2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996754 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Bence defansa düşük bir profil alıp ( ramosa göre) ileriye kutinyo çekecek bizimkiler.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Bence defansa düşük bir profil alıp ( ramosa göre) ileriye kutinyo çekecek bizimkiler.

Ben olsam rebic ile rekabete sokabileceğim birini çekerim. Coutinho olursa 11 garantisi ister şu barrow mantıklıydı aslında ya muleka satışı barrow transferi çok iyi olurdu. Rebic sanki beklentilerimizi çok karşılayamayacak erken konuşmak istemem ama. Bir stoper bir sol kanat forvete tamam olur gibi bizim kadro ama ilk stoper gelecektir şenol güneş baya söylenmiş maçtan sonra

Çevrimiçi tolga1903

Pepe'de olur aslında ama daha 23 24'lük oyunculara gitsek fena olmazdı. Murat özen'e göre anç'ye kalmış pepe işi. Sağ tarafı pepe/ghezzal sol tarafı rachica/rebic yaparsın döndüre döndüre oynatırsın son yıllarda hiç görmediğimiz muhteşem bir kanat rotasyonu olur. Ama burada denklemi bozan ghezzal olacaktır o yıllık ücretiyle, keşke çıkabilsek şu sözleşmesinden artık umudum kalmadı şahsen. Ben hücuma bir takviye daha yapılacağını düşünüyorum hocanın bahsettiği "ofansif orta saha karakterli ama gerektiğinde sol kenara da atılabilecek oyuncu" tiplemesi henüz gelmedi şu an ama bahtiyar'a bu gözle bakıyorlarsa bilemem.

Çevrimiçi Necmi

Ben olsam rebic ile rekabete sokabileceğim birini çekerim. Coutinho olursa 11 garantisi ister şu barrow mantıklıydı aslında ya muleka satışı barrow transferi çok iyi olurdu. Rebic sanki beklentilerimizi çok karşılayamayacak erken konuşmak istemem ama. Bir stoper bir sol kanat forvete tamam olur gibi bizim kadro ama ilk stoper gelecektir şenol güneş baya söylenmiş maçtan sonra
raşitsa nın esas mevkii sol kanat zaten en verimli olduğu yer herkes neden sağ kanat olduğunu düşünüyor sağda daha fazla oynamış ama orjini sol bence tam bir kanat jokeri

Çevrimiçi Necmi

Pepe'de olur aslında ama daha 23 24'lük oyunculara gitsek fena olmazdı. Murat özen'e göre anç'ye kalmış pepe işi. Sağ tarafı pepe/ghezzal sol tarafı rachica/rebic yaparsın döndüre döndüre oynatırsın son yıllarda hiç görmediğimiz muhteşem bir kanat rotasyonu olur. Ama burada denklemi bozan ghezzal olacaktır o yıllık ücretiyle, keşke çıkabilsek şu sözleşmesinden artık umudum kalmadı şahsen. Ben hücuma bir takviye daha yapılacağını düşünüyorum hocanın bahsettiği "ofansif orta saha karakterli ama gerektiğinde sol kenara da atılabilecek oyuncu" tiplemesi henüz gelmedi şu an ama bahtiyar'a bu gözle bakıyorlarsa bilemem.
ofansif orta saha solada atabileceğin rebiç işde

Çevrimiçi Necmi

Rebiçe hızlı eleştiri geldi ama o çıktığı onbirle bu eleştiriler yapılmaz iki genç ve muleka ile oynadı arkadada umut vardı ortada necip kime pas verip kimden pas alacak gedsonda öyle oyuncu değil iyi oyuncular iyi oyuncularla oynadığında özellikleri ortaya çıkar

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/FixAnaliz/status/1692430265946103920

bak ben bunu bilmiyordum bahtiyar ile o boşluk doldu sanıyordum. o zaman eray cömert veya suat serdar gibi milli takımı tercih etmemiş 1 Türk vatandaşı daha alabiliriz

Çevrimiçi murat

aslında türk cumhuriyetlerine komple serbest olsa.hem o ülkelerle bağımız gelişir, izlenilirlik artar kulüplerimizin taraftar sayıları artar vs.

Çevrimiçi tolga1903

ofansif orta saha solada atabileceğin rebiç işde

Temposu hızı atletizmi bariz geri gitmiş gibi geldi bana umarım toparlar abi ihtiyaç var öyle bi profile ama her ihtimali düşünüp uygun mali şartlarda bir takviye daha yapılabilir muleka satılacaksa

Çevrimiçi annoca

en uygun gözüken barrow gibi. hem kanat hem de abouyu yedekler. rebic ve cenk soru işaretiyken oraya da alternatif olur.

futbol, takım oyunu yanındakiler iyiyse sende iyisin kötüyse sende kötüsün. rebic bu maç kötüydü ama geçen hafta lig maçında sonradan girip takımı kurtaranlardan biri oldu. arkasında masu yanında abou ile ilk 11 de görmek lazım.

