2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996755 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu gesenin transfer politikası: Sen ağa ben ağa, bu ineği kim sağa

Çevrimiçi annoca

Bu gesenin transfer politikası: Sen ağa ben ağa, bu ineği kim sağa
ön taraf çok kaliteli ama ofans anlamında kaliteli. arkalarını toplayan bi torreira var. onunla ilgili de söylentiler var haklı olarak. geçen yıl en kilit 2 kişiden birydi bence. onu küstürürlerse çok sıkıntı yaşarlar. bence bu yıl sağlam patlıcaklar.

Çevrimiçi Necmi

Salihe 3.5 - 4 bandı teklif gelse satılmasını ister misiniz

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
elimizdeki en kaliteli yerli onun ayarında bir yabancıya 7-8 bonservis 3 m maaş veririz onu satınca yerine kimi oynatacaksın necipimi hele yeni yeni kaleyede yönelmeye başladı

Çevrimiçi Necmi

Renkli transferlerini burda konuşup sayfayı kirletmeyelim

Çevrimiçi Samet Demir

bugün twitterda gördüm konfederasyonda elemerde en çok kilit pas atan oyuncuymuş.

geçen lig maçında vasat gözüktü bakü maçında maçın adamıydı. yerine yerli emirhan geri gelse pekte üzmez gibi
Kendi bölgelerinde Amir ve Masuaku da şuan 1. Sırada. Salihle de en yakın zamanda sözleşme uzatılır inşallah. Değerli bir oyuncu bence.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

elimizdeki en kaliteli yerli onun ayarında bir yabancıya 7-8 bonservis 3 m maaş veririz onu satınca yerine kimi oynatacaksın necipimi hele yeni yeni kaleyede yönelmeye başladı
Bizim bazı taraftarlarımız elimizdekinin kıymetini bilmiyor, bu yazdığın bu nedenle çok değerli. Misal ben Necibi stoperde beğeniyorum. Ligimiz için gayet yeterli. Rotasyonda da her türlü güvenirim.

Şu T.Talha keşke sakatlanmasaydı.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

Kendi bölgelerinde Amir ve Masuaku da şuan 1. Sırada. Salihle de en yakın zamanda sözleşme uzatılır inşallah. Değerli bir oyuncu bence.

aynen amiride gördüm uzun paslar da 1. miş rashica ile beraber roside bazı işlerde zirveye oynar bence. salih kıymetli oyuncu dominant oynarken evet oynadığı fark ediliyor ama baskı altındayken bazen kayboluyor. istediği maaşda yerli olduğunuda düşünürsek gayet uygun bence. emirhan bizdeyken aklım kalmıştı dribling olsun güç olsun kısmen paslar aklım kaldı. 1 yıldır maç eksiği var ama italyada fiziksel olarak kendini geliştirmiştir bence. gelirse salihin yerini kapatır diye düşünüyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

aynen amiride gördüm uzun paslar da 1. miş rashica ile beraber roside bazı işlerde zirveye oynar bence. salih kıymetli oyuncu dominant oynarken evet oynadığı fark ediliyor ama baskı altındayken bazen kayboluyor. istediği maaşda yerli olduğunuda düşünürsek gayet uygun bence. emirhan bizdeyken aklım kalmıştı dribling olsun güç olsun kısmen paslar aklım kaldı. 1 yıldır maç eksiği var ama italyada fiziksel olarak kendini geliştirmiştir bence. gelirse salihin yerini kapatır diye düşünüyorum.
Niye Demir Ege'yi cezalandırır gibi Emirhan'ı alıp oynatayım? Bu takımda oynamayı hak eden Demir Ege. Emirhan da hak ettiği yerde oynasın. İtalya Ligi Serie A sonuncusunda kiralık oynasın/oynayamasın . Orada takılsın bir süre sonra ülkeye dönsün Karagümrük'te oynar.  Salih gibi bir oyuncuyu Türk'ü geçtim yabancısını 3-4 milyon avro bonservis, 1 milyon avro maaşla bulamazsın. Daha yeni yeni kendini bulup göstermeye başlamışken bunun tadını çıkarmak varken satılmaz.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2023, 01:32:54 Onur Küçük ]

Çevrimiçi Samet Demir

Niye Demir Ege'yi cezalandırır gibi Emirhan'ı alıp oynatayım? Bu takımda oynamayı hak eden Demir Ege. Emirhan da hak ettiği yerde oynasın. İtalya Ligi Serie A sonuncusunda kiralık oynasın/oynayamasın . Orada takılsın bir süre sonra ülkeye dönsün Karagümrük'te oynar.  Salih gibi bir oyuncuyu Türk'ü geçtim yabancısını 3-4 milyon avro bonservis, 1 milyon avro maaşla bulamazsın. Daha yeni yeni kendini bulup göstermeye başlamışken bunun tadını çıkarmak varken satılmaz.
Demir Ege ile Emirhan muadil oyuncu değiller bence. O bölgede birbirini tamamlarlar.

Emirhana gelirsek bu sene oynayarak kendini birazda olsa ispat etmiş olsaydı gelsin isterdim. Onun harici Emirhan şuan Salihin getir götürünü anca yapar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Demir Ege ile Emirhan muadil oyuncu değiller bence. O bölgede birbirini tamamlarlar.

Emirhana gelirsek bu sene oynayarak kendini birazda olsa ispat etmiş olsaydı gelsin isterdim. Onun harici Emirhan şuan Salihin getir götürünü anca yapar.

Demir Ege tempolu oynamayı becerebilirse çok iyi bir 8 numara olur. Çocuğun ayakları düzgün , ceza sahasına yaklaştığında pasları, şutlarıyla tehlikeli işler yapabilir. Ve Emirhan'dan çok daha potansiyelli. Emirhan'ı geri getirdin diyelim. Altyapındaki futbolcun bunu nasıl algılayacak?

Çevrimiçi annoca

abi emirhanın yaptığı tabikide doğru değil ama yaşı daha 18 di. anç dedi sana gel torino ne verirse verelim demiş sıkıntı torino gelmeden önce verecekti onu. ayrıca emirhan yazın italyadaki özel hoca ile çalışmları vardı burada paylaşıldı herkes tebrik etti. aile normal bir aile öyle nasıl vlahovici çalıştıran hocayı tutsun italyadaki konaklamasını beslenmesini karşılasın. bunları haliyle menajeri karşıladı onunda ona karşı borcu oldu. emirhanı savunmuyorum ama yaşı olsun imkanlar olsun hata yapabilir. sürekli ileriyi düşünün driblingi olsun ani hızlanması çalımı defansı bakınca gedson tarzı tabi kıyaslarken eksili hali.

demir ege amiri keser poziyon itibariyle ama amir bu oyunla demir ege de bu oyunla birbirinin ikamesi olmaz.

Çevrimiçi annoca

Demir Ege tempolu oynamayı becerebilirse çok iyi bir 8 numara olur. Çocuğun ayakları düzgün , ceza sahasına yaklaştığında pasları, şutlarıyla tehlikeli işler yapabilir. Ve Emirhan'dan çok daha potansiyelli. Emirhan'ı geri getirdin diyelim. Altyapındaki futbolcun bunu nasıl algılayacak?
emirhanı şuan getirmekten bahsetmiyorum, orta saha zaten kalablaık. salih giderse diye dedim. ox-gedson-amir den sonra maçına göre sahaya göre demir ege ile ara ara şans bulurlar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

abi emirhanın yaptığı tabikide doğru değil ama yaşı daha 18 di. anç dedi sana gel torino ne verirse verelim demiş sıkıntı torino gelmeden önce verecekti onu. ayrıca emirhan yazın italyadaki özel hoca ile çalışmları vardı burada paylaşıldı herkes tebrik etti. aile normal bir aile öyle nasıl vlahovici çalıştıran hocayı tutsun italyadaki konaklamasını beslenmesini karşılasın. bunları haliyle menajeri karşıladı onunda ona karşı borcu oldu. emirhanı savunmuyorum ama yaşı olsun imkanlar olsun hata yapabilir. sürekli ileriyi düşünün driblingi olsun ani hızlanması çalımı defansı bakınca gedson tarzı tabi kıyaslarken eksili hali.

demir ege amiri keser poziyon itibariyle ama amir bu oyunla demir ege de bu oyunla birbirinin ikamesi olmaz.
Salih, Beşiktaş altyapısından çıkmayan bir futbolcu. Aldığı maaş 300 bin avro civarında sanırım. Peki soruyorum sana hangisi daha düzgün hareket etti/ediyor? Yönetimin yaptığı yanlış futbolcunun yaptığı yanlışı kapatmıyor. Emirhan yanlış bir yola girdi. Menajeriyle, ailesiyle birtakım kararlar alıp işlere girişti. Kendisine seçtiği yolda başarı dilemek düşer bize de. Gün olur yaptığı hatayı kabul eder Hoca da gelsin der o zaman gelir. Diğer türlü sadece alttan gelenlerin yerini işgal eder.

Çevrimiçi annoca

Salih, Beşiktaş altyapısından çıkmayan bir futbolcu. Aldığı maaş 300 bin avro civarında sanırım. Peki soruyorum sana hangisi daha düzgün hareket etti/ediyor? Yönetimin yaptığı yanlış futbolcunun yaptığı yanlışı kapatmıyor. Emirhan yanlış bir yola girdi. Menajeriyle, ailesiyle birtakım kararlar alıp işlere girişti. Kendisine seçtiği yolda başarı dilemek düşer bize de. Gün olur yaptığı hatayı kabul eder Hoca da gelsin der o zaman gelir. Diğer türlü sadece alttan gelenlerin yerini işgal eder.
ben senle aynı fikirdeyim. bu konuda bir sıkıntı yok. sadece yaş olarak genç, olgun birinin yapacağı hata ile onun yapacağı hata farklıdır onu diyorum.
salih performansı gayet iyi arada kayboluyor aldığı maaş şuan için mükemmel ama talebi 1 milyon ki yerli olarak o para da gayet uygun bence piyasaya bakınca.

Çevrimiçi Necmi

Yaşı mazeret olamaz bu kararı ailesiyle birlikte almadımı çocuklarına bir yol çizdiler doğru yanlış onları bağlar ona beşiktaşın kapıları kapanmıştır geri aldığın anda alt yapıdan gelen oyuncularada kötü örnek olursun nasıl kendi için en doğru olduğunu düşündüğü yola gidecek kadar yaşı yetiyorsa yaptığı işin bedelini ödeyecek kadarda yaşı yeter burası hayır kurumu değil o çocukları hayatlarını kurtarsınlar köşeyi dönsünler diye yıllarca para harcayıp yetiştirmiyoruz bana salihin gedsonun bağlılığını veremeyecekse beşiktaş formasını anca kendi parasıyla alıp sokakta giyer onuda yapacağını sanmam 18 yaşında beşiktaşa vefası olmayanın 25 yaşındada olmaz kadroya katsan ve parlatsan yine seni satar bunu birkez yapan her zaman yapar

Çevrimiçi Necmi

ben senle aynı fikirdeyim. bu konuda bir sıkıntı yok. sadece yaş olarak genç, olgun birinin yapacağı hata ile onun yapacağı hata farklıdır onu diyorum.
salih performansı gayet iyi arada kayboluyor aldığı maaş şuan için mükemmel ama talebi 1 milyon ki yerli olarak o para da gayet uygun bence piyasaya bakınca.
hata dediğin şey semihin orta sahadan topu kaleye vurmasıdır kulağını çekersin devam edersin ama seni satarsa bu hata değildir suçtur ve cezası vardır ihanete hata gözüyle bakılmaz o bu haraketi yaparken beşiktaşı hayatından sildi attı bu ülke bunları yaptığı için kaybolup giden oyuncularla dolu biz feyyazı feda etmişiz emirhan kim

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1692662570174333421
renkli bu teklifi yaptıysa bizi zarara uğratmak için yapmıştır çekilip bir tarafında patlatmak en iyisi bazen almayarakta çalımı atarsın

Çevrimiçi annoca

hata dediğin şey semihin orta sahadan topu kaleye vurmasıdır kulağını çekersin devam edersin ama seni satarsa bu hata değildir suçtur ve cezası vardır ihanete hata gözüyle bakılmaz o bu haraketi yaparken beşiktaşı hayatından sildi attı bu ülke bunları yaptığı için kaybolup giden oyuncularla dolu biz feyyazı feda etmişiz emirhan kim
dediğim gibi yaşı genç, imkanları yok bazı konularda o imkanı da menajeri sağlamış. benim bakış açıma göre geri alınsa çıkıp özür dilese tamamdır. tabi bu orta saha için değil.

Çevrimiçi Samet Demir

renkli bu teklifi yaptıysa bizi zarara uğratmak için yapmıştır çekilip bir tarafında patlatmak en iyisi bazen almayarakta çalımı atarsın
Nelson ve abdulkerim varken stopere yüklü girmeleri başlı başına saçma olur. Dertleri bizim işe çomak sokmak.

Çevrimiçi Samet Demir

Emre Kocadağ: "Talisca ve Al-Nassr ile görüştük. Oyuncunun aldığı ücret belli. Kulübü oyuncuyu bırakmak istemiyor. Sanırım bu yüzden, verdikleri ücretin 3 katı üstünde bedel çıkarmışlar. O yüzden imkansız gibi. Farklı oyuncular ile de görüşüyoruz. Transferde kimse ile yarış içinde değiliz. Sadece bütçemize, işimize katkı verip vermeyeceğine bakıyoruz. Beşiktaş birini istiyorsa çekip alır. Şampiyonluk için kadro kuruyoruz. Buna inanıyoruz."

Emre Kocadağ: “Ramos için medyada 5 milyon Euro yıllık talebi olduğu yazılıyor. Bunun iki katından biraz fazla isteği oldu. Şu an Arabistan’a gitse piyasası yıllık 23-25 milyon Euro. Kendisini transfer etmek için tüm şartları zorluyorum. Olabilir. ‘Adriano’yu getirdin, Ramos niye olmuyor’ diyorsunuz. O zaman Adriano örnek Barça’da 5’e oynuyordu. Piyasası 3’e indi, aldım. Ramos’un piyasası aynı değil.”

[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2023, 10:36:13 Samet Demir ]

Çevrimdışı celiker1

Sağ tarafa RACHİCA yı alarak rakibimizin ayarlarını bozmamızı bir kenara bırakırsak yıllardır çoğumuzun “Keşke bizde olsa” diye hiç geçirdiği   EDİN  VİSCA vari özellikli iyi bir oyuncu aldık.”Yıldız” sevdasından uzak sol tarafa MATİAS VARGAS bitirsek sol tarafada oyun kurucu özellikliiyi bir oyuncu kazanmış olabilirdik.Arjantin milli takım havuzuna girmiş oyuncuya burun kıvıranlar vardı😃VARGAS haberleri son günlerde kesildi.Keşke alabilseydik VARGAS’ı.Ghazzal satılırsa sağ tarafa bir alternatif,satılmazsada iyi bir hamle oyuncusu olarak düşünebiliriz artık bu sene.Şu ana kadar en en kritik iki transferimiz Rashica ve Bahtiyar oldu.Bahtiyar’ı hepimiz seveceğiz göreceksiniz😉

Yönetim gitsin﹗!
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2023, 12:02:00 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Eylül'ün ilk haftası Talisca'da Ramos'da gelir bence.

Etiketler: