Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683972 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı FARUK

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7  5 dk.5 dakika önce
Eski açık üstten stad görünümü

Çevrimdışı jepaq

arkadaşlar kapalının arkasındaki trafik ikinci katın altından geçse ne iyi olurdu değil mi? biliyorum izin vermezlerdi ama tıpkı vicente calderon tarzı yapılsaydı tribünler bu kadar dik olmazdı daha yatay olurdu ama kapasite artardı..neyse böyle de güzel zaten.

Çevrimdışı ahmetx

arkadaşlar kapalının arkasındaki trafik ikinci katın altından geçse ne iyi olurdu değil mi? biliyorum izin vermezlerdi ama tıpkı vicente calderon tarzı yapılsaydı tribünler bu kadar dik olmazdı daha yatay olurdu ama kapasite artardı..neyse böyle de güzel zaten.

köşe tribünler nasıl yapılacaktı o zaman.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı UU1903

Daha önce bir arakdaş daha sormuştu ama cevap alamadı galiba işaretlediğim yerin kolonsuz bırakılmasının nedenini bilen varmı?

Orasi ile ilgili uzun zamandir herkes merak icerisinde.

Su an resme bakarken farkettim, sanirim orada deplasman tribununun girisi olacak o yuzden kolonsuz birakilmis.

Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı Oktay

yeni açık testere kirişinde betonlama bittimi yoksa foto sabahmı çekilidi :alala:

not:@ALI RIZA sana bugün mesajlarımı silme zevki yaşatmıcam  :D :D dün benim için oktayın eglence msg silmekten yoruldum demişssin bugün hep stat yazacam :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2014, 14:43:45 Oktay ]

Çevrimdışı yldrmaydn

tribün altından geçirmek değil de yine de yer altına almak güzel olabilirdi. orada oldukça geniş bir trafiksiz alan kazanılırdı ve belki izin alınabilirse maç öncesi birşeyler yiyip içilebilecek ya da taraftar aktiviteleri yapılabilecek bir alan kazanılırdı. şu aşamada zor olsa da ilerleyen yıllarda belki yapılır.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ayayhan

işte kamera tam bu 2. resimdeki açıya konmalı

Çevrimdışı ahmetx

tribün altından geçirmek değil de yine de yer altına almak güzel olabilirdi. orada oldukça geniş bir trafiksiz alan kazanılırdı ve belki izin alınabilirse maç öncesi birşeyler yiyip içilebilecek ya da taraftar aktiviteleri yapılabilecek bir alan kazanılırdı. şu aşamada zor olsa da ilerleyen yıllarda belki yapılır.
eski açık -saat kulesi arası yayalaştırılıp ağaçlandırılsa enfes olur,barbaros meydanı içinde böyle bir proje vardı

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı levent

yeni açık testere kirişinde betonlama bittimi yoksa foto sabahmı çekilidi :alala:

not:@ALI RIZA sana bugün mesajlarımı silme zevki yaşatmıcam  :D :D dün benim için oktayın eglence msg silmekten yoruldum demişssin bugün hep stat yazacam :evillol: :evillol:
gökhan'ın bu forumdan haberi yokmuş haberdar edildi

Çevrimdışı ALI RIZA

:bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail numaralı şimdiye kadar sadece 3/2 si yapıldı hiç el değmemiş 3/1 ne yeni başlandı   :alala: :alala: iz muhendislik çatı için numaralı bitmesini beklememez inşallah :construction: :construction:
bknz:      http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=878.0;attach=30927;image

Çevrimdışı Efe

Numaralida 3.tabla icin kaliplama baslamis testreler icin ilk iskeleler kurulmus :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@aktar_ismail numaralı şimdiye kadar sadece 3/2 si yapıldı hiç el değmemiş 3/1 ne yeni başlandı   :alala: :alala: iz muhendislik çatı için numaralı bitmesini beklememez inşallah :construction: :construction:
bknz:      http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=878.0;attach=30927;image
bana da öyle geliyor. :D

Çevrimdışı Geovani

Yasaklı Link[/member] ellerine sağlık kardeşim,yanlış yapan olursa itinayla düzeltilir kardeşim ipleme bu tipleri....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ahmetx

bizim stadın kapasite problemi her zaman varmış,12 binden 42 bine gelmişiz,yıllar sonra ne olacak acep  :lol:

Çevrimdışı ZEKI

dun benim msg larda silinmis ama alintilari silmeyi unutmus  :kop: :kop: bende hep stad yazacagim. Suzerden aslinda surekli fotograf temin etme isine giriebiliriz. Halla @ALI RIZA ninda bir teklifi vardi, onu cuma guu konusacagim. Olursa size guzel bir supriz olur. Ama olacagini sanmiyorum  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı levent

gökhan yeni resim payleştı tweer te ben nasıl yapıldığını bilmediğimden sen ilgilenirsin

Çevrimdışı CrossBoy

Bizim memlekete yapılan stadın projesi değişmiş.Son hali buymuş.Bana Vodafone Arenayı anımsattı ilk bakışta :)

Çevrimdışı FARUK

gökhan yeni resim payleştı tweer te ben nasıl yapıldığını bilmediğimden sen ilgilenirsin

:ok:

Gökhan Türkmen twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı FARUK

Orasi ile ilgili uzun zamandir herkes merak icerisinde.

Su an resme bakarken farkettim, sanirim orada deplasman tribununun girisi olacak o yuzden kolonsuz birakilmis.

hocam o testere ve ya kolon yeni açık numaralı köşe dönüşündeki tam ortadakine denk geliyor ve orada en altta büyük araç giriş çıkışı için yırtık var
oraya kolon konamıyor
o yüzden en son tablaya kadar alttan kolon olmadan yükselecek orası
diğerlerinde kolon olduğu için önce kolona dik bir çelik destek yerleştirilip ucuna diğer yatay parçası monte ediliyordu
burada kolon olmadığından direk o yatay çelik parçası biraz daha uzun tasarlanarak yatay kirişe gömülmüş oradan destek alacak

Çevrimdışı FARUK

tam çözemedim abi o kadar çabuk bitmemesi lazım

Çevrimdışı ALI RIZA

dun benim msg larda silinmis ama alintilari silmeyi unutmus  :kop: :kop: bende hep stad yazacagim. Suzerden aslinda surekli fotograf temin etme isine giriebiliriz. Halla @ALI RIZA ninda bir teklifi vardi, onu cuma guu konusacagim. Olursa size guzel bir supriz olur. Ama olacagini sanmiyorum  :bawling: :bawling: :bawling:
@ZEKI hocam siz söyleyin ben gerisini hallederim olumlu olsun yeterki...!  süprizi özelden konusuruz  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Bizim memlekete yapılan stadın projesi değişmiş.Son hali buymuş.Bana Vodafone Arenayı anımsattı ilk bakışta :)

oo iyi vodafone arenayı aratmaz :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba