2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996990 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

kulüp istemiyor td istemiyor taraftarları istemiyor suudların istemediği oyuncuyu yana yakıla bekliyoruz 😂
Araplarda akıl ne arar maymun iştahlı herifler para … gibi aldılar hevesleri geçti işte aynı Aboubakar gibi
Aboubakar kötü mü şimdi bu mantıkla

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Hasic ve montero yerine kim gelecek bakalım

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pepe gelir Hasic'in yerine.

Çevrimiçi levitate

ghezzal'den çıkış bekliyorum maalesef...
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

14 yabancı var montero giderse 13 e düşer bir kontenjan var 20 tane oyuncu isteniyor stoper alınacak kesin taliscanın gelmesi için ghezzal yada muleka nın gitmesi gerekiyor başkada gönderebileceğimiz oyuncu yok

Çevrimdışı Zafer55

14 yabancı var montero giderse 13 e düşer bir kontenjan var 20 tane oyuncu isteniyor stoper alınacak kesin taliscanın gelmesi için ghezzal yada muleka nın gitmesi gerekiyor başkada gönderebileceğimiz oyuncu yok
Hasic var

Çevrimiçi Necmi

Hasic var
hasiç yok kadroda transfermarkt göstermiyor olsa bile 15 olur birşey değişmez
Sarajevoya kiralık gitmiş

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Pepe gelir Hasic'in yerine.
Pepe problemliymis, bu aksamki yayinda Batuhan Eksioglu'nun dedigine gore ... Adam kari kiz uyusturucu pesindeymis ikinci Dele Alli olacak diyor... Oyle adama ihtiyac  yok... Zaten Londra'da o kadar  sapitan adam 7/24 yasayan Istanbul'da sabaha dek gece kuluplerinden cikmaz ya da sabaha karsi cikar sokakta bankta yatar falan  :D, hic gerek yok ... Bence  Talisca'ya da  gerek yok ! Talisca'nin gelmesi takimi karistirmaktan baska bi ise yaramaz benim gordugum... Gelmesiyle sorunlar  yumagi icinde  buluruz kendimizi... Onu takim icinde hangi mevkide oynatacan, kimi kesip Taliscaya yer vereceksin, ayrica Arap liginden gelecek zaten temposu dusuk bir futbolcu , bu lige  alismasi ne kadar kolay olacak belli degil.. Taraftarin teknik direktorun kulubun istemedigi bir adama bu kadar  yanik olmak da ne bileyim.. Ayrica en onemlisi maas denegsi Talisca ya 7-8 verdin mi Abou nasil davranir hatta Rebic Ghezzal vs hatta Gedson'un tepkisi ne olur  bilemiyoruz, maas dengesi bizim gibi takimlarda cok onemli ... Bir baska mevzu da Talisca ile Abou@nun arasi acikmis, Abou'nun Arabistan'daki son macindan sonra Taliscayla arasinda  ariza yasanmis soyunma odasinda Atakan Kurt soyledi az onceki yayinda... Zor dostum zor yani.. Ben gelmemesinden yanayim bence Malinovskyi veya Berghouis cok daha fazla isimizi gorur... Haaa bir de iyi bir sey soyleyelim stad sponsorlugu icin; 21 Agustos'ta yonetim toplanip son karari verecek ve 22 Agustos'ta dunyaca bilinen bir  maraknin sponsorlugu aciklanacakmis.. 8-9 mil euro beklentisi var, sozlesm 3 yillik olacakmis...
Yorgo

Çevrimiçi annoca

Pepe problemliymis, bu aksamki yayinda Batuhan Eksioglu'nun dedigine gore ... Adam kari kiz uyusturucu pesindeymis ikinci Dele Alli olacak diyor... Oyle adama ihtiyac  yok... Zaten Londra'da o kadar  sapitan adam 7/24 yasayan Istanbul'da sabaha dek gece kuluplerinden cikmaz ya da sabaha karsi cikar sokakta bankta yatar falan  :D, hic gerek yok ... Bence  Talisca'ya da  gerek yok ! Talisca'nin gelmesi takimi karistirmaktan baska bi ise yaramaz benim gordugum... Gelmesiyle sorunlar  yumagi icinde  buluruz kendimizi... Onu takim icinde hangi mevkide oynatacan, kimi kesip Taliscaya yer vereceksin, ayrica Arap liginden gelecek zaten temposu dusuk bir futbolcu , bu lige  alismasi ne kadar kolay olacak belli degil.. Taraftarin teknik direktorun kulubun istemedigi bir adama bu kadar  yanik olmak da ne bileyim.. Ayrica en onemlisi maas denegsi Talisca ya 7-8 verdin mi Abou nasil davranir hatta Rebic Ghezzal vs hatta Gedson'un tepkisi ne olur  bilemiyoruz, maas dengesi bizim gibi takimlarda cok onemli ... Bir baska mevzu da Talisca ile Abou@nun arasi acikmis, Abou'nun Arabistan'daki son macindan sonra Taliscayla arasinda  ariza yasanmis soyunma odasinda Atakan Kurt soyledi az onceki yayinda... Zor dostum zor yani.. Ben gelmemesinden yanayim bence Malinovskyi veya Berghouis cok daha fazla isimizi gorur... Haaa bir de iyi bir sey soyleyelim stad sponsorlugu icin; 21 Agustos'ta yonetim toplanip son karari verecek ve 22 Agustos'ta dunyaca bilinen bir  maraknin sponsorlugu aciklanacakmis.. 8-9 mil euro beklentisi var, sozlesm 3 yillik olacakmis...
pepe olayını bilmiyordum inş olmaz diyelim. talisca konusunda aynı fikirdeyim.

3 transfer gerek
muleka out musa barrow in
ghezzal out ruben vargas in
nino in

Çevrimdışı murat baltacı

Talisca attığı sürece sorun olmaz atma ihtimalide oldukça fazla performansa dayalı sözleşme yaparsın net maaşı düşük gösterirsin takım içi dengeyi korursun. Bölge olarakta on numara ikinci forveti daha önce oynadı yine oynar nitekim cenki bile kaldırdı takım o pozisyonda. Arkasında çok koşan gedson amir var forvette çok koşan abou var taliscadan bu kadroda verim alamazsak hiçbir zaman anlamayız zaten ya Alex gibi yürüye yürüye oynar bizi şampiyon yapar yada büyük hayal kırıklığı olur tarihe gömülür zarı atmadan ne gelecek bilinmez.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Ravenman

Yahu yine Neciple sözleşmeyi uzatmışlar?

Ne gerek vardı ne güzel bitecekti sezon sonunda.

Bu vasıfsızdan beklentisi ne bu yönetim? 30 sene futbolun içindeyim, bu Necip kadar şanslı torpilli oyuncu görmedim.

Necipin yerine alınabilecek milyonlarlarca futbolcu var.

Adam ne katmış şimdiye kadar Beşiktaşa kimse belmez.

Geçen Karagümrük maçında hiç ömründe forvet oynamamış Salih Dursun'u bile faul yapmadan durduramıyordu.

Çevrimiçi kartalizma190399

Necip'e uzatirlar ama Salih'i bekletirler.
Sorsan altyapi oyuncularimiz kalitesiz 3. lig topcusu ondan oynamiyorlar, ama Necip nasil 10 yildir bu takimda kimse bana aciklayamaz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Rashica'dan sonra Pepe'ye hic gerek yok. Boyle bir orta alan uyumu varken Talisca'ya da gerek yok. Kursun olarak ne kaldiysa iyi bir stopere atalim, guzel bir kadromuz olur zaten.

Çevrimdışı GreenBook

Talisca iddialarını ortaya atanların Beşiktaş düşmanlığından başka niyetleri olmadıkları pek tabi herkesin malumu
Taraftarın duygularımı sömüren bu gibi yapılanmalara inanmamak önem teşkil ediyor

Çevrimdışı KartalınGücü

Selamlar,

Kafama takıldı arkadaşlar Bahtiyar Zaynutdinov hususunda oyuncunun sahada yerli sayılacağından emin miyiz? Türki Cumhuriyetlerinden bir oyuncu 14 yabancıya ek olarak Tffye kaydettirilebilir deniyor ama sahada yerli statüsünde oynatılabileceğine dair ifade bulamadım. Durum böyle ise skandal olur.

Çevrimdışı İhsan

Selamlar,

Kafama takıldı arkadaşlar Bahtiyar Zaynutdinov hususunda oyuncunun sahada yerli sayılacağından emin miyiz? Türki Cumhuriyetlerinden bir oyuncu 14 yabancıya ek olarak Tffye kaydettirilebilir deniyor ama sahada yerli statüsünde oynatılabileceğine dair ifade bulamadım. Durum böyle ise skandal olur.

Ben bunu fotomacta okudum

2023-2024 Süper Lig Müsabaka Statüsü'ne göre:

- Türk Milli Takımı'nda oynama uygunluğu bulunmayan en fazla 14 futbolcuyla sözleşme imzalanıp, tescil ettirilebilirler. Eğer 14 futbolcu hakkı da kullanılırsa, en az 1'inin 01.01.1999 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olması zorunludur.

- 14 yabancı futbolcuya ek olarak Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan ülkelerinin vatandaşı olan en fazla 1 futbolcu ve Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunmamakla birlikte Türk Vatandaşlığı veya mavi kart sahibi olan en fazla 1 futbolcu ile de sözleşme imzalayabilir ve tescil ettirerek A Takım Listesine yazabilirler.

- Sahada aynı anda en fazla 8 yabancı futbolcu oynayabilecek. Buna ilaveten Türki Cumhuriyetler vatandaşı veya mavi kart sahibi olan futbolculardan en fazla 1'i maç kadrosunda yer alabilir, sahada müsabakaya devam eden kadroda bulundurulabilir.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

- Türk Milli Takımı'nda oynama uygunluğu bulunmayan en fazla 14 futbolcuyla sözleşme imzalanıp, tescil ettirilebilirler. Eğer 14 futbolcu hakkı da kullanılırsa, en az 1'inin 01.01.1999 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olması zorunludur.

- 14 yabancı futbolcuya ek olarak Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan ülkelerinin vatandaşı olan en fazla 1 futbolcu ve Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunmamakla birlikte Türk Vatandaşlığı veya mavi kart sahibi olan en fazla 1 futbolcu ile de sözleşme imzalayabilir ve tescil ettirerek A Takım Listesine yazabilirler.

- Sahada aynı anda en fazla 8 yabancı futbolcu oynayabilecek. Buna ilaveten Türki Cumhuriyetler vatandaşı veya mavi kart sahibi olan futbolculardan en fazla 1'i maç kadrosunda yer alabilir, sahada müsabakaya devam eden kadroda bulundurulabilir.
ve demiyor veya diyor sanırım hakkımız Bahtiyar ile bitmiş

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Bu talisca haberleri yönetimin maç günü taraftarı sakinleştirip stadda oluşacak tepkiyi bitirme haberleri olabilir bu akşamı atlatınca on gün rahat edecekler nede olsa

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/grandeabi_/status/1693176003286163523?t=Tfh0Jt4LJIHRnae4B43o7g&s=19

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bundan dolayı acil ayağı iyi stoper lazım. ilerde rakipler amiri 1-1 tutacaklardır, arkadaki oyun kurucu kitlenirse çark dağılır. aynı zamanda ayakları iyi bir stoper de eklenirse ikisine aynı anda baskı yapmak rakipler açısından lükse kaçar.

Çevrimiçi Necmi

bir tane duracağını anladıkta sahada sekizlinin içindemi üçlünün içindemi duracak o açık değil söylenen sahada veya kulübede en fazla bir tane mavi pasaportlu olacağı ama hangi kontenjanı işgal edeceği söylenmiyor

Çevrimiçi Savaş

Bu talisca haberleri yönetimin maç günü taraftarı sakinleştirip stadda oluşacak tepkiyi bitirme haberleri olabilir bu akşamı atlatınca on gün rahat edecekler nede olsa
Aklıma gelmedi değil. Yapar bunlar.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

.transfer sezonu bitsin gs nin durumuna göre bu boşluk açıklanır.yusuf demir ve kerem demirbay var ellerinde mavi kart var ,milli takımı seçmemiş türk var bu nasıl oluyor.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2023, 12:27:46 murat ]

Çevrimiçi levitate

.transfer sezonu bitsin gs nin durumuna göre bu boşluk açıklanır.yusuf demir ve kerem demirbay var ellerinde mavi kart var ,milli takımı seçmemiş türk var bu nasıl oluyor.
yusuf basel'e gitti
bipbipbupbup

Etiketler: