2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991358 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çembırleyn kronik olmasa iş yapar ama insan çekiniyor işte
gelmesini ulu manitu bile istemiyor uçuşunu bile iptal etti artık daha ne yapsın

Çevrimiçi annoca

Bukadar transfer lazımsa Şenol Güneşi niye getirdikki? Önder Karavelli ile devam etseydik. Daha ucuz.

Büyük hocalar transfer için ağlamaz, elindeki takımı kullanır. Bakalım bu 'Şenol hoca oyuncuların performansını hep artırıyor' palavrası bu sezonda işleyecekmi. Kimin performansını artırabilecek?

Hadi Semihin, Montero'nun, Kartal'ın, Hasic'in, Berkay'ın, Oğuzhan'ın, Emrecan'ın, Emirhan'ın, Kerem'ın, Muleka'nın, Demir Ege'nin performansı bi artır bakalım büyük hocaysan. Kadromuz geniş, her mevkide 3 adam var. Sadece yıldız eksik.

Trabzonsporu yıllarca çalıştırdın, ve sadece 2 defa ikinci oldun, oda Trabzonsporun tarihin en güçlü kadrolarıyla (Hami, Abdullah, Osman, Shota, İskender, Orhan, Ogün ve Yattara, Burak, Selçuk, Colman, Egemen, Jayé kadrolar).

Geri kalan sezonlarda Trabzonspor'un vasat kadrolarıyla ilk dörde bile giremedin.

Yıldız futbolcularla ninem bile şampiyon olur. Önemli olan elindekilerle şampiyon olmak, Sergen Yalçın gibi.

Fikret Orman'ın kurduğu takımı bile batırdın o cins cins takıntılarınla. Adam sana 5 sene üst üste şampiyon olabilen bir takım verdi, sen sadece 2 defa oldun oda zor bela ile. Üçuncü ve dördüncü sezon Kadıköy kompleksinle, tuhaf tercihlerinle (nasıl geçen sezon Rosier'e, Masuaku'ya ve Saiss'e taktığı gibi) o gül gibi takımın içine ettin kaçtın Milli Takıma.

50 yıldır futbolun içindesin sadece 2 şampiyonluk gördün oda Fikret Orman sayesinde.

Hadi büyüklüğünü ve hocalığını göster ve Sergen gibi kısıtlı imkanlarla şampiyon ol.
5 sene üst üste şampiyon olacak kadro derken?  Son bir kaç yıldır sakat ve performansı düşük gomezi almanya milli takımına gönderen, vasat ozzyi 15 milyon olacak değere çıkaran benficada ve portoda şans bulamayan abou ile taliscayı star yapan kim? Töreye ingiltere yolu açan cenk tosunu 23 milyona gönderecek performans çıkartan kim? Bilic zamanı cenk pektemeğin yedeğiydi. Sosaya milan kapısını açtıran hoca kim? Yıllarca sakatlık yaşamış fabriyi ingiltere gönderen kim? Almanyada küme düşen takımın stoperi marceloyu değerlendiren kim. Şenol güneş ister bizde ister bursada ister ts oyuncularından max verim alan değerlerini yükselten bir hocaydı. Hee şampiyon olmak için Beşiktaş gibi büyük bir kulübe gelmek zorunda orası ayrı bir konu.

Ayrıca dediğin de çok mantıksız. İyi hoca kötü oyuncuyla şampiyon olur vs. O zaman guardiola ancelotti kötü hocalar. İyi hoca oyuncudan max. Performans alandır. Senin dediğini yapabilen tek kişi mourinho 2000 lerin başında porto ile şampiyonlar ligini alması. Takım beklentinin çok çok üzerinde performans gösterdi yine de kötü oyuncular değildi

Çevrimiçi Samet Ç

Benim Victor Boniface önce Bodo'dan 6 milyona Union Sg'ye gitti şimdide 20 milyona Leverkusen yapmış bizim Abu ile ligin içinden geçerlerdi.

Orta sahayada Sivert Mannsverk'i çok istiyorum ama bizimkiler sakatlık riski olan Oxlade'i almayı tercih etmişler sakatlık yaşamazsa katkı verir.

Çevrimiçi Mehmet57

Ki asil mesele rakiplerin yildiz cekerken senin cekememen degil, utanilacak durum da degil. Sen Hollanda'da yasiyorsun benim gibi, futbolu da takip ediyorsundur. Feyenoord bizimle kiyaslanacak durumda. Feyenoord senelerdir dar butcelerle, kuculerek birseyler yapmaya calisiyor. Kulup olarak kucukdu mu yani? Serefine leke mi suruldu? Tarihinin en buyuk satisini yapmis, Feyenoord'un toplam butcesini gececek para'yi 1 oyuncu'dan kazanan Ajax'i gecti adamlar. 2 senedir futbol akliyla yonetildiler, iyi futbol oynayip sampiyon oldular. Ajax'in yaninda komik kalan butce'yle, hatta tek rakip Ajax degil PSV'ydi birde. Scouting'le, gelistirici vizyoner bir antrenorle, ucuz kiralik futbolcularla yaptilar bunu. Ajax'in kapi onune koydugu Danilo'yu bedava'ya alip ertesi sene 10 milyon'a sattilar mesela. Bir Fenerbahce'nin anlasamadigi Zajc'a girmeye korktuk taraftar tepkisinden dolayi. Zajc bize Ox'dan 1000 kat daha faydali olurdu, ama sirf taraftari doyuramayiz diye futbol akli yerine sosyal medya korkusuyla yonettiler, yonetiyorlar kulubu. Biraz da taraftarin kafa yapisini, beklentilerinin dogrulugunu sorgulamak lazim. Talisca'ya yalvaracak, muhtac kalacak seviye'ye gelmek asil kucultur bu kulubu. Butcesi dogrultusunda ucuz futbolcularla, futbol akli kullanarak yarismaci bir takim kurmak asla kucultmez. Ama taraftar bunu bir turlu anlamiyor.

Bizim en buyuk sikintimiz cografya. Bu ulkede futbol toxic bir ortam. Bu senelerdir boyle ve degismez. Bu kuluplerin stratejisini belirliyor. Evet, takimi yildizlarla doldurmaya gerek yok. Galatasaray Messi'yi getirse dahi gerek yok, cunku 30 kusur macin sadece 2'sini Galatasaray'a karsi oynuyorsun. Puanlari diger maclarda alacaksin, sonucta Gsnin de diger maclardaki sonuclarina senin etkin yok. Ama oyle bir ortamda yonetiliyoruz ki, sirf taraftar baskisi ile kulup stratejisi belirleniyor. Teknik taktik konusuna fazla girmeden Valerien'i de ornek gosterebilirsin. Senelerdir bu takim sezon basi hazirlik kamplarinda mac kaybederken, sirf hazirlik maclari ile VI gitsin kampanyasi baslatildi. Ligde oyle bir baski, oyle bir ortamda futbol oynatmaya calisti ki istese de basarili olamaz di. Adam 3'lu defans oynatmak isterken, buna gore transfer yaparken taraftar baskisi ile 4lu defansa dondu.

Twitter'i ac bak. Yonetim kotu olabilir. Transferler gecikti, oyuncu satisinda kotuyuz, 20 milyon nufusu olan turistik bir sehrin en guzel yerinde olan stada sponsor bulamadilar. Ama eminim ki, Fener Tadic gibi transferler, GS Zaha gibi transferler yapmasaydi yonetime tepki bu kadar buyuk olmayacakti. Ve boyle negatif bir ortamda biz gidip Calvin Stengs'i alsak "daha Nice de kadroya giremeyen oyuncuyu mu aldiniz", "bunun istatistikler ne?" "Adamlar Tadic aldi sen Stengs'i aliyorsun" diye tepkiler yagardi. Adamlar biz alsak yonetimi linc edecegimiz Jahanbaksh ve Idrissi ile sampiyon oldular. Dusunsene Idrissi'yi aldin? "Ajax'da Tadic'in top toplayiciligini yapan cocugu aldiniz" diye tepkiler yagardi.

Bu yuzden Hollanda ile Turkiye'yi kiyaslamak imkansiz. Mentalite cok farkli, beklenti cok farkli, futbol kulturu cok farkli. Ajax 17'lik Hato ile oynuyor defansta ama biz sagbeki sag forvet olarak oynatiyoruz elimizde Semih varken.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2023, 11:10:24 Mehmet57 ]

Çevrimiçi annoca

Benim Victor Boniface önce Bodo'dan 6 milyona Union Sg'ye gitti şimdide 20 milyona Leverkusen yapmış bizim Abu ile ligin içinden geçerlerdi.

Orta sahayada Sivert Mannsverk'i çok istiyorum ama bizimkiler sakatlık riski olan Oxlade'i almayı tercih etmişler sakatlık yaşamazsa katkı verir.
orta sahaya bende https://www.transfermarkt.com.tr/oleksandr-pikhalyonok/profil/spieler/294780 bu elemanı isterdim. Ordan dovbyk gitti ikisi beraber iyi iş yapıyorlardı.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bizim en buyuk sikintimiz cografya. Bu ulkede futbol toxic bir ortam. Bu senelerdir boyle ve degismez. Bu kuluplerin stratejisini belirliyor. Evet, takimi yildizlarla doldurmaya gerek yok. Galatasaray Messi'yi getirse dahi gerek yok, cunku 30 kusur macin sadece 2'sini Galatasaray'a karsi oynuyorsun. Puanlari diger maclarda alacaksin, sonucta Gsnin de diger maclardaki sonuclarina senin etkin yok. Ama oyle bir ortamda yonetiliyoruz ki, sirf taraftar baskisi ile kulup stratejisi belirleniyor. Teknik taktik konusuna fazla girmeden Valerien'i de ornek gosterebilirsin. Senelerdir bu takim sezon basi hazirlik kamplarinda mac kaybederken, sirf hazirlik maclari ile VI gitsin kampanyasi baslatildi. Ligde oyle bir baski, oyle bir ortamda futbol oynatmaya calisti ki istese de basarili olamaz di. Adam 3'lu defans oynatmak isterken, buna gore transfer yaparken taraftar baskisi ile 4lu defansa dondu.

Twitter'i ac bak. Yonetim kotu olabilir. Transferler gecikti, oyuncu satisinda kotuyuz, 20 milyon nufusu olan turistik bir sehrin en guzel yerinde olan stada sponsor bulamadilar. Ama eminim ki, Fener Tadic gibi transferler, GS Zaha gibi transferler yapmasaydi yonetime tepki bu kadar buyuk olmayacakti. Ve boyle negatif bir ortamda biz gidip Calvin Stengs'i alsak "daha Nice de kadroya giremeyen oyuncuyu mu aldiniz", "bunun istatistikler ne?" "Adamlar Tadic aldi sen Stengs'i aliyorsun" diye tepkiler yagardi. Adamlar biz alsak yonetimi linc edecegimiz Jahanbaksh ve Idrissi ile sampiyon oldular. Dusunsene Idrissi'yi aldin? "Ajax'da Tadic'in top toplayiciligini yapan cocugu aldiniz" diye tepkiler yagardi.

Bu yuzden Hollanda ile Turkiye'yi kiyaslamak imkansiz. Mentalite cok farkli, beklenti cok farkli, futbol kulturu cok farkli. Ajax 17'lik Hato ile oynuyor defansta ama biz sagbeki sag forvet olarak oynatiyoruz elimizde Semih varken.

Haklisin, ortalama Besiktas taraftari futboldan anlamiyor, 12 yasindaki ergen kafasindan cikamamis, dogru. Ama yonetimin bunlarin ustunde konumlamasi lazim kendini. Taraftar futboldan anlamayabilir, sen gerekirse o baskiyi gogusleyeceksin, aldirmayacaksin ve bildigini okuyacaksin. O cesaret ve bilgi'ye sahip olmalisin, yoksa taraftar'dan farkin kalmiyor zaten. O zaman sokak'taki adam da yonetici olur. Taraftar istedigi kadar yildiz istesin, istedigin kadar baski olsun, eninde sonunda basari'ya bakar. Sergen Yalcin doneminde de lige kotu baslamistik, istifa tepkisi yagiyordu, kala kala S. Arabistan'dan gelen 2 bitik adama mi kaldik, Rosier kim vs deniyordu. Sonra sonuclar gelince tepkiler bir anda kesiliverdi.

Ki bunlar iletisimi de yapamiyor. Cikardim derdim ki biz gecen sene Amir-Gedson-Salih orta sahasiyla 2. yarinin sampiyonu olduk, rakiplerimizi yendik. Orta saha'ya yuksek profilli oyuncu almayacagiz, 2 tane kadro'yu genisletmek icin oyuncu alacagiz. Hatta Salih Ucan ve Amir'e daha iyi kontrat verip uzatirdim, Amir'e de saglam bir cikis maddesi koyardim ki goruntu net olsun. Kim sana ne diyebilir? Kimse Talisca, yildiz 10 vs diye aglamazdi, butun soylentilerin onunu keserdin. Bunu dusunecek, yapacak yonetimin de yok, akil edecek hocan da yok (S. Gunes fanlari kusura bakmasin).

F. Orman yonetiminde de butce sikintisi vardi, tepkilerin olacagini bile bile feda dedi adam, kac sene sampiyonsuzlukla gecti basarilar gelene kadar. Ama ortaya bir futbol akli ve plan koyduk en azindan, sonra da basari geldi zaten. Planlari yapacak akil, onlari uygulayacak cesaretin oldugu surece yaparsin bence. Bence mevcut yonetimde ikisi de yok.

Gecen sene yaristan ekim'de koptuk zaten. Senol Gunes sanirim kasim'da gelmisti, oyle birsey. Yani senin bu sene'yi planlamak icin koca bir 6-7 ayin vardi. Bu 6-7 ay'da elindeki oyuncularla gorusup, uzatsan veya gidecekleri belirlesen, scouting ekibiyle birlikte eksik bolgelere liste yapsan temmuz'da transferi kapatirdin. Illa yuksek profilli oyuncu'dan bahsetmiyorum, takimin eksiklerini tamamlayacak transferlerden bahsediyorum. Ha, kombine satmak, camia'yi hava'ya sokmak icin yildiz istiyorsan onu yine yapardin, beklerdin eylul ayini musait kim varsa 1, belki 2 adam yine alirdin. Ama en azindan kadron hazir olurdu, cunku sen gecen sene'nin sonunda aslinda kadro muhendisligi en basit takimdin. Persembe gunu 2. eleme macina cikacagiz ve sag acikta yuksek ihtimalle Onur Bulut oynayacak. Bunun hicbir sekilde izahi olamaz.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2023, 12:04:00 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi kartalizma190399

Su video'yu 5:30'dan itibaren izleyin, kanim dondu resmen.
Normalde sacmadir oyle birsey olmaz derdim, ama Onana transferi ve hoca'nin soylediklerini dusununce sacma diyemiyorum.
Sacma sapan bir donem yasiyoruz. Cok mevkii'de oynamakla olacaksa o zaman Necip'in maasini 3 milyon euro'ya cikartin.
Veya gidin Tayfur Bingol'u zorlayin, en azindan takimi biliyor, Besiktas'li, mavi pasaport kontenjani kaplamaz ve daha ucuz. Stoper ve forvet haric her yerde oynar.
Zaynutdinov'a 4.5 milyon euro vermezler demeyin, Onana gibi cikip verirler tertemiz bir 10 milyon euro'yu cope atmis oluruz.
En komigi, eminim boyle bir transfer olursa onu da ovecek kisiler cikar.

Çevrimiçi Samet Ç

orta sahaya bende https://www.transfermarkt.com.tr/oleksandr-pikhalyonok/profil/spieler/294780 bu elemanı isterdim. Ordan dovbyk gitti ikisi beraber iyi iş yapıyorlardı.
Benim buraya yazdığım İngiltere 2'de oynayan Matt O'Riley vardı 1.8 milyona Celtic yaptı ordada iyi performans veriyor en çok ona üzülüyorum.

Çevrimdışı Ravenman

Türk futbol kültürü Hollanda'nın sağ daşağı olamaz.

Adamlar 16 yaşındaki çocukları oynatarak Avrupada finallere geliyor ve bu oyuncu 20 yaşına basarken en az 40 milyona satıyorlar. Hiçbir kulübün borcu veya faiz sorunu yok. Altyapılarından kazandıkları para Amazon ve Coca Cola'nın kazandığından fazla.

Öyle fazlaki, ne stadlarına ne isimlerine sponsor takarlar. Gerek yok çünkü.

Hollanda kulüpleri batar mı? Microsoft batar onlar batmaz.

15, 16, 17, 18, 19 yaşındaki çocuklar her sezon 30 maç oynar pişmek için.

Bizdeki Kartallar, Berkaylar, Emirhanlar, Semihler 5 sezonde 10 dakika oynar. Takım 6-0 öndeyse bile son 15 dakika bile onlar değil Necip girer.

Necip bizim pırlantamız, herşeyimiz, Cumhurbaşkanın sevdiği, her gencin önünü keser.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

Bu gidisle Afrika Futbol Federasyonu “sizde bizdensiniz” diyerek bizi Afrika Kupasina davet edecek

https://twitter.com/haberkartali/status/1688853719033483264?s=46

Çevrimdışı Ravenman

Allah aşkına gönderin Mulekanın biletini ben alırım.

Yoksa seneye klasik Beşiktaş taktiğiyle kontratı fesih edilip bedavaya gider.

Çevrimiçi gokhans

Şu lanet olası transfer dönemi bitsinde bu eziyet son bulsun gerçekten. İyice nefret ettim. Sponsor yok, akılcı çözümler, yeni gelir kalemler oluşturma, projeler, hiç biri yok. Sanki cuma'ya giderken bakkal dükkanı emanet etmişler.. Okadar umursamaz ve mantıksız bir yönetim var ki, gerçekten nefret ettim.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Mehmet57

Zorunlu satin alma ile gonderip, yerine Okereke alsinlar. Ama bunlar Muleka'yi gonderir, yerine kimseyi alamazlar.

Çevrimdışı Ravenman

Weghorst'u da alamadılar. Adam kiralık Hoffenheim'a gitti.

Tam bizim lig için kaftan biçilmiş santrafor, üstelik takımı ve ülkeyi tanıyordu.

----------Weghorst------Ebubekir----
Rebic----------------------------------Ghezzal

-------Amir----------Gedson-----------

Çevrimiçi Samet Demir

----------Abu--------
Rebic-Ox-Ziy3ch

??

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Alın size transfer politikası:

Micky van de Ven, 19 yaşındaki bir Hollandalı bir stoperdi. Sadece 1 yıllık sözleşmesi vardı.

FC Volendam bu çocuğu 3.5 milyon euro + satıştan payla Wolfsburg'e sattı 2 sene önce.

Şimdi 21 yaşında ve Wolfsburg bunu 50 milyona Tottenham'a sattı.

Volendam'da bayram ediyorlar.

Ya altyapıdaki yetenekleri satıştan payla vereceksin Volendam gibi, yada genç yaşta alacaksın Wolfsburg gibi sonra 15 katına satacaksın.

Bizim büyüğ basğan sözleşmeleri bitene kadar kiraya veriyir yada asgari ücret vererek küstürüp bedavadan gönderiyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Renklilerin konusu sponsorluk falan değil.

Bu konunun sonradan ortaya çıkacağına eminim ama bu paralar şuan Florya arazisi üzerinden el altından yapılan satışlar. Bu nedenle fütursuzca parayı harcıyorlar. Tete şu maliyetlerin enaz 2 katıdır ama sponsorluk ayağına halledecekler. Keza Zaha da öyle.

İlerleyen zamanda böyle olduğunu göreceğimiz eminim.

Çevrimdışı Savaş

Renklilerin konusu sponsorluk falan değil.

Bu konunun sonradan ortaya çıkacağına eminim ama bu paralar şuan Florya arazisi üzerinden el altından yapılan satışlar. Bu nedenle fütursuzca parayı harcıyorlar. Tete şu maliyetlerin enaz 2 katıdır ama sponsorluk ayağına halledecekler. Keza Zaha da öyle.

İlerleyen zamanda böyle olduğunu göreceğimiz eminim.
Tete'ye yine ismini vermek istemeyen bir iş adamı sponsor olmuş. Nedense bu sene türedi bu iş adamları. Bu zamana kadar umrunda değilmiş bu sene olası gelmiş sponsor :)

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Doğukan E.

Stat isim sponsorluğunda ts paparayla anlaşmış yıllık 9/10 m civarı açıkladılar

Etiketler: