2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994542 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Yerli sratüsünde bu kadar mevkide oynayan oyuncuya 5 m seve seve verilir sana takım kurmada sonsuz seçenek sunar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Altyapıyı kapat ozaman her sezon 10 futbolcu transfer et.

Bu sezon 10 al.
Gelecek sezon 10.
Diğer sezon 10.

Arada bi 15 futbolcunun kontratını fesih et bedava gönder. Zaten hep böyle yapmadık mı?

Altyapıdan çıkan oyunculara 1.lig ve 2.lige bedavadan kirala sözleşmelerinin sonuna kadar.

Sonra vay efendim borçlar niye yükseldi nasıl zarar var.

Senin anaparan ve özkaynağın altyapı. Sen bu altyapıdaki futbolcuları güzel beslemezsen, güzel sözleşme vermiyorsan, güzel eğitim vermesen bunları iyileride ve kötüleride menejerlere kaçar sonrada kulüpten kaçar Serdar ve Emirhan gibi. Yeterince eğitim almadan giderlerse ordada bi halt yemezler. Hem sen hem onlar zararlı.

Altyapıya güvenmiyorsan ya Fenerbahçe olursun ya San Marino.

Bizde genç fetişi varsa sizdede moruk fetiṣi var.
Bana saysana altyapıdan  gelip ilk 11'de oynaması gereken oyuncuları? Hep soruyorum bu soruyu ve ne hikmetse düzgün bir cevap alamıyorum. Berkay oynasın diyorsun ama 2 sene sonra muhtemelen Berkay'ın adını ağzına bile almayacaksın herkes adını sürekli dile getirirken şimdi esamesi okunmayan Serdar Saatçi örneğinde olduğu gibi. Yazıyorsun ama yazdıklarının bir temeli yok.
Talisca; Brezilya'da favelada yaşarken her öğün et mi yiyordu, en güzel hocalarla mı çalıştı, mental olarak kendini en üst seviyeye getirmesi için önüne her türlü fırsatlar mı sunuldu? Sadece yetenekle de olmaz biraz da insanın içinde olacak. Berkay'ın Türkiye'de olanakları Brezilya'daki Talisca'dan az mıydı? Spor salonunda çalışma imkanı mı yoktu; et mi yiyemiyordu beslenmesi mi kulüp tarafından kasıtlı kötü yapıldı, Berkay'a kitap okuma, boş zamanlarında kendini geliştirecek aktivitelerde bulunma diye telkin mi yapıldı?Bahane aramak istersen bahane çok.  Rıdvan,Serdar,Emirhan gibi daha henüz olgunlaşmamış önünde uzun yolu olan çocukları gidip şımarttınız onlar da cahilce işler yaparak yanlış kariyer tercihleri yaptı.
Ben futbolcunun yaşına bakmam. Bakan sensin. Aboubakar dizi patlakmış senin tabirinle moruk futbolcu. Adam kendine bakıyor mu? Bakıyor. İşine saygısı var mı? Var. Aldığı paranın hakkını veriyor mu? Veriyor. Genç Aboubakarlar bulabiliyorsa kulüp ona de sesimi çıkarmam tersine desteklerim. Önemli olan futbolcunun yaptığı işe saygısı olması aldığı paranın hakkını vermesi.
Her sene 10 futbolcu alınıyorsa bunun sebebi her sene 33 yaşında futbolcu alıp 34'üne geldiklerinde satmamız değil. 20 yaşında futbolcu alıp futbolcu 21'ine geldiğinde de satabilirsin. Sen geçen seneki kadronu koruyabilseydin bu sene 2-3 takviyeyle sezona rahat girebilirdin örneğin.

Çevrimiçi annoca

eğer bir stoper daha alınacaksa amartey neden alındı.

Çevrimiçi annoca

Bahtiyar soylenilen kadar iyi futbolcuysa o 5 milyona deger. CSKA seviyesinde oynayan bir yerli aliyoruz. Solbek ve stopper oynayan biri.

Bence hoca Bailly’i alip arka tandemi Bailly-Bahtiyar yapacak.
colley şu an iyi oynuyor kolay kolay keseceğini düşünmüyorum. bence bekleri masu -  onur  ve bahtiyar - rosi yapar gibi sırayla değiştirir

Çevrimdışı levitate

Yerli sratüsünde bu kadar mevkide oynayan oyuncuya 5 m seve seve verilir sana takım kurmada sonsuz seçenek sunar
+41903
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

1. Mason Greenwood
2. Jesse Lingard
3. Hakim Ziyech
4. Adama Traoré
5. Axel Tuanzebe

Hepsi bedava.
greenwood bedava değil hala daha manu oyuncusu ama cüzi bedelle alınabileceğini düşünüyorum. yarım dönem oynasa hele ki avrupaya kalırsak borcumuzun en kötü 10 da 1 ini kapatır.

Çevrimdışı ankarakartal06

ruslan malinovsky bitmiş diyollar :claps: :claps: :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Ravenman

İṣte burdaki Şenolcuların felsefesi:

Türk Necipe doymadık,

Ozaman Kazak Necipi alalım!

Hemde 5 milyon euro vererek!

Ziyech vardı, Oxlade vardı, Lingard vardı.

Yok para yok. Emrecan'a 2, Kerem'e 2, Kazak Necip 5.

Buyrun 9 milyon çöpe gitti.

Şimdi bu Kazak Necipin yaptıklarını senin altyapıdaki Berkay, Kayra, Emirhan, Oğuzhan yapamazmıydı.

Milyonları carcut et Şenol baba, kulübü batır, gençleri küstür sonra kaç Milli Takıma.

Bravo.

Allah sizi bildiği gibi yapsın. Koskoca Beşiktaş lazların oyuncağı oldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Türk Necipe doymadık,

Şimdi bu Kazak Necipin yaptıklarını senin altyapıdaki Berkay, Kayra, Emirhan, Oğuzhan yapamazmıydı.

Milyonları carcut et Şenol baba, kulübü batır, gençleri küstür sonra kaç Milli Takıma.

Bravo.

senin kafan bir değişik çalışıyor bu transferleri Şenol Güneş mi yapıyor istemyorum birşey git Talsca al dedi alsana
ziyech oxlade lingard yazmışsın bunları alalım diyemi yazdın almayalım diyemi ben 3 nüde almam aşırı riskli
o yazdığın gençlerde yapamazdı zaten yapamıyorlarda  Beşiktaş senin düşündüğünden çok daha büyük bir takım
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2023, 21:01:24 Talisca1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ankarakartal06

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1690058096394018828

Bakhtiyar'ın çok faydalı olacağını düşünüyorum. birde şu ruslan'ı alırsak biraz daha rahatlayacağım  :evillol:

Çevrimdışı TamerT.

Türk Necipe doymadık,

Bravo.

Burada bjk sevgisiyle çok eleştiri gördüm ama senin ki sevgiden değil belli oldu.

Çevrimdışı Talisca1903

Burada bjk sevgisiyle çok eleştiri gördüm ama senin ki sevgiden değil belli oldu.
en baştan belli olmuştu zaten

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Quaresm00972305/status/1690063194771910658
böyle yazmış
Doğru yazdıkları çıkıyor genelde. Bende takip ediyorum bu çocuğu.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Doğru yazdıkları çıkıyor genelde. Bende takip ediyorum bu çocuğu.

renklilerim tüm transferlerini bildi çok önceden bizde çuvallıyor bazen bu yönetim varken normal

Çevrimiçi Samet Demir

Türk Necipe doymadık,

Bravo.

Yazdıklarının hiç biri stoper ve sol bek yedekleyemez. Bende Şenol hocayı çok eleştiririm ama seninkiler art niyete girmeye başlıyor. Sonuçta hocamızdır. Ayrıca 2-3 tane bölgeyi bu adam ile yedekleyeceksin. Fizik durumuna girmiyorum. Bu saydığın adamların hepsini tek başına döver bahtiyar :) Alt yapıdan bu sene kazanacağımız 2 adam var Demir ege ve Semih. Diğerleri de düşünsün bir zahmet bu adamlarda olup bizde olmayan ne diye.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

renklilerim tüm transferlerini bildi çok önceden bizde çuvallıyor bazen bu yönetim varken normal
Yönetim ne yaptığını bilmiyor ki bu adam bilsin. :)

Malinovaky'i de zoraki alıyorlar bence. Bomba kucaklarında kaldı resmen :)

Çevrimdışı Talisca1903

Yönetim ne yaptığını bilmiyor ki bu adam bilsin. :)

Malinovaky'i de zoraki alıyorlar bence. Bomba kucaklarında kaldı resmen :)

kesin almak zorunda kaldılar iyide para harcıyoruz şaka maka çok değişik bir takım olacak gibi bakalım hoca buradan nasıl birşey çıkarack vallahi çok merak ediyorum

Çevrimiçi Samet Demir

kesin almak zorunda kaldılar iyide para harcıyoruz şaka maka çok değişik bir takım olacak gibi bakalım hoca buradan nasıl birşey çıkarack vallahi çok merak ediyorum
Malinovsky'i ben istiyorum bu arada. İnşallah bizde tutar. Sağ tarafa da ghezzalın sağlıklı olanını denk getirirsek takım epey toparlanır. Taliplisi varsa Ghezzalı yollayıp yerine Nkodou gillerden kafası çalışan denk getirirsek birde kaymaklı olur.

Etiketler: