Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685982 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çiçekler'in son zamanlardaki yavaşlığı biraz duygusal sanırım. Obitaş işbaşı yapmışken Çiçekler sahanın ortasında hala. Tavırları da biraz umursamaz sanki. Bu inşaat çok para yiyor, umarım sonlara doğru tıkanmayız.
yok kardeşim öyle değil çiçeklerin yaptığı özverileri bilsen bu şekilde yazmazdın obitaş taşarön kullanıyor bir kere işi veriyor iş bitene kadar aynı kişiler çalışıyor çiçekler maaşlı eleman çalıştırıyor ve sabahları yapılacak programa göre emekçileri dağıtıyor iş güvenliği kurallarını hatırlatıyor emekçiler kendi kadrolu elemanı o yüzdende Beşiktaş bütün angaryaları çiçeklere yüklüyor @ilker67 iki firmanında parasal problemi yok daha yeni hakedişleri ödendi şu an içinde iki firmada gayet güzel çalışıyor ama çiçekler obitaşın hızına ayak uyduruyor gibi geldi banada obitaşla aynı zamanda bitirmek için biraz yaylanarak çalışıyorlar sanki :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı halvetifarazi

Neyse arkadaşlar yazdıklarıma cvp yok yine bi kabullenmişlik. Gerçi iş işten geçti eski açık bitecek neredeyse olan oldu ( Beşiktaş taraftarı ne zamandan beri bu kadar her şeyi kabullenir oldu ? 

wow'dan beri takip ederim. yanlış anlaşılma olmasın ama neleri kabullendi burdaki arkadaşlar. önce olacak denilip sonra olmayan şeyler hepsi unutuldu. 700 kapasiteli otopark,eski açık konusu,skorboard,güneşpaneli, çatı vs vs.
bunlara itiraz edince ne trolluğum kaldı ne de başka birşey. yönetim ne dese hiç itiraz gelmiyor burdan. herkes herşeyi kabullenmiş. yazık. stadın orasından burasından kırıpıldı. bakalım ne çıkacak ortaya merakla bekliyorum.

@Oktay vodafone arena tribünlerini biz yapsak nasıl yapardık acaba diye düşünürken böyle bir durumla karşılaştım.  :ebebe:

Çevrimdışı Oktay

@Oktay vodafone arena tribünlerini biz yapsak nasıl yapardık acaba diye düşünürken böyle bir durumla karşılaştım.  :ebebe:

patron sen sin sen nasıl uygun görürsen :D :D

patron sen sin sen nasıl uygun görürsen :D :D
Bu formül sayesinde malzemeden kaçabiliriz tribünleri yaparken, kimsecikler anlamaz  :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

MİLLET YİNE HAYAL DÜNYASINDA YASAR OLMUŞ , HERŞEYİN EN GÜZELNİ BİLİR OLMUS , YAPILANA SAYGI DİYE BİŞEY KALMAMIŞ KENDİ FİKRİNİN OLMAMIŞ OLMASINI BİR HATA VE STADI BEGENENLERİN FİKRİNİ İSE KABULLENİŞ OLARAK GÖRÜLMÜŞ.. STADIN YIRTIKLARI GİRİŞ ÇIKIŞLARI NE VAR BUNDA ARKADAŞ NE KADAR  TAKINTI OLDU SİZDE BARÇA NIN STADINDA 650 TANE  GİRİŞ ÇIKIŞ VAR ... NE KADAR  DÜZ MANTIK OLARAK HAREKET EDİYOSUNUZ..

Bİ ARADA KARTAL KAFALI PROJE VARDI HERKES HAYRANDI , BİLGİSAYAR OYUNU GİBİ CİDDİYET SIFIR DI .. ( BAK NE KADAR KOLAY CAMUR ATMAK )
@onur4563 kardeşim sakin ol biraz :) bırak insanlar fikirlerini söylesin insan zevkleri farklı faklıdır biri musakka sever diğeri karnı yarık bazı şeyler vardır zorunluluktan yapılıyor bildiğini sabırla insanlara anlatmalısın biz burda bir yıldır hiç öff dedikmi sabırla aynı soruları defalarca anlatıyoruz sonuçta foruma yeni gelen insanlar var beğenmeyen insanlarda oldu ama makul şekilde nedenlerini anlattık sende öyle yap sonuçta unutmamak gerekiyor burda herkes Beşiktaşlı ve buranın açılış nedenide bilgi aktarabilmek elimizden geldiğince

Çevrimdışı Efe

wow'dan beri takip ederim. yanlış anlaşılma olmasın ama neleri kabullendi burdaki arkadaşlar. önce olacak denilip sonra olmayan şeyler hepsi unutuldu. 700 kapasiteli otopark,eski açık konusu,skorboard,güneşpaneli, çatı vs vs.
bunlara itiraz edince ne trolluğum kaldı ne de başka birşey. yönetim ne dese hiç itiraz gelmiyor burdan. herkes herşeyi kabullenmiş. yazık. stadın orasından burasından kırıpıldı. bakalım ne çıkacak ortaya merakla bekliyorum.

stad çizildiği gibi uygulandı hiç bişey kırpılmadı eski açık ilk projede de aynıydı yükselirmiyi biz çıkardık çatıda aynı güneş paneli olursa iyi olur ama olmazsa beşiktaş maç oynayamaz mı stadta :icool: bu forum ve bizim için tek önemli şey bu stadın biran önce bitmesidir neler çektiğimizi görmüyorusunuz heralde yemişim güneş paneleni ışık geçiren mebranı falan filan bitsin biran önce yeter :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

tamam onurcum geçti sakin ..bi bardak su vereyim içermisin :evillol: :evillol:

TAMAM OKTAY ABİ SAKİNİM :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@onur4563 kardeşim sakin ol biraz :) bırak insanlar fikirlerini söylesin insan zevkleri farklı faklıdır biri musakka sever diğeri karnı yarık bazı şeyler vardır zorunluluktan yapılıyor bildiğini sabırla insanlara anlatmalısın biz burda bir yıldır hiç öff dedikmi sabırla aynı soruları defalarca anlatıyoruz sonuçta foruma yeni gelen insanlar var beğenmeyen insanlarda oldu ama makul şekilde nedenlerini anlattık sende öyle yap sonuçta unutmamak gerekiyor burda herkes Beşiktaşlı ve buranın açılış nedenide bilgi aktarabilmek elimizden geldiğince

Bİ AN GERİLDİM NECMİ ABİ 1 SAYFA AYNI SEYİ ÜSTÜSTE OKUYUNCA..

Çevrimdışı Deniz

@onur4563 sakin ol herkes senin gibi düşünmek zorunda değil :).canını sıkma her yoruma :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı omercandas

Biraz havamız değişsin,bu tadelle tribün sponsoru olmasın  :evillol:

Çevrimdışı omercandas

Umarım silinmez,gelen rakiplere çükületa yediricez  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Biraz havamız değişsin,bu tadelle tribün sponsoru olmasın  :evillol:
tadından yenmez hehe  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Efe

Tadelle + Beşiktaş yazdım bu çıktı

tadelle yeni açık tribünü güzel olur :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı omercandas

tadelle yeni açık tribünü güzel olur :ok:
bu reklm filminden elde edilen geliri beşiktaşa bağışlayan büyük başkanın ruhu şad olsun.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

neresi kırpılmış anlayamadım :alala: sen her kafadan çıkan sese inanıyorsan bunu kabullenme diyemezsin benim elimde ilk kazma vurulduğundan beri projeler var ve ilk andan beri aynı yapılıyor hiç bir değişiklik yok otopark diyorsun sayıyı düşürüp arkayı farklı değerlendirme planı vardı sanırım belediye araziyi vermeyince ilk plana sadık kalındı yani otopark 700 araçtan fazla şu an keşke uylmasaydıda arka taraf farklı değerlenseydi eski açık konusuna ne olmuş ilk nasılsa hala öyle yapılıyor skorboart olayı varsa 30 M€ ver yapsınlar kulüp skorboart için o parayı harcarsa bu devirde ilk önce taraftarın yönetimi ıslak odunla dövmesi lazım 30 M bu boru değil reklamla bile kendisini on yılda amorti etmez güneş paneli olacak kardeş bu stad yeşil stad sertifikası almaya uğraşıyor sen güneş enerjisi diyorsun o buz dağının ucu bu stada temelden beri doğa dostu geri dönüşümlü malzemeler kullanılıyor bir çivi olsa belgelendiriliyor  ve bunun için para harcanıyor hepsini yapıp ve karşılığındaki para kazanacakları şeyi yapmamazlık etmezler her halde çatı zaten söylendiği gibi yapılıyor fiyatı 17 M€ bunda feda edilmiş bir şey yok mat şeffaf olayı tercih meselesi sırf bir kısım taraftar mutlu olsun diye şeffaf yapıp bir sürü sıkıntıyı ömür boyu çekecek değiller herhalde son derece teknolojik ve bildiğim kadarıyla ilk bizde uygulanacak ambians özelliği olduğu için tercih edilmiş bir malzeme kullanıyorlar daha hiç bir yerinden kırpılmadı varsa bildiğin dedikodu değil bildiğin söyle bizde bilelim yok çoluk çocuğun ağzından duyduğunu buraya taşırsan troll damgası yersin burda yanlış bilgi kabul etmiyoruz ve izinde vermiyoruz bak geriye kadar oku burda hiç söylediklerin söylenmişmi wow da kimin ne dediği beni ilgilendirmez şu an orda kimsenin bilgisi yok boş boş konuşuyorlar zahmet edip başka kaynaklardan doğru bilgiyede ulaşmak istemiyorlar burası bilgiyi ana kaynaklardan alır doğru olmadığı sürecede yayınlanmaz mesela ıslak zemin döşemeleri ile ilgili net bilgi almıştım yayınladım okeyledim iki gün önce mimarla görüştüm malzeme doğruymuş ama seçeneklere daha karar verilmemiş uygulamada numune hazırlığıymış aldığım bilgiyi bu vesileyle düzelteyim her duyduğuna inanma @halvetifarazi ve duyduğun yanlış bilgiler nedeniyle foruma saygısızlık etme biz kabullenen değiliz yapılacağı direk kaynağından öğrenip size bilgi veriyoruz burda hayal satmıyoruz neyse onu söylüyoruz ve daha siz nasıl bir stad yapıldığının farkında bile değilsiniz dünyanın en iyi dört stadından biri yapılıyor bu gönülden söylenen değil resmi belgelerle tespit edilen bir durum bütün nitelikleri sıralanıyor ve diğer üçü bizim niteliklerimize anca yaklaşıyor ilk maliyetler belliydi  ve maliyet sürekli yükseliyor nasıl kırpılırda maliyet yükselir

Çevrimdışı Sedat_BJK

Merhaba arkadaşım bu saydığın konuların gerçekleşmesi konusunda hiç kimsenin itirazının olacağını sanmıyorum. Herkes ister 360 skorboardu, eski açığın yüksek olmasını, belediye arazisinin otopark olmasını.. Ama lütfen bana bunlarla ilgili herhangi bir resmi açıklama gösterir misin? çatı konusu en başta nasıl açıklandıysa o şekilde yapılacak, güneş paneli açıklandı ve kimse yapılmayacak demedi. Ney kabullenilmiş, neye itiraz edelim, stadın neresinden kırpılmış pek anlayamadım.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Melekcik

Herkese iyi akşamlar. öncelikle beğeni kişiseldir beğendim veya beğenmedim dersin geçersin orası ayrı. günümüz yeni yapılan stadların özellikle Türkiye deki stadların hemen hemen hepsi aynı mimari yapıya sahip. Türkiye de görsel açıdan yapılan farklı 2 stad vardır onlarda vodafone arena ve timsah arenadır diğerleri beton yığınıdır. Övündükleri tt arena örnektir. gerek mimari açıdan gerekse teknolojik açıdan güzel ve farklı bir stad kazandırıyoruz ülkeye.     
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

Bİ AN GERİLDİM NECMİ ABİ 1 SAYFA AYNI SEYİ ÜSTÜSTE OKUYUNCA..
sen hep gerginsin :D biraz sakin  :bandit: okuyacağız ve saygı duyacağız biliyorsak doğrusunu anlatacağız hepimiz Beşiktaşlıyız bilmez yanlış söyler sen doğrusunu anlatacaksın sabırla ama öbür taraftan eleştiri yapanda eleştirilebilir buda normal bir durum ama her şey saygı çeçevesinde olmalı

Çevrimdışı Efe

vodafone arena paylaşmış 1 saat önce beton bitmiş :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK