semih'te şimdiden sözleşme problemi varmış diyorlar 
Olacak tabi, hangi genc oyuncuyu tutabilmisler ki Semih’i tutsunlar.
Salih’e de haksizlik ediliyor, bugun Salih giderse orta sahada Necip’i gormeye baslariz. Salih’in MHY, Berkan, Kerem’den daha iyi oldugunu dusunuyorum.
Sen Salih’in yedegi Onana’ya 1M Euro’nun uzerine maas bagla, top oynayip oynamayacagi belli olmayan Ox’a 2.5M Euro garanti para ve bonuslar ver - sonra gelip Salih 600B Euyo neyine yetmiyor. Salih’te salak zaten, evet baskanim hemen imzayi atayim diyecekti. Kimse Salih giderse Ege var falanda demesin, Ege biraz iyi performans gostersin bu yonetim bu cocuguda kacirir.
Cenk’in durumuda ayni, ilk 11 icin kendisini yeterli gormesem bile bu adam aktif Turk oyuncular icerisinde ki en iyi golcu. Pozisyona girdi mi kacirmiyor. Evet sik sakatlaniyor ama son yillarinda sakatliardan dolayi dogru duzgun forma sansi bulamamis olan yedek Rebic’e yillik 2.5M Euro bagladik. E bu denklemde tabi ki Cenk’te daha cok isteyecek.
Sen yedek klubesinde oturacak adamlara milyon Euro’lari ver sonra elindeki en iyi Turk oyunculara Necip muamelesi yap. Bu yonetim insana vallahi kafayi yedirtir. Sabah aksam kulaklarinizi cinlatiyorum, en kisa zamanda gider₁ INSALLAH.