bugün eski açık ile ilgili düşüncelerimi belirtmiştim ama baktım ki bazı arkadaşlar maalesef trol dedi, hakarete varan eleştiride bulundu, ahkam kesme dedi. Necmi abi ve ismini hatırlamadığım bi kaç arkadaş ve abimiz hariç. Benim Beşiktaşlılığımı, kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamazsınız ben 6 sene İnönü, fb stadı toki arena vs bir çok statta maç izledim yeni statta sizler gibi en iyisini görmek istiyorum. Eski açığı sıkıntı yaptım sadece çünkü bana göre çok fazla giriş-çıkış kapısı var betonda başka bir şey yok. Bari kapılar küçük yada eksik olsa. Kapasite, misafir tribün konuları hallolur inşallah ama eski açıkta bence kayıtsız kaldık taraftar olarak. Bi çalışma yapmadık.
Trol lafını biraz da şamata olsun diye söyledim. Gücendirmek istemem kimseyi. Ancak şöyle bir sıkıntı var konunun başlangıcında. %50 tribün % 50 kapı diyor bir arkadaş. Öyle değil. Say kapıları. Olmadığını göreceksin. Kapı fazla gibi gelebilir sana. Belki bitince bana da öyle gelecek. Bitmeden bir şey söylemek bence havanda su dövmek. Ancak şartar var. Anıtlar var, UEFA kriteri var. Boğazlar Belediyesi var. Deprem yönetmeliği var. Tüm şartları biliyor muyuz? Kaldı ki senelerdir oteldir avm dir bin tane peşkeş çekme planı yapılan, her mayıs kazma vurulan, ayrılırken "alınan izinleri müjde" edilen ama sadece yalandan ibaret olan bir yere; kültür bakanının reddettiği (stat kayıyor, stat kayıyor Ertuğrul Günay stat kayıyor) bir stat yapılıyor. Eski açıkta yanlar dışında tribün mü vardı İnönüde? Boştu işte. Konrolsüzdü. Fenerbahçe maçında adamlar kapıyı kırıp girdi. Şimdi orada bir tribün olacak. Rakip kalecinin ensesinde de ben varım. (yandın Volkan) stattaki hiç bir güzellik dikkatini çekmiyor demekki. Sadece kötüyü görüyorsun. Boğaz manzarası çok güzeldir. Belki o yüksek kalan çatı boşluğundan o mavilik, esinti bunaldığın maçlarda kafanı bir an kaldırıp sana nefes aldırır. Yeni açıktan çok bakmışımdır saat kulesinin o tarafa. Biraz sabredip görmek gerekmez mi? Ayrıca, yahu Fikret Orman evde çizip gelmediki projeyi. Bir yıl dolaştı Avrupayı. O projeye Vodafone inandı ve sponsor oldu. Burada 3 5 tane fotoğrafa bakıp "olmamış" demek bence yanlış. Az biraz sabır. Birazda güzel taraflarını görmeye çabalarsak bence daha iyi olur.