2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996546 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Talişkanın gelmesi için bütün şartlar oluşuyor gibi.
Hatta kiralık olarak geldi diyor bazı arap hesapları.
buraya gelip form tutana kadar sezon biter

Çevrimdışı Sefa Kara

Arap ligini izlemediğim için son durumunu bilmiyorum açıkcası.
*Bir başka arap hesabıda paylaştı büyük oranda geliyor gibi.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2023, 18:49:14 Sefa Kara ]

Çevrimdışı Sefa Kara

Talişka konusu biraz daha devam ederse arapçayı sökücez.  :)

Çevrimdışı beno1903

Tutar bitane sallar zaten oynuyodu 2-3 mactir. Yabanci diil

Çevrimiçi kartalizma190399

Arap ligini izlemediğim için son durumunu bilmiyorum açıkcası.
*Bir başka arap hesabıda paylaştı büyük oranda geliyor gibi.

Josef ve aboubakar geldiginde birkac hafta afallamisti.
Simdi seviye nasil bilemem ama gelirse kafadan 1 ay adaptasyonu surer.

Çevrimdışı sEuL

Talisca'yi takimda bir turlu konumlandiramiyorum.

Gelirse 4-4-2'ye gecip heralde on tarafi Abou - Talisca yapip orta sahayida bu ikilinin arkasini toparlayacak askerlerle dolduracagiz.
Sol kanada Gedson, sag kanada Rashica, orta ikilide Amir - Salih.

Ileride pres gucu olmayan, ayagina top bekleyen bu iki oyuncuyu her takim kaldiramaz. Gecen sene Cenk - Abou gibi ayagina top bekleyen pres yapamayan iki oyuncumuz vardi ve orta sahamiz bircok macta cok kolay geciliyordu. Mert'in olaganustu performansindan dolayi bazi seyler halinin altina supuruldu ama Cenk'te takima katildiginda daha once goze batmayan bircok sorunumuz ortaya cikacak.

Gedson'da bir yere kadar tasiyabilir takimi....

Bizim icin en hayirlisinin olmasi dilegi ile.

Çevrimiçi Samet Demir

Talisca'yi takimda bir turlu konumlandiramiyorum.

Gelirse 4-4-2'ye gecip heralde on tarafi Abou - Talisca yapip orta sahayida bu ikilinin arkasini toparlayacak askerlerle dolduracagiz.
Sol kanada Gedson, sag kanada Rashica, orta ikilide Amir - Salih.

Ileride pres gucu olmayan, ayagina top bekleyen bu iki oyuncuyu her takim kaldiramaz. Gecen sene Cenk - Abou gibi ayagina top bekleyen pres yapamayan iki oyuncumuz vardi ve orta sahamiz bircok macta cok kolay geciliyordu. Mert'in olaganustu performansindan dolayi bazi seyler halinin altina supuruldu ama Cenk'te takima katildiginda daha once goze batmayan bircok sorunumuz ortaya cikacak.

Gedson'da bir yere kadar tasiyabilir takimi....

Bizim icin en hayirlisinin olmasi dilegi ile.
Onur bulutun yerine yazmak en mantıklısı. Diğer türlü riskli olur. Taliscaya küfür ederiz her maç.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Talisca gelmesini hiç istemiyorum ama gelirse herhalde 4-4-1-1 gibi bir  formatımiz olur.

Rebic-Gedson-Amir-Rashica
Takke Reis
Abou

Geri de herhalde yerli olur.

Çevrimdışı sEuL

Onur bulutun yerine yazmak en mantıklısı. Diğer türlü riskli olur. Taliscaya küfür ederiz her maç.

Talisca'yi kanatta oynatacagimizi hic sanmiyorum ozellikle Senol hocanin takiminda.

2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarindaki SG donemlerindede hicbir macta Talisca'yi kanatta kullandigimizi hatirlamiyorum. Tek tuke maclar olabilir ama iki sezonun genelinde Q7 sag kanatta ve Babel/Olcay diger kanatta oynamisti. Talisca daha cok forvet arkasi pozisyonunda oynuyordu ve arkada Atiba orta sahayi toparliyordu.

Ya forvet yada forvet arkasinda konumlandirilir gelirse, sagdan soldan ortalarda onun ceza sahasi icerisinde olmasini istersin - Tali'yi kanada atarsan olmaz - hem bekine yazik olur hemde ortayi degilde kafayi vuran oyuncunun Talisca olmasi gerekir.

Çevrimiçi levitate

17 milyonu nerden bulduk acaba
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Talisca bu hafta bitse çok güzel olur.

Çevrimiçi yaço58

Ah ve Rashit sağlam olsa ne ziych konuşulur ne cengiz   İleri hat Rashit talisca Cenk abou şu ileri hat ve td şenol Güneş çok farklı şeyler konuşuruz ben sağ açıkta talisca gelirse ox talisca rashica abou yada rashica talisca Cenk abou yapabileceğini düşünüyorum biri içerde biri dış sahada olur inşallah şu renklileri her şekilde gömeriz

Çevrimdışı sEuL

Ah ve Rashit sağlam olsa ne ziych konuşulur ne cengiz   İleri hat Rashit talisca Cenk abou şu ileri hat ve td şenol Güneş çok farklı şeyler konuşuruz ben sağ açıkta talisca gelirse ox talisca rashica abou yada rashica talisca Cenk abou yapabileceğini düşünüyorum biri içerde biri dış sahada olur inşallah şu renklileri her şekilde gömeriz
Talisca - Cenk - Abou ve Ghezzal dortlusunun ayni anda sahada olmasini hayal bile edemiyorum.

Orta sahada oynayacak arkadaslara Allah sabir verir insallah. Her kaptirilan topta kalemizde tehlike yasariz. Cenk Talisca Abou ile top rakipteyken hicbir sekilde pres yapamaz ve tek pasta rakip kendisini bizim yari alanda bulur diye dusunuyorum.

Çevrimiçi annoca

gelen talisca nasıl gelecek. bizim hatırladığımız talisca mı yoksa arap ligi topçusu mu?

Çevrimiçi COB

Talisca fiziken biraz daha güçlü olsaydı, boy, pos, şut tekniği ve dribling gibi özelliklerle tam donanımlı bir Playmaker forward olurdu.

Çevrimiçi Savaş

Sanki bu sefer geliyor gibi cidden.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

madem adama böyle sert bir dışlamma yapılıyor, az bonservisi düşürseler bari
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Talisca'yi kanatta oynatacagimizi hic sanmiyorum ozellikle Senol hocanin takiminda.

2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarindaki SG donemlerindede hicbir macta Talisca'yi kanatta kullandigimizi hatirlamiyorum. Tek tuke maclar olabilir ama iki sezonun genelinde Q7 sag kanatta ve Babel/Olcay diger kanatta oynamisti. Talisca daha cok forvet arkasi pozisyonunda oynuyordu ve arkada Atiba orta sahayi toparliyordu.

Ya forvet yada forvet arkasinda konumlandirilir gelirse, sagdan soldan ortalarda onun ceza sahasi icerisinde olmasini istersin - Tali'yi kanada atarsan olmaz - hem bekine yazik olur hemde ortayi degilde kafayi vuran oyuncunun Talisca olmasi gerekir.
Şenol hoca da kanat diye birşey yok ki. Top bizdeyken 3-4-3 oynuyoruz. Yani bu durumda Talisca sağ forvet oluyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Şöyle uzaktan bir saplayınca herkeste ne gam kalır ne keder gel lan 🐍 🦅🦅🦅

Çevrimiçi levitate

düğündeyim neler olmuş böyle
düğünü bırak karşılamaya git abi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

gün içinde bir yerden gördüm, joel matip için bir türk kulübünün ciddi uğraş verdiği iddia ediliyor, biz olduğunu düşünüyorum. bugün bir kaç kişi yıldız başka biri kovalanıyor dedi ama millet bonucci diye düşündü
bipbipbupbup

Etiketler: