2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991370 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Gercekten yazilanlari anlama kapasiten cok dusuk. Yazdiklarimi anlamiyorsun, cumlelerin icinden isine gelenip secip secip isine gore yorumlayarak yorum yapiyorsun. Biraz yazilanlari anlamaya calis, yazar ne demek istemis diye dusun. Ben mi Besiktas’i kucuk goruyorum yoksa 3-1’in rovansinda Neftci Baku’ye karsi eleniriz korkusuyla 2 genci ilk 11’de gormek istemeyen kisi mi kucuk goruyor. Neyse, bu yazdigimi da anlamazsin muhtemelen. Bir daha da cevap yazmayacagim.
tamam büyük yazar senin ben ne yazmak isteyipte yazamadığını çoktan anladım da neyse

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Vay be forum bu kadar sayfa atinca transfer var sandım.

Hocanın istediği ve adını verdiği adamı neden bu kadar tartıştık anlamıyorum ama demek ki bizde çok tutacak.

Çevrimiçi Necmi

Atiba bize gelirken hangi mevki için transfer etmiştik? Sağ bek. Bize gelmeden önce hangi mevkide oynamışlığı var? Ofansif orta saha. Bizde hangi mevkide oynadı genelde . 6 numara.
Peki Atiba gelirken sen Atiba için ne diyordun? Önümüzdeki 10 yıla damgasını vurur diyebiliyor muydun?  Yoksa şimdi Bahtiyar'ı gömdüğün kadar gömüyor muydun?

Çok mevkide oynayabiliyor demek ki hiçbir mevkide iyi oynayamıyor diye basit bir mantık kuruyorsun. Bu mantığı çocuk da kurar. Senin kurduğun mantığı Cska Moskova kurmamış; Şenol Hoca da kurmuyor. Sana mı onların bilgisine mi güvenirim dersen onlara güvenirim tabii ki.
bugün cska ile eşleşsek bizi eler geçer onların bırakmak istemediği oyuncu bormalde alamayız ama oyuncuda baskı kurmuş üstelik türk statüsünde oynuyor türkiyede muadilini bulamazsın millet neyin kafasında çözemiyorum iki tane yabancı hakkımız var her yere yabancı istiyorlar elimizde direk oynatacağımız iki yerli var cenkin ne olacağı belli değil üstelik mevkisinde ondan daha iyi yabancı var onur idare ediyor bir sakat versek koyacak yerli oyuncumuz yok lig uzun avrupa var kupa var üç günde bir maç yapacağız eldeki oyuncuların yarıdan fazlası riskli aslında bizim yabancı bırakıp öncelikle yerli bakmamız lazım
Bu arada atiba geldiğindede aynı şeyleri söylediler bu üslup genelde ergen beşiktaşlı üslubu hem en iyi yabancı olsun isterler hemde alt yapı diye tuttururlar sorsan alt yapının tek maçını izledinmi diye cevap veremezler yapacak birşey yok her beşiktaşlının ergenliği böyle geçiyor

Çevrimdışı Talisca1903

bugün cska ile eşleşsek bizi eler geçer onların bırakmak istemediği oyuncu bormalde alamayız ama oyuncuda baskı kurmuş üstelik türk statüsünde oynuyor türkiyede muadilini bulamazsın millet neyin kafasında çözemiyorum iki tane yabancı hakkımız var her yere yabancı istiyorlar elimizde direk oynatacağımız iki yerli var cenkin ne olacağı belli değil üstelik mevkisinde ondan daha iyi yabancı var onur idare ediyor bir sakat versek koyacak yerli oyuncumuz yok lig uzun avrupa var kupa var üç günde bir maç yapacağız eldeki oyuncuların yarıdan fazlası riskli aslında bizim yabancı bırakıp öncelikle yerli bakmamız lazım
Bu arada atiba geldiğindede aynı şeyleri söylediler bu üslup genelde ergen beşiktaşlı üslubu hem en iyi yabancı olsun isterler hemde alt yapı diye tuttururlar sorsan alt yapının tek maçını izledinmi diye cevap veremezler yapacak birşey yok her beşiktaşlının ergenliği böyle geçiyor
olur mu Necmi abi altyapı solbekimiz gelip oradan yardıracak Demir Ege yaldır yaldır ortadan Semih Abou Cenk Rebic varken yırtıp alacak formayı biz bilmiyoruz Ersin felan da Neuer zaten

Kafalar bu

Çevrimiçi kartalizma190399

Evet CANIM BENİM. A takım hocaları suçsuz. Hatta hiç sevmediğim Valerian Ismael'i de hiçbirini oynatmasaydı da suçlamazdım. Sen daha kimin görevinin ne olduğunun farkında değilsin. Sergen Yalçın ve Şenol Güneş yönetimlerin kösteğine rağmen 3 şampiyonluk kazandırdı bu kulübe. Onların görevi oyuncu hazırlamak değil hazır oyuncuyu oynatmak ve işlerini de başardılar. Ben senin gibi hayaller üzerinden değil gerçekler üzerinden konuşuyorum. Beşiktaş altyapısı ne başardı peki ? A takım hocalarının bu işte etkisi %1 dahi değildir. Boş muhabbet.

Dunyadaki her kulup PSG, City degil. Bazi kulupler sirf gelistirici diye de hoca seciyor. Klopp ve Liverpool da bunlardan biri mesela buyuklugune ragmen. Oyuncu gelistirmek de en kolay genclerle oluyor, o yasta egilip bukulebilir oluyorlar. Feyenoord kucuk kulup mu gitti altyapidan oyuncu cikarabilecek, oyuncu gelisimine onem veren, kariyeri bombos adami hoca yapti? Ve 2 sene icerisinde sampiyon oldu?
Hazir oyuncu oynatacakmisiz. OK, kulup stratejimiz bu olsun. O zaman gideceksin en az rakiplerin FB ve GS kadar iyi kadro kuracaksin, o kadar gucun olacak. Getireceksin Talisca’yi, Nino’yu, Ziyech’i. Cebinde 5 kurus olmadigi icin getiremiyorsan da sakat geberik bonservissiz oyuncular pesinde kosmak yerine gelistirici hoca sececeksin, gelistirebilecegi oyunculari scout edip getireceksin ve altyapiya onem vereceksin. A takimi hocan DAHIL.

Cok basit sekilde soracagim:

1 Zaynutdinov sence iyi transfer mi soylendigi sartlarda? 4 hafta sonra gorusururmuyuz?
2 Ilk 11 oyuncusu olarak goruyorsun anladigim kadariyla. Hangi mevkiide kimin yerine oynayacak?

İşin ilginci sen Semih'i sahaya sürüyorsun çocuk 70 metreden şut atıyor o zamana kadar oynatmadı diye suçlanan Hoca bu sefer de oynattığı için suçlu oluyor daha yeni wonderkid ilan edilen Semih bir anda Batuhan ilan ediliyor bundan bir şey olmaz o hareketle Beşiktaş kariyeri bitti deniyor . Sergen Yalçın ne zaman Rıdvan'ı oynattıysa her seferinde sakatlandı Rıdvan. Suçlu yine gitti Sergen oldu. Tamam o zaman sakat sakat sahaya sürseydi o zaman Sergen Hoca. O zaman sahada pişer sakatlanmamayı öğrenirdi. Aşırı genellemeci bir bakış açısı bu ' Gençler oynasın ' . Oyuncu genç ya da yaşlı olduğu için değil hak ettiği için oynar. Genç oyuncuyu sırf genç olduğu için oynatırsan o oyuncuyu kaybedersin. Ama o genç oyuncu seni dinliyordur , özel hayatına, yemesine içmesine antrenmanına dinlenmesine dikkat ediyordur. Sen de oyuncuyu ödüllendirir yüreklendirir ilk 11'de şans tanırsın . Yok Serdar Saatçi, Rıdvan, Emirhan örneklerinde olduğu gibi taraftar olarak bunları şımartırsan bunlar da olmadan oldum havalarına girer kariyerlerini baltalar

Ben Semih’i 1 gol atti diye wonderkid ilan edenlerden degilim. O sutu cekti diye millet neredeyse cop ilan ederken ben de bir yavas olun dedim. Tek hareketle bir oyuncu cop de olmaz, tek macla wonderkid de olmaz. Ama et mi balik mi gormek icin forma sansi vermek lazim. Kendinden 2-3 gomlek asagidaki takima karsi 3-1’in rovansi da gayet guzel bir firsat en azindan oyunculari gormek icin. Ilk macta gencler siritti, ama bunu 4-5 oyuncu degisikliginden sonra iyice vasatlasmis takimda yaptilar. Rovansa Salih yerine Demir Ege, Onur yerine Semih’le ciksan hic sikinti olmaz. En azindan baba adamlarin yaninda ayak uydurabiliyorlar mi, nasil adapte oluyorlar gorursun.

Bu arada senin simarik kotu dedigin oyunculardan kazandigimiz paralar:

Ridvan 4 milyon euro+2 milyon euro olasi bonus
Emirhan 4.5 milyon euro
Serdar 2.5 milyon euro

Kotu simarik veletler icin guzel para. Sahi ANC yonetiminde bu vasat simarik oyuncular disinda kimi satip ne kadar para kazandik?
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2023, 20:05:47 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Eyyam-ı Bahur geliyor diye soran muhabire Eyyamı Bafur gelsin abi Eyyamı bakur futbolcu diyen dayının ruh halindeyim dayının aklıda aboubakarda kalmış :tabe:

videosunu atabilen var mı şuraya?

Çevrimdışı autopsy

Dunyadaki her kulup PSG, City degil. Bazi kulupler sirf gelistirici diye de hoca seciyor. Klopp ve Liverpool da bunlardan biri mesela buyuklugune ragmen. Oyuncu gelistirmek de en kolay genclerle oluyor, o yasta egilip bukulebilir oluyorlar. Feyenoord kucuk kulup mu gitti altyapidan oyuncu cikarabilecek, oyuncu gelisimine onem veren, kariyeri bombos adami hoca yapti? Ve 2 sene icerisinde sampiyon oldu?
Hazir oyuncu oynatacakmisiz. OK, kulup stratejimiz bu olsun. O zaman gideceksin en az rakiplerin FB ve GS kadar iyi kadro kuracaksin, o kadar gucun olacak. Getireceksin Talisca’yi, Nino’yu, Ziyech’i. Cebinde 5 kurus olmadigi icin getiremiyorsan da sakat geberik bonservissiz oyuncular pesinde kosmak yerine gelistirici hoca sececeksin, gelistirebilecegi oyunculari scout edip getireceksin ve altyapiya onem vereceksin. A takimi hocan DAHIL.

Benim yazdığım şeyle bunun hiç bir alakası yok. Haklı çıkmak için komik bir demagoji yapmışsın. Büyük harflerle imalarda falan bulununca haklı değil komik oluyorsun. Bir daha beni alıntılarsan da cevap vermeyeceğim çünkü tartışmayı sürekli bağlamından koparıyorsun. Bahtiyar hakkında nötrüm dedim bana dönüp var mısın iddiaya falan diyorsun. Yaşının olgunluğuna ulaşabilmeni dilerim.

Çevrimdışı Talisca1903

[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2023, 20:13:45 Talisca1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Kalecin var, beklerin gayet iyi, Colley de bence yanında lider bir stoperle gayet iyi bir stoper. Orta saha desen Salih-Gedson-Amir’ i çok güzel oturtmuşsun beraber oynadıklarında mağlubiyetin yok, elinde ligin en iyi santraforu var. Cenk’ de bu ligde sana kafadan 15+ gol yazar. Rebic dışında bir tane as sağ kanat, orta sahada hücum yönünden zenginlik katacak bir tane oyuncu, bir tane de lider stoper. Sonra bakhtiyar mı alıyorsun, transferin son günü yedek kanat mı çekiyorsun naparsan yap.

Rakiplerin ne yaptığı bizi bağlamıyor, evet kaliteli oyuncular aldılar ama aynı zamanda çok gereksiz bir bolluğa da sahipler ve ikisinin de bu kadar adamı yönetecek kalibrede hocaları yok. Erkenden 3-4 adamı verip Şenol hocayla sezona tam bir şekilde hazırlanacaktık. Sınıfta kaldılar.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2023, 20:16:37 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Necmi

Bahtiyar tartışmaları gereksiz çünkü her iki tarafın da argümanları eksik. A hocası Nskala'yla şampiyon olur. B hocası Masuaku'yla içerde Trabzon, Fenerbahçe ve Başakşehir'e gol atamaz. Oyuncunun başarısını sadece kendi özellikleri değil ona verilecek rol de belirler. Sonra biz B hocasından bir bok olmaz deyince Şenol'cu oluruz. Sonra Şenol gelip zamanında bok atılan oyuncularla 6 ayda ligin içinden geçer. Adana'ya  ve Fener'e  deplasmanda 4, GS'ye içerde 3 sallar. Sonra da birileri gelip Şenol genç düşmanı muhabbeti yapar. Şu alınacağına gençleri oynatın muhabbeti tam bir kahve muhabbeti. Hiç bir gerçek veriye dayanmayan hayal mahsulü bir varsayım. İnsanlara kalsa Sergen de Şenol da genç düşmanı. Ulan senelerdir şu genç oynatılmadı, bu genç oynatılmadı muhabbeti dönüyor. Sayısız örnek var. Nerde yavrum bu adamlar ? Serdar Saatçı nerde mesela ? Altyapından çıkmıyor işte senin. Gidip altyapı hocalarına çemkireceğinize A takım hocalarına çemkiriyorsunuz. Yemin ediyorum tam bir akıl tutulması.
bizim alt yapıdan çıkan oyuncular üçüncü ligde 11 e giremiyor onları beşiktaşa layık görüyorlar kaldıki ajak gibi saçma sapan örnekler veriyorlar üç dört senede bir alt yapıdan as kadrona oyuncu alabiliyorsan büyük başarıdır hemen maf kadrosunu söylüyorlar ama sorsan kaçı alt yapıdandi diye cevap veremezler kaldıki o takımın avrupada maç kazanamıyordu bütün başarıları türkiyede

Çevrimdışı autopsy

bizim alt yapıdan çıkan oyuncular üçüncü ligde 11 e giremiyor onları beşiktaşa layık görüyorlar kaldıki ajak gibi saçma sapan örnekler veriyorlar üç dört senede bir alt yapıdan as kadrona oyuncu alabiliyorsan büyük başarıdır hemen maf kadrosunu söylüyorlar ama sorsan kaçı alt yapıdandi diye cevap veremezler kaldıki o takımın avrupada maç kazanamıyordu bütün başarıları türkiyede

Romantizm bu kulübün başındaki en büyük bela ne yazık ki. O kadar gerçeklerden kopuk ki taraftar, verdikleri zararın farkında dahi değiller.

Çevrimdışı Talisca1903

Romantizm bu kulübün başındaki en büyük bela ne yazık ki. O kadar gerçeklerden kopuk ki taraftar, verdikleri zararın farkında dahi değiller.
yukarıda paylaştığım dayıdaki futbol aklının  10/1 i yok bunlarda diyeyim sen anla

Çevrimdışı autopsy

İşin ilginci sen Semih'i sahaya sürüyorsun çocuk 70 metreden şut atıyor o zamana kadar oynatmadı diye suçlanan Hoca bu sefer de oynattığı için suçlu oluyor daha yeni wonderkid ilan edilen Semih bir anda Batuhan ilan ediliyor bundan bir şey olmaz o hareketle Beşiktaş kariyeri bitti deniyor . Sergen Yalçın ne zaman Rıdvan'ı oynattıysa her seferinde sakatlandı Rıdvan. Suçlu yine gitti Sergen oldu. Tamam o zaman sakat sakat sahaya sürseydi o zaman Sergen Hoca. O zaman sahada pişer sakatlanmamayı öğrenirdi. Aşırı genellemeci bir bakış açısı bu ' Gençler oynasın ' . Oyuncu genç ya da yaşlı olduğu için değil hak ettiği için oynar. Genç oyuncuyu sırf genç olduğu için oynatırsan o oyuncuyu kaybedersin. Ama o genç oyuncu seni dinliyordur , özel hayatına, yemesine içmesine antrenmanına dinlenmesine dikkat ediyordur. Sen de oyuncuyu ödüllendirir yüreklendirir ilk 11'de şans tanırsın . Yok Serdar Saatçi, Rıdvan, Emirhan örneklerinde olduğu gibi taraftar olarak bunları şımartırsan bunlar da olmadan oldum havalarına girer kariyerlerini baltalar

Bu dediklerin sayısız oyuncu üzerinden sayısız kez tekrarlandı ama bizim taraftar öğrenmiyor ne yazık ki.

Kalecin var, beklerin gayet iyi, Colley de bence yanında lider bir stoperle gayet iyi bir stoper. Orta saha desen Salih-Gedson-Amir’ i çok güzel oturtmuşsun beraber oynadıklarında mağlubiyetin yok, elinde ligin en iyi santraforu var. Cenk’ de bu ligde sana kafadan 15+ gol yazar. Rebic dışında bir tane as sağ kanat, orta sahada hücum yönünden zenginlik katacak bir tane oyuncu, bir tane de lider stoper. Sonra bakhtiyar mı alıyorsun, transferin son günü yedek kanat mı çekiyorsun naparsan yap.

Rakiplerin ne yaptığı bizi bağlamıyor, evet kaliteli oyuncular aldılar ama aynı zamanda çok gereksiz bir bolluğa da sahipler ve ikisinin de bu kadar adamı yönetecek kalibrede hocaları yok. Erkenden 3-4 adamı verip Şenol hocayla sezona tam bir şekilde hazırlanacaktık. Sınıfta kaldılar.

Sahane nokta yorum. Bastan sona her harfine katiliyorum.
Biz hala sacma sapan 10 numaralar, Talisca vs pesinde kosalim. Bakhtiyar gibi oncelik listesinde en iyi ihtimalle 4. siradaki adama bir dunya para verelim.

A takim hocasi genc oyuncu’ya bakmaz hazir oyuncu kullanir diyen sensin. Oyle birsey yok. Sinirli sayida kulup icin gecerlidir belki, genel olarak gecer bir kural degil. Mali olarak batiksan, her sene milyonlarca euro/tl zarar veriyorsan, rakiplerin kadar iyi transfer yapacak butcen yoksa gider seve seve oyuncu gelistirecek A takimi hocasi alirsin.

Ben Semih’i 1 gol atti diye wonderkid ilan edenlerden degilim. O sutu cekti diye millet neredeyse cop ilan ederken ben de bir yavas olun dedim. Tek hareketle bir oyuncu cop de olmaz, tek macla wonderkid de olmaz. Ama et mi balik mi gormek icin forma sansi vermek lazim. Kendinden 2-3 gomlek asagidaki takima karsi 3-1’in rovansi da gayet guzel bir firsat en azindan oyunculari gormek icin. Ilk macta gencler siritti, ama bunu 4-5 oyuncu degisikliginden sonra iyice vasatlasmis takimda yaptilar. Rovansa Salih yerine Demir Ege, Onur yerine Semih’le ciksan hic sikinti olmaz. En azindan baba adamlarin yaninda ayak uydurabiliyorlar mi, nasil adapte oluyorlar gorursun.

Çevrimdışı Talisca1903

Şimdi bu semih ve ege çok iyi ama hoca oynatmıyor salih amiri yada abouyu  her maç zorluyor yani hoca bu işi bilmiyor bu mudur?

Simarik veletlerin transfer oldugu takimlar:

Rangers UEFA raking’de 30. sirada, en son oynadiginda bizim ulkemizden bir takimla GS’yi eledi.
Braga 37. sirada, en son FB’yi elemis, bizi UEFA gruplarinda iceride disarida yenmis.
Torino 99, sirada.

Sen 139. siradasin. O simarik 3 velet senden UEFA siralamasinda 100 basamak ustundeki takimlara transfer olmus. O takimlar o genclerde bir isik gorup milyonlarca euro yatirim yapmis.
Ulke futbolunun, bizim takim olarak nerede oldugumuzu hatirlatmak icin yazdim.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu arada ismi çıkan Saba Sazonov bence gayet iyi stoper. 5 büyük ligden de Hamburg ve Lyon gibi ilgilileri var. Fenerin Kim Min Jae’ den aldığı saha içi katkıyı alabiliriz belki kim bilir. Onun dışında merkez stopere benzer profilde Aurele Amenda, Maxim Esteve veya Martin Vitik de olabilir. Esteve biraz kaçtı gibi Montpellier’ de ucuza bırakmazlar.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2023, 21:45:32 sefaköykartali ]

Çevrimiçi annoca

Bu arada ismi çıkan Saba Sazonov bence gayet iyi stoper. 5 büyük ligden de Hamburg ve Lyon gibi ilgilileri var. Fenerin Kim Min Jae’ den aldığı saha içi katkıyı alabiliriz belki kim bilir. Onun dışında merkez stopere benzer profilde Aurele Amenda, Maxim Esteve veya Maxim Vitik de olabilir. Esteve biraz kaçtı gibi Montpellier’ de ucuza bırakmazlar.
maxim vitik derken martin vitik dedin heralde. bugün 2 tane salladı. baya potansiyelliymiş takip ettiğim sayfalara göre. bence alınabilecek risk

Onur Küçük

• Ziyaretçi

A takim hocasi genc oyuncu’ya bakmaz hazir oyuncu kullanir diyen sensin. Oyle birsey yok. Sinirli sayida kulup icin gecerlidir belki, genel olarak gecer bir kural degil. Mali olarak batiksan, her sene milyonlarca euro/tl zarar veriyorsan, rakiplerin kadar iyi transfer yapacak butcen yoksa gider seve seve oyuncu gelistirecek A takimi hocasi alirsin.

Ben genç yaşlı farketmez kim hak ediyorsa onu oynatır dedim. Güven Yalçın hazır oyuncu muydu Hoca onu  Beşiktaş A takımında oynatırken?  Gedson peki hazır oyuncu muydu? Valerien , Gedson'u yedek bırakmasa onun hazır oyuncu olduğunu iddia edebilirdiniz. Talisca örneğin Benfica'dan bize gelirken hazır oyuncu olarak mı gelmişti hatta Aboubakar'ı da yanına ekleyebilirsin? Valerien mi Gedson,  Talisca, Aboubakar'ın potansiyelini Şenol Hoca kadar ortaya çıkarabilecekti? Yok bunlar zaten hazır oyuncuysa   Gedson örneğinden gidebiliriz o zaman Gedson Valerien zamanında da şimdiki performansı verirdi. Sizin potansiyelli anlayışınızla benim çok farklı. Genç olursa size göre büyük ihtimal potansiyelli oluyor. Bana göre her genç oyuncu potansiyelli demek değildir. Potansiyelli olanın da aşamaları vardır . Örneğin Semih bana göre potansiyelli oyuncu ama seviye olarak henüz başlangıç seviyelerinde. Önünde uzun yol var. Talisca bize gelirken hatta Aboubakar  onlar da hâlen potansiyelli oyunculardı ama olgun futbolcu kategorisine daha yakınlardı özellikle Aboubakar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Simarik veletlerin transfer oldugu takimlar:

Rangers UEFA raking’de 30. sirada, en son oynadiginda bizim ulkemizden bir takimla GS’yi eledi.
Braga 37. sirada, en son FB’yi elemis, bizi UEFA gruplarinda iceride disarida yenmis.
Torino 99, sirada.

Sen 139. siradasin. O simarik 3 velet senden UEFA siralamasinda 100 basamak ustundeki takimlara transfer olmus. O takimlar o genclerde bir isik gorup milyonlarca euro yatirim yapmis.
Ulke futbolunun, bizim takim olarak nerede oldugumuzu hatirlatmak icin yazdim.
Şımarık veletlerin performansındab haber ver bana. Ne yapmış bu çocuklar gittikleri takımda? Biz de Somaspor'dan futbolcu transfer ettik. Sırf transfer ettik diye çocuk elit futbolcu mu oluyor?

Çevrimiçi sefaköykartali

maxim vitik derken martin vitik dedin heralde. bugün 2 tane salladı. baya potansiyelliymiş takip ettiğim sayfalara göre. bence alınabilecek risk
Evet hocam Martin olacak, Esteve’yle beraber yazarken karıştırmışım kusura bakma. Düzeltme için teşekkürler. Ajax falan istiyor deniyor ama bize düşer mi bilemem.

Çevrimiçi Necmi

Sergen bile defanstaki fiziksel eksikliğinden dolayı nsakala oynatıyordu çünkü hava toplsrında Rıdva çok yetersizdi hücum dönğşleri kontraların çoğunu nsakala kesiyordu
fiziksel eksikliğini geçtim defans oyuncusu kaleyle rakip arasında konumlanır bu çocuk ters tarafta dururdu hava topuda yok savunmada yapabildiği tek artısı yoktu ersin rıdvan yere göğe sığdıramadılar ikiside bizi elek etti

Etiketler: