2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994414 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Talisca'ymis... Bence  hesap sacmaliyor su anda  :D
şuan başkanından yöneticisine teknik direktöründen kongre üyesine muhabirinden taraftarına saçmalamayan kimse kalmadı.futbolculara da sıçramasa bari.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Bu mali sartlarda Talisca’yi almak yapabilabilecek en buyuk hata olur. O maliyete Malinosvkyi + Pepe cekersin.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Aynı maliyetlerde olsa sadece Talisca'yımı seçersiniz yoksa Malinovsky+Pepe mi?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle Malinovsky + Pepe , Talisca'nin biraz abartildigini dusunuyorum.. Oyuna katkisi yok denecek kadar az, skor olarak da  her mac  leblebi gibi gol atan biri zaten degil, hani  senede 22-24+ gol atar o zaman dersin  ki adam gol makinesi  , asla  oyle bir  olmadi o yuzden bence  Malinovsky + Pepe cok daha ruzgar yapar ...
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

şuan başkanından yöneticisine teknik direktöründen kongre üyesine muhabirinden taraftarına saçmalamayan kimse kalmadı.futbolculara da sıçramasa bari.
  :lol: :kop:
Yorgo

Çevrimdışı kahyaoglueren

Malinovsky ve Pepe kesinlille. Taliscanin uzun zamandir Arabistanda dusuk tempo mac ve antreman yaptığını unutmamamiz lazım.

Çevrimiçi tolga1903

Bir arkadas gecen burada makale yazmisti Onana'yi 6 Amir'i 8 yapacak yeni bir kurgu planliyor kafasinda vs diye. Gorduk iste bir bok planladigi yokmus.
Turk kuluplerindeki sacmaliklari, liyakatsizligi cok hafife aliyorsunuz bence. Ben ne sacmaliklar gordum, bizde de, rakiplerde de. Gercekten liyakatsizligi cok hafife aliyorsunuz.
Bir bok planlamamislar dusunmemisler iste, tam da dedigim gibi. Normal sartlarda boyle bir aciklama ortalama bir Avrupa kulubunde hem hoca'yi hem yonetimi/sportif direktoru ipe goturur, ama bizde olmayacak tabii. Bizim taraftar daha kendini avutsun. Onana transferiyle 4 milyon euro cope atildi. Istediginiz kadar bahane uretebilirsiniz.

Aynı şeyi düşünüyorum. Hali hazırda elinde amir varken gittin onana aldın bir tane sol kenar oyuncun yokken henüz rebic gelmemişti. Ghezzal'ı da saymaya gerek yok bence artık bitti yani herif. Ve sırf "yapmasak taraftar kızıyor" mantığı ile oyuncu alınmış ya çıldırmamak elde değil. Daha büyük problem de şu bence bu onana denilen arkadaş bildiğimiz saf bir defansif orta saha iken salih uçan'ı yedekliyor o çocukta merkez orta saha oynayacak ayak kalitesi falan yok hoca 6'da bile düşünmüyor ki bu daha kötü bir durum.

Çevrimiçi annoca

kesinlikle mali+pepe

Çevrimiçi gokhans

Aboubakar ile spartak moskova ilgileniyormuş. Beşiktaş 6 milyon istiyormuş… inşallah abou’yu satmak gibi bir saçmalık yapmazlar.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mellfred

Aboubakar ile spartak moskova ilgileniyormuş. Beşiktaş 6 milyon istiyormuş… inşallah abou’yu satmak gibi bir saçmalık yapmazlar.
sanmıyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Malinovsky - Ox - Bahtiyar.

Bu 3 isim bugünkü gündem...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Bahtiyar’i almisiz. Atalanta’nin sol kanat beki olarak istedigi bir isimdi. Hayirli olsun

https://twitter.com/evrenchicago/status/1689012950743318529?s=46

Çevrimiçi Samet Demir

Bahtiyar’i almisiz. Atalanta’nin sol kanat beki olarak istedigi bir isimdi. Hayirli olsun

Malinovsky de geliyor sanırım. Torino vazgeçmiş diyorlar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

birde pepe veya berghuis olursa sıkıntı kalmıcak gibi gözüküyor şimdilik

Çevrimdışı levitate

torino vlasic'i almış, malinovskyi işini bize çevirebilir
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Zaynutdinov’u izleyen yabanci scoutlar defansif yonunu cok ovuyorlar. Ozellikle pozisyon bilgisi, hava toplarinda etkinligi ve topsuz oyunda defansif katkisi cok ovuluyor. Gecen sezon 17 macta sol stopper oynamis.

Çevrimdışı levitate

goal fransa malinovskyi işini bitirdiğimizi iddia etmiş

1.5 m kiralama + 7 m zorunlu opsiyon
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

https://twitter.com/begriffis/status/1612144969438871555?s=46

Ingilizce bilenler su herifin tweetlerine baksinlar, Wyscout’dan istatistikler de kullanmis. Zaynutdinov’un cok iyi bir stopper oldugunu iddia ediyor, ve istatistiklerle de bunu gosteriyor.

Çevrimdışı Talisca1903

bence satılsın 100 milyon versinler tamamdır

Çevrimdışı Talisca1903

Rus ve Ukrayna futbolcuları bizde pek olmadı Boyko&kletsov ama Malinovski A sınıf adam inşallah başarılı olur

İstatiksel felan şu işlere uyuz oluyorum ama Bahtiyar sanki bizde başarılı olacak gibi de bir his var istatiksel açıdan bağımsız

Çevrimdışı sEuL

Emin misin aldigimizdan? Tweetler biraz celiskili geldi. 
Alttaki mesajinda resmi bir iletisimimiz yok ama Bahtiyar ile gorusme halindeyiz diye yazmis. Bahtiyar'i aldigimizdan CSK'nin haberi var mi onu merak ediyorum  :)

Edit. Paylasilan linklere genelde tiklamiyorum ama alttaki eski tweetmis.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2023, 00:44:41 sEuL ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/begriffis/status/1612144969438871555?s=46

Ingilizce bilenler su herifin tweetlerine baksinlar, Wyscout’dan istatistikler de kullanmis. Zaynutdinov’un cok iyi bir stopper oldugunu iddia ediyor, ve istatistiklerle de bunu gosteriyor.

Gerçekten ben böyle oyuncu görmedim. Herifin iyi bir stoper olduğunu söylüyorlar orijini ofansif orta saha, şenol hoca sol bek yedeği kullanacak diyen var:) oyuncunun tm verilerine bakıyorum oynamadığı bir tek kale var bir de sağ stoper. Çok saçma sapan geldi bu oyuncu bana ne yalan söyleyim hiç içime sinmiyor ama sırf şu allahın belası kural yüzünden yine milyonlarca euro bağlayacağımız koskoca bir soru işareti.

Etiketler: