2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991309 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ankarakartal06

arkadaşlar ciddi ciddi bu yönetimin talisca'yı getireceğine inanıyor musunuz ?

Çevrimiçi Samet Demir

arkadaşlar ciddi ciddi bu yönetimin talisca'yı getireceğine inanıyor musunuz ?
Yönetim getirmiyor ki taraftar getiriyor, para toplamaya başladılar bile.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dün Çebi İstifa, bugün Talisca'yı getir Çebi baba...

Beşiktaş sosyal medyası kadar kafası karışık, ne yaptığını bilmeyen, manipüle edilmeye müsait başka bir kitle yok...

Fenerbahçe taraftarına laf ediyoruz ama onlardan beter bir taraftar kitlemiz var.  :s20:

Çevrimdışı ankarakartal06

ya yemin ediyorum hiçbir dönem bu kadar umutsuz olmamıştım. yav arkadaş çıkın açıklayın bir şeyler diyin. Harbiden muhattap alacak kimse yok karşıda.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

2016 kadrosu Avrupa Ligi'ni aliyordu neredeyse. Penaltilarda elendik. Sonra bir takim jöleli yöneticilerin medya showlari icin Aboubakar gönderildi, Pepeler, Negredolar, Lensler ile PR yapildi bir güzel. O kadroyu bozanlara hakkimi helal etmiyorum. Ambargo koyacaktik lige ambargo.

Çevrimdışı mellfred

2016 kadrosu Avrupa Ligi'ni aliyordu neredeyse. Penaltilarda elendik. Sonra bir takim jöleli yöneticilerin medya showlari icin Aboubakar gönderildi, Pepeler, Negredolar, Lensler ile PR yapildi bir güzel. O kadroyu bozanlara hakkimi helal etmiyorum. Ambargo koyacaktik lige ambargo.
makine gibi işleyen takımı salakça bozup rezil ettiler paramızla
 zor değil
“çalışıyorsa elleme”

Çevrimdışı mellfred

aboubacar
rebic talisca pepe
masuaku amir gedson rosier
yaslan arkana gün say

Çevrimiçi kartalizma190399

Aboubakar’i gondermedik, kiralikti ve bonservisini alamadik. Zaten alim-satim limikti vardi, elde Marcelo disinda satabilecegimiz adam yoktu. Anca Marcelo’yu satip diger transferleri finanse ettik. O donem Aboubakar tas gibiydi ve Porto oynatip satmak icin takimda tuttu. Ne yapacaktik? Al-sat limiti varken olmayan 20 milyon euro bonservis bedelini odeyip ceza mi yiyecektik?
Eski defterleri karistirmayi sevmiyorum, ama dogrulari da biraz yazmak gerek.
O donem Marcelo o para’ya satilip PSG ve Juve’nin elinden bonservissiz Pepe alindiginda herkes havalara ucmustu dogal olarak.
2016 kadrosu Avrupa ligi ceyrek finali yapti, begenmedigin 2017 kadrosu da CL’de Turkiye ve kulup tarihinin rekorunu kirdi.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2023, 21:40:47 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı Doğukan E.

Hoca daha ne yapsın pazarlığı bile yapmış alın şu herifi işte birde bizim yüzümüz gülsün
Valla gelirse senin yönetimden çok payın olduğunu düşünücem adı sanı ihtimali yokken yazmaya başladın

Çevrimdışı levitate

abou'daki 7 milyon opsiyonu kullanmadılar, onun yerine negredo'ya 2.3 bonservis 4 civarı maaş, hatıtlayamadığım bir miktar imza parası verdiler. imaj hakkı, menajerlik ücreti, adamın kişisel masrafları vs. eklesen 8-9 ediyordur zaten, e ne anladık bu işten :D

dizi problemli deniyordu ama adam maçta çime takılıp çapraz koparana kadar taş gibi oynadı, dönüşü uzun sürdü ama dönebilmel için stilini değiştirdi, azıcık kilo verdi hala taş gibi top oynuyor, adamı iki kere geri aldın işte daha ne olacak
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

abou'daki 7 milyon opsiyonu kullanmadılar, onun yerine negredo'ya 2.3 bonservis 4 civarı maaş, hatıtlayamadığım bir miktar imza parası verdiler. imaj hakkı, menajerlik ücreti, adamın kişisel masrafları vs. eklesen 8-9 ediyordur zaten, e ne anladık bu işten :D

dizi problemli deniyordu ama adam maçta çime takılıp çapraz koparana kadar taş gibi oynadı, dönüşü uzun sürdü ama dönebilmel için stilini değiştirdi, azıcık kilo verdi hala taş gibi top oynuyor, adamı iki kere geri aldın işte daha ne olacak
+1903

Çevrimdışı Talisca1903

Valla gelirse senin yönetimden çok payın olduğunu düşünücem adı sanı ihtimali yokken yazmaya başladın
😎

Çevrimiçi kartalizma190399

Al-sat kriterini bilmiyormusun yoksa unuttun mu?
Marcelo'dan gelen parayla Medel, Lens, Negredo geldi.
Yoksa tum para sadece Aboubakar'a gitmisti. Ki adamin gelmek isteyip istemedigimi de bilmiyoruz. Belki Porto'ya donmek istedi?
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2023, 22:40:30 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi gokhans

abou önce bonservisini kendi alıp gelecekti. Sözleşme için son seneseydi. Hatta porto maçında bizim takımın yanına gelince portekizde çok eleştirildi. Sonra bir baktık sözleşme uzatmış  portoyla. Hatta porto 50milyon serbest kalır maddesi koymuştu. Zaten diz yüzünden futbol oynamama riski olup, sözleşmesi sezon sonu bitecek adama 7milyon vermek yerine sözleşme bitince bedava alma k için beklemesinden dolayı suçlu bulmam. Ve 2 transferde çok büyük 2 hayal kırıklığım oldu. Negredo bu ligin bug’u olacak bir santrafordu. La liga da hayranıydım. Burdaki performansı şok yaratmıştı. 2.cisi ise lens. Fenerde oynadığının yarısını oynasa bile şampiyon olurduk. 10da birini oynamadı. Feneri tek başına 2.yapan adam bizde futbolu unuttu. Fener taraftarını bize geldiği için 1 hafta ağlatan lens, beşiktaş taraftarını 4 yıl ağlattı. Mesela atiba, tosic ve marcelo transferlerinde çok sövmüştüm, onlarda  efsane çıkmıştı. Birazda şans lazım.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Para toplayarak falan oyuncu transfer edilmez hele ki bu isim talisca ise. Kulübü bir kere bonservis talep edecektir yüz milyonlarca dolar bütçesi olan bir kulüp bu, senin 5 sene eşit taksitle vereceğin 10 milyon euro'yu kahkaha atarak reddeder. Oyuncu burada 5'den aşağı oynamayacaktır nasıl vereceksin? Hayal arkadaşlar şenol hoca dile getirse bile hayal adam lyanco dedi getirip geri postaladılar bu yönetim bir tane kör topal kanat alıp transferi bitirse şaşırmam bonservisli yıllık 10 milyon euro kazanan oyuncuyu getirsin diyorsunuz yapmayın hayal kırıklığı yaşamaktan bıkmadınız mı?

Çevrimiçi annoca

Para toplayarak falan oyuncu transfer edilmez hele ki bu isim talisca ise. Kulübü bir kere bonservis talep edecektir yüz milyonlarca dolar bütçesi olan bir kulüp bu, senin 5 sene eşit taksitle vereceğin 10 milyon euro'yu kahkaha atarak reddeder. Oyuncu burada 5'den aşağı oynamayacaktır nasıl vereceksin? Hayal arkadaşlar şenol hoca dile getirse bile hayal adam lyanco dedi getirip geri postaladılar bu yönetim bir tane kör topal kanat alıp transferi bitirse şaşırmam bonservisli yıllık 10 milyon euro kazanan oyuncuyu getirsin diyorsunuz yapmayın hayal kırıklığı yaşamaktan bıkmadınız mı?
şenol hoca başkanı koruyun arkasında durun vs vs dedi,  onu korudu kolladı. ben o kadar isim yerine sadece talisca istiyorum dedi. seni koruyorum taraftara yedirmiyorum sende bana taliscamı getir görevini yap dedi. artık gerisi başkanda. şenol hoca yarın çıkıp fb - gs milyonlar harcadı şunları bunları getirdi ben sadece taliisca istedim gibisinden kendi tarzında imalı bir cümle kullanır takım başarısız olursa aradan sıyrılır top başkanda kalır. 

Çevrimiçi tolga1903

şenol hoca başkanı koruyun arkasında durun vs vs dedi,  onu korudu kolladı. ben o kadar isim yerine sadece talisca istiyorum dedi. seni koruyorum taraftara yedirmiyorum sende bana taliscamı getir görevini yap dedi. artık gerisi başkanda. şenol hoca yarın çıkıp fb - gs milyonlar harcadı şunları bunları getirdi ben sadece taliisca istedim gibisinden kendi tarzında imalı bir cümle kullanır takım başarısız olursa aradan sıyrılır top başkanda kalır.

Talisca gs ve fb'nin getirdiği oyunculardan tekil olarak bakarsan daha pahalı yalnız problem orda. En az zaha kadar yıllık ücret verip icardi kadar da bonservis vereceksin tek bir oyuncuya ve ffp'de olan bir kulüpsün, oyuncu satamiyorsun sponsorluk geliri elde edemiyorsun futbolcuya sponsor bulmayı geçtim 40 bin kişilik boğaz kenarı stadın bile boşta. O yüzden hayal olarak görüyorum üzgünüm mevcut yönetimi düşünüyorum ve talisca haberleri 1 gram heyecandırmıyor. Kendisi para delisi bir adam ve orta yol bulalım dediği para en az yıllık 5 6 milyon euro, nasıl vereceğiz gözünü seveyim.

Çevrimiçi Necmi

Talisca gs ve fb'nin getirdiği oyunculardan tekil olarak bakarsan daha pahalı yalnız problem orda. En az zaha kadar yıllık ücret verip icardi kadar da bonservis vereceksin tek bir oyuncuya ve ffp'de olan bir kulüpsün, oyuncu satamiyorsun sponsorluk geliri elde edemiyorsun futbolcuya sponsor bulmayı geçtim 40 bin kişilik boğaz kenarı stadın bile boşta. O yüzden hayal olarak görüyorum üzgünüm mevcut yönetimi düşünüyorum ve talisca haberleri 1 gram heyecandırmıyor. Kendisi para delisi bir adam ve orta yol bulalım dediği para en az yıllık 5 6 milyon euro, nasıl vereceğiz gözünü seveyim.
hayal kurmayada para istemiyorlar ya 😂

Çevrimiçi annoca

bana kalsa talisca maliyetine pepe-berghuis-bahtiyar(koray günter/baniya) çekilir daha mantıklı olur takımda eksik kalmaz ama bu rakam zaten şuan karşılayabileceğimiz bir rakam değil. olay taliscanın maliyetinin en az %80'nini sponsora yıkmak. sponsor olacak adamda isim duyurmak ister yukarda yazdıklarıma sponsor olmaktansa tüm Türkiyenin peşinde koştuğu adama sponsor olup isim yapar

Çevrimiçi tolga1903

hayal kurmayada para istemiyorlar ya 😂

Öyle abi de olmayınca yıkım oluyor bizim taraftarda o üzücü sadece. Talisca'ya kadar takımın 3 4 mevkide direk 11'e adam ihtiyacı var yedekleriyle birlikte, üstüne yerli sorunu var baya bu takımın umursanmayan en büyük golü yiyeceğimiz nokta orası yani talisca'ya kadar çok sorun var halledilecek hocaya biraz sitem etmiyor değilim şunun adını zikretmese olmazdı.

Çevrimiçi annoca

bu gs nasıl yapıyor bu işi izahı yok. nasıl sponsormuş. nerden ne şekilde buluyorlar parayı. tete zaha icardi hepsi yıllık 10 civarı maaşları var + bonuslar. sponsor diyorlarda onlarda isimleri geçmiyor. FO zamanında yöneticeler kurbana girer gibi bi oyuncuya sponsor olmuşlardı 200 bin 400 bin bas bas haberlerini yaptırıyorlardı.

Çevrimdışı Ravenman

Rahmi Koç bize Taliscayı getirsin, 2 yıl bedava stada sponsor edelim.

Çevrimdışı Savaş

Renault sponsor olsun. Talisca'ya Talisman diye. Tertemiz

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

bu gs nasıl yapıyor bu işi izahı yok. nasıl sponsormuş. nerden ne şekilde buluyorlar parayı. tete zaha icardi hepsi yıllık 10 civarı maaşları var + bonuslar. sponsor diyorlarda onlarda isimleri geçmiyor. FO zamanında yöneticeler kurbana girer gibi bi oyuncuya sponsor olmuşlardı 200 bin 400 bin bas bas haberlerini yaptırıyorlardı.
devlet desteği.. florya verip kemerburgaz aldılar. Sonra verdikleri floryayı çok ucuz ve taksitli olarak geri aldılar ve proje yapıyorlar. Riva’da yaşanan olaylarıda sezon sonu ali koç açıklayacaktı ama nedense oda konuşamadı. Devlet tarafından havadan para yağıyor. Değişik ilişkileri var..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Mehmet57

Talisca hayal, oluru yok. Hoca telafuz etse de lafinda ki “istek farkli gercekler farkli” cumlesi her seyi ozetliyor.

Etiketler: