2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 990766 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Ne arsız yüzsüz yönetimmişsin sen be hakikaten artık saygı duymaya başladım. Yok abi tepki gösteriyorsun yaziyorsun ciziyorsun bagiriyorsun stadyumda istifa diyorsun herifler yattı abi kulaklarının üstüne hiçbir şey umurlarinda değil attılar topu da hocaya oynat kardeşim bu rezil kadroyu gittiği yere kadar yapamazsan zaten sen suçlusun diyorlardır. Yüzsüzlükte bir kulüp yönetiminin gelebileceği top nokta bize nasip oldu.

Çevrimiçi Samet Demir

Ne arsız yüzsüz yönetimmişsin sen be hakikaten artık saygı duymaya başladım. Yok abi tepki gösteriyorsun yaziyorsun ciziyorsun bagiriyorsun stadyumda istifa diyorsun herifler yattı abi kulaklarının üstüne hiçbir şey umurlarinda değil attılar topu da hocaya oynat kardeşim bu rezil kadroyu gittiği yere kadar yapamazsan zaten sen suçlusun diyorlardır. Yüzsüzlükte bir kulüp yönetiminin gelebileceği top nokta bize nasip oldu.
Ben takdir etmeye başladım yönetimi. Çünkü sosyal medyayı çok iyi yönetiyorlar. Tadic sesi yükseldi maç öncesi kaos olmasın diye hemen kum saati paylaştı bir yönetici, sercan dikmeye falan da 2-3 oyuncu pasladılar günü kurtardılar. Her hafta bir haber saldılar coutinho, pereyra, berghuis, pepe derken 1 ay hiç oldu.

Biz bu hafta misal pepe varkem dün Lukebakio servis edildi. Böyle böyle uyutuluyoruz.

Maça gelince tepki tüm stad eşliğinde olacak. Bir taraf istifa derken bir tarafda alkış tuttu.

Ağustos 25 eylül 15 arası anca gelir bie transferler...

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Bir gün daha geçti. Beceriksizler ordusu. En son Rahmi Koç'a gidip yalvarır bunlar. Abi stada sponsor ol diye.

gidin₁ artık yeter.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rahmi Koc'a niye camia kadar bu kadar eyvallahimiz var onu anlamiyorum. Senelerdir kulube Beko disinda hicbir hayri olmadi.
Oglu kisisel servetini kullanarak koca kulubu donduruyor, ama kendisini lutfen sponsor olacak.
GS'liler nasil sponsorluk yapiyor goruyoruz, Ali Koc'u, HB Kutlualp'i, Ferih Sahenk'i goruyoruz yillardir. Amator subeleri, basketbolu cekip ceviriyorlar, gerekirse transfere sponsor oluyorlar (Sow mesela). Mubariz Mansimov, Hasan Arat, Ethem Sancak'in en ufak hayrini gormedik. Kimse de dilencilik yapmiyor, senelik 3-4 milyon dolar verip en azindan bir basketbola sponsor ol, o da yok. Batsin boyle Besiktas'li is adami.

Çevrimiçi kartalizma190399

Taraftara da bir-iki kelam etmek gerekir. Suleyman Seba, Serdar Bilgili, Fikret Orman'a nasil tepki gosterildi biliyoruz.
Bu mevcut yonetim yonetimlerin tirnagi olamazken gordugu tepki ceyregi bile degil.
Persembe gunu 30.000 kisi ana avrat sovsun bakalim ne oluyor.
Fikret Orman'a gelince mantigi vs birak adama hirsiz de, ANC'ye gelince 1-2 bin kisi ciliz sekilde istifa desin.
Taraftar biraz da ayna'ya bakmali bence.

Çevrimiçi tolga1903

Ben takdir etmeye başladım yönetimi. Çünkü sosyal medyayı çok iyi yönetiyorlar. Tadic sesi yükseldi maç öncesi kaos olmasın diye hemen kum saati paylaştı bir yönetici, sercan dikmeye falan da 2-3 oyuncu pasladılar günü kurtardılar. Her hafta bir haber saldılar coutinho, pereyra, berghuis, pepe derken 1 ay hiç oldu.

Biz bu hafta misal pepe varkem dün Lukebakio servis edildi. Böyle böyle uyutuluyoruz.

Maça gelince tepki tüm stad eşliğinde olacak. Bir taraf istifa derken bir tarafda alkış tuttu.

Ağustos 25 eylül 15 arası anca gelir bie transferler...

Yahu yok mu maddi durumun, ffp peşinde mi bankalar birliği ödemesi geldi 3 kuruşa muhtaç mısın çık samimi şekilde açıkla biz mahvolduk ne transferi şu elimizdekilere bile zor ödeme yapacağız bu sene, u19'dan takviyeyle bitiricez bu dönemi anlayış bekliyoruz de vallahi billahi ona bile razıyım en azından içten samimi bulanlar olacaktır.

De ki kardeşim stadyumumuza kimse sponsor olmak istemiyor, olan da böyle bir lokasyonun hakkının çeyreğini/yarısını veriyor ben bu sene Beşiktaş park şeklinde devam edicem 3 milyona verip marka değerime zarar getirtmem de. Yahu allahin belası kum saati koyuyor millet sussun diye dalga geçiyor. Dünyada hemen hemen hiçbir taraftar kulübü kiminle sponsorluk anlaşması yapmış umursamaz beni ilgilendirmez yani esasen gelir getirici faaliyettir ve kulüp yönetimleri devamlı uğraşır durur bununla. Ancak bizi öyle bir hale soktular ki 3 5 kuruş gelsin de şu rezil kadroya takviye yapılsın diye millet gözünü stad sponsorluğuna attı yoksa banane elin zengin rus veya arap sermayesinin ismi gelmiş gelmemiş stadın başına. Bunlar diyordur bizim taraftar kafayı yedi size ne canım sponsordan diyordur herifler neden sponsor diye tutturulduğunun farkında bile değildir öyle kafa yok bunlarda.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/HaberKartali/status/1688148886802632704?t=9RSO0DF27JQGFVw_HjMbjg&s=19

Şu herifle olurda anlaşırlarsa İstanbula geldiği zaman tekrar pazarlık yapsın yönetim. Bu nedir ya. Dünya da topçu kalmadı sanki

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

ANÇ bir Trabzonsporludur, Beşiktaşı bitirmeye gelmiştir.

Asbaşkan olarak Beşiktaşin 2 şampiyonluk kutlamalarında ne gülüşü var ne sevinmesi ne kutlamasın. Fikret Orman ise yerden yere zıplardı her vidyoda.

Sergen'ın şampiyonluğuna hiç razı bile değildi, hiç sevinmedi, ve ceza olarak Sergen ile çok geç masaya oturdu.

Trabzonsporun şampiyonluğuna daha fazla sevindi.

Ben bu adamın kanında 1 damla Beşiktaşlılık olduğuna inanmiyorum. Kimse inandıramaz.

ANÇ bir truva atıdır.

Çevrimdışı beno1903

Yönetim gitsin﹗ gidin artik kaldiklari her saniye zarar kulübe vizyonsuzlar. Ya gidin alin genc kanat genc defans genc ortasaha yetirstircez saticaz diyin o bile yok ekonomiyi duzeltcez derler birtane adam satamazlar sponsor desen yok beceriksizler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Antalya nin bile 9m euroya oyuncu sattığı bir yerde.......
Neyse susmak en iyisi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

10 Ağustos- 27 Ağustos arası 17 günde 5 maçımız var.
Kadronun hali ise kabak gibi ortada.

Amartey oynadığı maçta 2-3 pozisyonda çok net gösterdi ki bu adam stoper falan oynayamaz. Son maçta pozisyon hatası, hatalı pas tercihi ne ararsan var. Tahminim hoca Necip ile devam eder.

Çevrimiçi annoca

https://www.transfermarkt.com.tr/can-uzun/profil/spieler/816585

maçı izlemedim bugün iyi oynamış. takip ettiğim bir scout sayfası geçen yıldan adını yazmıştı baya iyi diye yaşı 17.

bugün dovbyk transferini gördüm üzüldüm. 

Çevrimdışı AigleBordeaux

https://twitter.com/haberkartali/status/1688197946452439040?s=46&t=fuKcdUoPnttWVs5b9EJs8A

yönetim hala bu oyuncuyla pazarlık yapıyor...
Ne zaman kurtulacağız bu beceriksizlerden!
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu anda piyasada ismi bizimle geçen hiçbir oyuncunun geleceğine inanmıyorum. Boşuna kimse gizem de yapmasın. İsmi duyulmayan oyuncu diyorlar. İsmi duyulmadıysa siz nereden biliyorsunuz? Bu kadar kötü transfer yöneten bir yönetim tarihimizde görülmedi. Zaten ömürlerinin de uzun olacağına inanmıyorum. Bu sene transferden çok yönetim değişimi durumu beni sevindirir. En azindan iletişimimiz olan bir yönetim görsek bile yeterli.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Sercan Dikme: "Beşiktaş, Roberto Pereyra ile 1.5 aydır görüşüyor. Biz, sürekli eşinin ikna süreciyle ilgili haberler yaptık. Bu, büyük bir yalanmış. Guti, ikna etmek için Pereyra'yı aramış. Guti, Beşiktaşlı yöneticilere 'Siz para konusunda anlaşmışsınız. Eşiyle ilgili de hiçbir problem yok.' demiş. Menajeri, '2.5 milyon euro'ya geliriz, Rebic ile aynı parayı istiyoruz' diyor. Beşiktaşlı yöneticiler, bunu Şenol Hoca'ya iletiyorlar. Şenol Hoca da 'Para konusunda bir öyle, bir böyle olan oyuncuya gerek yok. Bu transfer artık kapanmıştır' diyor. Bundan sonra işler döndü. Roberto Pereyra, Beşiktaş'a gelmek istiyor. Beşiktaş da şimdi başka oyuncular için onu bekletiyor."

Şenol hocanın aklına gelen bu beceriksizlerin aklına gelmiyor. Ya aklım almıyor benim ya. Futbolu hiç bilmiyor, futbolcudan hiç anlamıyor olabilirsin eyvallah. Koskoca holding sahibi insanlarsınız. Hiç mi ticarete kafanız basmıyor. Bu olanların hiç bir mantıklı açıklaması yok ya. Gerçekten yok.

Çevrimiçi annoca

Malinovskyi yattı gözüküyor, torinoya gidecek gibi. pepe de arsenalla sözleşmeyi iptal edememiş.

Çevrimiçi annoca

ghezzal ve rosi gibi son dk artık ne olursa birini getirecekler, şanslıysak tutacak olay bu.

Çevrimiçi Necmi

Bu yönetim geldiğinden beri ilk iki galibiyetini şu on gün içersinde aldı bunda bile maçı kazanmak için bir çaba sarf etmediler bu takıma sponsor neden gelsin zaten sponsor bulmak için çabada gösterilmiyor eski açık denizbank sponsorluğu bitti yeri dolduruldumu stadda fikret ormanın imzaladığı sponsorluklar devam ediyor sadece
Ya bir tşort tasarımı yaptırıp kartal yuvasında satmayanlardan ne sponsoru bekliyorsunuz koydukları uyduruk paçavralarıda 600 tl den satıyorlar satılmasın diye ist dışındaki kartal yuvalarına ürün bile göndermiyorlar
Şimdi taraftar ufaktan eleştirmeye başladı ama geç kaldınız beşiktaşın içini boşalttılar bunlar geldikleri gün göstermişlerdi kendilerini ama
Bizim taraftar koyun gibidir bir şeyin doğruluğunun peşine kendi aklıyla gitmez sosyal medyada bir kaç tetikçinin peşine takılır gider fo iftirasındada böyle yaptılar iftira diyorum çünkü geldiklerinden beri sürekli ağız ishali olmuş gibi fo ya saldırıyorlar ama ortada ispat edilmiş bir şey yok fo iyi durumdaydı beşiktaş başarılıydı ne zaman tersine döndü ona bakmak lazım beşiktaşla baş edemeyen renkliler içerden vurdular içerdeki silahlarıda bunlardı önce yönetim içinde sabote başladı sonra yönetimden ayrılıp tetikçileriyle dışardan saldırmaya başladılar peşinden zaten koyun sürüsü geldi sebayı yediler sonra başarılı olan bilgiliyi yediler sonrada fo yendi

Çevrimiçi Samet Demir

Twitterda gündemde 2.sırada ne var bilin bakalım

Çevrimiçi umutow

Biz burada ne kadar yönetime ne kadar laf söylesekte nafile. Arkadas bu taraftarın en büyük sosyal medya olusumu olan carsınin resmi Twitter hesabından bir tane bu konularla ilgili paylasim yok. Koskoca 3.2 milyonluk sayfanın kulüp menfaatine bir tane paylasım yapamiyor anca kedi kopek barinak falan paylasiyorlar.Tabi aldılar yarı fiyatına kombineleri simdi üc maymunu oynuyorlar. Bu yapilanlari umarim bu taraftar unutmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Biz burada ne kadar yönetime ne kadar laf söylesekte nafile. Arkadas bu taraftarın en büyük sosyal medya olusumu olan carsınin resmi Twitter hesabından bir tane bu konularla ilgili paylasim yok. Koskoca 3.2 milyonluk sayfanın kulüp menfaatine bir tane paylasım yapamiyor anca kedi kopek barinak falan paylasiyorlar.Tabi aldılar yarı fiyatına kombineleri simdi üc maymunu oynuyorlar. Bu yapilanlari umarim bu taraftar unutmaz.
Neden öyle dedin ki şimdi. 3-4 hafta önce yönetime teşekkür ettiler ya.

Çevrimiçi umutow

Neden öyle dedin ki şimdi. 3-4 hafta önce yönetime teşekkür ettiler ya.

Abi valla ne desek bos ya. Çarşı öldü ruhuna fatiha....

Çevrimdışı Liquidator

Bu arada Neftçi-Beşiktaş maçı günü deyişmiş. İlk maç Baküde.

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Neftçi-Beşiktaş maçı günü deyişmiş. İlk maç Baküde.

öğrenmekte biraz daha geciksen maçı kaçıracaktın😂

Çevrimdışı Liquidator

öğrenmekte biraz daha geciksen maçı kaçıracaktın
Vallahi fener maçıyla alakalıymış. Bende anlamadım

Çevrimdışı Liquidator

Bu fenerin zerre hayrı yok

Etiketler: