Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686317 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

konu dışı:Basketbol sahası için girişimler başladı ...projeler,projeler,projeler şu an bilgim oldu detayları öğrendikce aktarıcam...
helalin var mabet. Boyle haberlere can kurban

Çevrimdışı Efe

@Efe Obitaş bu hızla yenı acık tablalarını ay sonuna bitirirmi dersin yada bitme noktasına gelirmi:) Hafta sonuna kadar numaralı tarafınıda bitirir diye düşünüyorum... Bu aydan 2 hafta kalıyor bence biter maşallah bu ara çok hızlandılar

tahminim ay başı verdiğim 6 tabladan 4 ü bitecek 2 si bitti zaten 3.ye başladılar aralık 10 gibi tüm tablalar biter gibi görünüyor ay başına biterse rekor olur ama pek sanmıyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

BEŞİKTAŞ ile Kasımpaşa stat için yine karşı karşıya geldi! Siyah beyazlı yönetimin, Kasımpaşa ile ligin 10. haftasında oynayacağı maçı Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynama talebini lacivert beyazlı yönetimin reddetmesi Beşiktaş yönetimini kızdırdı. Basın sözcüsü Metin Albayrak, “Maçın tüm masraflarını karşılayacağımızı söyledik ama kabul etmediler. Bu tavır hiç hoş değil” diyerek, eleştiride bulunmuştu. Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz’ün bu açıklamaya tepkisi sert oldu. Öksüz, “Çok paraları varsa borçlarını ödesinler. Kasımpaşa’nın paraya ihtiyacı yok. Albayrak’ın açıklamaları densizliktir. Haddine düşmez” diye konuştu. Öksüz, “Biz bir İstanbul takımıyla oynayacağımız maçı neden Ankara’da yapalım” dedi.

bunlar var ya bunlar tam..... :s20:
Bu ne haddini bilmemezliktir ya o nasıl bir cevap öyle  :akuma:

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abicim haklusinda anlamiyorlarsa onkarin dilinden konusmak gerekiyor bazen. O actiklari pankart o kadar kustahcaydiki ben kendi adima soylutorum onlarda o hale dusunler onlarin seviyesine inerim
ahmet kardeşim kızgınlığınızı anlıyorum ama , belki duymuşsundur ,klupler insan gibidir her klubün bir karakteri vardır .biz onlara asla benzemeyiz . :)

Vodafone Arena 13.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-19:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Karşıyakadan tüm kartallara  merhaba.Çok geç farkına vardığım bu site için,haberler,fotoğraflar için tüm emeği geçen tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Çevrimdışı Eyüp Emir

Üç gündür yoğunluktan pek bakamadım obitaş atağa kalkmış çiçekler savunmada

Çevrimdışı TØLGA

konu dışı:Basketbol sahası için girişimler başladı ...projeler,projeler,projeler şu an bilgim oldu detayları öğrendikce aktarıcam...
selam abi senden bir ricam var kapasiteyle alakali birsey ögrenebilirmisin basketbol salonu icin :D diceksin genemi kapasitede
Eurolig maclari icin önemli bir kriter ondan soruyorum eurolig kriterlerine uyucakmi kisaca kac bin kisilik projeler mesela  :biggrinking:@bjk_mabet
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 21:24:00 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Karşıyakadan tüm kartallara  merhaba.Çok geç farkına vardığım bu site için,haberler,fotoğraflar için tüm emeği geçen tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
:hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türken

ahmet kardeşim kızgınlığınızı anlıyorum ama , belki duymuşsundur ,klupler insan gibidir her klubün bir karakteri vardır .biz onlara asla benzemeyiz . :)
Ahmet abicim normalde cok sakin bir insanim. Aynen senin gibi olaylars hep yapici ve iyimser bakmaya calisan biriyim. Ama gercekten hep ustumuze oynanan oyunlar her turlu haksizliga ugramalar ve hep sonunda Besiktas durusuyla yaklasim. Fakat bu kadar duzgun bukadar asil bir takima her turlu pisligi yapiyorlar insani zivanadan cikariyorlar

Çevrimdışı Oktay

hoşgeldin arkadaşım   :)

Çevrimdışı ilker67

yok kardeşim öyle değil çiçeklerin yaptığı özverileri bilsen bu şekilde yazmazdın obitaş taşarön kullanıyor bir kere işi veriyor iş bitene kadar aynı kişiler çalışıyor çiçekler maaşlı eleman çalıştırıyor ve sabahları yapılacak programa göre emekçileri dağıtıyor iş güvenliği kurallarını hatırlatıyor emekçiler kendi kadrolu elemanı o yüzdende Beşiktaş bütün angaryaları çiçeklere yüklüyor @ilker67 iki firmanında parasal problemi yok daha yeni hakedişleri ödendi şu an içinde iki firmada gayet güzel çalışıyor ama çiçekler obitaşın hızına ayak uyduruyor gibi geldi banada obitaşla aynı zamanda bitirmek için biraz yaylanarak çalışıyorlar sanki :evillol: :evillol: :evillol:
O zaman çiçekleri takdir etmek lazım gerçekten. İş güvenliği malum bu zamanlarda acısını hep beraber çekiyoruz milletce. Aman fazla yaylanmasınlar Necmi abi, bu iş tavşan kaplumbağa hikayesine dönmesin sonra :)
Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim.

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin  :) kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abicim normalde cok sakin bir insanim. Aynen senin gibi olaylars hep yapici ve iyimser bakmaya calisan biriyim. Ama gercekten hep ustumuze oynanan oyunlar her turlu haksizliga ugramalar ve hep sonunda Besiktas durusuyla yaklasim. Fakat bu kadar duzgun bukadar asil bir takima her turlu pisligi yapiyorlar insani zivanadan cikariyorlar
haklısın değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı Geovani

Beğeniler kişiiseldir ve beğenmeyen olabilir,eleştirebilirde kii bunu bir BEŞİKTAŞlı yapıyorsa necmi abinin dediği gibi bilgiler doğrultusunda açıklama yapmalıyız...Ama şöyle bi durumda var kafadan negatif bakıyorsan hiç bişekilde beğendiremeyiz bence harika bi stad yapılıyor...Eleştirelere bakalım çıkış kapıları;sanırım bizim stadı takip eden arkadaşlar diğer stadları takip etmiyorlar en az çıkış kapısı olan stadlardan birine sahibiz en basit samsuna yeni yapılan stad kiii 33 binlik üst katta 10 çıkış var...Eski açığın alçaklığı;anıtlar kurulu olduğu kadar birazda mimari bi tercih gibi eski stadtan izler taşıması vb. yüksek olması kapasite anlamında bize çok fazla bişey katmayacaktı belki ama simetri anlamında bütünlük olabilirdi,işte burda zevk giriyor bence aynı boyda yapılsa diğer yeni yapılan stadlarda bi farkı olmayacaktı asimetrik olması bence farklılık katıyor...bazı arkadaşlarda çatı şeffaf olmayacak diye karamsar bence şeffaf çatılı bi stadta baskı oluşmaz...Tribün yırtıkları benimde en muzdarip olduğum konu belkide keşke 2 olsaydı diyorum ama yapılan protokolleri bilmiyoruz stad yapılırken şartlar konmuş olabilir afet zamanı toplanma yeri vs emin olun biraz yumuşak duruşlu kaypak bi camia ve yönetim olsaydı bırakın orda stad yapmayı çivi bile çaktırmaz ya da rant uğruna çoktan zeytinburnuna göndermişlerdi...İşte bu yüzden BEŞİKTAŞLIYIZ Dik durduğumuz ve geleneklerinden taviz vermediğimiz için..Eleştirirken biraz vicdanlı olalım bence yeter...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Türkay

Çok sevindim bu habere.    :sevinc
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

harika bir haber . :sevinc  :sevinc yeni bir heyecan başlayacak değerli kardeşim. :)

ysariusta

• Ziyaretçi

:hosgeldin kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf kaf kaf dı sanırım. Tam olarak böyle miydi slogan. Cincon'un ilk araklamalarından biridir. Boyoza, imbada, çiğdeme selam

Çevrimdışı ilker67

Biz şimdi iki inşaatı birden mi takip edicez. iyi olmadı bu iş, bu bünye ikisini birden kaldırmaz
Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim.

Çevrimdışı TØLGA

selam abi senden bir ricam var kapasiteyle alakali birsey ögrenebilirmisin basketbol salonu icin :D diceksin genemi kapasitede
Eurolig maclari icin önemli bir kriter ondan soruyorum eurolig kriterlerine uyucakmi kisaca kac bin kisilik projeler mesela  :biggrinking:@bjk_mabet
bunun cevabını mutlaka istiyorum abi bir basketbol sever ve oynayan biri olarak  :super: @bjk_mabet
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türken

Beğeniler kişiiseldir ve beğenmeyen olabilir,eleştirebilirde kii bunu bir BEŞİKTAŞlı yapıyorsa necmi abinin dediği gibi bilgiler doğrultusunda açıklama yapmalıyız...Ama şöyle bi durumda var kafadan negatif bakıyorsan hiç bişekilde beğendiremeyiz bence harika bi stad yapılıyor...Eleştirelere bakalım çıkış kapıları;sanırım bizim stadı takip eden arkadaşlar diğer stadları takip etmiyorlar en az çıkış kapısı olan stadlardan birine sahibiz en basit samsuna yeni yapılan stad kiii 33 binlik üst katta 10 çıkış var...Eski açığın alçaklığı;anıtlar kurulu olduğu kadar birazda mimari bi tercih gibi eski stadtan izler taşıması vb. yüksek olması kapasite anlamında bize çok fazla bişey katmayacaktı belki ama simetri anlamında bütünlük olabilirdi,işte burda zevk giriyor bence aynı boyda yapılsa diğer yeni yapılan stadlarda bi farkı olmayacaktı asimetrik olması bence farklılık katıyor...bazı arkadaşlarda çatı şeffaf olmayacak diye karamsar bence şeffaf çatılı bi stadta baskı oluşmaz...Tribün yırtıkları benimde en muzdarip olduğum konu belkide keşke 2 olsaydı diyorum ama yapılan protokolleri bilmiyoruz stad yapılırken şartlar konmuş olabilir afet zamanı toplanma yeri vs emin olun biraz yumuşak duruşlu kaypak bi camia ve yönetim olsaydı bırakın orda stad yapmayı çivi bile çaktırmaz ya da rant uğruna çoktan zeytinburnuna göndermişlerdi...İşte bu yüzden BEŞİKTAŞLIYIZ Dik durduğumuz ve geleneklerinden taviz vermediğimiz için..Eleştirirken biraz vicdanlı olalım bence yeter...
:claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

projemi  :D alırız bir dal :tabe: mentions yapayımda görmezden gelme @bjk_mabet

Çevrimdışı TØLGA

Biz şimdi iki inşaatı birden mi takip edicez. iyi olmadı bu iş, bu bünye ikisini birden kaldırmaz
bu insaat bitmeden olmaz o relax :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

ohoooo daha oraya kadar bu stad biterde eskir bile :D

Çevrimdışı ahmet türken

Bu bunye basket sahasini kaldirmaz.Alisik degiliz boyle seylere. Biz nerdeyse mazosist olmustuk. Biri bitmeden biri geliyor. Allahim ruyami bu. Bu forum bu yonetimle daha coook yillar gider :D