türkiye gibi bir ligde bir stopere yıllık 5-6 m avro vermek en hafifinden söylüyorum saflıktır
sükse mükse geçiniz efenim
real madrid değiliz epl’de değiliz
ileri hattın vurucu olsun stoperde eşeği koysan kazanıyorsun. ha kalecin iyi olacak ama
Kazanmiyorsun. Su son 4-5 sene sampiyonluklarda 2 tane berbat stoperle sampiyon olan var mi?
Gecen sene'ye bakarsak cok daha iyi hucumu olan ve daha fazla gol atan FB goturemedi.
Abdulkerim-Nelson'u oturtup arka arkaya maclari 1-0, 2-1 kazanan ve gol yemeyen GS goturdu.
Ondan evvelki sene Hugo-IE ikilisiyle Trabzon var. Vida-Welinton'la biz variz. Ki bu stoper ikilisini begenmeyenler cikacak, ama Vida elimizdeki mevcut stoperlerden 3 gomlek ustun. Welinton da genel kalite olarak dusuk kalsa da pres yapan o takimda one cikarak katki sagliyordu. Bir evvelki sene Epureanu fark yaratiyordu.
Taraftarin anlattigi duzen bana Portekiz cetesini hatirlatti. Portekizli cete ileride, Guti-Fernandes-Aurelio orta sahada, stoperler berbat, sonucta goturemedik o stoper hattiyla.
En basitinden Nefti Baku maci 10 dakika daha uzasa veya rakip biraz daha becerikli olsa mac 3-3 bitebilirdi. Forveti Salih Dursun olan takima karsi bile hakem stoperimize kirmizi gosterse hicbirsey diyemezdin.
Defansin onunde cok iyi toparlayici bir 6 degil de Amir oynadigini dusunursek bence Colley-Amartey-Necip'le kesinlikle gitmez. Hele orta sahaya bir de tembel Talisca'yi alirsan statik Amir ve Talisca'yla yapamazsin. Rashica geldigine gore benim takima alacagim ilk oyuncu kaliteli lider bir stoper olur. Ha, Bailly veya no name genc birisi gelecekse ona da gerek yok. Eldeliklerden daha iyi birisi gelmesi lazim. Ve atletik ve fizik yerine akilini kullanan, iyi pozisyon alan, temiz ayagi olan biri lazim.