Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697420 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın. Son vizeye girecem.2 haftadir dogru duzgun uyuyamadim buralardan da uzak kaldim.eneklerimin karsiligini alirim insallah :)

Deniz başarılar vize'de umarım güzel geçer  :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 15 Kasım 2014 Resimleri için Tıklayınız. (128 Resim)

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı AdemG

Mustafa,
cogu zaman tesekkur edemiyorum ancak hakkin odenmez kardesim, ellerine saglik..

Çiçekler inşaat eski açık üst testere kirişleri için ilk tablayı 8 ağustos günü yapmış ve şu ana kadar 16 testere kiriş betonlamış. 99 gün olmuş gün başına 0,16 testere kiriş dikmiş.

Obitaş yeni açık üst kat testere kirişleri için ilk tablayı 26 ekim günü yapmış ( aşağıdaki resim 28 ekim tarihine ait ) . Şu ana kadar 20 gün geçmiş bir iki gün içerisinde kalan 3 tane kirişi de betonlayacak yani 22 günde 7 kirişi tablası atıldıktan sonra bitirmiş olacak. Yani gün başına 0,32 testere kiriş dikmiş.

Bu kıyaslamayı ister testere kiriş  kalıpları için kullanın ister kolonlarla kıyasların neyle kıyaslarsanız kıyaslayın obitaş çok daha hızlı neredeyse 2 kat hızlı. Ayrıca çiçekler bu kısmın inşaatına yaz koşullarında başladı bunu da hesaba katın.

Çiçeklere hızlı diyen arkadaşlar tamamen algı yönetiminin eseri olarak gerçekten bağımsız bir havadalar. Daha önce nasıl stadın %43'ünü obitaş'ın yapmadığı söylendiyse de Allah'a şükür onu ispatladık ve herkes kabul etmek zorunda kaldı.

Üst kat testere kirişlerde yavaş dediğiniz Obitaş çiçekleri 2'ye katlamış. Artık algı yönetiminin oyunlarına gelmeyin gerçekçi olun, sözlere değil gözünüzün gördüğüne inanın. Hürmetler  :D

Çevrimdışı ayayhan

Mustafa kardeşim ,Almeida bile senin kadar katkı yapmadı bu takıma Allah razı olsun senden..

Çevrimdışı celiker1

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum... Dün çok şükür kombinemi aldım... Peki ben kasımpaşa maçına girebilirmiyim... Girebiliyorsam bunun için birşey yapmalımıyım....
Öncelikli bilet alma hakkına sahipsin.Passo.com a girerek bilet alarerek istediğin trübünün ücretini ödeyerek bilet alacaksın.Maç oynandıktan sonra ödediğin maç bileti parası passoligine iade edilecek.İyi günler....
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı murat

Çiçekler inşaat eski açık üst testere kirişleri için ilk tablayı 8 ağustos günü yapmış ve şu ana kadar 16 testere kiriş betonlamış. 99 gün olmuş gün başına 0,16 testere kiriş dikmiş.

Obitaş yeni açık üst kat testere kirişleri için ilk tablayı 26 ekim günü yapmış ( aşağıdaki resim 28 ekim tarihine ait ) . Şu ana kadar 20 gün geçmiş bir iki gün içerisinde kalan 3 tane kirişi de betonlayacak yani 22 günde 7 kirişi tablası atıldıktan sonra bitirmiş olacak. Yani gün başına 0,32 testere kiriş dikmiş.

Bu kıyaslamayı ister testere kiriş  kalıpları için kullanın ister kolonlarla kıyasların neyle kıyaslarsanız kıyaslayın obitaş çok daha hızlı neredeyse 2 kat hızlı. Ayrıca çiçekler bu kısmın inşaatına yaz koşullarında başladı bunu da hesaba katın.

Çiçeklere hızlı diyen arkadaşlar tamamen algı yönetiminin eseri olarak gerçekten bağımsız bir havadalar. Daha önce nasıl stadın %43'ünü obitaş'ın yapmadığı söylendiyse de Allah'a şükür onu ispatladık ve herkes kabul etmek zorunda kaldı.

Üst kat testere kirişlerde yavaş dediğiniz Obitaş çiçekleri 2'ye katlamış. Artık algı yönetiminin oyunlarına gelmeyin gerçekçi olun, sözlere değil gözünüzün gördüğüne inanın. Hürmetler  :D

İsmail çatı kolonları nerede?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

15.11.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı Deniz

İyi dilekleriniz icin hepinize tesekkurler :)

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Fotolardan anlasilan yeni acik tabla yarin betonlanabilir nunaralida 3.tabla kaliplama isleri suruyor kolonlarla beraber temel bolumun de de bir bolum icin tabla betonu yakin 4 testreyle beraber :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı websaim

Öncelikli bilet alma hakkına sahipsin.Passo.com a girerek bilet alarerek istediğin trübünün ücretini ödeyerek bilet alacaksın.Maç oynandıktan sonra ödediğin maç bileti parası passoligine iade edilecek.İyi günler....

Stadın istediğin yerinden alsan bile vodafone arenadaki kategorine göre bilet fiyatı iade edilir.Yani kale arkası kombinen ile Başakşehir stadında 1.kategoriye bilet alırsan 3.kategori bilet fiyatı kartına geri ödenir.Aradaki fark senin cebinden çıkmış olur

Çevrimiçi Necmi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Denetleme kuruulu hiç olumlu konuşmadı divanda;

stat için kamu ve özel sektörden yardım alınması lazımdır yoksa bu gidişle stadyum gelirleri bile  hiç bir şey değiştirmeyecektir

bir senede %50 borç artışı kaygı vericidir

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Fikret Orman şaka gibi açıklamalar yapıyor mutlaka dinleyin

F.O : Evet borçlarımız artıyor, hepimiz endişelisiniz bende endişeliyim. Borcun artması iyi bişey değil.

Çevrimdışı ahmett.67

Yeni açığın son 3 aydaki hızı gayet iyi. Hele son bir aydır o kadar hızlı ki, Çiçekler sanki onların bu hızı yanında yavaş kalıyor gibi hissettiriyor. Zaten Obitaş baştan bu kadar hızlı olabilseydi, yeni açık en azından tribün kısmı çoktan bitmiş, arka tarafla ilgileniyor olurdu.

Çevrimdışı Efe

Yeni açığın son 3 aydaki hızı gayet iyi. Hele son bir aydır o kadar hızlı ki, Çiçekler sanki onların bu hızı yanında yavaş kalıyor gibi hissettiriyor. Zaten Obitaş baştan bu kadar hızlı olabilseydi, yeni açık en azından tribün kısmı çoktan bitmiş, arka tarafla ilgileniyor olurdu.
en gec ocak ortasina kadar obitas tribunleri bitrir bu hiza gore
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

Bak buralarda Murat abi  :)
Üstleri ne zaman bağlanacak? Çiçekler ikisini bir aradayaparak geliyor.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Fikret Orman beni tanıyor sanırım  :D :D

F.O : Beşiktaşın stadyumu hiç bir zaman durmadı. Her gün resimlere baktıkları için gözleri görmüyor sanırım.

Çevrimdışı murat

Stadın istediğin yerinden alsan bile vodafone arenadaki kategorine göre bilet fiyatı iade edilir.Yani kale arkası kombinen ile Başakşehir stadında 1.kategoriye bilet alırsan 3.kategori bilet fiyatı kartına geri ödenir.Aradaki fark senin cebinden çıkmış olur

Bundan sonra nasıl uygulanır bilmiyorum ama ankara maçı yatırdığın miktarın hepsini yatırdılar.diyelim numaralı kombinen var  kale arkası aldın o zaman üste birde para vermeleri gerekir.

Çevrimdışı melih

Fikret Orman: Aralık 15 itibariyle stadın kaba inşaatı bitmiş olacak..Elektronik aksam çalışması başladı.15 gün içinde çatı imali başlıyor.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Ozan E.

Konu disi ama net borcumuz 666 milyon lira olmus :(

Çevrimdışı Emre.Guler

Aralık 15 te kaba inşaat biter demiş fikret orman. Neden ısrarla gün verir anlamıyorum bu stadın 1 ayda bitmesinin imkanı yok. Amacı ne anlamıyorum

Çevrimdışı melih

Fikret Orman:Vodafone Arena 100 milyon dolara mal olacak..Stadın yıllık geliri 60 milyon dolar olacak.1 yıl 8 ay da maliyetini karşılayacak.

Fikret Orman : Stadımızın temelini 29 aralık 2013'te attık. Konya ve Bursa'da yapılan stadlar 4 senedir hala bitmedi...
Temelinde aşk var!