Çevrimdışı Talisca1903

Rebiçe hızlı eleştiri geldi ama o çıktığı onbirle bu eleştiriler yapılmaz iki genç ve muleka ile oynadı arkadada umut vardı ortada necip kime pas verip kimden pas alacak gedsonda öyle oyuncu değil iyi oyuncular iyi oyuncularla oynadığında özellikleri ortaya çıkar
Aynen 5 haftaya  takır takır yapıştırıp geçer adam safi yetenek biraz tempoya ihtiyacı var o kadar klas kalıcıdır

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bizim gençlerin sağlık durumu hakkında bilgi yok herhalde

Çevrimiçi Samet Demir

Sol kanadı ben çok kafaya takmıyorum. Orada unuttuğumuz Cengaverimiz de var daha. Rebic ile ikisi sol kanadı her türlü idare eder.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Ravenman

Konuşulan sponsorlar:

- Shell
- Apple
- Huawei
- Emirates
- Red Bull
- Gilette
- Boeing
- Starbucks
- Samsung
- Amazon
- Tesla
- Sony
- Netflix
- BMW
- Gazprom
- Burger King
- Hyundai
- L'oreal
- Goldman Sachs
- Saudi-Aramco
- Mastercard
- Adobe
- Nestlé
- T-Mobile
- Alibaba Group

Özel bilgi. Hangisi olacak? Hem stad hem forma.

Çevrimiçi murat

Konuşulan sponsorlar:

- Shell
- Apple
- Huawei
- Emirates
- Red Bull
- Gilette
- Boeing
- Starbucks
- Samsung
- Amazon
- Tesla
- Sony
- Netflix
- BMW
- Gazprom
- Burger King
- Hyundai
- L'oreal
- Goldman Sachs
- Saudi-Aramco
- Mastercard
- Adobe
- Nestlé
- T-Mobile
- Alibaba Group

en uygunu BMW PARK olur :D

Çevrimiçi Necmi

Konuşulan sponsorlar:

- Shell
- Apple
- Huawei
- Emirates
- Red Bull
- Gilette
- Boeing
- Starbucks
- Samsung
- Amazon
- Tesla
- Sony
- Netflix
- BMW
- Gazprom
- Burger King
- Hyundai
- L'oreal
- Goldman Sachs
- Saudi-Aramco
- Mastercard
- Adobe
- Nestlé
- T-Mobile
- Alibaba Group

bu kadar sponsor adayından biriyle anlaşamamışlarmı daha

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu hesap neler  soyluyor Allahaskina?? Akiyor valla bugun... Itibarli bir hesap mi  yoksa takipci mi kasiyor bileniniz taniyaniniz var mi??...   :alala: :alala: :alala: Yok oyleyse ben simdiden sampiyonluk kutlarim... Ramos, Muller Talisca (gelmese de sorun yok )   :ebebe: :ebebe: :halay: :halay: :ishock:   :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:  https://twitter.com/AjansHaber_1903/status/1692610262560325951?s=20
Yorgo

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu hesap neler  soyluyor Allahaskina?? Akiyor valla bugun... Itibarli bir hesap mi  yoksa takipci mi kasiyor bileniniz taniyaniniz var mi??...   :alala: :alala: :alala: Yok oyleyse ben simdiden sampiyonluk kutlarim... Ramos, Muller Talisca (gelmese de sorun yok )   :ebebe: :ebebe: :halay: :halay: :ishock:   :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:  https://twitter.com/AjansHaber_1903/status/1692610262560325951?s=20
Koray Günter abi o alman.

Çevrimiçi annoca

pek tutmaz bunun ki. sağdan soldan yazar boştaki oyuncuları yazar sonra ben bildim yapar. talisca ve ramos zaten isimleri çıkmıştı müller de transfer sezonunu başında yazıldı, geçenlerde koray adıda çıktı. artık biri gelirse bildim dicek

Çevrimdışı beno1903

Ranos tali bide kanat gelirse direk kupaya yönelelim ligde rotasyona gideriz

Çevrimiçi Samet Demir

Salihe 3.5 - 4 bandı teklif gelse satılmasını ister misiniz

Çevrimdışı beno1903

Eet. Hatta cenk performans vermezse sozlesme uzatilmasin

Çevrimiçi annoca

bugün twitterda gördüm konfederasyonda elemerde en çok kilit pas atan oyuncuymuş.

geçen lig maçında vasat gözüktü bakü maçında maçın adamıydı. yerine yerli emirhan geri gelse pekte üzmez gibi

Etiketler: