1. Fabio Capello
2. Manuel Pellegrini
3. Roberto Mancini
4. Louis van Gaal
5. Jürgen Klinsmann
Vizyonlu ve cesur bir başkanımız var.
Köprüden önceki son çıkış budur, al riski getir böyle elit-klas hocaları.
Tam emin degildim ama simdi emin oldum, sen bizimle dalga₁ geçiyorsun Ravenman

Cok degil, gecen gun Zidane, Conte, Bielsa ve Bilic adaylarim diyordun. Ilahi Ravenman, Araplar'dan gelen yillik 80M Euro'luk teklifi, Manu'yu, PSG'yi, Brezilya ve USA milli takimlarini geri ceviren Zidane bizim boklu Tr ligine gelir mi diye beraber gulduk eglendik. Ayni sekilde Conte'de Araplardan gelen yuksek kontrati geri cevirip ne isim var benim 3. dunya ulkesinde diyordu. Bielsa zaten hali hazirda Uruguay milli takimi ile cok iyi bir ivme yakalamis ve bosta degil. Bilic'i zaten bu diger uc ismin yanina nasil koyduguna anlam veremedik.
Sonra tutturdun en iyi Alman hoca Schuster'dir ve Schuster gelirse bu lige ambargo koyariz diye. Tek basarisi son 15 yilda is bulabildigi uc klupte (Besiktas/Malaga/Dalyan) bir sene bile dolduramadan kovulmak olan Schuster - gelip lige ambarga koyacak =)
Simdi de tamamen farkli bir besli bulup paylasmissin ama dedigim gibi - ya dunyadan haberin yok yada bizimle dalga₁ geçiyorsun (daha olasi).
Biz 70 yasindaki SG icin gitsin koyunde torun sevsin derken 80'ine merdiven dayamis olan Capello gelip bizi kurtaracak

Adam en son Cin'den kovulduktan sonra resmi olarak emekli oldugunu aciklamis 2018'de ve 5 senedir torunlariyla oynuyor.
Suan aktif olarak Real Betis'in teknik direktorlugunu yapan Pellegrini'ye birsey diyemem. Daha gecen gun basin toplantisi duzenleyip kaos ortamindaki Turkiye liginden bir teklif gelmesi halinde Betis'ten istifa etmeye hazirim diye aciklama yapti kendisi - cok mantikli.
Mancini'nin Arabistan'da suan ki maasindan hicbir haberin olmadigini varsayiyorum - olsaydi adini bile anmazdin yukarda.
TR'ye gelipte basarili olmus bir tane Hollanda'li teknik direktor hatirlamiyorum. Ha Van Gaal'in o isim olduguna inaniyorsan buyursun gelsin, en son dunya kupasinda Hollanda milli takimini birakmak zorunda kalmisti kansere yakalandigi icin. Kanserden kurtulmus ise burasi tam ona gore, iki hafta icinde adam kansere bir daha yakalanir.
Klinsmann'i Amerika'da cok fazla sevmezler, aldigi her basarisiz sonuctan sonra Riza hoca vari aciklamalari yapardi. Buradan kovulduktan sonra G. Kore milli takiminin basina gecmis ve halen aktif olarak orada devam ediyor. Kore ile bonservisi icin anlasirsak belki gelir huh!
Ama sonra gecen yazdigin aklima geliyor. Tuchel, Klopp, Flick, Nageldsmann, Klinsmann siralayip "En iyi Alman hoca Schuster'dir" dedikten sonra yukardaki 5'liye Klinsmann'i ekleyip Schuster'i almaman - Schuster duyarsa kirilir...