2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 987896 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı umutow

Yatıp kalkıp dua etsinler ki bu maç içeride değil. Taraftar hakikaten öfkeli. Onlar da bunun farkında ki hiçbiri piyasada yok.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi taraftar gönderecek ? Pasalar aldilar yari fiyatina kombineleri, simdi istifa﹗ diyenleri ıslıklıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

ox kalitesi ligin çok üstünde buna kimse takılmıyor. gomez ghezzal rosi ve abou nun durumu farklı. onlar öncesinde sürekli sakatlık yaşamadılar. şimdi baktım ghezzal bizden önce sakatlığı yok, rosi olmuş arada bir kaç yıl farkla farklı yerelinde, abou ve gomez de kronik değil , gelmeden önce büyük bir sakatlık geçirmişler o kadar. ox ise sürekli sakat. hee şenol hoca zamanında aklıma gelmiyor uzun süreli sakatlık yaşayan topçumuz inş öyle olur rebic te aynı hakeza ama bu arkadaşların riskleri saydıklarından daha fazla bunların vücut kaldırmıyor yaşlarıda artık 30 barajındalar. dediğim gibi inş sakatlık olmaz diyelim.
abudada gomezdede diz sakatlığı vardı abu nun dizi bitik ox da diz sakatlığı var ghazzel ve rosier sakatlıktan çıkup geldi

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi annoca

Ziyech lazım.
aynen öyle. ghezzal veya ziyech tarzı oyuncu eksik, hücum kısmı oturur zamanla

Çevrimiçi Sinan23

Net teknik oyu cu eksiği var. Kanatta ve ortada 1er tane lazım. 3 santim uzun diye tercih edilen Amarteyin 2 maçtır aldığı bir defansif hava topu yok. Rakibi bile bozamiyor. Çok sıkıntı. Onana nin acilen nerede durmasını öğrenmesi lazım. O basarken tek topla eksik kalıyoruz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Onana transferinde ne dusunuyorsam Chamberlain koniusunda aynisini dusunuyorum. Profil dogru, mantikli, ama maliyet cok fazla. Tadic’i 2 milyon, Halil’i 150 bin euro icin kaciran, Aboubakar’i kac hafta 200-300 bin euro icin bekleten takimin Chamberlan, Onana, Zaynutdinov’a bu paralari vermemesi lazim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı Mehmet57

Chamberlain’in maasinin bu kadar yuksek oldugunu yeni gordum. O maas’a karsilik bu sakatlik gecmisi cok buyuk risk.

Ayni zamanda sakat olmadigi surece bu takima tam ihtiyac olan oyuncu tipi. Gedson ile ayni anda orta sahada oldugunu gormekte sabirsizlaniyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Birde Ziyech çeksek güzel olacak geriye ligde Mert, Onur Bahtiyar yaparız.

Çevrimiçi annoca

Chamberlain’in maasinin bu kadar yuksek oldugunu yeni gordum. O maas’a karsilik bu sakatlik gecmisi cok buyuk risk.

Ayni zamanda sakat olmadigi surece bu takima tam ihtiyac olan oyuncu tipi. Gedson ile ayni anda orta sahada oldugunu gormekte sabirsizlaniyorum.
ox ve gedsonu aynı anda sahada görmek için amirin Türk vatandaşlığı alması lazım

Çevrimiçi Samet Demir

Birde Ziyech çeksek güzel olacak geriye ligde Mert, Onur Bahtiyar yaparız.
Benim gönlüm Berghuis'den yana.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

ox ve gedsonu aynı anda sahada görmek için amirin Türk vatandaşlığı alması lazım
Rosier ligde kesik yer bu gidişle Mert Onur Bahtiyar'dan devam önemli olan alınacak diğer stoperin lider özellikli olması elimizdeki bütün stoperler bombacı.

Çevrimdışı Mehmet57

Amir bu gun tek topla oyle paslar atti ki dikine, bir an Newcastel’da Shelvey’i izliyorum sandim.

Bence bu rotasyonda Onur sagbeke gecebilir. O sekil cozebiliriz.

Çevrimdışı Mehmet57

Dusunsene takiminda Gedson diye bir topcu var.

Çevrimiçi yaço58

Dusunsene takiminda Gedson diye bir topcu var.
basmadık yer bırakmadı maşallah çok çok iyiydi

Çevrimdışı levitate

rebic ne oynadı ya keşke hemen hazır olsa
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Benim gönlüm Berghuis'den yana.

ismi geçenler arasında en çok istediğim. hem sol kanat hem 10 numara.

Çevrimiçi annoca

masu biraz daha kreatif tek başına hücum aksiyonu yapabiliyor ama rosi önünde oynayan ile iyi olabiliyor ancak. onur kötü demiyorum ama asıl mevkisi değil bazı şeyler de eksik haliyle, ghezzal rosi güzel tandem olmuşlardı aslında

Çevrimdışı zubeyirbaya

ben oxlade'in maliyetinin o kadar fazla olduğunu düşünmedim. riskli ama ortalama performansı bile zaten ne bu paralara oynar ne buralara gelir öyle bir oyuncu esasen.

biraz iyi bir sezon geçirse amir'in önünde gedson-oxlade iki 8 cidden çok özel bir yapı vaat ediyor. sol iç gedson sağda oxlade.

dele ali çok kötü iz bıraktı malesef tepkileri anlıyorum ama eğer sağ tarafa ve stopere doğru takviyeler gelirse oxlade gözüme alınabilir bir risk gibi görünür.

Çevrimdışı zubeyirbaya

oxlade için maliyeti doğal dememin nedeni rakiplerimizin ilk 11 oyuncularına 10 milyonar 10 milyonar bonservisleri saçtığı 5-7 maaşların havada uçuştuğu bir mali iklime girmemiz. oxlade sağlıklı kalsa kat kat fazla maliyeti olan fred'i ikiyi katlayacak oyuncudur.

Çevrimiçi Samet Demir

masu biraz daha kreatif tek başına hücum aksiyonu yapabiliyor ama rosi önünde oynayan ile iyi olabiliyor ancak. onur kötü demiyorum ama asıl mevkisi değil bazı şeyler de eksik haliyle, ghezzal rosi güzel tandem olmuşlardı aslında
Ben takımdaki bek oyuncularına kızmıyorum. Muleka da Onurda ikisine koridor olamıyor. Kendi hallerinde birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Masuakunun durumu hepten kötü. Verdiği top kolay kolay geri gelmiyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

ismi geçenler arasında en çok istediğim. hem sol kanat hem 10 numara.
10 numarada istediğin verimi alamazsın Berghuis'tan onu Ghezzal rolünde kullanacaksın verim almak için zaten en verimli olduğu yer sağ ön.

Etiketler: