Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685476 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı yavvuzz

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg95478#msg95478 date=1415778542]
Vodafone Arena 12 Kasım 2014 Resimleri için Tıklayınız. (145 Resim)
[/quote]
Kardeşim ellerine sağlık Yasaklı Link[/member], bu can sıkan muhabbet ne bilmiyorum ama canını sıkmaya değmez  , üç kuruşluk adamlara bir kuruş bile değer vermeyeceksin . Bu forumda da zaten buna müsaade edilmez , edilemez.

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bu (Küfür Yasak)leri bu kadar konuşmamız yeter, bırakın daha fazla can sıkmasınlar.

ama gene boş tepti, @Oktay abimiz tek başına göğüs gerdi hepsine. Ona bu başarısından dolayı Obitaş cumhuriyetinde kara kuvvetleri komutanı sıfatı verdim. Seni de Obitaş cumhuriyetinin Genelkurmay Başkanı ilan ediyorum.  :evillol:

Başkanlık sana yakışır @aktar_ismail abi. Stadın %43'lik bölümü bizden sorumlu çiçeklere yapılan yardımları saymıyorum :)

Çevrimdışı yigitcan1903

[/quote]
Eline sağlık

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg95487#msg95487 date=1415779489]
Başkanlık sana yakışır @aktar_ismail abi. Stadın %43'lik bölümü bizden sorumlu çiçeklere yapılan yardımları saymıyorum :)
[/quote]

Bugün çektiğin resimlerde her zamanki gibi çiçekler gene yaptığı bazı yerleri kırmış Mustafa.

Günaydın Abi Stat Ne zaman Biter ? @aktar_ismail

Biz ne zaman istersek o zaman biter @SDemirsoy  :evillol:

Seni Obitaş cumhuriyetinin milli istihbarat daire başkanı ilan ediyorum.  :evillol:

Çevrimdışı quentine83

mustafa ellerine sağlık kardeşim. çayın yanında mükemmel gitti fotolar.bize bu  zevki yaşattıgın için her türlü övgüyü hakediyorsun.sağol varol. :claps:
İsmet Yarkın ONUR

Mustafa'nın emeği takdire şayan, inanılmaz  bir iş yapıyor, Allah ondan bin kere razı olsun. Her sabah saat 5'te kalkıyor ve Esenyurttan Dolmabahçeye gidiyor, İstanbul'da yaşayanlar bilirler bu yolu çekmek başlı başına bir eziyet. Günde 5-6 saat uyuyabilen bir insanın sürekli bunu sürdürebilmesi müthiş bir disiplin gerektiriyor. Gerekli iman ve ahlak Beşiktaş sevgisiyle birleşince insan imkansızı başarabiliyor. İşin bu noktasında ayrıca çok teşekkür ediyorum Mustafa'ya çünkü sadece bizi fotoğraflarla mutlu etmekle kalmıyor, en önemlisi bize insanın neler başarabileceğini gösteriyor.
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2014, 10:22:00 aktar_ismail ]

Çevrimdışı Deniz Sezgün

[/quote]
Eline emeğine sağlık Yasaklı Link[/member] hocam. Çekemeyenler bu tür şeyleri hep yapar fazla takılmamak lazım. Biz her zaman yanındayız. Hergün teşekkür etmesekte bir gün yüzyüze gelince bolca ederiz  :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Daha önce bir arakdaş daha sormuştu ama cevap alamadı galiba işaretlediğim yerin kolonsuz bırakılmasının nedenini bilen varmı?

Çevrimdışı ilhan

[/quote]Kardeşim emeklerine sağlık forumdaki bir çok arkadaşla tanışma fırsatım oldu inşallah bir gün seninlede tanışma şerefine nail olurum. Hakkını helal et kardeşim gerçekten ne yapsak ödeyemeyiz borcumuzu.

Çevrimdışı Kutay K.

Daha önce bir arakdaş daha sormuştu ama cevap alamadı galiba işaretlediğim yerin kolonsuz bırakılmasının nedenini bilen varmı?

Bunu ben de geçen sormuştum ama cevap gelmedi. Bu konuda aynı boşluğun Kapalı tarafında da bırakıldığı söylenmişti ama fotolardan görüldüğü kadarı ile durum böyle değil. Yani bu boşluğun varlığı bir muamma.

Çevrimdışı melih

Loca ve Vip satışları ne durumda acaba. Satılmayan Loca kalmışmıdır
Temelinde aşk var!

Loca ve Vip satışları ne durumda acaba. Satılmayan Loca kalmışmıdır

Bu konuda son dönemde net bir açıklama gelmedi diye biliyorum ama bence çok az kalmıştır satılmayan.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa'nın emeği takdire şayan, inanılmaz  bir iş yapıyor, Allah ondan bin kere razı olsun. Her sabah saat 5'te kalkıyor ve Esenyurttan Dolmabahçeye gidiyor, İstanbul'da yaşayanlar bilirler bu yolu çekmek başlı başına bir eziyet. Günde 5-6 saat uyuyabilen bir insanın sürekli bunu sürdürebilmesi müthiş bir disiplin gerektiriyor. Gerekli iman ve ahlak Beşiktaş sevgisiyle birleşince insan imkansızı başarabiliyor. İşin bu noktasında ayrıca çok teşekkür ediyorum Mustafa'ya çünkü sadece bizi fotoğraflarla mutlu etmekle kalmıyor, en önemlisi bize insanın neler başarabileceğini gösteriyor.

Allah sizlerdende razı olsun abi çok teşekkür ederim.

Kardeşim emeklerine sağlık forumdaki bir çok arkadaşla tanışma fırsatım oldu inşallah bir gün seninlede tanışma şerefine nail olurum. Hakkını helal et kardeşim gerçekten ne yapsak ödeyemeyiz borcumuzu.

İlhan abi inşallah İstanbul'a gelebilirsin bir gün veya ben Ankaraya gelebilirim tanışırız inşallah :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Biz ne zaman istersek o zaman biter @SDemirsoy  :evillol:

Seni Obitaş cumhuriyetinin milli istihbarat daire başkanı ilan ediyorum.  :evillol:
oooooo sağlam görev vermişin müdürüm :D @aktar_ismail

Çevrimdışı Erdinç

+1903  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

Fotolara gore cicekler temel bolumu ve 3.tablaya hiz vermis obitas tablalari bitirmek icin yardıriyor demir yigmislar stada yine :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Zafer_Başkan

@aktar_ismail kanka dediğin her kelimeye katılıyor ve Yasaklı Link[/member] kardeşimin özverili bir şekilde yürüttüğü emeği karşısında saygıyla eğiliyorum... :)

[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2014, 11:14:05 Zafer_Başkan ]

Çevrimdışı mduru

O rasının en altında araç giriş yeri olduğu için kolon olmadığından yukarıya çıkılırken de kolon koyulmadı
Bu resimde de görülüyor ki kolon olmadığı için alt demiri uzun bırakmışlar

Çevrimdışı ZEKI

bence obitas numaraliya kadar olan alani bir seferde bitirecek. bugun ordan gecerken  butun tablada calisiyorlardi. İlk defa obitastan bu kadar cok elemani bir arada gordum. Resim cekemedim cunku isim vardi. Bakarsiniz suzerden dunku gibi gene fotografg gelir  :biggrinking:

Çevrimdışı SDemirsoy

bence obitas numaraliya kadar olan alani bir seferde bitirecek. bugun ordan gecerken  butun tablada calisiyorlardi. İlk defa obitastan bu kadar cok elemani bir arada gordum. Resim cekemedim cunku isim vardi. Bakarsiniz suzerden dunku gibi gene fotografg gelir  :biggrinking:
  Evet Gerçek Obitaşçılar yavaş yavaş yüzünü gösteriyorlar :naughty: @aktar_ismail @ZEKI

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

12.11.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Localarla ilgili son aldığım bilgilier başkanın loca tavanını alçak bulduğu ve yeniden yapılmaya başlandığı. 2 adet daha örnek loca yapılacakmış.
Ayrıca yılbaşında D blokta yani kapalı tribünde kokteyl düzenlenecekmiş bunun için çalışmalar hızlandırılmış.
Şubat sonu kaba inşaatın bitmesi yönünde tüm firmalara talimat verilmiş.