2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989980 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Önemli olan altyapıdan çıkan oyuncuyu satmak mı yoksa yatırım yapıp verim alıp değerlendirip aldığın fiyatın üzerinde fiyata satabilmek mı? Cenk tosun'un satışı mesela rıdvan'ın satışından daha mı değersiz maddi anlamda demiyorum bunu. Ama sen yeni cenk tosun bulmak yerine ne yaptın negredo love ve burak yılmaz'a gömdün o parayı. Altyapıdan on yılda bir çıkacak değerli oyuncuyu satmanın peşine düşmek yerine neden bir kim min jae bulamıyor bu kulüp yıllardır bu izleme ekibi niye hala ekmek yiyor bu kulüpten onu sorgulamak bence daha rasyonel.

Haklisin, altyapi zaten denklemin ufak bir parcasi.
Para'yi oyuncu'yu satarken degil, alirken kazanirsin. Pepe'yi alirsan satamazsin.
Chamberlain'i alirsan satamazsin.
Ben de transfer doneminin basindan beri bir tarafimi yirtiyorum menajer kucagina oturup bitik adam pesinde kosacagina belki kariyerinde A sinifi takim olmayan, ama C sinifi takimda iyi oynayip gelisecek ve B/A sinifina yukselebilecek oyuncu bak diye. Ama bosa konusuyoruz. Oyle bir planlama, liste, scouting olsa zaten su an agustos'un 13'i itibariyle sag acigimiz Onur Bulut olmazdi, hala Talisca pesinde kosmazdik.

Çevrimiçi murat

Buyukluk gibi subjektif kavramlar yerine parametrelere bakmak lazim.
UEFA siralamasinda bu takimlarin oldugu ulkeler senin ustunde. Sen 10.sun (o da son 2-3 hafta sayesinde yoksa daha da asagilardaydin), Iskocya 9, Portekiz 7, Italya 3.

Biri Italya liginde 10. olmus, digeri Iskocya liginde 2., digeri Portekiz liginde 4. Seni gecen sene paspas etmis Sporting'i de geride birakmis bu arada. Sen Turkiye liginde 3. olmussun.
Rangers daha gecen sene Avrupa Ligi'nde final oynamis, senin hayalini bile kuramayacagin nokta'ya ulasmis.

Braga'nin kadro degeri 128 milyon euro.
Rangers'in 118 milyon euro.
Torino 171 milyon euro.

Besiktas 105 milyon euro.

Istedigin sonuca varabilirsin, ama gercekler ortada. Alim gucuyle falan da hic alakasi yok olayin.
Alim gucu olmayan kulup yedek onlibero'ya 4 milyon euro bonservis bedeli odemez.
yaptığın kıyaslamalr hiçbir anlam ifade etmiyor benim için.şu an yönetimde olan başkn ile değerlendirme yapamayız koca  beşiktaşı.o saydığın kulüplerin ülke nüfusları kadar tarftarımız var.ranger hariç  torino braga belki 3 sene sonra liglerinden düşmüş olacaklar belkide ayrıca rangersin de düşmüşlüğü var.biz ise neredeyse hersene avrupa kupaların ktılan bir kulübüz.dünyanın herhngi bir yerinde herhangi bir futbol izleyicisine sorsn bu saydığın takımlar içinde brgayı sonuncu topinoyu 3. Sıraya koyarlar rangers ve beşiktaş 1. Sıra için çekişir.ekonomik şartların bu kadar zor olduğu bir ülkede bu şartlard olabilmek kulübün büyüklüğünü gösteriyor zaten.

Çevrimiçi levitate

eveeet istifa talebi sonrası ortaya atılan talisca şimdi de gelmek istemiyormuşta bilmem ne via murat özen

insanda az utanma olur koltukta kalalım diye milletin duygularıyla oynuyorlar yazık
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu muhabbet sıktı artık. Yönetim zaten gidici. Giderken saçma transferleri bırakacaklar arkalarında.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1690672690057613313

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

Allahini seven su takima sag kanat alsin

Çevrimdışı Ravenman

Dün istifa sesleri, bugün Talisca girişimi.

Bu yönetim gerçekten her işi bırakmış sadece sosyal medyada taraftarı nasıl sustirim modasına girmiş.

Sebayı, Bilgili'yi, Orman'a ana avrat küfür eden ve kovan taraftara böyle yönetim mübah.

Çevrimiçi levitate

3 adam, 2-3 tane yerli çözseler kadro gayet iyi oluyor ama bunu bile beceremediler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

İstedikleri kadar saklansınlar, ilk maçta paylarına düşeni alınca illa çıkacaklar saklandıkları kovuktan.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sEuL

ne sağlık kontrolüymüş.tedavi olsa iyileşmişti.
Allan askina biri cikip bu herifin neden alinmaya calisildigini anlatsin.

Bu adam kimi kesecek? Kac yildir dogru duzgun top oynamamis, Gedson’u kesecek, yada Amir ile Salih’ten birini mi? Suan’da zaten takimin en iyi uclusu bu adamlar cildirmamak elde degil.

Onana’yi bu uclunun arkasina almissin, Amartey gibi pozisyonu olmayan adami belki orta sahada da degerlendiririz diye almissin, 4.5-5 M Euro’larin konusuldugu Zaynutdinov ile anlastigin yaziliyor ki bu oyuncuda joker olarak orta sahada dusunuluyor zaman zaman. Bu denklemde Allah askina ne diye gidip bu adami transfer ediyoruz? Niye kimse cikipta arkadas siz ne yapmaya calisiyorsunuz diye sormuyor?

Adamlar amator branslari mahvetti, ya kumedeyiz zaten yada kume dusmemeye oynuyoruz.

Geldiklerinden beri futbol takiminida vasatlastirmaktan, degersizlestirmekten baska birsey yapmadilar.

Lig basladi koca klubun sponsoru yok. Lan camia’dan muhalefetten bir kisi de mi cikip ne oldugunu sorgulamaz. Allah kahretsin ya

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1690614253479231488
Kimdir bu arkadaş bilgisi olan var mı? Burnley istiyor falan demişler istatistikleri de hiç fena değil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

3 kat maasla bir oyuncuyu transfer etmek demek pimi cekip el bombasını takımın ortasına bırakmak demek.

Torreira sakatom ayağına oynamıyor,  diğerleri de ciddi dert edecek.
Deseler ki Talisca gelecek ve şampiyon yapacak, bu paralara istemem.
Şampiyon olsak dahi sonrası tufan, bence hiç gerek yok.

Çevrimdışı Savaş

Talisca haberleri bilerek servis ediliyor bence.   Taraftar az oyalansın istifa sesleri kesilsin.

Yerler mi? Yemezler. (...)

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Sinan23

https://www.transfermarkt.com.tr/han-noah-massengo/profil/spieler/536508

Ortasaha rotasyonu için. Boşta olduğuna şaşırdım. Potansiyeli yüksek bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Asiri subjektif bir yorum olmus.
Mert Muslera'dan iyi falan degil (Ersin'den 10 gomlek ustun, yerli olarak iyi, o ayri mesele).
Aboubakar Icardi'ye yakin, daha fazla katki da verebilir, ama kagit ustunde Icardi'den iyi degil. Performans ne olacak gorecegiz.
Bekler tartisilir, orayi gectim.
Ghezzal iyi Ghezzal olsa eyvallah, su an haril haril yerine oyuncu bakiyorsun. Su an Ghezzal Tadic ve Zaha'nin onunde demek baya komik.

Su an kadro kalitesi olarak GS ve FB'nin 3 gomlek asagisindasin, toparlayacak gibi de hic durmuyorsun adi gecen oyunculara bakilirsa. Sen sadece 3 mevki'yi kiyasladin ki bana gore son derece zorlama ve subjektif bir kiyaslama, diger mevkilerde geridesin, derinlik anlaminda karsilastirmak bile gereksiz.
Bu GS ve FB cok mantikli kadro kurdu demek degil. Bence de yatirimina bakarsan kadro kalitesi yerlerde ikisinin de, ama yine de seni cok net gectiler, cunku sen ortaya bir yatirim da koyamadin, akil da koyamadin. Akil ortaya koysan onlarin kadro'suyla yarisir bir kadro rahatlikla yapardin, bunun icin de Talisca'ya vs de hic gerek yoktu, Tadic'e de gerek yoktu. Ama onu da yapmadin.
nasıl bizi geçtiker anlamadım nasıl üç gömlek üstünler maçlar kağıt üstünde oynanmıyor sahada oynanıyor hiç kimse bana musleranın iyi kaleci olduğunu söyleyemez vasat çizgisinde bir kaleci kaleden iki üç metre uzaklaşınca başı kesik tavuk oluyor onu geçeceksin mert musleradan daha iyi kaleci ben bunu beşiktaşta değilkende söylüyordum abuda tartışmasız türkiyedeki en iyi forvet takımda olduğu anda takım leval atlıyor en kötü olduğu maçta bile maç kazandırıyor senin konuşmaların özenti konuşmalar gerçekleri yansıtmıyor abu bir takımı şampiyon yapacak forvet bu sadece oyunuylada değil takımı bütünleştirme anlamındada çok önemli oyuncu
Sen varsayımlarla konuşuyorsun çünkü kağıt üzerinde dediğin anda bu varsayım oluyor sende ciddi sorun var hayata komleksli bakıyorsun futbol bir sürü isim yapmış oyuncuyu toplayıp şampiyonluk ilan edebileceğin bir oyun değildir bu güne kadar ligi hangi favori takım kazanmış maf döneminden beri hatırlamıyorum gs al işde kayseriyle berabere kaldı bizim kadro ligde zayıf değilki her takımı yenebilecek seviyede bizim sıkıntımız yedek kulübesinin eksik olmasında ama çok zengin olmasıda bize yaramıyor
Sen on onbeş yıl öncesinde kalmış bir taraftarsın o zaman beşiktaş taraftarını bile büyük olmadığına inandırmışlardı o hastalık yayılmıştı ayağını yere bas şu anda renkliler bile beşiktaş hakkında senin gibi düşünmüyor

Çevrimdışı Necmi

Alamayacaklar ya , boşuna gaz alma çabaları.
Yağız'a o haberi bilerek bile yaptırmış olabilir yönetim.
Herşey beklenir.
pazartesi maç var her maç öncesinde birilerinin ismini öne attılar tepki önlemek için buda öyle birşeydir tahminim salı sabahı mı unutulur cuma sabahımı göreceğiz gerçek olsa o rakamlarla aklıma tek şey gelir bu yönetim topuklayacak gelen yönetime pimi çekilmiş bombayı bırakacak yoksa bu rakam bundan sonraki transferleride sürdürülmez yapar elindeki oyuncularlada anlaşamazsın

Çevrimiçi annoca

Alamazlar
malesef bana da öyle geliyor. eskiden murat özen haberi demek kap demekti. bu yıl sosyal medyayı taraftarı oyalamak için kullanıyorlar. en güvenilirlerde buna maşa oldular.

kimi alacaksan işi sessiz yürüt bunu bir türlü anlamadılar.

Çevrimdışı Necmi

İyi adamda bizlik değil bize Amartey'in yanına stoper lider stoper lazım ligde bir şekilde Amartey Bahtiyar falan giderizde avrupada Amartey Colley başımıza çok iş açar.
avrupayı boş ver lig önemli avrupada toplayabildiğimiz kadar puanı kasmadan toplayalım yeter

Çevrimiçi Samet Demir

Talisca falan boş hayal peşinde koşmaya gerek yok.

Malinovsky-Pepe/Berghuis-Bahtiyar yapın olsun bitsin işte.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Afrika Kupası'na gitmeyecekmiş. Hemen alıp getirelim  :ebebe:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1690738862471942146

şöyle adamlarla gelsinler sesimi çıkarmam, tüm rakiplerin stoperlerinden 10-15 milyon kazandı sende bir denemede bulun yani

bailly iyi hoş ama adam işini kafada bırakmış niye yıllık 2.5 bağlayasın
bipbipbupbup

Etiketler: