2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989980 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Bu adamı niye aldık anlamadım.

Salih
Onana
Amir
Necip
Demir Ege
Amartey
Ox

Orta saha fetişi bi takım olduk.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Mehmet57  haydi bakalım senşn istediğin adam oldu inşallah sakatlanmaz da iyi performans verir şu saatten sonra en iyi orta saha Ox dır benim için

Çevrimiçi annoca

Hem talisca hem de malinovskyi işi bitti artık bu saatten sonra olmaz. Sağ kanat ve stoper lazım

Çevrimdışı saricasi

Tekrar bilgi aldım OX hakkında perşembe den beri 4 gün boyunca test yapılmış dün itibari ile bitmiş testleri doktor hiç bir kronik rahatsızlığı yok tertemiz demiş raporları ve kendine çok iyi bakmış .
Bunları oyuncu güzellemesi için yazmıyorum direk doktordan alınan bilgi oynar oynamaz göreceğiz
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı saricasi

Hem talisca hem de malinovskyi işi bitti artık bu saatten sonra olmaz. Sağ kanat ve stoper lazım

Pepe gelcek diyorlar bakalım çarsambaya kadar bekliyoruz menejeri haber göndermiş.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Talisca1903

Hocanın oyunu kurarken amir'i sağ stopere konumlandırdiğı yeni sisteminde bu oxlade muhtemelen onur bulut'un yerini alır en fazla sağ oos olarak. Rebic abou ox arkalarında salih gedson iki kanat beki masu ve rosier gibi bi hücum 7'lisi olur. Ya ne yapsınlar ne etsinler şu hadziahmetovic'i yerli saydırsınlar yoksa masuaku yerine bol bol bahtiyar izleyeceğiz gibi
sen dua et bahtiyar olsun modundayım ben şu anda yönetim tüm transfer hevesimi kaçırdı Taliscada istemiyorum Malinovskyde

Şöyle son güne kadar bekleyip Raşit kasa yarı parasını klubünün vereceği bir hücumcuya fit oldum ben

Çevrimiçi tolga1903

sen dua et bahtiyar olsun modundayım ben şu anda yönetim tüm transfer hevesimi kaçırdı Taliscada istemiyorum Malinovskyde

Şöyle son güne kadar bekleyip Raşit kasa yarı parasını klubünün vereceği bir hücumcuya fit oldum ben

Olsun zaten kanım ısındı benim o elemana şenol güneş'in çok işine yarar o oyuncu. Ama masuaku'yu daha az izleyeceğiz gibi ligde ne yazık ki bahtiyarla birlikte.

Çevrimdışı Talisca1903

Tekrar bilgi aldım OX hakkında perşembe den beri 4 gün boyunca test yapılmış dün itibari ile bitmiş testleri doktor hiç bir kronik rahatsızlığı yok tertemiz demiş raporları ve kendine çok iyi bakmış .
Bunları oyuncu güzellemesi için yazmıyorum direk doktordan alınan bilgi oynar oynamaz göreceğiz
Haydi inşallah Allah çirkin şansı versin buna zaten çirkin adam Ox
çirkin futbolcunun tutma ihtimali yüksek

Çevrimiçi Samet Ç

Tutarsa önümüzdeki sene gider tutamayız böyle transferleri hiç sevmiyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

Pepe gelcek diyorlar bakalım çarsambaya kadar bekliyoruz menejeri haber göndermiş.
Sakatlık riski olmadan Pepe çok iyi gördük işte cinconun siyahileri Bakambuda Zahahaha da bir numara yok bizim Pepemiz var deriz artık

Çevrimdışı Talisca1903

kim tutarsa  Ox mu zaten kontratlı oyuncu olacak para kazanırız fena mı?

Çevrimiçi Samet Ç

kim tutarsa  Ox mu zaten kontratlı oyuncu olacak para kazanırız fena mı?
Bu yönetim varken para kazanamayız onu geçelim.

Çevrimiçi annoca

bu yıl tutsunda yeter bize. Bu yılki şampiyonluk çok önmeli. ali fb den ayrılır sponsorluklarıda çeker. Zaten iyi para harcadılar 4-5 yıl bellerini doğrultamazlar

Çevrimdışı Talisca1903

bu yıl tutsunda yeter bize. Bu yılki şampiyonluk çok önmeli. ali fb den ayrılır sponsorluklarıda çeker. Zaten iyi para harcadılar 4-5 yıl bellerini doğrultamazlar
inşallah bu sene Şampiyon biz olacağız ön tarafa 2 kaliteli adam daha alalım gerekirse bekleyelim son güne kadar EPL den düşer iyi bir şey Ox da geldiğine göre artık acele edip saçmalamanın anlamı yok sabır bu haftaları kayıpsız geçeceğiz inaşallah

Çevrimiçi Samet Ç

Pepe ve Malinovsky'i de alırsak beklere büyük iş düşecek keşke şu Ghezzal en azından şuan için 30-35 dakika performans verecek hale gelebilse.

Çevrimdışı Talisca1903

Pepe ve Malinovsky'i de alırsak beklere büyük iş düşecek keşke şu Ghezzal en azından şuan için 30-35 dakika performans verecek hale gelebilse.
sanırım Raşitten olmayacak kardeşim ah bir sakatlıkla uğraşmasa çok fark yaratacak ama kronik oldu galiba

Çevrimdışı sefaköykartali

Sağlık ekibine güveniyorum, son yıllarda testlerden geçip sakatlıkla yatan oyuncu aldığımızı hatırlamıyorum. Bu sezon bol bol kanatsız yeri geldiğinde üçlü yeri geldiğinde diamond şeklinde dizilmiş orta saha formasyonları göreceğimizi düşünüyorum. Ox güzel ekleme oldu. Şut konusunda çok çok iyi olduğunu düşünüyorum, orta sahada böyle bir profile ihtiyaç vardı. Bakhtiyar dışında en az 3 transfer daha lazım.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2023, 13:11:30 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Talisca1903

Sağlık ekibine güveniyorum, son yıllarda testlerden geçip sakatlıkla yatan oyuncu aldığımızı hatırlamıyorum. Bu sezon bol bol kanatsız yeri geldiğinde üçlü yeri geldiğinde diamond şeklinde dizilmiş orta saha formasyonları göreceğimizi düşünüyorum. Ox güzel ekleme. Bakhtiyar dışında 2-3 transfer daha lazım.
Bir de Şenol Güneş takımlarında çok uzun süreli sakatlık hatırlamıyorum ben yanılmıyorsam
Son gün Coutinho %50 maaşla alsak şöyle 2,2-2,5 civarı güzel olur ellerinde kalacak o belli oldu

Çevrimiçi gokhans

Bu yönetim varken para kazanamayız onu geçelim.
aynen, bu yönetimde oyuncu satışından para kazanacak vizyon yok. dorukhan, larin ve ruiz'den para kazanamadan elinden kaçıran mantelite dünyada sadece bizim yönetimde var. Nkodu ve diğerlerini zaten saymıyorum.. Millet altay denen kovaları 6'ya bizde kadroya giremeyecek boş topçuları 3e 5e satıyorlar..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Oxlade Gedson Amir veya Onana orta sahası ve Aboubakar Rebic olursa Pepe ileri hattı bir tane derbi kaybetmez ama küçük maçlar için kadroda mutlaka kilit çözebilen bir adam lazım en mantıklı hamlede Ziyech olur Bahtiyar harici Ziyech ve Pepe çeksek güzel olur hem lig hem Avrupa için birşeyler konuşabiliriz.

Çevrimiçi tolga1903

Oxlade Gedson Amir veya Onana orta sahası ve Aboubakar Rebic olursa Pepe ileri hattı bir tane derbi kaybetmez ama küçük maçlar için kadroda mutlaka kilit çözebilen bir adam lazım en mantıklı hamlede Ziyech olur Bahtiyar harici Ziyech ve Pepe çeksek güzel olur hem lig hem Avrupa için birşeyler konuşabiliriz.

Bu ziyech'in diz sakatlığı nedeniyle arabistan'a transferi iptal olmadı mı? Sırf lyanco meselesinden bile yönetim tepki çekmemek için yanaşmayacaktır bence bu oyuncuya
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2023, 14:13:17 tolga1903 ]

Çevrimiçi levitate

takım bu sene bol bol baklava 4-4-2 ve 3-5-2 oynar, hocada basın toplantılarının birisinde burak takıma sürekli 3'lü çalıştırıyor tarzı bir şey demişti
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Abubakar ile görüştüm, OX bende içiniz rahat olsun. Voodoo, nazar duası, ak büyü, kara büyü, yarasa büyüsü v.s. Ne varsa hallettim bu sene şampiyonuz diyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Abubakar ile görüştüm, OX bende içiniz rahat olsun. Voodoo, nazar duası, ak büyü, kara büyü, yarasa büyüsü v.s. Ne varsa hallettim bu sene şampiyonuz diyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işte bu çok pis geliyoruz çok pis içimden geçeceğiz ligin

Etiketler: