2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 992888 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

Transfer yoklugundan tartistigimiz konulara bakin
Bize bunları yaşatan transfer yokluğu degilki kötü yönetim !
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

fener alır.

Almasak da girsinler zaten yiyeceğimiZ çalımı yedik. Ben olsam napar yapar alırım Ghezzal e güvenilmez belli. fbyi de lig başlamadan moral olarak bitirmiş olursun bunlar bizim gibi değil toparlayamaz yediği golü.

Çevrimiçi Samet Ç

Demarai Gray için 6 vermişiz 10 istemişler.

Çevrimiçi Mehmet57

Keske alabilsek. Rebic-Abou-Gray.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rebic için bu kadar maaş vereceksek fena transfer olmaz. Ama son durumuna da bakmak lazım.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1684841120671350784

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu adam için 10m çok düşük rakam. Varsa para hemen alsınlar.

Çevrimdışı Alparslan

evet bende beğenmedim ama ilk maç diyelim.
Adam pas özürlü. Büyük takıma oyuncu alacaksan öncelikle pas yüzdesine bakacaksın. Benim izlediğim videolarda bu arkadaş yanındakine bile pas veremiyordu. Zaten ne olduğu belli. Haa çok mu kötü oynadı hayır ama bu bonsvervise bu alınmamalı.

Çevrimiçi Necmi

Ben kimsenin adamı falan değilim olmayız da sen önce ağzından çıkan laflara dikkat et. Mesele değerli değersiz olması değil 120 senelik kulübün yandaşa ihale verenler gibi ihalesiz usulsüz iş yapması. Umut Günerin yönetici olmasını sağlamak için hentbolcu yapılması da bu kulübe yakışmayan bir olaydı. KPMG raporu, Mertcan Çam, Aras Özbiliz transferi. Bunlar gerçek veya doğru demiyorum, o dönem için spekülasyon çok fazla ve iddia edilen zarar çok büyük. Bu konuların açığa kavuşturulması lazım. Aradan zaman geçti ve bu yönetim berbat bir transfer dönemi geçiriyor diye bunlar olmamış gibi eski yönetim seviciliği yapmak hatırlamamaktan veya senin söylediğin gibi birilerinin adamı olmaktan kaynaklanıyor olabilir. Fo da olsa ağustos sonunda ucuza kiralık oyuncu çözüp her sene baştan kadro kuracaktı, biz burada yine transfer bekleyecektik, anç de farklı bir şey yapmıyor. Hatta daha da fenası anç satamıyor da.
sana kimsenin adamı demedim ne dediğimi iyi biliyorum sende tastikliyorsun zaten konuştuğunun gerçek veya değil olarak yorumlaman bile dedikoduyla konuştuğunu gösteriyor fikret ormana düşman bir yönetim hesap sormak için geldi üç yıl geçti bütün kulüp imkanları ellerinde birşey bile çıkaramadılar daha neyin ispatı gerekiyor senin için olsa sayfa sayfa yayarlardı piyasaya ben düz mantıkla konuşuyorum olmayan birşeyin ispatıda olmaz sadece olan şeyler ispat edilir ortada suç olsa ispat etmek için hazır nazır yönetim var olmayan birşeyin olmadığını nasıl ispatlayacaksın
Umut günere gelince ben bilemem kulüp kayıtları benim elimde yok ama yönetimin elinde var varsa bir usulsüzlük gereğini yapsınlar yaptılarmı bilmiyorum yapmadılarsa neden yapmadılar yanlış biliyor olabilirim ama beşiktaşa menfaati dokunacağı düşünülen kişiler beşiktaşa üye yapılıp yönetime girebiliyor diye biliyorum umut günerde beşiktaşa çok faydası olan biri
Yandaş olayına gelince yandaşa ihale nasıl oluyor anlamadım yandaş olmayan kaldımı bu ülkede para kazanmak istiyorsan çok seçeneğin yok o stad hangi şartlarda yapıldı biliyormusun fetö pislikleri dökülmeye başladığında tehdit telefonlarınıda dinledik siz türkiye gerçeklerinden kopmuşsunuz esas kendisi istifa etmese görevden alınamayan ceyhunu sorgulayın isterseniz
Fo hakkında bir sürü çamur atma var çamur diyorum çünkü üç yıldır ispat dendiğindi herkes susuyor bu kadar büyük paraların döndüğü bir yerde kulübün içinde dışında bir sürü denetleyicin olduğu üstelik ffp de olduğumuz için uefa tarafından denetlendiğimiz hemde her kuruşun denetlendiği yerde çalınan bir paranın ispatlanamaması çok garip değilmi
İspatlayamadığın birşeyi konuşuyorsan birşeye hizmet ediyorsun demektir yoksa laf olsun diye birine çamur atılmaz
Yok öyle değil diyorsan bu daha kötü başkalarının aklıyla haraket ediyorsun başkalarının gazına gelmişsin demek oluyor yok öyle değil diyorsan ispatla söylediklerini derim sosyal medyaya açık bir alanda kimseyi suçlayamazsın sorgulayabilirsin ama suçlayamazsın
Ben ne dediğimi gayet iyi biliyorumda siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz böyle platformlarda ben yazdım gitti olmuyor bunun hukuki sonuçları oluyor burda keyfimizemi birilerinin mesajlarını siliyoruz uyarıyoruz yandaş nedir anlamıyorum sen birini yandaşlıkla suçluyorsan sende ters görüşün yandaşı olmuyormusun sonuçta herkes birşeyin yandaşı kimseyle iş yapamayız dükkanı kapatalım o zaman bu nasıl bir kutuplaşma kafası anlamıyorum
Burası beşiktaş kardeşim burda beşiktaşlılar var yandaş yok her görüşte insanlar beşiktaşı savunur beşiktaşla iş yapar beşiktaşı destekler beşiktaşta herkesle iş yapar biz halkın takımıyız halktada her görüş var bunlara saygı gösteremezsen halkın takımı olamazsın kelimeler laf olsun diye söylenmez hep bir amaca hizmet eder o nedenle iyi seçip dikkatli konuşmak lazım

Çevrimdışı Nazım Ar

İngilizler İngiltere de oynamak isterler uzun vadeli düşünemeyiz alırsın seneye ben gideceğim diye tutturur elinde patlar zararına satarsın. Redmondu bile 2. Sezon oynatamıyordun Grayi mi oynatacaksın motive edip. İngiliz futbolcuya bulaşmamak lazım mümkün mertebe.

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/TransferPostasi/status/1684867322870165504?t=LUO2mBfHi9tEn4TtnvpA4w&s=19

Şu Tete'yi biz alsak keşke

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fb alıyormuş ama bu kadar kanadı nerelerine monte edecekler anlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

verdiğimizde istedikleride bayağı uygun fiyat ortada buluşulur istedikleri bile verilir

Çevrimdışı Savaş

Tete daha önce 6 imza parası 2.5'da maaş istemiş.

Ona buna 6 teklif edeceklerine versinler alsınlar bunu işte.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alparslan

Almasak da girsinler zaten yiyeceğimiZ çalımı yedik. Ben olsam napar yapar alırım Ghezzal e güvenilmez belli. fbyi de lig başlamadan moral olarak bitirmiş olursun bunlar bizim gibi değil toparlayamaz yediği golü.
Bu saatten sonra Ghezzal ile yola çıkılmaz. O uzun sakatlık çok şey alıp götürmüş belliki. Adaleler zayıflamış ve bu yaşta toparlaması kolay değil. 1 oynar 2 yatar. Bu şekilde olmaz. Onun yerine mutlaka iyi bir kanat oyuncusu alınmalı ve bu kanat oyuncusunun oyun kurucu özelliği olmalı mutlaka. Bir tarafta Rebic olacaksa diğer tarafta oyun kurucu özelliği olan bir kanat olmak zorunda bence. Ama bu arada şunu da ilave edeyim. Bizim artı olarak Rebic'in de yedeğini almamız gerekmezmi. Adam zaten kronik sakat diyorlar.

Çevrimiçi annoca

tete bir ihtimal bize gelebilir. adamlarda tadic, ryan kent var şimdi cengizi almayı çalışıyorlar ayrıca rossi ve emre morda var. nabıcaklar bu kadar kanadı

Çevrimdışı Alparslan

tete bir ihtimal bize gelebilir. adamlarda tadic, ryan kent var şimdi cengizi almayı çalışıyorlar ayrıca rossi ve emre morda var. nabıcaklar bu kadar kanadı
Sırf biz almayalım diye alırlar. Belli ki adamlar bu sene kendi takımlarını güçlendirmekle birlikte bizimde güçlenmemize engel olmaya çalışıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Alparslan

O kadar oyuncu ismi ortada dolaşırken neden şu Klassen ile ilgilenmiyoruz anlamıyorum. Ajax'a cüzi bir bonsvervis versek bile kabul ederler bence. Oyuncuyu ikna etmesi kalır geriye. Ama bu biraz fazla vizyonlu bir hareket olur bizim için.

Çevrimdışı Nazım Ar

fb alıyormuş ama bu kadar kanadı nerelerine monte edecekler anlamıyorum

Klasik fb gene çorba yapıyorlar. Simanski Tadic King Rossi Emre Kent Dzeko Batshuayi Pedro Umut

Pedro ile Rossiyi satsalar bile hala oyuncu peşindeler  4 adamlık yere 9-10 adam ki daha kanatta kullandıkları merti irfanı falan eklemedim. İsmail Kartal ne güzel yönetir ya bu kadroyu. 😁

Etiketler: