2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996785 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Pepe gelirken de karşı çıkmıştım ramosa da olumsuz bakıyorum.paranın büyüğü maçı kazandırana verilir.stopere 5-6 verecek mali şartlarımızda yok.yaşı da kemale ermiş serbest oyuncu 27-29 bandında olsa hadi bedav aldın oynatır satarsın durumu da yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Emre Kocadağ: "Talisca ve Al-Nassr ile görüştük. Oyuncunun aldığı ücret belli. Kulübü oyuncuyu bırakmak istemiyor. Sanırım bu yüzden, verdikleri ücretin 3 katı üstünde bedel çıkarmışlar. O yüzden imkansız gibi. Farklı oyuncular ile de görüşüyoruz. Transferde kimse ile yarış içinde değiliz. Sadece bütçemize, işimize katkı verip vermeyeceğine bakıyoruz. Beşiktaş birini istiyorsa çekip alır. Şampiyonluk için kadro kuruyoruz. Buna inanıyoruz."

Emre Kocadağ: “Ramos için medyada 5 milyon Euro yıllık talebi olduğu yazılıyor. Bunun iki katından biraz fazla isteği oldu. Şu an Arabistan’a gitse piyasası yıllık 23-25 milyon Euro. Kendisini transfer etmek için tüm şartları zorluyorum. Olabilir. ‘Adriano’yu getirdin, Ramos niye olmuyor’ diyorsunuz. O zaman Adriano örnek Barça’da 5’e oynuyordu. Piyasası 3’e indi, aldım. Ramos’un piyasası aynı değil.”

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu röportaj doğru değilmiş.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ox ve Rachica'nın lisansları çıkmış

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı AEmre

Dün Al Tawoun Al Nasr maçı vardı. AL NASR ileri üçlüsü Mane Ronaldo Talisca. En az  5-0 kazanırlar dersiniz, 2-0 kaybettiler maçı. Halı sahada bir süre sonra yorulursunuz orta saha falan kalmaz ya öyle bir maçtı. Talisca’nın da fiziği hiç iyi gözükmedi. Bir kaç defa yavaşlıktan top kaptırdı. Eskiye göre biraz da kilo almış. İnşallah satabileceğimiz özellikte oyunculara yönelirler.

Çevrimiçi Samet Demir

Dün Al Tawoun Al Nasr maçı vardı. AL NASR ileri üçlüsü Mane Ronaldo Talisca. En az  5-0 kazanırlar dersiniz, 2-0 kaybettiler maçı. Halı sahada bir süre sonra yorulursunuz orta saha falan kalmaz ya öyle bir maçtı. Talisca’nın da fiziği hiç iyi gözükmedi. Bir kaç defa yavaşlıktan top kaptırdı. Eskiye göre biraz da kilo almış. İnşallah satabileceğimiz özellikte oyunculara yönelirler.
Herkes istiyor ama ben hiç istemiyorum Taliscayı. Ortalama 3 yıllık maliyeti 30-40 milyon olacak. 30 bonservis 3 de maaşa verip alabileceğimiz, genç, para da kazanabileceğimiz birini almak daha mantıklı olur bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi kartalizma190399

Salih'in transferi vs nereden cikti yahu. Olacak is degil. Tabii astronomik bir teklif gelebilirse baska, ama Salih'i 3'e 5'e satmak kadar sacma birsey olamaz.
Mert, Salih, Cenk, bunlarin yerini asla dolduramazsin su anda. Kagit ustunde Aboubakar'in yerini bile doldurabilmelisin, ama kaliteli yerli futbolcu cok ciddi para harcamadan bulunamiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş’ta bir ilk!
BJK Denetleme Kurulu tüzükteki yetkisini kullanarak OLAĞANÜSTÜ KONGREYİ toplama uyarısı yaptı.

Pepe gelirken de karşı çıkmıştım ramosa da olumsuz bakıyorum.paranın büyüğü maçı kazandırana verilir.stopere 5-6 verecek mali şartlarımızda yok.yaşı da kemale ermiş serbest oyuncu 27-29 bandında olsa hadi bedav aldın oynatır satarsın durumu da yok.

Degisik bir dusunce. Bu transfer doneminde dunya'da yapilan en pahali 6 transferin sadece 2'si hucum oyuncusu (Kane ve Neymar). Diger 4'u degil (Bellingham, Gvardiol, Rice, Caicedo). Futbolda hucum kadar defans da var. Bu defans hattiyla ligde sampiyon falan olamazsin. Necip gider kritik bir macta 1 pas hatasi yapar gecen seneki gibi, bir geriye dusersin ne moral kalir ne motivasyon. Kaldi ki bizim hucum hattimiz su an gayet iyi. En kaliteli 4 oyuncumuzu say desen kagit ustunde 1 tanesi defanstan cikmaz (Aboubakar, Rebic, Ghezzal, Fernandes, Rashica).
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2023, 15:32:54 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Kesinlikle abi, Ramosun yıllık 9 milyon maliyeti olsa 2 yıllık için 18 milyon. Taliscayı da alsan yanına 32 desen toplam 50 milyon maliyetli transfer istiyor taraftarımız.

50 milyon maliyete 2 tane çok iyi adam alır en kötü verdiğin parayı da bonservis olarak geri alırsın.

Çevrimiçi Savaş

Ramos'a yıllık 15 milyon veren bi enayi var mı acaba Arap kulüpleri hariç.

Adamlar piyasayı nasil yükseltti ya şaka gibi

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Degisik bir dusunce. Bu transfer doneminde dunya'da yapilan en pahali 6 transferin sadece 2'si hucum oyuncusu (Kane ve Neymar). Diger 4'u degil (Bellingham, Gvardiol, Rice, Caicedo). Futbolda hucum kadar defans da var. Bu defans hattiyla ligde sampiyon falan olamazsin. Necip gider kritik bir macta 1 pas hatasi yapar gecen seneki gibi, bir geriye dusersin ne moral kalir ne motivasyon. Kaldi ki bizim hucum hattimiz su an gayet iyi. En kaliteli 4 oyuncumuzu say desen kagit ustunde 1 tanesi defanstan cikmaz (Aboubakar, Rebic, Ghezzal, Fernandes, Rashica).
defanstan 2 ism masuaku ve rosieri eklerim o listeye.diğerlerinin yarısı kadar kazanıyorlar.merti de ekleyebiliriz listeye.

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Ramos falan ugrasacaklarina,bonicci getirsinler,sahada dursa yeter...

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle16

Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ramos falan ugrasacaklarina,bonicci getirsinler,sahada dursa yeter...

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gercekten niye kimsenin gundemine gelmiyor.
Ramos kadar sasali degil ama bize daha fazla uyan futbolcu ve maliyeti daha dusuk olur. Ben net okey'im.

Çevrimiçi annoca

bonicci burayı istemiyormuş tabi transfer sezonun başında böyleymiş, şimdi ister mi bilemem. aslında en güzeli bonucci gelip 1 yıl idare edip, devre arasıda seneye sözlemesi bitecek olan ninoyla anlaşıcan mis gibi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Akor Adams ismini söylemiştim. 4.5m a Montpeiler e gitmiş ilk maçında da 2 tane sallamış.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Talisca o paralara çok büyük hata olur ki hiç gerek yok.
Bize lider stoper lazim.

Çevrimiçi Savaş

Tam Bonucci'yi yazmaya geldim ki yazılmış. Havada kaparım. Keşke olsa.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Hayret. Buradaki futbol filozofu arkadaslara gore boyle hucum hattiyla 3 yesen de 5 atman lazim. Hani hucum hatti herseyi belirliyor, defans vs hic onemli degil ya.
Su Talisca'nin parasini Nino'ya veya o profilde bir stopere yatirsak bize Talisca'dan 1000 kat faydali olur.
katiliyorum kesinlikle... al benden de  o kadar !!
Yorgo

Çevrimdışı Sefa Kara

Talişkanın gelmesi için bütün şartlar oluşuyor gibi.
Hatta kiralık olarak geldi diyor bazı arap hesapları.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2023, 18:33:32 Sefa Kara ]

Çevrimdışı levitate

araplar talisca bitmiş diyor alla alla
bipbipbupbup

Etiketler: