Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6696582 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet abi öncedende sormuştum bu soruyu
bu prekastlarda tam koltukların olduğu bölgede sprey boyayla süleyman seba
yazıyor ne zaman hallediceksiniz onu tinerle girişçez diyordun girişmemişiniz hala  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

yeni açıktada testerelere beton sürüyor heralde yatay kiriş betonlanıyor kamerada şuan fışkırtıcı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi öncedende sormuştum bu soruyu
bu prekastlarda tam koltukların olduğu bölgede sprey boyayla süleyman seba
yazıyor ne zaman hallediceksiniz onu tinerle girişçez diyordun girişmemişiniz hala  :evillol: :evillol:
Silecektik ama sonradan Süleyman Seba ismi yazılmış silmek olmaz dedik...vaz geçtik...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

hmmm hareketli kamerada olacakmııı  :D
bu sefer bu ihtimal dahilinde olabilir ama ayrıntısı @rubi_tobin de:)

Çevrimdışı Efe

pazar akşamı yeni açıkta 4.tablanın biteceğini düşünüyorum son 1 haftada 5.tablayıda bitirebilirlerse keyfe diyecek yok ama zor görünüyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2014, 00:00:33
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Mehmet elma suyundan da oraya varılır merak etme. Sirke yapabiliyorsan sonraki fermantasyon zor değil.  :ok:

doğrudur abi ben uzağım biraz o mecralara  :icool: :D :) @Yunus  abi :)

Çevrimdışı TØLGA

Silecektik ama sonradan Süleyman Seba ismi yazılmış silmek olmaz dedik...vaz geçtik...
saygısızlık olarak algılanmaz bence silinsede tabi siz karar vereceksiniz saygılar :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

saygısızlık olarak algılanmaz bence silinsede tabi siz karar vereceksiniz saygılar :icool:
koltuk montaj zamanı silinir:)

Çevrimdışı TØLGA

abi oda ser veriyor sır vermiyor yaa :D hep aynı cevapları alıyoruz ondan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

yarın bi yeni inönü fotosu tam açıdan çok iyi gider aslında çok şanslıyız hiç bi stad bu şekilde yüksekten takip edilemez bi tek bize nasip oldu  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

abi oda ser veriyor sır vermiyor yaa :D hep aynı cevapları alıyoruz ondan

adam mecbur olum azındın çıkacak yanlış bi söz ona sıkıntı verir kesinleşsin söyler zaten ondan önce mabet söylüyor herşeyi zaten :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

yarın bi yeni inönü fotosu tam açıdan çok iyi gider aslında çok şanslıyız hiç bi stad bu şekilde yüksekten takip edilemez bi tek bize nasip oldu  :eyes
onlar hep dağın başına yapılıyor abiii normaldir  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Forumda Mesajların silinmesiyle ilgili görüşler...! alttaki link e bakarak yazabilirsiniz...! Önce son ileti yorumunu okuyunuz...!
http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/forumda-mesajlarin-silinme-olayi/new/#new

Çevrimdışı TØLGA

adam mecbur olum azındın çıkacak yanlış bi söz ona sıkıntı verir kesinleşsin söyler zaten ondan önce mabet söylüyor herşeyi zaten :eyes
o yüzden sormayı bıraktım zaten şimdi çalışmalara başlasalar yılbaşına yetişir kamera artık anca :by2:
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2014, 00:13:00 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

sadece Edirne den değil 81 il , KKTC , ve tüm Temsilciliklerden de kabul ediyoruz:)

ben gelmeyeyim yani.. aralık son hafta geliyorum mabet..direk kokteyle katılabilirmiyim.....

Çevrimiçi Necmi

@rubi_tobin i havuza sokup boğsakmı acaba @bjk_mabet  çözülene kadar sokar sokar çıkarırız :D eninde sonunda konuşur

Çevrimdışı Efe

@rubi_tobin i havuza sokup boğsakmı acaba @bjk_mabet  çözülene kadar sokar sokar çıkarırız :D eninde sonunda konuşur

aman abi bişey yapmayın kamera açılana kadar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Deniz

nicedir bekliyorduk @Deniz şükür sonunda
Ben de abi  :)
hayırlısı olsun kötü bir sonuç düşünerek dönüş biletini almasaydın bu stad avrupa maçı kaybetmedi ihale direk sana kalır benden söylemesi @Deniz
Kırmızı formayla gelecem abi o formayla daha maç kaybetmedim :D.Ama siyah formamı giyersem garanti kaybederiz o forma bana hiç uğur getirmiyor  :D
maçta görüşürüz deniz :)
Aynen  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı adnan

Az önce stadin oradaydim yeni açıkta sekiz on kadar emekçimiz ateş yakmiş oturuyodu yukardan bagirdim selam yolladim onlarda el salladı :)uc dort beton mikseri dolaniyodu nereye beton doktuklerini anlamadim bi kac resimde cektim ama gece resmi cok detay yok nasil atcagimi da bilmiyorum zaten
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...