2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 990701 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Semih i koyalım oynasın çocuk o krediyi sağladı bize ilk maçta golüyle.
Semih için acele etmemek gerek daha 18 yaşında bile değil. Geçen hafta olduğu gibi imkan bulduğu her fırsatı güzel değerlendirirse daha çok fırsat şansı yakalar. Böylelikle hem kendi hemde biz kazanırız.

Sürekli çalışması, yemeye içmeye çok dikkat etmesi gerekir. Gerisini hoca halleder. Aynı durum Demie Ege içinde geçerli. Hoca alt yapıdan bu ikisinin ismini verdi sadece.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1686124457943851010?t=6rSHCwz8G477p9QqEv2rTg&s=19

Şu Dzeko ile Tadici de herşeye eklemeleri. Dzeko almak bu yaşta o paralara büyük başarı mı? Adam teknik direktörlük yaşında. Keza 34 yaşında Tadic zaten onlar araya girip fazla fazla vererek almasa biz alıyorduk. Ulan o yaşta bu memlekete Guti, Pepe getirdik be. Tutmadı ayrı daha genç Pjanic geldi Tadic kim Allah aşkına.

Zahayı da abarttıkça abarttılar sanki bana Neymar. Göreceğiz bakalım Rebic mi faydalı olacak Zaha mı.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2023, 01:02:01 Nazım Ar ]

Çevrimiçi Mehmet57

Berghuis’i isaret ediyor. Resimdeki dag evi, Berghuis’in Turkcede anlami. 10 mevkisinde sag aciktan daha iyi oynuyor.

https://twitter.com/evrenchicago/status/1686140316905025536?s=46

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1686124457943851010?t=6rSHCwz8G477p9QqEv2rTg&s=19

Ruh hastası mı bu adam quaresma geldiğinde euro kuru kaçtı şu an kaç bunlar içinde bulunduğumuz ekonomik gerçekliğin hala farkına varamadı sanıyorum. 7 milyar tl'ye yaklaştı bu kulübün borcu, ali koç bile ki herifler 50 milyon euro'luk oyuncu satmasına rağmen "sattık da ne oluyor büyük bölümü direk bankalar birliğine gidiyor paranın elimize geçen miktarla kulübü döndürmek imkansız" dedi dün mesela. E sen oyuncu satmamışsın doğru düzgün, sponsor desen rakiplerinin gerisindesin stadyumuna daha bulamadın sponsor, kaç yıl oldu avrupa'da nal topluyorsun senin neyine abi talisca? Herifin kemik maaşı 10 milyon euro üzerinde 900 milyon tl harcama limitin var 300'unu veriver canım talisca'ya diyorlar kafayı yemiş bunlar.

Çevrimiçi levitate

Berghuis’i isaret ediyor. Resimdeki dag evi, Berghuis’in Turkcede anlami. 10 mevkisinde sag aciktan daha iyi oynuyor.

https://twitter.com/evrenchicago/status/1686140316905025536?s=46
ayyy bu da çok iyi olur ama yine birilerine kaptırmayız umarım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Bana kabak tadı verdi. Ona güvenip sağ tarafa adam alamıyoruz. Yedek adama da 3milyon maaş çok.

+1903

Çevrimdışı Talisca1903

Şu Dzeko ile Tadici de herşeye eklemeleri. Dzeko almak bu yaşta o paralara büyük başarı mı? Adam teknik direktörlük yaşında. Keza 34 yaşında Tadic zaten onlar araya girip fazla fazla vererek almasa biz alıyorduk. Ulan o yaşta bu memlekete Guti, Pepe getirdik be. Tutmadı ayrı daha genç Pjanic geldi Tadic kim Allah aşkına.

Zahayı da abarttıkça abarttılar sanki bana Neymar. Göreceğiz bakalım Rebic mi faydalı olacak Zaha mı.

Rebiç sakatlık sorunu yaşamasın takır takır atar hepsinden de faydalı olur

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/cakiriz/status/1686041862614745088?t=daldoZZDzH2cCwDK0Vq6bQ&s=19

@Talisca1903 abim Taliscayı beklerken yaşlandı. Gel artık vefasız. (İfşa ettiğim için kusura bakma)

:ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Koa_lAA

Değişik bir transfer sezonu olmakta.. gs yıllık 10 m eurolar veriyor tr de.. euro 30 tl iken .. bi tane taraftarı cikipta demiyorki siz ne yapıyorsunuz.. bu paralar ne... Bizde olsa kiyamet kopardı.. yikilirdi twitter falan.. bu paralar verilirmi vs... Adamların umurunda deil... Yazık...

Çevrimiçi Mehmet57

Berghuis transferi cidden rakipleri korkutacak bir transfer, bakin Twitter’e. Ama umarim sag kanat icin degil, 10 icin bakiyoruzdur. Kendisi zaten o mevkide daha verimli.

Çevrimiçi Mehmet57

Sezon sonunda oynanan Twente Ajax macinda, Twente’li taraftarin Brobbey’e “pis zenci” demesinden sonra taraftara yumruk atmisti. Ipler zaten orda biraz koptu. Ustune cok gidildi ve Ajax tarafindan da yeterli destek goremedi, ama kendisi dogru olani yaptigina inaniyor.

Berghuis + Rebic aynda anda sahada, iki ruh hastasi

https://twitter.com/sanniedaara/status/1663098774615388166?s=46

Çevrimiçi Mehmet57

Yerli stopper olarak cek Baniya'yi, ic maclarda soyle cik

Mert
Onur-Baniya-Colley/Amartey-Masuaku
Onana/Gedson
Berghuis-Gedson/Pereyra
Ghezzal-Abou-Rebic

Abou 20-25 gol, Rebic 10-15 gol, Pereyra 5-10 gol, Gedson 5-10 gol, Ghezzal 5-10 gol, Berghuis 10-15 gol

Çevrimdışı Liquidator

Bu arada Tiran maçını bizim Real tv yayımlıycak şifresiz

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı celiker1

Berghuis transferi cidden rakipleri korkutacak bir transfer, bakin Twitter’e. Ama umarim sag kanat icin degil, 10 icin bakiyoruzdur. Kendisi zaten o mevkide daha verimli.
Alsınlar yeterkide su yatağını bulur! Bu arada futbol ile ilgili değerli yorumların için teşekkür ederim.Foruma zenginlik katıyor.İyi günler🤚

(...)
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

Ruh hastası mı bu adam quaresma geldiğinde euro kuru kaçtı şu an kaç bunlar içinde bulunduğumuz ekonomik gerçekliğin hala farkına varamadı sanıyorum. 7 milyar tl'ye yaklaştı bu kulübün borcu, ali koç bile ki herifler 50 milyon euro'luk oyuncu satmasına rağmen "sattık da ne oluyor büyük bölümü direk bankalar birliğine gidiyor paranın elimize geçen miktarla kulübü döndürmek imkansız" dedi dün mesela. E sen oyuncu satmamışsın doğru düzgün, sponsor desen rakiplerinin gerisindesin stadyumuna daha bulamadın sponsor, kaç yıl oldu avrupa'da nal topluyorsun senin neyine abi talisca? Herifin kemik maaşı 10 milyon euro üzerinde 900 milyon tl harcama limitin var 300'unu veriver canım talisca'ya diyorlar kafayı yemiş bunlar.

Beşiktaş'ı filan düşündükleri yok. Amaç takipçi sayısını artırmak.

Çevrimdışı sozkul

Değişik bir transfer sezonu olmakta.. gs yıllık 10 m eurolar veriyor tr de.. euro 30 tl iken .. bi tane taraftarı cikipta demiyorki siz ne yapıyorsunuz.. bu paralar ne... Bizde olsa kiyamet kopardı.. yikilirdi twitter falan.. bu paralar verilirmi vs... Adamların umurunda deil... Yazık...

Floryayı verip Kemerburgaz'ı aldılar, üzerine bir sürü para aldılar, sonra üç kuruş verip floryayı geri aldılar. Bunlarla maddi anlamda mücadele edemeyiz. Bizdede herkes Fikret Orman demeye başladı, adam boşuna mı kaçtı gitti maaşlar ödenemiyordu. Bunlar maaşları ödediler takımı küçülttüler yönetemediler.  Sponsor bulamıyorlar. Gelecekten hiç umutlu değilim.

Çevrimdışı Nazım Ar

Pereyra olayı can sıkmaya başladı Bugün tamamlanmazsa Ox u alıp geçelim.

Çevrimdışı Koa_lAA

Floryayı verip Kemerburgaz'ı aldılar, üzerine bir sürü para aldılar, sonra üç kuruş verip floryayı geri aldılar. Bunlarla maddi anlamda mücadele edemeyiz. Bizdede herkes Fikret Orman demeye başladı, adam boşuna mı kaçtı gitti maaşlar ödenemiyordu. Bunlar maaşları ödediler takımı küçülttüler yönetemediler.  Sponsor bulamıyorlar. Gelecekten hiç umutlu değilim.
Ne olursa olsun biz bir topcuya yıllık 10 m yuro verelim... 40 gün 40 gece yonetime giydiririm.. ister sponsor ister başka yerden bulsunlar.. bir topcuya tr de o paraları odemek kerizliktir... Ama renkli işte takımı tutmalrinin tek sebebi başarı.. yoksa dakka durmazlar... Bizim gibi kulübe bağlılık yok adamlarda... Borç artmış tasinmaz satılmış vs. Umurlarinda değil.. bir zengin baskan gider başka zengin gelir derdindeler..

Çevrimdışı Unnamed

Hâlâ daha Alex Oxlade-Chamberlain diyenler var hayret doğrusu

Dele Alli v2

Çevrimiçi annoca

Ne olursa olsun biz bir topcuya yıllık 10 m yuro verelim... 40 gün 40 gece yonetime giydiririm.. ister sponsor ister başka yerden bulsunlar.. bir topcuya tr de o paraları odemek kerizliktir... Ama renkli işte takımı tutmalrinin tek sebebi başarı.. yoksa dakka durmazlar... Bizim gibi kulübe bağlılık yok adamlarda... Borç artmış tasinmaz satılmış vs. Umurlarinda değil.. bir zengin baskan gider başka zengin gelir derdindeler..
bizde olsa haklısın ama adamlarda para derdi yok, satıyorlar geri alıyorlar birşeyler çeviriyorlar. ali koç sonrası fb büyük sıkıntı yaşıcak hele ki ali koç başarısızlıkla yollanırsa kolay kolay koç şirketlerini sponsor yapmaz ama gs de hem gayrimenkul var hem de sürekli şampiyon yaptırılmaya çalışılıyor.

Çevrimiçi annoca

Hâlâ daha Alex Oxlade-Chamberlain diyenler var hayret doğrusu

Dele Alli v2
sakatlık riski taşıyan oyuncu kotasını doldurduk. kalitesi eyv ama rebic-cenk-ghezzal bir kişi daha eklemeye gerek yok bence de

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Doğukan E.

sakatlık riski taşıyan oyuncu kotasını doldurduk. kalitesi eyv ama rebic-cenk-ghezzal bir kişi daha eklemeye gerek yok bence de
Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain'in sakatlık geçmişiyle ilgili Liverpool sağlık kurulu başkanı Andrew Massey ile görüştü.

Andrew Massey, "Geçmişte sakatlıkları oldu ancak şu anda oynamasına engel hiçbir sakatlığı yok. Fiziksel olarak hazır durumda" dedi. (Fatih Doğan)

Şöyle bir şey okudum ama bilemiyorum, birde bi açıklamasında yeniden başarılara açım 29 yaşımdayım henüz bitmedim gibi bişeyler dediği açıklama görmüştüm

Çevrimiçi kartalizma190399

Merhaba arkadaslar,

Ben de sizler gibi umutsuzum. Rakiplerin transferleri umrumda degil. Ben kendimi bildim bileli en iyi kadro'ya sahip olmadik zaten. 2 defa olduk, birinde 100. yilda sampiyon olduk, digerinde Senol Gunes'in 3. yilinda ligi 4. sirada bitirdik. Diger sezonlarda sampiyon olduk, bazen ligi goturduk, ama hep en dusuk butceye sahiptik. Ama rakibin daha yuksek butcesini dogru kadro muhendisligi, saglam bir motivasyon, konsantrasyon ve kolej havasiyla bertaraf ediyorduk.

Bu sene kadro muhendisligi bastan sona berbat. Yapilacak hamleler cok basitti, ama hicbirini yapamadik.
Saiss ve Redmond'i tutsak 3 transferle (yabanci stoper, yerli orta saha, yerli sol acik) bana gore transfer sezonunu kapatabilirdik, ama yapmadik.
Aldigimiz oyuncular tamamen panik transferi ve takima marjinal katki saglayamayacak oyuncular.

Rebic iyi oyuncu ama takimdaki en iyi, mutlaka oynatman gereken yerli oyuncunun onunu kapatiyor. Sacma bir transfer.
Onana potansiyelli olabilir, eyvallah. Ama 6 numarada 3 ay evvel 4.5 milyon euro bonservis bedeli odedigin Amir var, fena da oynamiyor. 2 oyuncudan birini 8'e koysan hicbir sekilde optimal cozum degil. Bence tamamen cope atilmis para.
Amartey fena transfer degil, mantikli. Ama sana lider stoper lazimken gidip Amartey'i bitiyiyorsun, ustelik Afrika kupasi sikintisi belliyken. Colley-Amartey ikilisi facia bir ikili. Birbirine benzer, top teknigi ve oyun zekasi cok dusuk, kritik hataya meyilli iki stoperle lige baslamak intihar demek.

Ben acikcasi taraftarin da mantikli olmadigini dusunuyorum. Oyuncak isteyen cocuklar gibi Talisca'yi tutturduk. Kulubun maddi durumunu, takimin ihtiyacini gozetmeden cocuk gibi transfer istiyorlar. Kadro muhendisligine bakmadan sirf oyuncunun gecmisine bakarak transfer degerlendiriliyor, ozellikle sosyal medyada. Kulupte bir futbol akli olmadigi icin de yonetim etkileniyor, panikle gereksiz transfer pesinde kosuyoruz.

Ne diyelim Allah sonumuzu hayir etsin. Ama rakiplerden bagimsiz ben hicbir sekilde sezona iyi bir giris yapacagimizi, bu sene yarismaci olabilecegimizi dusunmuyorum.

Etiketler: