Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688695 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

:alala: dersi banamı çalışıyorsun sürekli burdasın o ders çalışmasından hayırmı gelir  :bandit: @Deniz Öğrenci Dostlar dersler önemli burda lak lak yapıp geleceğinizle oynamayın beni öğrencileri tatile kadar siteden uzaklaştırmak zorunda bırakmayın önce ders sonra kafa dinlemek için biraz takılırsınız
Ödül beklerken sopa geliyor  :alala: :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bu arada forumda ciddi yavaşlama var alttan bir ayar falan yapılıyor sanırım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi affına sığınıyorum   :evillol: :evillol:

cevaplari okurken aynen oyle... ne yaratici cevaplar geliyoor bir bilsen
@MURAT varken kaybolmayiz @Yunus

Çevrimdışı Salih A.

çirkeflik yaparım ,sandığa giderim, oylama isterim, referandum isterim ,oy satın alırım ,sandığa hile karıştırırım, seçim sonuçlarına itiraz ederim . :busted_cop:  :busted_cop:
arkadaşın kedileri var @ahmet türker abi yardımcı olurlar dersen ayarlıyayım :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Deniz

cevaplari okurken aynen oyle... ne yaratici cevaplar geliyoor bir bilsen
@MURAT varken kaybolmayiz @Yunus
Abi sen ne diyorsun bize materyal dersinde uçakların dayanıklılığı ile ilgili soru sordular ben ilk uçağın uçtuğu yere yaptığım ziyareti anlattım(nags head) sonuna da çok okuyan değil çok gezen bilir ama ben bunu bilmiyorum hocam puan verirsiniz umarım yazdım hoca slaytta alt sınıflara göstermiş bunu  :kop: :kop:

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ZEKI

:alala: dersi banamı çalışıyorsun sürekli burdasın o ders çalışmasından hayırmı gelir  :bandit: @Deniz Öğrenci Dostlar dersler önemli burda lak lak yapıp geleceğinizle oynamayın beni öğrencileri tatile kadar siteden uzaklaştırmak zorunda bırakmayın önce ders sonra kafa dinlemek için biraz takılırsınız
ABİ bu akilli teleofnlar cikti cikali internetten cikmiyorlar.. Hersey google amcada var, kopyalar whatsapp uzerinden gruplarla..fotograflarla cekmeler... neler neler... mobil jammer lar tasiyacagiz. Sen saniyormusun ki okulda derste @Deniz @Abdullah siteye girmiyor..

Çevrimdışı Salih A.

ABİ bu akilli teleofnlar cikti cikali internetten cikmiyorlar.. Hersey google amcada var, kopyalar whatsapp uzerinden gruplarla..fotograflarla cekmeler... neler neler... mobil jammer lar tasiyacagiz. Sen saniyormusun ki okulda derste @Deniz @Abdullah siteye girmiyor..
bir hocanın isyanı @ZEKI abiden

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Deniz

Abi sırf okulda girebilmek için siteye android uygulaması yapacam ben sen ne diyorsun  :kop: :kop:

Çevrimdışı Salih A.

bir hocanın isyanı @ZEKI abiden

Çevrimdışı ilhan

çirkeflik yaparım ,sandığa giderim, oylama isterim, referandum isterim ,oy satın alırım ,sandığa hile karıştırırım, seçim sonuçlarına itiraz ederim . :busted_cop:  :busted_cop:
Olmadı trafoya kedi girer Ahmet abi

Çevrimiçi Necmi

bunları yapmadan önce elektrikleri kesmen lazım her kesin gözü önünde olmaz :kop: salihin güzel fikri var yetmezse @ZEKI dede var o mahluklardan bolcana olmazsa bizim balkonda bolcana var @Altuğ besliyor demek bu günlere yatırım yspıyormuş

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı forzatunga

noldu foruma yahu sanki eski hali daha iyiydi

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2014, 16:53:33 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat

BEŞİKTAŞ ⚫️⚪️

Çevrimdışı ahmet türker

ne oldu böyle kardeşim, forumu araya araya telef oldum dün geceden beri .

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese merhabalar , dünden beri foruma giremedim .Titremeye başlamıştı vücut artık . Ney se ki hallolmuş gibi. Ellerine sağlık emeği geçenlerin . Alışmak biraz zaman alacak gibi. Bu arada statla ilgili 180 milyon tl civarı şimdiden harcanmış . Doğru mudur ?

Çevrimdışı Caner

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

mabet kardeşimin fotoları varmış bir kardeşimiz alıp atabilir mi acaba.

Çevrimdışı Caner

yeni açık orta kısımda 14.90 iskeleler kurulmaya başlamış. Obitaş son sürat. Gökhan Türkmen'den alıntıdır.