakimdan gecmesi lazim. Tamam en büyük besiktas ama gerceklerde ortada. Kupa sayisi en az bizde. Yani daha ne sayayim
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 19:45:00 beno1903 ]

Çevrimdışı Savaş

Onana'nın parasını Ceyhun versin. Yok öyle zarara sokup gitmek.

Adamin parasının çıkması için 100.000 forma satılması lazim. Sonra kulüpler batıyor.

Çok fena sovucem de ban yicem burda yapamıyorum. Kafasız herif ya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: