Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688696 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Caner

bu sarı suratlar nereden çıkıyor bir türlü bulamadım arkadaşlar.

abi hızlı yanıtta çıkmaz, mesajlarından altındaki yanıtla kısmından mesaj yazdığında göreceksin hemen

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Afyon Kartalı

İyi akşamlar arkadaşlar .... Yardım lütfen ben bu 2 bloğu birleştiremedim... Kombine almak için.. 410 un sağı 411 ün solu
TURSAN

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Kasım 2014, 17:25:40
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Ben dün sordum Gökhan Türkmen'e, havalar iyi gider, malzemeler de sıkıntısız gelirse ay sonuna tüm 14.90 kotu biter dedi. Yani kirişler hariç tribün kabasının bitmesi demek bu ki bence muazzam. Ama ay sonunda bitmese bile en kötü aralık başlarında biter
efe abi duy burayıııııııııııııııı

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

İyi akşamlar arkadaşlar .... Yardım lütfen ben bu 2 bloğu birleştiremedim... Kombine almak için.. 410 un sağı 411 ün solu

Biz forum olarak 121.bloktayız ordan alsana daha güzel :D

Çevrimdışı metin06carsi

Çevrimdışı LeanBack

Beşiktaş Sen Olmasan Yaşamak Neye Yarar.

Çevrimdışı Zoro

levent erdoğan denen adam statta ilerleme yok diye açıklama yapmış. bu nasıl bi adam yaaaaa.

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Biz forum olarak 121.bloktayız ordan alsana daha güzel :D

Güzel abide ben hep çaprazdan izledim bugüne kadar... Her tarafa ve sahaya hakimiyet açısından....
TURSAN

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Tarık16

site açıldığından bu yana takip eden yüzlerce ziyaretçiden biriyim. üye olmak bugüne kısmetmiş. tüm üyelere ve ziyaretçilere merhaba.

Çevrimdışı SDemirsoy

site açıldığından bu yana takip eden yüzlerce ziyaretçiden biriyim. üye olmak bugüne kısmetmiş. tüm üyelere ve ziyaretçilere merhaba.
HoşGeldiniz :)

Hoşgeldiniz :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Kasım 2014, 17:34:53
:hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin  :)

Çevrimdışı Deniz

:D
Samet forumda hizli yanitta smileyler yok mention atamiyon yazilar yesil ne olmus boyle.acil obitasin foruma el atmasi lazim :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Samet forumda hizli yanitta smileyler yok mention atamiyon yazilar yesil ne olmus boyle.acil obitasin foruma el atmasi lazim :lol:
obitaş el attığı için başımıza bunlar geldi :)

Çevrimdışı SDemirsoy

aktar_ismail abi çalışıyor içten içe rahat ol :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Kasım 2014, 17:42:40
ya abilerim  emekçilerimize baklava organizasyonu yapsak nasıl olur bjk mabet abimiz para göndermek isteyeblere özelden mesajlaşıp hesap numarasını verse şu emekçilerimizin yüzlerini güldürsek herkes gücü yettiğince bir şeyler koysa 10 olur 20 olur inanın inanılmaz motive olurlar bu kış günlerinden soğukta çalışacaklar ,şöyle bir kabaca hesap yapsak toplam 500 personel olsa baklavanın kilosu 15 tl'den hesaplarsak 200 kilo baklava herkese yeter de artarda toplm maliyet 3000 tl olur forumda herkes gücü yettiğince verse inanın bu parayı çıkarırız eğer parayı toparlayamazsak mabet abimiz o parayla gitsin kartal yuvasından harcama yapsın para boşa gitmiş olmaz ama ben toparlayacağımıza inanıyorum

Çevrimdışı Tolga

forumun yeni haline alışmamız biraz zaman alacak ama olsun yine de herşeyiyle güzel hayırlı olsun forumun yeni hali hepimize :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı quentine83

fotolardan anlaşılan ay sonu yeni açık tabla bitecek.eski açık ön taraf ta biter.ama üst sütün biraz geriden geliyor.oraya ya adam ayırmıyorlar.yada az adam var.çok ağır gidiyor...
İsmet Yarkın ONUR