2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991274 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

koray günter haberi gördüm olursa iyi olur

Çevrimiçi Mehmet57

https://twitter.com/nexustransfer/status/1688444156547383296?s=46

Umut Meras zu Basaksehir haberleri dogru ise, bence hoca Bahtiyar’i solbek rotasyonu icin dusunuyor.

Koray Gunter haberleri de cogaldi. Hic begenmedigim bir oyuncu, ama ligde kaliteli ayaklarin cogu on tarafda olmali. Bahtiyar + Koray bu acidan elimizi rahatlarir yerli rotasyonunda.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2023, 17:41:34 Mehmet57 ]

Çevrimdışı sEuL

Bence rotasyon icin alindi. Fit olabilir mi en buyuk soru o zaten. Olursa zaten rakip takim 8'lerini top diye oynayabilecek bir futbolcu.

Gercekci olursak cok riskli, sirf bu riskten dolayi kotu diyebilecegin transfer. Ayni zamanda gercekci olursak bazi oyuncular BPL'den icin yaratilmis degil. BPL'de cok sakatlanip, baska lige gitti an sakatliklarla cok daha az bogusan bir cok oyuncu oldu. Burda da temponun PL'den cok daha dusuk oldugunu varsayarsak, kendisi icin bir avantaj.

Kanatta oynayamaz bence de. Bence orta saha rotasyonu icin alindi. Fikrimce Pereyra + Ox yapmak istiyorlar. Ox'da madde vardir umarim sozlesmede. Cuzi bir yillik ucret + madde ile gelip, 20-25 mac verim alabiliriz derlerse kabul edilebilir bir dusunce.

Ortada nerde oynayacak orasi muamma. Belki Cenk'in sola gectigi maclarda, Onur'un sagbeke gectigi maclarda.

Kanatlar bu kadar sorunlu iken, yonetimin halen rotasyon icin oyuncu almasi kadar sacma baska birsey olabilir mi?

Sag ve sol kanadinda sakatliklarla bogusan Cenk ile Ghezzal hali hazirda dururken, ustune gidip sakatlik gecmisi kabarik olan Rebic'i transfer ediyoruz.
Salih - Gedson - Amir orta sahasinin arkasina rotasyona zaten Onana ve gerektiginde on libero oynayabilecek Amartey alindi (ki bence stoper de degil on libero'da). Bunlarin ustune gidip bir tane daha rotasyon icin sakatlik gecmisi kabarik olan bir oyuncu aliyoruz. Bu arkadas kac aydir bosta, hazirlik kampida gecirmedi - buraya gelip takima alisacak, yeni bir ulkeye alisacak, form tutacak derken lig biter zaten.

Transfer gerceklesirse mevcut durumlar goz onune alindiginda bu transferin kotu degilde berbat otesi bir transfer oldugunu dusunuyorum.

Çevrimiçi annoca

kartal, kerem atakan kesgin ve umut meraş az buçuk anadoluda piyasaları vardır. yerli takasın da falan kullansalar iyi olur ya da kullanabilseler diyim. ben izlemedim burda da adı geçti başka takip ettiğim yerlerde de adı geçti rayyan baniya için mesela

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şenol Güneş: Talisca, orta bir yol istedi ve gelmek istediğini söyledi.

Çevrimdışı Savaş

Hoca verdi odunu. Açık açık Talisca gelirse hücuma başka oyuncuya gerek yok diyor.

O Talisca ya gelecek ya gelecek. Sponsor mu destek mi neyse ne. Bulacaksınız bi yolunu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2023, 18:48:09 Savaş ]

Çevrimiçi gokhans

Hoca verdi odunu. Açık açık Talisca gelirse hücuma başka oyuncuya gerek yok diyor.

O Talisca ya gelecek ya gelecek. Sponsor mu destek mi neyse ne. Bulacaksınız bi yolunu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adamlar stada sponsor bulamadı, talisca’ya mı bulacak :))) güldürdün..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı beno1903

Almaz abi bu yonetim bosuna heveslenmeyelim

Çevrimiçi annoca

hoca önce başkanı korudu sonrada açık açık taliscayı istedi. güzel strateji, zeki adam.  :D

Çevrimdışı levitate

akıllı adam verdi odunu yönetim el mecbur hamle yapar

ha yine getiremezler ayrı konu
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

abou
rebic-talisca-pepe
     gedson-amir
bahtiyar-colley-koraygünter-rosi
(masu)             (rayyanbaniya)-onur
      mert

Çevrimdışı levitate

talisca'yı getir stopere ersin'i koy yine yarışta kalırsın
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı levitate

adam pazarlığa da açıkmış valla daha ne olsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hoca mesaj vermiş taraftara Talisca için baskı yapsınlar diye razıyız yoksa bunlar bu seneyide bir ton para harcayarak çöpe atacaklar gidip Zaynutdinov'a 4 milyon falan teklif ediyorlar kafayı yersin Necip'te oynar onun kadar.

Çevrimdışı beno1903

Senol hoca yonetime fena bomba birakti

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

Hoca daha ne yapsın pazarlığı bile yapmış alın şu herifi işte birde bizim yüzümüz gülsün

Çevrimdışı levitate

hocanın açıklamalardan onana iyi adam ama çok gerekli değildi havası aldım, hoca çok istedi diye alındı muhabbeti boşmuş demek

ulan ceyhun
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Talisca gelmek istiyorsa tüm şartlar zorlanmalı, talisca demek şampiyonluk için büyük bir adım demek

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Adamlar bakkal yönetecek meziyette değil, biz Talisca bekliyoruz.

Hayalden başka birşey değil. Alamazlar !!!

Çevrimdışı Nartallo

Dün Çebi İstifa, bugün Talisca'yı getir Çebi baba...

Beşiktaş sosyal medyası kadar kafası karışık, ne yaptığını bilmeyen, manipüle edilmeye müsait başka bir kitle yok...

Etiketler: