Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688778 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ferhat Türk

Selamun Aleyküm. Bayadır takip ediyordum ama kayıt olayım artık dedim aranızda bana da yer var mı üstatlar :)
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ahmet türker

Selamun Aleyküm. Bayadır takip ediyordum ama kayıt olayım artık dedim aranızda bana da yer var mı üstatlar :)
:hosgeldin kardeşim aleyküm selam. :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Aleyküm Selam Hoşgeldin :)

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin şöyle araya bir yere sıkış :)

Çevrimdışı Balasagun

Yeni arayüz hayırlı olsun, yeni açığın hızına hız katsın :)

Çevrimdışı Ferhat Türk

Hoşbulduk hocam teşekkür ederim :) Nasıl keyifler kameranın önü kapandı gerçi en büyük hobimiz bitti canlar sıkkındır biraz :)
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

En sonunda telefondan girmeyi basardim forum ilk gunlere donmus
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

bigün okula gidemeyip arkadaşlarını özleyen ilkokullu gibi hissettim şükür kavuşturana :D

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi forumu tam ekran yapsaniz yetecek cok guzel olmus renkler hic bozmayin bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Ayrica hep olumsuz yorum yapmak olmsz su sn sitr eski halinde 2 kat daha hizli olmus :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Forumun yeni hali harika olmuş html5 özellikli.  :ok:

Çevrimdışı Altuğ

Göz almaması için ufak tefek renklerde değişime gidilecek arkadaşlar birde yeşil renklerden rahatsızlık duyuluyor ise değişime gidilir. Ufak tefek eksiklerimiz var şuan bugün tüm sorunlar tek tek giderilecek.

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

@altuğ kardeşim ben şimdi cepten girdiğimde 2 tık yapıp foto atabilecekmiyim.

Göz almaması için ufak tefek renklerde değişime gidilecek arkadaşlar birde yeşil renklerden rahatsızlık duyuluyor ise değişime gidilir. Ufak tefek eksiklerimiz var şuan bugün tüm sorunlar tek tek giderilecek.

Ellerinize sağlık :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

@Necmi bir gözüm sürekli burada, takipteyim her zaman. Hamdolsun herşey yolunda ama bir Beşiktaşlı daha yola çıktı geliyor, o yüzden eskisi kadar vakit ayıramıyorum. malum ev işleri bizi bekler..:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Abu Ali Imran

site açıldığından bu yana takip eden yüzlerce ziyaretçiden biriyim. üye olmak bugüne kısmetmiş. tüm üyelere ve ziyaretçilere merhaba.

:hosgeldin :sevinc

Çevrimdışı Sedat_BJK

Vaaay.. Arkadaş resmen çağ atlamış forum. çok beğendim.. ellerinize sağlık.. :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Anıl

Genel olarak harika olmuş sadece arka fonun parlak beyaz olması göz alıyor biraz çok hafif koyulaşsa harika olur gibi :ok:

Çevrimdışı Altuğ

@altuğ kardeşim ben şimdi cepten girdiğimde 2 tık yapıp foto atabilecekmiyim.

Konu içerisine girdikten sonra Yanıtla butonuna basınız. (1 Tık)

Ekler ve diğer seçenekler kısmına basınız (2 Tık)

Gözat bölümünden telefonunuzda bulunan fotoğrafı seçiniz. (3 Tık)

Gönder (4 Tık)

Bir forumda daha kısa hali imkansız diyebilirim :)

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Konu içerisine girdikten sonra Yanıtla butonuna basınız. (1 Tık)

Ekler ve diğer seçenekler kısmına basınız (2 Tık)

Gözat bölümünden telefonunuzda bulunan fotoğrafı seçiniz. (3 Tık)

Gönder (4 Tık)

Bir forumda daha kısa hali imkansız diyebilirim :)

Vatan sağolsun...

Çevrimdışı faith

yahu bi ben mi yeşil görüyorum diyorum, ağalar bu nedir?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi bir gözüm sürekli burada, takipteyim her zaman. Hamdolsun herşey yolunda ama bir Beşiktaşlı daha yola çıktı geliyor, o yüzden eskisi kadar vakit ayıramıyorum. malum ev işleri bizi bekler..:)
Allah analı babalı büyütsün hep mutlu ve sağlıklı olur inşallah @Sedat_BJK

Çevrimdışı Efe

Pazar gunu yeni acik tabla betonlanir obitas bu hizla giderse ay sonuna kadar tablalari bitirecek eski aciktada arac girisinin oldugu bolumde kolonlar dikiliyor ne is
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Kasım 2014, 18:15:31
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
konu dışı: beyler forma rengini soruyolar beyaz forma önde şuan ben kırmızıya oyumu verdim https://www.facebook.com/Besiktas?sk=app_504231639711370#_=_