2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991849 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi umutow

Sanırım matias vargası almıslar. Aferin ligde bir sene bala₁ is yapmıs adamı alın. Hic mi akillanmazsiniz siz ya. İyice anadolu takimina cevirdiniz kulubu. Sizin yeriniz Besiktas olamaz gidin trabzon idman ocağına falan başkanlik yapın.

Çevrimdışı Nazım Ar

bırak şu renklilerin muhabbetini fener her sene transfer şampiyonu oluyor
Bizim buralarda senin gibi yorum yazanlara ezik deniyor her basında bizimle adı geçen oyuncuyu alınca kaptırmışmı oluyoruz bize yazılan görüştüğümüz söylenen bir sürü oyuncu olur daha aldığımızı görmedim kendilerini gazeteci sanan soytarı dolu memleket burda eskiden dalga geçerdik hiç alakasız isim atardık ortaya iki gün sonra görüşmeler olur pazarlıklar yapılır eşleri ikna edilir sallardılar her ortaya çıkan isme inanma sazan gibi yakalanma oltaya şu verdiğin tepkiler sadece burayı takip eden renklilere ego tatmin ettirirsin gerek yok

Sizin oralarda demek ki hadsiz dallamalar varmış abi, ben görüşümü söylerim
bırak desinler :) senin sağ kanat ve 10 nunarada skorer asist yapacak adama ihtiyacın var mı, var.  İhtiyacımız olan ve trye gelme potansiyeli olan iyi oyuncu rakibe giderse ilgilensek de ilgilenmesek de kaptırmış oluyorsun. İlgilenmediysen hatta durum daha vahim. Bunun transfer şampiyonluğuyla ne alakası var senin kadronda derinlik yok, en güvendiğin isimler sakat yerine almaya çalıştığın adamlar da hep sakat tayfa.

Çevrimiçi kartalizma190399

kimle dolduracaksın delle alilerle özlüde chamberlainlerle dolduracaksan bırak yarım kalsın
Sanki iyi bir şey getirebiliyorlar gibi bana kalite lazım sayısal üstünlük değil

Talisca olmayinca illa Chamberlain mi olmasi lazim, dunya'da sadece 2 oyuncu mu kaldi. Benim Chamberlain'i istedigim kanisina nasil vardin?
Kendi adima soyleyim; gecen sene Dele Alli'yi hic istemiyordum, ondan evvelki sene de Pjanic ve Teixeira'yi ayni anda istemiyordum.
Ben ortalama twitter ergeni kafasindaki taraftar gibi dusunmuyorum.

bak taliscanın arkasına dört orta saha koyuyorsun  taliscayla beş eder dört savunma dokuz etti bir kaleci on hücumada bir oyuncu koyalım taliscanın atacağı 13 golle ligi bitirelim 😂
Raşiti gönderdik onun yetine alacağımız adam öpücüklemi oynayacak bütün hücum hattını göndersen taliscanın parası anca çıkar hepsini gönderelim taliscayı alalım bakalım ne yapacak ilerde 🤔

Hicbirsey yapamaz. Talisca varken 4. olduk yahu, otesi var mi.
PSG Messi'yi aldi, ne yapti Messi? Arkasinda top-class bir defans ve orta saha olmayinca CL'de yaninda Mbappe olmasina ragmen birsey yapamadi.
Dortmund elinde Haaland varken sampiyon mu oldu?
United organizasyon olarak berbat durumda takima Ronaldo'yu aldi, ne oldu? En ufak faydasi oldu mu?

Mevcut kadro'ya Talisca gelse birsey yapamaz, birsey de degistirmez. 3-5 frikik uzaktan sut atar, 3-5 mac kazandirir, ama sene sonu yine ligi 3./4. sirada bitirirsin.
Verdigin 10 milyon euro maasi aynen cope atmis olursun.

bırak şu renklilerin muhabbetini fener her sene transfer şampiyonu oluyor
Bizim buralarda senin gibi yorum yazanlara ezik deniyor her basında bizimle adı geçen oyuncuyu alınca kaptırmışmı oluyoruz bize yazılan görüştüğümüz söylenen bir sürü oyuncu olur daha aldığımızı görmedim kendilerini gazeteci sanan soytarı dolu memleket burda eskiden dalga geçerdik hiç alakasız isim atardık ortaya iki gün sonra görüşmeler olur pazarlıklar yapılır eşleri ikna edilir sallardılar her ortaya çıkan isme inanma sazan gibi yakalanma oltaya şu verdiğin tepkiler sadece burayı takip eden renklilere ego tatmin ettirirsin gerek yok

Insanlar hak ettigi gibi yonetilir. Siyasette de boyle, futbolda da boyle. Forumlarda, sosyal medya'da ortalama taraftarin 12 yasinda beyinsiz ergen'den farksiz oldugunu goruyorsun zaten. Besiktas ne zaman transfer savasina girse zararli cikmistir. Ne zaman sampiyon olsa iyi bir kadro muhendisligi yaparak mantikli takimlar kurarak sistemle sampiyon olmustur.
Al x'i y takimi sampiyon yapsin gibi bir olay degil futbol.

Mesela Coutinho, Talisca farzi yuksek profilli klasik ofansif orta saha'yi herkes neye gore istiyor anlamiyorum. Tamamen gecmise, profile bakarak insanlar yorum yapiyor. Futbol bilgisi, mantigin kirintisi yok bence.
Bir defa yabanci kurali denen sey var. Bu yuzden Salih banko oynayacak, kacari yok. Yaninda Gedson ve Amir var. Ikisi de iyi oynuyor, kesemezsin. Kafadan yuksek profilli bir oyuncu'ya yer yok zaten. Ki bu orta saha kotu orta saha da degil. Ligin 2. yarisinda o puan ortalamasini bu orta saha tutturdu, sampiyon GS'nin orta sahasini bu orta saha ezdi. Ki Amir'i keseyim desen tembel bir 9.5 ve net bir 6 olmadan oynayamazsin, oyle bir dunya yok.
Rotasyon icin adam alacagim desen; Onana, Necip ve Demir Ege var zaten. Ki Coutinho gibi bir adami da rotasyon icin almazsin.
Twitter ergenleri sirf isime bakarak mantik disi transferler istiyor, senelerdir FB'nin mantik disi transferler yapip abuk subuk dengesiz kadro kurdugu durumdayiz sanki.

Illa transfer yapilacaksa bence Salih'e alternatif iyi bir yerli bakilmaliydi Kerem Demirbay, Suat Serdar gibi. Ve Ghezzal'e alternatif, sikisik durumlarda orta saha'ya da atabilecegin dusuk profilli, yedek oturmayi sorun etmeyecek bir allrounder alinabilir. O yuzden Matias Vargas bence dogru isim, umarim gelmistir. Iki kanatta da oynayabilecek, Ghezzal'in yerini doldurabilecek, gerektiginde orta sahaya da atabilecegin dusuk profilli, mantikli maliyetli bir adam. Ustelik ergen taraftarin istedigi sakat bitik yildizlar gibi degil. Hem yas hem form durumu olarak kariyerinin baharinda. Insallah gelir.

Çevrimiçi Mehmet57

Pereyra da yalan olmus. Muhabirler de patladi.

Çevrimiçi Akil Emre

Bukadar kötü yönetilen bir ttansfer dönemi hatırlamıyorum. Yerli problemin var, afrika kupası sıkıntın var, yedek oyuncu eksiğin var, takımda kronik sakat oyuncu grubun var, bunlara rağmen çok ağır ve sıradan isimlerle süreç devam ediyor.

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Liquidator

Çevrimdışı Savaş

Şaşırdık mı? Bunlar manavdan karpuz alamaz. Ha aldıysa da kelek çıkar.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sefaköykartali

Thomas Müller yazıyorlar ama dalga geçiyorlar sanırım. Bunlar tayfuru alamıyorlar.

Çevrimiçi annoca

Thomas Müller yazıyorlar ama dalga geçiyorlar sanırım. Bunlar tayfuru alamıyorlar.
müller hayran olduğum nadir topçulardan. Yetenekten ziyade bir insan aklıyla nasıl futbol oynar onu gösteriyor yıllardır. Bize gelene kadar avrupada başka kulüpler alır hadi almadılar araplar var hadi onalrda almadılar başımızda bu yönetim varken adana veya başakşehir alır

Çevrimdışı Talisca1903

Pereyra 2 kere reddetmiş bırakın gitsin gönülsüz adamla ne yapacağız

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Kartal Ç

Pereyra 2 kere reddetmiş bırakın gitsin gönülsüz adamla ne yapacağız

Konuya ilişkin atalarımızın isabetli gözlemleri var "ölüyü çok yıkarsan ya o... ya s..." şeklinde. Çok üstelememek lazım bazı şeyleri. En son adam tamam yeter be der sözleşmeyi imzalar 3 sene yatar paşa paşa öderiz maaşını geçmişteki pek çok örnek gibi.

https://twitter.com/DeportesReports/status/1686690566874988544?t=KXWfzsGOSixjcgJvNE1cfw&s=19

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oo bir afrika kupası oyuncusu daha. Şenol hocanın tansiyonu 18 e fırlar gibi.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2023, 14:00:35 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Nicolas Pepe, Beşiktaş'a transfer olmaya çok yakın. (Transfermarkt)

Çevrimiçi gokhans

Bari gidip emirhan'ı falan alsınlar. En azından yerli..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı GökhanG

Ne perreyraymış be arkadaş sanırsın messiyi almaya çalışıyoruz sen büyük bir kulüpsün teklifini ver kabul ediyorsa etsin etmiyorsa bir daha muhattap olma bu adam aylarca peşinden koşulcak bir yetenek olsa bize bırakmazlar zaten en kötü fb alır niye bu kadar uzatıyoruz gerçekten çok küçük düşürüyorlar kulübümüzü. İnşallah mümkün olan en kısa zamanda futboldan anlayan,zengin ve en önemlisi vizyonlu yeni bir yönetim kurulumuz olur yoksa makas gitgide açılıcak gibi..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Liquidator

Bukadar kötü yönetilen bir ttansfer dönemi hatırlamıyorum. Yerli problemin var, afrika kupası sıkıntın var, yedek oyuncu eksiğin var, takımda kronik sakat oyuncu grubun var, bunlara rağmen çok ağır ve sıradan isimlerle süreç devam ediyor.

Ben bu kadar menajerlerin kucaginda oturdugumuz, bir plan-programimizin olmadigi bir transfer donemi hatirlamiyorum. Yildirim Demiroren donemindeki ilk yilimizda ucan kusu aldigimiz transfer donemi belki yanina yaklasir. Kimse butce'yi bahane etmesin. Plan-programin olursa, oyuncu takibi yaparsan uygun maliyetle iyi oyunculari cok rahat kazandirirsin kulube. Gecmiste kazandirdik da. Marcelo-Atiba-Olcay-Aboubakar-Tosic-Adriano, say say bitmez.

Zaten plan-program olmadigi icin piyasada bonservissiz kim varsa, menajerler kimi itelemek istiyorsa yalvariyoruz. Yoksa koskoca Besiktas Pereyra'dan 2 kere ret yiyip 3. kez masaya oturacak camia mi? Kucuk camia dusuk maliyetli transferler yapinca olmuyorsun, asil boyle vasat oyuncularin ayagina 3. kez caresizce gidince oluyorsun.

Bence biz bunu hak ettik. Serdar Bilgili gibi degerli bir baskani kufur edip gonderdik, cezasini Yildirim Demiroren'le cektik. Fikret Orman'i da hirsizlikla suclayip gonderince Allah cezasini ANC ile veriyor iste. Dibine kadar hak ettik bu yonetimi.

Çevrimiçi Mehmet57

80 milyona Arsenal'a gitmis oyuncuyu Lens ile kiyaslamak da nebiliyim, tuhaf olmus.

Çevrimiçi Samet Demir

80 milyona Arsenal'a gitmis oyuncuyu Lens ile kiyaslamak da nebiliyim, tuhaf olmus.
80 milyona transfer olan oyuncuyu Lens ile kıyaslamasak bize düşmez.

Gecmisteki transfer ucreti ne alaka? Duyan da kulupler hic tercih hatasi yapmiyor, oyunculara gereginden fazla para odemiyor zanneder.
Zamaninda Dele Alli'ye paha bicilemiyordu, R. Madrid'in 100 milyon euro'luk teklifi reddedilmisti. Falcao ne paralara transfer oldu biliyoruz.
Bana ne gecmisinden. Mevcut haliyle Afrika'li, sakatlik gecmisi olan, son 2 sene fayda saglamamis bir oyuncudan bahsediyoruz.
Bu da Oxlade de tamamen gereksiz, hatta Pereyra da. Mevcut isimler arasinda en mantikli olanlar Lanzini ve Matias Vargas.

Çevrimiçi Samet Demir

Pepe yerine Berghuis ya da R.vargas arkasına da Elayis alalım daha mantıklı. Pepe nin dizi epey problemli diyorlar.

Etiketler: