fikret orman konusunda kaçırdığımız bir şey var gibi geliyor. bizim iki hatta 2.8 senelik

dominasyonumuzun sona erme döneminin bir kırılma anı var. ben yorumlarda fb ztk yarı finalinden çekilmemiz hadisesinin çok kolay unutulabildiğini görüyorum. bütün taraftar o dönemde maça çıkmayın gerekirse on yıl şampiyon olmayın demedi mi? siyasetin her alanda bu kadar baskın olduğu bir ülkede ve her gün maça çıkılmalıdır açıklaması dinlediğimiz anlarda bu takım maça çıkmadı. sonra ne oldu? gerekirse on sene şampiyon olmayın diyen taraftar bırak on seneyi 1-2 sene işler kötü gitti diye yönetime sırtını döndü. adamı protestoyla küfürle uğurladı. orman yönetiminin en büyük hatası o maça çıkmamak oldu ayrıca taraftarın o maça dair pozisyonuna fazla güvendi. orman yönetimi karşıtı süreç o sezon birbiriyle bağlantılı kupa yarı finaline çıkmama, şampiyonluğu kaybetme, şl gelirlerine bakılarak kurulmuş yüksek maaşlı takımın bir anda yüke dönüşmesi vs. ile yürüdü gitti. ha bir hafta sonra şampiyonluk maçına çıkacakken kişisel gerilimini kulüp çıkarlarının önüne koyarak üzülerek söylüyorum ki aşırı gergin bir tonda ve aşırı enerjiyle fb eşleşmesine odaklanan hocamızın da günahları olduğunu düşünüyorum. biz o seneye ztk'yı da fb eşleşmesini de hiç umursamayabilirdik, o maçlara yedek kadroyla çıkıp gs ile olan lig finaline fokuslanabilirdik. duygusal davranmayıp bunu yapsak iki tane karşı karşıyayı atamayarak kaybettiğimiz (ama enerjimizin yarısını da yok fb maçına çıkacak mıydık yok ne cezası verileceklerle de bırakıp, yoksa o seneki gsye biz ilk maçta nerdeyse 7 tane atacaktık içerde) üçüncü şampiyonluğu alırdık. bugün bambaşka bir tarihi konuşuyor olurduk.
o maçın hesabı açıkça orman yönetimine yüklendi her yönden saldırıldı. ben de iddiaların çoğunun bir gerçekliğini göremedim. takım nasıl darboğaza girdi diyorsanız evet sürekli cl gelirlerine alışmıştık, bir anda kaybedince çok yüksek bir maaş bütçesi yüküyle karşı karşıya kaldık. bir de üstüne kur krizi patlayınca işler zora girdi. ama yine de yönetilemez bir durum yoktu bu yönetim kadar yönetiliyordu gayet. ama yönetim her yönden terk etmeye zorlandı. maça çıkma bin yıl arkandayız diyenler de kalmadı ortada yani durum bu benim gözümden. yanıldığım yerler varsa düzeltebilirsiniz belki de ben tek yanlı bakmışımdır.