2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991417 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Ahmet nur çebi de tv de şov yapmıştı bağış yaptım diyerek acaba yaptımı?ciddi paralar da toplandı ama meşhur fıkradaki gibi kedi buradaysa et nerede.ben inanmıyorum hibe para verdiğine.

Çevrimdışı levitate

tadic konusunda her kafadan bir ses çıkıyor bakalım nasıl sonuçlanacak xd
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Başkana kalsa 3 transfer yeter, takımda eksik çok, yedekten gelecek kimse yok. Çok beklentiye girmemek lazım başkanın hedefi hiçbir zaman büyük olmadı, Beşiktaşı da büyük görmedi , çok güzel vakit geçiriyorlar umarım en kısa sürede bırakırlar.

Yani rakip olumlamayi sevmiyorum ama bi gs yönetimine bakıyorum transferleri olsun yapılanması olsun sponsor olsun bir de bizimkine bakıyorum yemin ederim sokaktan adam çevir 10 tane bundan kötü yönetemez bir kulübü. Ne günah işledik bilmiyorum ki

Çevrimdışı levitate

Emirhan’ı kiralasak bari. Satın alma opsiyonlu. Pişmanda olmuştur velet.

tabi pişman olacak o kürdan vücutla gideceği en yanlış yere gitti :D diğer kankaları bir şekilde tutundu bunu oradan oraya sürüyorlar

burada da yedek takılır bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Yani rakip olumlamayi sevmiyorum ama bi gs yönetimine bakıyorum transferleri olsun yapılanması olsun sponsor olsun bir de bizimkine bakıyorum yemin ederim sokaktan adam çevir 10 tane bundan kötü yönetemez bir kulübü. Ne günah işledik bilmiyorum ki

Merak etme, bizde durumlar iyiyken Gs taraftarı bizi kıskanıyordu. Bu toplumun kültüründe kıskançlık var, öyle olmasa bizim seviyemize ulaşmak için çaba göstereceklerine bizi kendi seviyelerine çekmeye çalışmazlardı.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

https://twitter.com/DeportesReports/status/1678824407492358156?t=M762tq7_ScsuNJO8jIGgvg&s=19

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yönetim olsun taraftar olsun okadar futboldan bi haberizki, altyapımızdaki oyuncuyu, potensiyelini bilmiyoruz. Dünya kadar kulüp sıraya girmiş bizde emirhan delibaş, hasic, demir ege süperstar olcak diye bekliyoruz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

yönetim olsun taraftar olsun okadar futboldan bi haberizki, altyapımızdaki oyuncuyu, potensiyelini bilmiyoruz. Dünya kadar kulüp sıraya girmiş bizde emirhan delibaş, hasic, demir ege süperstar olcak diye bekliyoruz.
Güzel bir proje ile öz kaynak düzenine geri dönmemiz gerekiyor. Öncelikle alt yapıya iyi antrenörler almalıyız. Yetenek v.s. her türlü adam buluyoruz. Gelişim konusunda sıkıntı oluyor.

Geçen sene zararına da olsa rıdvan ve emirhandan 7-8 milyon kazandık. Her sene böyle 2-3 futbolcuyu a takıma kazandırmalıyız.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/serinmkl/status/1678849940741562370?t=OfmBihWlFMrptP1ef5aGWA&s=19

2 senedir ismi bizimle yazılıyordu bu sefer alacağız sanırım.

Çevrimiçi murat

Bugs buny transferi önceliğimiz mi? 2. Ligden oyuncu sonra elayis tavşan.bunlar 11 oyuncuları tamamlanır yedeklerini de halledersin ondan sonra bunlara bakarsın.biz önce yedeğin yedeğini alıyoruz sonra anca yedek olabileceklere bakıyoruz en son akşam pazarı lig başlamış elde kalmış çürüklerden ayıklamya çalışıyoruz.bu çocukları alıp yapılanmaya gidiyorlar olsa amenna.

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/serinmkl/status/1678849940741562370?t=OfmBihWlFMrptP1ef5aGWA&s=19

2 senedir ismi bizimle yazılıyordu bu sefer alacağız sanırım.

İlk bizimle adı çıktığında çoğumuz Ghazzal’i yedekleyebilecek potansiyelli genç olarak alınmasını istemiştik.Şu an durumu nasıl acaba?Ayrıca Türk statüsünde oynama ihtimali var mı acaba?
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2023, 23:17:04 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Liquidator

SOCAR cin cona sponsor olmuş. Üzüldüm. Bu ypönetimle işler yürümiycek. Fikret Orman lazım

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/buzzspor/status/1678868529578229760?t=l4big2Y0liGhwcNWBzjhEw&s=19

Bu arkadaş 20 yaşında daha. Verdiğim örnek çok ütopik ama bu fiziki gelişimi alt yapımızda yaygınlaştırmız gerekli.

Çevrimiçi gokhans

Şu vitor pereira neden sportif direktör olarak düşünülmezki. Adamda inanılmaz bir scout yetisi var. Adam nokta atışı potansiyel keşfediyor. transferleri damga vurdu lige hep. Josef’inden, kim min’e, crespo’ya hepsi isabetli. Bir haberde gördüm, fenere aldıramadığı adamların hepsi yıldız olmuş. Brezilya’da da bir kaç böyle isabetli transfer yapmış. Çok enteresan gerçekten. Ceyhun yerine buna vericeksin yetkiyi sonra arkana yaslanacaksın.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi COB

Görüyorum ki bazı çakallar Youtube'a geçince dillerinin ayarını kaybetmiş. Bu taraftar bunu unutmaz, o sözler birtarafından sana geri girer, boş otobüste ayakta gidersin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

bu taraftarın günahı çok
kabul edelim bu taraftara böyle yönetim yakışır
sebayı gönderip yd getirmiş ormanı gönderip anç getirmiş taraftar üstelik gönderiliş şekillerine bakınca günahmı arıyorsun
amel defteri dolu :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Güzel bir proje ile öz kaynak düzenine geri dönmemiz gerekiyor. Öncelikle alt yapıya iyi antrenörler almalıyız. Yetenek v.s. her türlü adam buluyoruz. Gelişim konusunda sıkıntı oluyor.

Geçen sene zararına da olsa rıdvan ve emirhandan 7-8 milyon kazandık. Her sene böyle 2-3 futbolcuyu a takıma kazandırmalıyız.

ne zaman öz kaynak düzenindeydikte şimdi geri dönmemiz lazım :alala:

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: