Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688152 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Beğeniler kişiiseldir ve beğenmeyen olabilir,eleştirebilirde kii bunu bir BEŞİKTAŞlı yapıyorsa necmi abinin dediği gibi bilgiler doğrultusunda açıklama yapmalıyız...Ama şöyle bi durumda var kafadan negatif bakıyorsan hiç bişekilde beğendiremeyiz bence harika bi stad yapılıyor...Eleştirelere bakalım çıkış kapıları;sanırım bizim stadı takip eden arkadaşlar diğer stadları takip etmiyorlar en az çıkış kapısı olan stadlardan birine sahibiz en basit samsuna yeni yapılan stad kiii 33 binlik üst katta 10 çıkış var...Eski açığın alçaklığı;anıtlar kurulu olduğu kadar birazda mimari bi tercih gibi eski stadtan izler taşıması vb. yüksek olması kapasite anlamında bize çok fazla bişey katmayacaktı belki ama simetri anlamında bütünlük olabilirdi,işte burda zevk giriyor bence aynı boyda yapılsa diğer yeni yapılan stadlarda bi farkı olmayacaktı asimetrik olması bence farklılık katıyor...bazı arkadaşlarda çatı şeffaf olmayacak diye karamsar bence şeffaf çatılı bi stadta baskı oluşmaz...Tribün yırtıkları benimde en muzdarip olduğum konu belkide keşke 2 olsaydı diyorum ama yapılan protokolleri bilmiyoruz stad yapılırken şartlar konmuş olabilir afet zamanı toplanma yeri vs emin olun biraz yumuşak duruşlu kaypak bi camia ve yönetim olsaydı bırakın orda stad yapmayı çivi bile çaktırmaz ya da rant uğruna çoktan zeytinburnuna göndermişlerdi...İşte bu yüzden BEŞİKTAŞLIYIZ Dik durduğumuz ve geleneklerinden taviz vermediğimiz için..Eleştirirken biraz vicdanlı olalım bence yeter...
yazılarının tamamına katılmakla beraber stad zaten bitme aşamasına gelmiş bu saatten sonra neyin eleştirisi ,bir de eleştirirken çözümünü de söyleseler ben de onları takdir edeceğim değerli kardeşim .  :)

Çevrimiçi Kartal Ç

selam abi senden bir ricam var kapasiteyle alakali birsey ögrenebilirmisin basketbol salonu icin :D diceksin genemi kapasitede
Eurolig maclari icin önemli bir kriter ondan soruyorum eurolig kriterlerine uyucakmi kisaca kac bin kisilik projeler mesela  :biggrinking:@bjk_mabet

Valla O2 arena gibi kaliteli ve çok amaçlı olsun da kapasitesinin küsüratına takmıyoruz bu sefer :D gerçi orası 20 bin kişilik ama 19.030 a da fitiz :D

Çevrimdışı ahmet türker

Valla O2 arena gibi kaliteli ve çok amaçlı olsun da kapasitesinin küsüratına takmıyoruz bu sefer :D gerçi orası 20 bin kişilik ama 19.030 a da fitiz :D
söylenti 10- 15 bin arası. :)

Çevrimdışı Türkay

Basketbol sahasına da Vodafone gibi bi sponsor bulmak lazım  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Akatlar arena hentbol sahası olsa bari. Hentbol sahamız yok adam gibi  :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Basket sahası için isteklerimizi yazalım, yönetime yapmazsa eleştiririz....  :evillol: :evillol: :evillol:
Kamera bir an evvel açılmazsa forumu trolleyecekler. Bu arada @Efe keşke tadelle tribüne isim verecek kadar büyük olsaydı. Çok isterdim. Sagra'nın Ordu'da dünya çapında oluşturduğu ürün. Giresunlular kabul etmez ama dünyanın en iyi fındığından yapılır. Eve gelirken aldım geldim valla.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Oktay

@Geovani Yazımı okudum yine son noktayı koydun dostum Ağzına sağlık :) :)

Çevrimdışı quentine83

sanırım kimse farketmedi.@coşkunmevsim abimizin yaş hanesine.@ahmettürker abi tahtın sallanıyor sanırım.... :D
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı mhmtkartal

bugün eski açık ile ilgili düşüncelerimi belirtmiştim ama baktım ki bazı arkadaşlar maalesef trol dedi, hakarete varan eleştiride bulundu, ahkam kesme dedi. Necmi abi ve ismini hatırlamadığım bi kaç arkadaş ve abimiz hariç. Benim Beşiktaşlılığımı, kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamazsınız ben 6 sene İnönü, fb stadı toki arena vs bir çok statta maç izledim yeni statta sizler gibi en iyisini görmek istiyorum. Eski açığı sıkıntı yaptım sadece çünkü bana göre çok fazla giriş-çıkış kapısı var betonda başka bir şey yok. Bari kapılar küçük yada eksik olsa. Kapasite, misafir tribün konuları hallolur inşallah ama eski açıkta bence kayıtsız kaldık taraftar olarak. Bi çalışma yapmadık.

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi Kasımpaşa macı hangi tribündeyiz dedim , planlama aşamasındamisın ??

Çevrimiçi Kartal Ç

söylenti 10- 15 bin arası. :)
abi 3200 lük akatları zor dolduruyoruz şuan belki ama bi ara sinan erdemi de tıklım tıklım dolduruyorduk. yönetimin kapasiteyi yüksek tutması için seyircinin yoğun ilgisi lazım. çok seyirci için iyi takım, iyi takım için yatırım yatırım için para para için çok seyirci çok seyirci için iyi takım lazım. resmen paradox. yönetim de kapasitede kararsızdır kararsızlığında haklıdır da  :iscrewy:

Şimdiden bi başlık açalım da oraya taşıyalım muhabbeti en iyisi :)
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 21:49:46 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2014, 21:48:28
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Basket sahası için isteklerimizi yazalım, yönetime yapmazsa eleştiririz....  :evillol: :evillol: :evillol:
Kamera bir an evvel açılmazsa forumu trolleyecekler. Bu arada @Efe keşke tadelle tribüne isim verecek kadar büyük olsaydı. Çok isterdim. Sagra'nın Ordu'da dünya çapında oluşturduğu ürün. Giresunlular kabul etmez ama dünyanın en iyi fındığından yapılır. Eve gelirken aldım geldim valla.  :lol: :lol:
üzerine çikolata tanımam abi tadelle harika günde en az 1 tane yiyorum :D

Çevrimdışı ZEKI

Basketbol sahasına da Vodafone gibi bi sponsor bulmak lazım  :bandit:
Besiktas Efes Arena..

Çevrimdışı ahmet türken

Yalniz mabet yine yapti yapacagini . Girdi zehri verdi kayboldu. Bir znda konu basket sahadina gitti. Bunu hep yapiyoe :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

abi 3200 lük akatları zor dolduruyoruz şuan belki ama bi ara sinan erdemi de tıklım tıklım dolduruyorduk. yönetimin kapasiteyi yüksek tutması için seyircinin yoğun ilgisi lazım. çok seyirci için iyi takım, iyi takım için yatırım yatırım için para para için çok seyirci çok seyirci için iyi takım lazım. resmen paradox. yönetim de kapasitede kararsızdır kararsızlığında haklıdır da  :iscrewy:

Herşey  sırayla  beyler.Mali yapımız düzeldikçe hepsi sırasıyla olacaktır.Önce  mabet  ardından parkeli mabet. :)

Çevrimdışı Oktay

bugün eski açık ile ilgili düşüncelerimi belirtmiştim ama baktım ki bazı arkadaşlar maalesef trol dedi, hakarete varan eleştiride bulundu, ahkam kesme dedi. Necmi abi ve ismini hatırlamadığım bi kaç arkadaş ve abimiz hariç. Benim Beşiktaşlılığımı, kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamazsınız ben 6 sene İnönü, fb stadı toki arena vs bir çok statta maç izledim yeni statta sizler gibi en iyisini görmek istiyorum. Eski açığı sıkıntı yaptım sadece çünkü bana göre çok fazla giriş-çıkış kapısı var betonda başka bir şey yok. Bari kapılar küçük yada eksik olsa. Kapasite, misafir tribün konuları hallolur inşallah ama eski açıkta bence kayıtsız kaldık taraftar olarak. Bi çalışma yapmadık.
Kardeşim sen kurallara uyduğun sürece düşüncelerini yaz ... Eski açık konusu son 10 ayın konusu senden daha çok beğenmeyen var ama kurallar böyle yani prasedür yapacak bişey yok, mükadderat :ok:

Çevrimdışı Deniz

Basketbol takımı efesle birleşsin ortak bir saha yapalım BEŞİKTAŞ ANADOLU EFES diye.bizim taraftarımız+Efesin basketboldaki kalitesi birleşince 3 seneye euroligde final 4 a kalırız benden demesi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sağduyu

çiçekler 3 tribünü bitirecek, obitaşın yeni açık adı üzere ünvanını koruyacak :bandit:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı ahmet türker

söylenti dedim kıymetli kardeşim, yeni salon yapılacaksa küçüğü varken niye yine küçük yapsın ,bir de sanki efes de işin içindeymiş diye söylenti var .doğrudur yanlıştır bilemem burada sohbet ediyoruz işte . :)

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı Deniz

@aktar_ismail @Oktay @ALI RIZA @SDemirsoy Yasaklı Link[/member] obitaş team bakın da görün..Obitaş karın tokluğuna çalışıyor.Başkan 1 yemek ısmarlayacam dedi 1 günde 2 günlük iş yaptılar.İşte bunlar hep ORTA DOĞU BİRLİK başarısı  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Basketbol takımı efesle birleşsin ortak bir saha yapalım BEŞİKTAŞ ANADOLU EFES diye.bizim taraftarımız+Efesin basketboldaki kalitesi birleşince 3 seneye euroligde final 4 a kalırız benden demesi.

Keşke olsa böyle bi şey.

Çevrimdışı ahmet türken

efesin bizimle birlesecegini sanmiyorum. Isimlerini degistirmeleri gereken sezonda gundeme geldi ama kabul etmediler. Kendimiz devam edecegiz dediler. Bence sadece ortak stat konusunda birliktelik olabilir

Çevrimdışı ahmet türker

sanırım kimse farketmedi.@coşkunmevsim abimizin yaş hanesine.@ahmettürker abi tahtın sallanıyor sanırım.... :D
ben farkettim de ses çıkartmıyorum dede kartal ünvanımı almasınlar diye . :lol:

Çevrimdışı Oktay

projemi  :D alırız bir dal :tabe: mentions yapayımda görmezden gelme @bjk_mabet
başkan statdan artan malzemeyle spor salonu yapacak herhalde :evillol: