2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994439 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Bu kadar sürede en azından bir transfer beklerdim ama yönetim yine sistemi bozmadı

Çevrimiçi Samet Demir

Bu kadar sürede en azından bir transfer beklerdim ama yönetim yine sistemi bozmadı
Önce alacağımız oyuncunun bizi çok istemesi lazım. Bizi çok istemediği taktirde tüm planlar boşa düşüyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Yönetim tff başkanını öne sürerek taraftarın gazını alıyor.Sakız çiğnerken yürüyemiyorlar gibi birşey.transfer yok,sponsor belirsiz.
Borsada hisse alıp yürüdü ama kesin orada da terste kalmışlardır.trk güzel şey fotmalar ama onuda bu fiyatlarla ve başarısızlık ortamında satmaları  zor.elde de oara edecek transferi sırtlayacak bir oyuncu satışı görünmüyor.maksimum rakam da 1.5 olunca pek iyi bir oyuncu düşecek gibi durmuyor.ortada bir futbol zekası olmayınca yine 3-6 arası bir yerde bitireceğiz gibi görünüyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

😢

Marsilya, Geoffrey Kondogbia ile 3+1 yıllık anlaşma sağladı.

Kondogbia, yaklaşık 6 milyon euro yıllık ücret kazanacak. (L’Equipe)

Çevrimdışı murat baltacı

Şenol hocam olduğu için umutlanmak istiyorum ama yönetim sağolsun hiç ışık vermiyor. İki yılda dibi gördük fikret ormanın kazandırdığı imajı yediler arkasına Sergen hocam imajı biraz toparladı onuda yediler federasyon başkanıyla uğraşmaktan başka yaptıkları iş yok oradada netice sıfır anca konuşuyorlar.

Spor programlarında yine iki dk ayırıyorlar bize fener bizden daha vahim durumda ama hep gündemde hep konuşuluyor bizi yine programın sonunda Beşiktaş'ıda konuştuk demek için kısa bir süre konuşuyorlar onlarada hak veriyorum biyerde konuşacak bişey yok fener sezonu hüsranla bitirdi iki transfer yaptı gündemde kaldı bizim o kadar eksiğimiz var sözleşmesi biten durumu belli olmayan oyuncumuz var daha gelen yok bu yönetimin kadro planlaması falan yapacağına inanmıyorum
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

Gene abuk subuk isimler çıkıyor 2 senedir o kadar başarısızlık var camiayı havaya sokacak isim bile geçmedi yok çikubuke yok tokamoka yeni Mulekalar peşindeyiz. Forvet ihtiyacı var Abu Cenk ikisi de riskli adamlar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kelechi Iheanacho’yu kiralamak isteyen Beşiktaş, Leicester City’e oyuncunun 4.5 milyon euro’luk maaşının 2 milyon euro'sunu karşılama önerisinde bulundu. (Sabah

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Emrecan Bulut’u kadrosuna katmak için Somaspor ile anlaşma sağladı. (Ertan Süzgün)

Emrecan Bulut'un bu sezon performansı:

🏟️ 34 maç
⚽️ 16 gol
🅰️ 1 asist

Çevrimiçi annoca

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi annoca

tormena nasıl geçen yılda adı çıkmıştı.

Çevrimiçi Samet Ç

tormena nasıl geçen yılda adı çıkmıştı.
İyi oyuncu Amartey yerine tercih ederim ama 2 milyona bırakmazlar.

Çevrimiçi Mehmet57

Kondogbia olmadigina gore tekrar Doucoure - Gedson orta sahasi hayalina donebilirim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

pazarlık yapmadan mı almışlar?
Bana da garip geldi. Yapmışlardır herhalde.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Pazarlık yapıp fiyatı arttırmamışlar gibi duruyor.pazarlık yaptılarsa bedava gelecekti de 200 bin euroya mı çıkardılar acaba? Muhtemelen bu anlaşma içinde de saçma sapan maddeler vardır.

Çevrimiçi Samet Demir

Pazarlık yapıp fiyatı arttırmamışlar gibi duruyor.pazarlık yaptılarsa bedava gelecekti de 200 bin euroya mı çıkardılar acaba? Muhtemelen bu anlaşma içinde de saçma sapan maddeler vardır.
Sosyal medyada birkaç yerde de oyuncuyu gsnin elinden aldığımız yazıyor. Sezon açılınca göreceğiz bakalım et mi balık mı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: