Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685110 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Sedat_BJK

@Necmi abi bir senin yoruma baktım bir kendiminkine, bir senin yoruma baktım bir kendiminkine, bir kend :locked:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

DEMBA BA :Gerçekten Olağan Üstü Bir Stad Oluyor Stad Bittiğinde  Yurt İçinde Ve Dışında Herkes Bizleri İmrenerek İzleyecek o Stadyumda :sevinc
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 18:41:56 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

KONU DIŞI SON DAKİKA: GS net Borcu 811,5 milyon Tl
Eğer 50 milyon Tl Kar Edemezse Avrupa Kupalarından Men Edilecek
komidin bazılarına fena.......   :kop: :kop: :kop: :sevinc :sevinc :sevinc
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Volkan Başaran

Dolarları hazırlayın, ziyarete gidecğiz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bir senin yoruma baktım bir kendiminkine, bir senin yoruma baktım bir kendiminkine, bir kend :locked:
eleştiri farklı bir şey foruma saygısızlık farklı bir şey sen bin kişiden farklı düşünüyorsan bin kişi kabullenmişmi oluyor belkide bin kişinin bildiğini bilmiyorsundur burda neyin nasıl hangi şartlarda hangi özverilerle yapıldığını bilen en az otuz kişi var stadla yatıp kalkıyorlar en ufak bir hatada yaygara kopuyor kelimeleri doğru seçmek gerekiyor bütün forumu kıracak bir kelimeyi kullanmanın mantığı varmı @Sedat_BJK bu arada sende uzun zamandır görünmüyorsun boşladın buraları umarım ters bir şey yoktur

Çevrimdışı Kartal Ç

@aktar_ismail abi malum kış soğukları yakında başlıyor. soğuk havada takımını desteklerken boğazını ve alt-üst solunum yollarını pert edecek taraftarlarımız için tavsiyelerini bekliyoruz :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

eleştiri farklı bir şey foruma saygısızlık farklı bir şey sen bin kişiden farklı düşünüyorsan bin kişi kabullenmişmi oluyor belkide bin kişinin bildiğini bilmiyorsundur burda neyin nasıl hangi şartlarda hangi özverilerle yapıldığını bilen en az otuz kişi var stadla yatıp kalkıyorlar en ufak bir hatada yaygara kopuyor kelimeleri doğru seçmek gerekiyor bütün forumu kıracak bir kelimeyi kullanmanın mantığı varmı @Sedat_BJK bu arada sende uzun zamandır görünmüyorsun boşladın buraları umarım ters bir şey yoktur
:ok:  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

Dolarları hazırlayın, ziyarete gidecğiz
onların yaptığını yaparsak aynı kategoriye girmiş oluruz kıymetli kardeşim. :)

Çevrimiçi Necmi

..... kısmına katılıyorum :D ve  hiç ...... diye ilave ediyorum  :tabe:

Çevrimdışı Efe

ahmet abi geldi dikkat  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@aktar_ismail abi malum kış soğukları yakında başlıyor. soğuk havada takımını desteklerken boğazını ve alt-üst solunum yollarını pert edecek taraftarlarımız için tavsiyelerini bekliyoruz :ok:
3 günde bir maç var bir aydır gribi atlatamadım :bandit:

Kış aylarını daha rahat geçirmek için;

1-Apiterapik ürünler almak bunların başında arı propolisi geliyor. Soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıklara karşı en kuvvetli doğal destek propolistir. Bu arı ürünü aynı zamanda kanser dahil bir çok extra hastalığa karşı koruma sağlıyor. Propolis bir çok antibiyotikten çok daha güçlüdür ve %100 doğaldır.

2- Benim kendi formülüm bir çay var, aktarlara gidip bu karışımı yaptırabilirsiniz.
Birer tutam meyan kökü lifi, zencefil, havlucan, ebegümeci, su nanesi ve ıhlamuru orta boy demlikte 1dk kaynatıp 5dk demlemeye bırakın, günde 3 defa ailecek içebilirsiniz.

Önemli olan hasta olmadan önce bunları kullanmanız. Hürmetler.  :D

Çevrimdışı ZEKI

@aktar_ismail yarin bizim buralardkai aktara bakip bunlara bakacam, bizim emekcilerimizede caycimizin demleyip vermesi lazim

Çevrimdışı ucanlaz

neresi kırpılmış anlayamadım :alala: sen her kafadan çıkan sese inanıyorsan bunu kabullenme diyemezsin benim elimde ilk kazma vurulduğundan beri projeler var ve ilk andan beri aynı yapılıyor hiç bir değişiklik yok otopark diyorsun sayıyı düşürüp arkayı farklı değerlendirme planı vardı sanırım belediye araziyi vermeyince ilk plana sadık kalındı yani otopark 700 araçtan fazla şu an keşke uylmasaydıda arka taraf farklı değerlenseydi eski açık konusuna ne olmuş ilk nasılsa hala öyle yapılıyor skorboart olayı varsa 30 M€ ver yapsınlar kulüp skorboart için o parayı harcarsa bu devirde ilk önce taraftarın yönetimi ıslak odunla dövmesi lazım 30 M bu boru değil reklamla bile kendisini on yılda amorti etmez güneş paneli olacak kardeş bu stad yeşil stad sertifikası almaya uğraşıyor sen güneş enerjisi diyorsun o buz dağının ucu bu stada temelden beri doğa dostu geri dönüşümlü malzemeler kullanılıyor bir çivi olsa belgelendiriliyor  ve bunun için para harcanıyor hepsini yapıp ve karşılığındaki para kazanacakları şeyi yapmamazlık etmezler her halde çatı zaten söylendiği gibi yapılıyor fiyatı 17 M€ bunda feda edilmiş bir şey yok mat şeffaf olayı tercih meselesi sırf bir kısım taraftar mutlu olsun diye şeffaf yapıp bir sürü sıkıntıyı ömür boyu çekecek değiller herhalde son derece teknolojik ve bildiğim kadarıyla ilk bizde uygulanacak ambians özelliği olduğu için tercih edilmiş bir malzeme kullanıyorlar daha hiç bir yerinden kırpılmadı varsa bildiğin dedikodu değil bildiğin söyle bizde bilelim yok çoluk çocuğun ağzından duyduğunu buraya taşırsan troll damgası yersin burda yanlış bilgi kabul etmiyoruz ve izinde vermiyoruz bak geriye kadar oku burda hiç söylediklerin söylenmişmi wow da kimin ne dediği beni ilgilendirmez şu an orda kimsenin bilgisi yok boş boş konuşuyorlar zahmet edip başka kaynaklardan doğru bilgiyede ulaşmak istemiyorlar burası bilgiyi ana kaynaklardan alır doğru olmadığı sürecede yayınlanmaz mesela ıslak zemin döşemeleri ile ilgili net bilgi almıştım yayınladım okeyledim iki gün önce mimarla görüştüm malzeme doğruymuş ama seçeneklere daha karar verilmemiş uygulamada numune hazırlığıymış aldığım bilgiyi bu vesileyle düzelteyim her duyduğuna inanma @halvetifarazi ve duyduğun yanlış bilgiler nedeniyle foruma saygısızlık etme biz kabullenen değiliz yapılacağı direk kaynağından öğrenip size bilgi veriyoruz burda hayal satmıyoruz neyse onu söylüyoruz ve daha siz nasıl bir stad yapıldığının farkında bile değilsiniz dünyanın en iyi dört stadından biri yapılıyor bu gönülden söylenen değil resmi belgelerle tespit edilen bir durum bütün nitelikleri sıralanıyor ve diğer üçü bizim niteliklerimize anca yaklaşıyor ilk maliyetler belliydi  ve maliyet sürekli yükseliyor nasıl kırpılırda maliyet yükselir

:claps: :claps: :claps: süper yazmissin Necmi Abi

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi geldi dikkat  :D
kameranın haftaya yari değişecekmiş doğrumu efe kardeşim . :)

Çevrimdışı ahmet türker

toki 30 milyon euroya stad yaparken ,30 milyon euroya 360 skorboard istemek biraz ayıp olur herhalde . :tabe:

Çevrimdışı Abdullah

@FARUK abi http://www.spor1903.com/haberler/vodafone-arenadan-son-goruntuler-2.html/1 burada bugüne ait fotoğraflar var internetim yavaş olduğu için indiremedim. Sana zahmet yükleyebilir misin?  :)

Çevrimdışı Efe

kameranın haftaya yari değişecekmiş doğrumu efe kardeşim . :)

evt mabet öyle söyledi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni inönü yarın foto atmalı bizi takip ediyorsa duyrulur :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

@Efe Obitaş bu hızla yenı acık tablalarını ay sonuna bitirirmi dersin yada bitme noktasına gelirmi:) Hafta sonuna kadar numaralı tarafınıda bitirir diye düşünüyorum... Bu aydan 2 hafta kalıyor bence biter maşallah bu ara çok hızlandılar

Çevrimdışı bjk_mabet

konu dışı:Basketbol sahası için girişimler başladı ...projeler,projeler,projeler şu an bilgim oldu detayları öğrendikce aktarıcam...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

BEŞİKTAŞ ile Kasımpaşa stat için yine karşı karşıya geldi! Siyah beyazlı yönetimin, Kasımpaşa ile ligin 10. haftasında oynayacağı maçı Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynama talebini lacivert beyazlı yönetimin reddetmesi Beşiktaş yönetimini kızdırdı. Basın sözcüsü Metin Albayrak, “Maçın tüm masraflarını karşılayacağımızı söyledik ama kabul etmediler. Bu tavır hiç hoş değil” diyerek, eleştiride bulunmuştu. Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz’ün bu açıklamaya tepkisi sert oldu. Öksüz, “Çok paraları varsa borçlarını ödesinler. Kasımpaşa’nın paraya ihtiyacı yok. Albayrak’ın açıklamaları densizliktir. Haddine düşmez” diye konuştu. Öksüz, “Biz bir İstanbul takımıyla oynayacağımız maçı neden Ankara’da yapalım” dedi.

bunlar var ya bunlar tam..... :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türken

Ahmet abicim haklusinda anlamiyorlarsa onkarin dilinden konusmak gerekiyor bazen. O actiklari pankart o kadar kustahcaydiki ben kendi adima soylutorum onlarda o hale dusunler onlarin seviyesine inerim

Çevrimdışı denizaydogdu

konu dışı:Basketbol sahası için girişimler başladı ...projeler,projeler,projeler şu an bilgim oldu detayları öğrendikce aktarıcam...
yaz aylarında efesin yoneticilerinden birisi ile aynı masada yemek yeme şansım oldu , basketbol sahasını sordum ? oda biz beşiktaşla ortak takımdaşlık yerine ortak bir salon yapmayı planladık ama belediye izin vermedi beşiktaş civarında , top bjk  kulubunde dedi , eğer belediye olayını ayarlayabilirlerse seve seve salon işine girmeyi dusunuyoruz dediler. tahmınım stada cok yakın bir yerde salon olacağı :) 10 -15 bin kişilk :)
Kartal