Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6703442 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Önümüzde tam 2 hafta var bu aydan iyi calismayla yeni acikta 1 tabla kalacak sadece ay sonuna belki oda biter numaralida 3.tablayi baya bitireceklerini dusunuyorum 2.kat testerelerede gecmeliler bu ay sonuna kadar temel bolumude yukselecek ama baya geride en az 2 ayi var temel bolumunun numaralida  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Passolig, hakem hataları, yurtdışı organizasyonlarda milli takım ve kulüp takımlarının başarısızlığı, yayıncı kuruluş, futbola karışan siyasiler, müsabaka sonuçlarında şaibe, kavgadan beslenen spor basını; bugün futbolumuz üzerindeki önemli tehditler. Bir zamanlar marka değerini yere göğe sığdıramadığımız futbolun marka değeri, hızla değer kaybetmekte. Bakın, bir çok takım forma sponsoru bulamıyor. Passolig ve federasyon yüzünden tribünler ciddi biçimde boşaldı. Manzara maalesef pek iç açıcı değil. Şişirilen futbol ekonomisi her sene daralma seyrinde.

İş bu noktada büyük para harcayan takımlar, harcamalarının karşılığında sportif başarı kazanmak zorunda. Aksi halde finansal yapının çökmesi ve kulüpte küçülme kaçınılmaz.

Bakın GS stadı kendi yapmamasına rağmen, finansal anlamda zor durumda. Çünkü büyük transfer yatırımları ve plansız operasyonel giderlere karşın, Avrupa'da ciddi başarılar elde edemediler. Türk futbol ekonomisi daralmakta olduğu için, yurt içindeki başarıları bu giderleri suspanse edemedi. Lig başında sponsor krizi bile yaşadılar. Oysa stad kapasitesi ve kombine satışlarına bakıldığında, GS diğer rakiplerinin çok önündeydi. Stad önemli bir yatırım. Ancak GS örneğinde görüleceği üzere, finansal anlamda kesinlikle bir can simidi değil.

Sürdürülebilir büyüme için; yatırımların karşılığında mutlaka sportif başarı gelmeli. Hülyaları ve romantizmi bir kenara bırakmamız lazım. Bütçe üzerine kuracağımız her türlü formül (Fikret Başkan'ın ki dahil), sportif başarı olmazsa hiçbir işe yaramayacaktır. Stadın bitişini takip eden 5 yılda; ligde en az iki şampiyonluk kazanmalı, avrupa kupalarında en az bir yarı final veya iki çeyrek final müsabakası oynamalıyız. Aksini düşünmek bile istemiyorum.

[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2014, 21:00:28 Factatum ]

Çevrimdışı cagdas44

@Ekrem  öncelikle eline sağlık

Ben Çiçeklerin eski açık numaralı birleşimi sonrasında ciddi bir hız kazanacağını düşünüyorum. Burada aklıma 2. bir testere ekibi geliyor. Yeni açık tarafından sütün ve testerelere başlayan bir ekip daha olacak bu sayede birleşim sonrası sütün, testere süreci daha da hızlı bir şekilde tamamlanacaktır ki ilk anda eski açıkdaki ekibin geçmesi daha mümkün aslında çünkü sınıra dayandılar neredeyse.

Çevrimdışı saricasi

İçim karardı abi ya  :s20:
Bjk da transfer bitmez, bundan snra her sene demba ba gibİ oyuncular daha rahat alıncak sn şuan nsl stad yapıyorsAn stad bittiğinde sonuçta gelir kalemin artmış gözükeceğinden transferde yaparsın rahat olun.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ahmet türker

Passolig, hakem hataları, yurtdışı organizasyonlarda milli takım ve kulüp takımlarının başarısızlığı, yayıncı kuruluş, futbola karışan siyasiler, müsabaka sonuçlarında şaibe, kavgadan beslenen spor basını; bugün futbolumuz üzerindeki önemli tehditler. Bir zamanlar marka değerini yere göğe sığdıramadığımız futbolun marka değeri, hızla değer kaybetmekte. Bakın, bir çok takım forma sponsoru bulamıyor. Passolig ve federasyon yüzünden tribünler ciddi biçimde boşaldı. Manzara maalesef pek iç açıcı değil. Şişirilen futbol ekonomisi her sene daralma seyrinde.

İş bu noktada büyük para harcayan takımlar, harcamalarının karşılığında sportif başarı kazanmak zorunda. Aksi halde finansal yapının çökmesi ve kulüpte küçülme kaçınılmaz.

Bakın GS stadı kendi yapmamasına rağmen, finansal anlamda zor durumda. Çünkü büyük transfer yatırımları ve plansız operasyonel giderlere karşın, Avrupa'da ciddi başarılar elde edemediler. Türk futbol ekonomisi daralmakta olduğu için, yurt içindeki başarıları bu giderleri suspanse edemedi. Lig başında sponsor krizi bile yaşadılar. Oysa stad kapasitesi ve kombine satışlarına bakıldığında, GS diğer rakiplerinin çok önündeydi. Stad önemli bir yatırım. Ancak GS örneğinde görüleceği üzere, finansal anlamda kesinlikle bir can simidi değil.

Sürdürülebilir büyüme için; yatırımların karşılığında mutlaka sportif başarı gelmeli. Hülyaları ve romantizmi bir kenara bırakmamız lazım. Bütçe üzerine kuracağımız her türlü formül (Fikret Başkan'ın ki dahil), sportif başarı olmazsa hiçbir işe yaramayacaktır. Stadın bitişini takip eden 5 yılda; ligde en az iki şampiyonluk kazanmalı, avrupa kupalarında en az bir yarı final veya iki çeyrek final müsabakası oynamalıyız. Aksini düşünmek bile istemiyorum.
çok güzel anlatmışsın kardeşim. hesabını bilmeyen hedefini gerçekçi koymayan batar.

Çevrimdışı ahmet türker

Önümüzde tam 2 hafta var bu aydan iyi calismayla yeni acikta 1 tabla kalacak sadece ay sonuna belki oda biter numaralida 3.tablayi baya bitireceklerini dusunuyorum 2.kat testerelerede gecmeliler bu ay sonuna kadar temel bolumude yukselecek ama baya geride en az 2 ayi var temel bolumunun numaralida  :eyes
bu eski açık rampa ciddi ciddi dert olmaya başladı bana kardeşim .sanki iş hiç yürümüyor gibi .

ysariusta

• Ziyaretçi

Vedat Özdemiroğlu döktürmüş yine. Uykusuz candır

Çevrimdışı ahmet türker

demirören : stadı 10 yıllık işletim hakkı karşılığında yap işlet devret modeli ile yapacağız demişti 3*4 sene önce...
10 yıl = 120 ay

Fikret Orman : stadı 1 yıl 8 aylık gelirine mal ediyoruz
1 yıl 8 ay = 20 ay..

işte vizyon farkı...

bu demirören bizi fulyadan ne kadar zarara soktu merak etmekteyim...
aaah ah kardeşim adam züccaciyeciye girmiş fil gibi dağıttı klubün mali durumunu hüsnü güreli 25 milyon dolar borçla devretmişti ona .

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi bizde bir deyim vardır; hesap bilmeyen kasap ne satır bırakır ne masat. (Bunun birde masatı bi tarafına kaçırdığı hali de var)
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2014, 21:28:51 Yunus ]

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimiçi kahyaoglueren

Beşiktaş Hentbol takımımız şampiyonlar liginde ilk galibiyetini aldı bugün İzmitte bugün aldı.Bir dahaki maça davet ediyorum.Bugün yaklaşık 3000 kişiydik.

Çevrimdışı riza calli

Volkan stadi terketti küfür dolayısıyla .beter olsunlar birbirini yesin renkliler sma milli takımı karıştırmayın bari.
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2014, 21:39:09 riza calli ]

Çevrimdışı ahmet türken

bana ,hafriyat hiç bitmeyecek gibi geliyordu o günlerde .
abi hafriyat birde fore kaziklari. Onlar bitince stad bitti demistim

ysariusta

• Ziyaretçi

Beşiktaş Hentbol takımımız şampiyonlar liginde ilk galibiyetini aldı bugün İzmitte bugün aldı.Bir dahaki maça davet ediyorum.Bugün yaklaşık 3000 kişiydik.
:claps: :claps: :claps: :claps: hem takımı hem sizi tebrik edelim

Çevrimdışı ahmet türker

burdan çıkan hafriyata inanamıyor insan kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türker

tebrik ederim kardeşim. :claps:  :claps:

Vodafone Arena 16.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-19:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı:
http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet kardeşim hatırlıyormusun ortada bir kantar vardı. :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

Abi bizde bir deyim vardır; hesap bilmeyen kasap ne satır bırakır ne masat. (Bunun birde masatı bi tarafına kaçırdığı hali de var)
tamamda olan klübe oldu kasapa bir şey olmadı yunus kardeşim .

Çevrimdışı Türkay

3000 kişi hentbol da bence iyi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ysariusta

• Ziyaretçi

tamamda olan klübe oldu kasapa bir şey olmadı yunus kardeşim .
Devam eden bir dava var. En son ibra edilmemişti malum. Hatta Fikret Başkana da ihtar gönderdiler. Devam eden bir ibra davası varken demirörene tek kuruş ödeme yapmayın diye. Tabi bir mektupla. Şimdilik noter falan devrede değil. Ancak bu işi kovalayan kişiler avukat. O nedenle ben hala umutluyum, masatı kaybederler diye

Çevrimdışı onurt

demirören : stadı 10 yıllık işletim hakkı karşılığında yap işlet devret modeli ile yapacağız demişti 3*4 sene önce...
10 yıl = 120 ay

Fikret Orman : stadı 1 yıl 8 aylık gelirine mal ediyoruz
1 yıl 8 ay = 20 ay..

işte vizyon farkı...

bu demirören bizi fulyadan ne kadar zarara soktu merak etmekteyim...
Ah ne günler yaşadık.  Beşiktaş resmen uçurumun eşiğinden döndü.
Fikret Orman büyük bir şanstır, 2 yıla kadar bambaşka bir klüp olacağız.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bu eski açık rampa ciddi ciddi dert olmaya başladı bana kardeşim .sanki iş hiç yürümüyor gibi .

abi normal bekletecek gibi görünüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

Başkanın stadın içine sokacağına inanıyormusun hibrit çime o kadar para verdikten sonra bana futbolcuları bile sokmaz gibi geliyor @kızılsakal

Futbolcuları da mı???  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ahmet türken

ahmet kardeşim hatırlıyormusun ortada bir kantar vardı. :lol:
abi hatirlamazmiyim. Omrumuzu yefi. Ordan oraya tasidilar bi kaldirmadilar. Cok sukur gitti hepsi. Ne kadar uzun sureydi. Sanki yillar onceymis gibi geliyor simdi