2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994469 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

gsliler duyuru videosuna fena yanmış milleti savcılığa vermekle tehdit ediyorlar
yarası olan gocunur.

Çevrimdışı Çağrı Öz

gsliler duyuru videosuna fena yanmış milleti savcılığa vermekle tehdit ediyorlar

Savcı gülmekten syok yazamaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Önce geçen seneki mertensin yaptığı apır sapır hareketlere baksınlar. Lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince meee. :)

Bu kremi öner. Yanığa pişiğe iyi geliyor. :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Çağrı Öz

Gs forumları kudurmuş daha da komiği "bizi niye karıştırıyorsunuz" diyerekten twiterdaki azılı fetö hesapları da kudurmuş.

Bu kulübe devlet üstün hizmet nişanı vermek için daha ne bekleniyor acaba..

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/MustafaKratas/status/1691899462933774417

Ne yalan soyleyeyim hic sicak degilim Ramos'a... 

En az iki yillik kontrat ve 4.5M-7M arasi degisen yillik maastan bahsediliyor. Bizim icin hayirlisi olur umarim.

Çevrimdışı levitate

yarası olan gocunur.
daha geçen ay fb'nin kurşunlanma olayıyla dalga geçiyorlardı, onlar yapınca normalmiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Savcı gülmekten syok yazamaz.
250+ kişiyi vermişler ve sebeplerden birisi bizim duyuru videolarını rtlemekmiş 19-20 yaşında insanların bundan içeri gireceğini düşünmekte ne bilim
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

türkiye gibi bir ligde bir stopere yıllık 5-6 m avro vermek en hafifinden söylüyorum saflıktır
sükse mükse geçiniz efenim
real madrid değiliz epl’de değiliz 
ileri hattın vurucu  olsun stoperde eşeği koysan kazanıyorsun. ha kalecin iyi olacak ama

Çevrimdışı beno1903

Çevrimdışı levitate

talisca için maaşı verecek birileri bulunmuş şimdi bonservis için birilerini arıyorlarmış tarzı bir şey duydum
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

türkiye gibi bir ligde bir stopere yıllık 5-6 m avro vermek en hafifinden söylüyorum saflıktır
sükse mükse geçiniz efenim
real madrid değiliz epl’de değiliz 
ileri hattın vurucu  olsun stoperde eşeği koysan kazanıyorsun. ha kalecin iyi olacak ama

Kazanmiyorsun. Su son 4-5 sene sampiyonluklarda 2 tane berbat stoperle sampiyon olan var mi?
Gecen sene'ye bakarsak cok daha iyi hucumu olan ve daha fazla gol atan FB goturemedi.
Abdulkerim-Nelson'u oturtup arka arkaya maclari 1-0, 2-1 kazanan ve gol yemeyen GS goturdu.
Ondan evvelki sene Hugo-IE ikilisiyle Trabzon var. Vida-Welinton'la biz variz. Ki bu stoper ikilisini begenmeyenler cikacak, ama Vida elimizdeki mevcut stoperlerden 3 gomlek ustun. Welinton da genel kalite olarak dusuk kalsa da pres yapan o takimda one cikarak katki sagliyordu. Bir evvelki sene Epureanu fark yaratiyordu.
Taraftarin anlattigi duzen bana Portekiz cetesini hatirlatti. Portekizli cete ileride, Guti-Fernandes-Aurelio orta sahada, stoperler berbat, sonucta goturemedik o stoper hattiyla.

En basitinden Nefti Baku maci 10 dakika daha uzasa veya rakip biraz daha becerikli olsa mac 3-3 bitebilirdi. Forveti Salih Dursun olan takima karsi bile hakem stoperimize kirmizi gosterse hicbirsey diyemezdin.

Defansin onunde cok iyi toparlayici bir 6 degil de Amir oynadigini dusunursek bence Colley-Amartey-Necip'le kesinlikle gitmez. Hele orta sahaya bir de tembel Talisca'yi alirsan statik Amir ve Talisca'yla yapamazsin. Rashica geldigine gore benim takima alacagim ilk oyuncu kaliteli lider bir stoper olur. Ha, Bailly veya no name genc birisi gelecekse ona da gerek yok. Eldeliklerden daha iyi birisi gelmesi lazim. Ve atletik ve fizik yerine akilini kullanan, iyi pozisyon alan, temiz ayagi olan biri lazim.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2023, 10:20:40 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi kartalizma190399

Bir Soru.

Gelen ve gidenleri göz önüne getirin:

Sizce hangi takim daha güclendi, hangi takim zayifladi ?

Benim sahsi fikrim:

FB. Szalai ve Arda nin yerleri doldurulamadi. Sanki Dzeko Valencia kadar atamaz. Cengiz mevcutlardan daha iyi degil. Tete -Tadic- Sczimanski arti, Kaleci Sorun. TD daha büyük sorun. Fener bence geriledi (-)

GS. Iyi olan orta sahaya Demirbay geldi. Zaha iyi oynayan Keremi zorunlu kesecek. Zaniola Rashica gitti. Bence su ana kadar eksi (-)

BJK. Saissin ve Redmondun yerleri dolduruldu. Rashica Gezhal dönemzese yerinde oynar. OX-Onanadan biri fazla. Belki ikiside yedek olurlar. 10 numara eksikligi var.
Zaten hazir olan Besiktas gücünü korudu. Bence En büyük eksik ilk 11lik yerli oyuncu.

Kisacasi: bence GS ve Fener geriledi. Biz gücümüzü koruduk. Iki Transferle cok daha iyi duruma geliriz. Stoper ve 10 numara lazim

Baya subjektif bakmissin. GS'nin en zayif yeri solbekti sezon sonunda, oraya iyi bir oyuncu aldilar adini bile anmamissin.
FB Fredi'i getirdi, ki bana gore o yasta Fred'den daha kalitelisi ligimize gelemez, adini bile gecirmemissin.
Saiss'in yerini doldurduk demissin, nasil? Amartey'le mi?

Simdi analizi yaparim da, bence gerek yok. Transfer donemi bitmedi. Ustelik kagit uzerinde goruntuyle sahadaki goruntu her zaman tutmuyor.
GS kagit uzerinde cok guclenmis gibi duruyor, ama egoist ve karakter acisindan soru isareti olan oyuncular aldilar. Bir tane kotu maglubiyete, bir tane kivilcima bakar.
Ustelik GS ve FB'yle sadece 4 mac yapacagiz, diger 34 mac baska takimlarla. Ki kadro kalitesi acisindan 3-4 gomlek asagida olsak bile FB ve GS'yi defalarca yendik, derbilerin havasi farkli. Biz GS ve FB'ye bakmadan kendi kadromuzu guclendirelim. Anadolu takimlarini surekli yenecek formulu bulursak, beraberlige tahammulumuz olmazsa zaten gotururuz.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/MustafaKratas/status/1691899462933774417
Tamam Ramos çok büyük isim, PR konusunda da çok iş yapar, sahada da lider stoper olarak ihtiyacımız var ama iki yıl 9m bağlayabiliyorsak Nino’ nun bonservisine 6m euro verip, oyuncuya da yıllık 1.5 versek çok daha faydalı olur. En azından yatırımın karşılığını alırız.

Çevrimdışı Talisca1903

Tamam Ramos çok büyük isim, PR konusunda da çok iş yapar, sahada da lider stoper olarak ihtiyacımız var ama iki yıl 9m bağlayabiliyorsak Nino’ nun bonservisine 6m euro verip, oyuncuya da yıllık 1.5 versek çok daha faydalı olur. En azından yatırımın karşılığını alırız.
bilemdim kardeş o kadar iyi mi bu Nino yahu?

Çevrimiçi sefaköykartali

bilemdim kardeş o kadar iyi mi bu Nino yahu?
Eğer konferansta iyi performans gösterirsek, oyuncuda Szalai gibi bir transfer yapma potansiyeli var bence.

Çevrimiçi NioHH

Eğer konferansta iyi performans gösterirsek, oyuncuda Szalai gibi bir transfer yapma potansiyeli var bence.

Gelde Yönetime kızma şimdi… Amartey ve Onana yerine hem Ramos hem Nino düşünün…hem Afrika Kupası derdi yok hemde sağlam savunma var

Çevrimiçi Ravenman

Onana ve Amartey'de çok acele ettik, ne gereği vardı.

Muleka, Montero, Hasiç ve Ghezallı satmalıyız.

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimiçi tolga1903

Ya gereksiz çok gereksiz görüyorum bu tarz işleri. gsli gerizekalılar "bizim sampiyonluk videomuzu koymuşlar eheheh" yaparken bir anda g.t oldu orası hoşuma gitmedi değil ama yine de gereksiz. Ben oyuncumun videosunda gs'nin iğrenç otoban kenarı stadını görmek istemiyorum hiç koyulmayıp şu aptal muhabbete girilmese iyiydi, devlet önünü alamamış bunlarin kirli ilişkilerine dokunmamış yol vermiş önlerini açmış sonuna kadar sen istediğin kadar yüzüne vur ar namus yüz yok ki bunlarda fener'de çok uğraştı olan kendilerine oldu.

Uzatmanın manası yok bu işi yonetim bir oyuncu getirdi diye zafer kazanan komutan gibi takılmayı bırakmalı yaptığı tek iyi hamleyle onca rezilliğini kapatamaz övündüğü stadyumumuzun sponsorunu açıklayamadı daha şu konuyu kapatıp işine baksın yönetim.

Çevrimiçi COB

Bende videodaki detayı gereksiz bulanlardanım. Zaten transfer çalımını atmışsın, fazlasına gerek yok.

Şimdi iki tarafın resmi siteden polemiğine maruz kalacağız.

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi sefaköykartali

Gelde Yönetime kızma şimdi… Amartey ve Onana yerine hem Ramos hem Nino düşünün…hem Afrika Kupası derdi yok hemde sağlam savunma var
Nino örnek isim bu arada, 9m euro stopere gömecek paramız varsa bonservisiyle, gelecekte satıp kar edebileceğimiz birini çekelim manasında söyledim.

Çevrimiçi Necmi

Arada bir insanlara kim olduklarını hatırlatmak iyidir 4 yıldızla övünmeyi biliyorlar
Bir dönemki kadroları ülkeye giremiyor

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bende videodaki detayı gereksiz bulanlardanım. Zaten transfer çalımını atmışsın, fazlasına gerek yok.

Şimdi iki tarafın resmi siteden polemiğine maruz kalacağız.
Böyle durumlarda önemli olan camia, taraftar olarak soğukkanlı olmak. Hurra saldıralım hemen sert karşılık verelim kafasında olmamak lazım. Lafı gediğine oturarak karşı tarafa cevabını vereceksin. Bizim geçmişteki hatamız biraz da ani tepkiler vermekten olmuştu.

Karşımızda aşırı şımartılmış ergence hareketler yapan devletin atadığı son federasyon başkanının eski başkan Haluk Ulusoy'dan daha fanatik gs'li olup olmadığını tartıştığımız, devletten aldığı teşvikleri sponsorluk adı altında ortalığa saçıp döken bunu yaparken de rakiplerini küçük gören bir camia var. Bu iş şirazesinden çıkmıştı. Bir yerde bir şeyler patlak verecekti zaten.

Çevrimiçi Ravenman

Bizim yönetimden MÜKKEMMEL cevap...

'Pabuç bırakmayız..''

"Galatasaray Spor Kulübü'nün mesnetsiz iddialarla Kulübümüzü hedef alan açıklamasına ilişkin cevabımızdır:

Bırakın bu ucuz gündem değiştirme oyunlarını ve yakışıksız kabadayı söylemlerini! Dün Galatasaray camiasının, Kulübümüzle ilgili yapmış olduğu açıklama yersiz, gereksiz ve hadsizdir. Futbol A Takımımıza dahil ettiğimiz bir futbolcumuz için hazırlanan transfer videosunda; hiçbir kasıt, art niyet ve ima amacı taşımayan bir sahneye takılarak olayı gündem değiştirmek adına kullanmak için yapılan bu açıklamadaki kabadayı ve tehdit dolu söylemlere pabuç bırakmayız.

Vatan ve millet sevgimizin herkesten, her camiadan daha yukarıda olduğunu düşünüyoruz. Birlik ve beraberliğimiz ile ülkemizin menfaatlerinin her zaman futbol şovlarından çok uzakta olmasına gayret etmeyi yüce bir görev olarak biliriz. Bu konuda bizimle yarışamayacak olanların söylemlerine çok dikkat etmeleri konusunda son kez uyarıyoruz. Bahsi geçen konu hakkında ilgililer arasında gerçekleşen görüşmelerde konu açıklığa kavuşmasına rağmen camiasına şirin görünmek adına böyle hadsiz bir açıklama yapılmasının amacının; sadece gündem değiştirmek olduğunu biliyoruz. Son zamanlardaki transfer şovlarından şımardıkları görülen Galatasaray Yönetimi'ne son sözümüz; tehdit ve kabadayılık gibi söylemlerden uzak durmalarıdır.

Camianızın bile kabul edemeyeceği bu yakışıksız tavrınızı ve şımarıklıklarınızı bir kenara bırakın. Aksi halde bu tavırlarınıza gereken cevabın, bir dahaki sefere misli ile olacağı konusunda ihtar ediyoruz.

Bahsi geçen hain terör örgütünün adının bu olayda ne sebeple gündeme getirildiğini ve aklınıza neden geldiğini bilmemekle beraber, münferit bazı hain kişiler dışında yüzyıllık kulüplerimizin bu konular içinde olmayacağını söylemenize gerek olmadan biliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü'nün "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" minvalinden açıklamasında kin ve nefret tohumları eken ithamlarını bir kez daha kendilerine misliyle iade ettiğimizi ve Kulübümüzün bir örneğini gördüğümüz böylesi ucuz tehditlere karşı sessiz kalmayacağını kamuoyunun huzurunda ifade ederiz."

Net ve keskin💪🏻💪🏻💪🏻 Bu yazının altına İmzamı atarım 🦅🦅🦅

Etiketler: