Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682384 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Bizim stada da acil bundan yapilmali.boylece imalat yapan isciler yagmurdan kardan etkilenmeden islerine devam edebilir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı arda

Philae sonunda sağ sağlim inmiş hadi hayırlı olsun, Eleman Hollywood is good Rosetta is better dedi. Hadi Obitaş betonla bu gece o tablayı gösterelim cümle aleme, Hollywood is good Rosetta is better Vodafone Arena is the Best :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Deniz

Necmi abi forumu diskoya cevirecek beyler o is :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

:alala:

Sevgili forum @Necmi abinin bir internet haber sitesi projesi var ( konu beşiktaş ve proje olgunlaşırsa kazanılacak para olduğu gibi Beşiktaş kulubüne gidecek.LOCA olur kombine olur forma olur, bildiğiniz gibi bu forum reklam almıyor tek bir amaç var oda Beşiktaşk) ama destek lazım.Bunun için ne zaman necmi abiyi yakalasam baskı yapıyorum.Forumda bu çok önemli konu hakkında destek verirse başırılmayacak bir iş değil.Sadece  habere ulaşmak değil başka komplikasyonlarında olduğu ciddi zor bir iş.Forum bu konu hakkında FİKİRLERİNİ yazarsa onun içinde bir baskı unsuru olabilir.Kanımca We can..........

@SDemirsoy forumda gizli işler dönüyor araştır bu işi  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Bizim stada da acil bundan yapilmali.boylece imalat yapan isciler yagmurdan kardan etkilenmeden islerine devam edebilir.
gerek yok iş bitti deniz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

gerek yok iş bitti deniz  :)
Daha şubata kadar is var ve bu kalan zamanin buyuk bolumu kisnoldugu icin yagisli olacaktir..

Çevrimdışı Deniz

Kameradan artık hic bisey secilmiyor  :akuma: :bandit: :akuma:
Ben artik acmiyorum bile canim sıkılıyor

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı cagdas44

@Necmi abi, quadrocopter olayını fiyat öğrenmek için sormuştum hatırlarsan, orada çekim için izin şart ya kulübün ya da vodafone un izin alması gerekir bireysel başvurulara izin zor çıkar. Vodafone kamera işini halledemedi ama bi quadro ile günlük çekim işi onlarında işine gelebilir  :alala:

Çevrimdışı alperseyhanli

Hemen ben de google da vodafone arena yazdim, Mustafa`nın site çıktı.Tebrikler ...
--

Çevrimdışı Efe

Daha şubata kadar is var ve bu kalan zamanin buyuk bolumu kisnoldugu icin yagisli olacaktir..
ocakta bitecek rahat ol otoparkta bi ara yapilir :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

@Deniz sen bu aralar zaman terazin şaşmış kalibrasyon ayarı Şart olmuş :evillol:

Çevrimdışı Oktay

ocakta bitecek rahat ol otoparkta bi ara yapilir :evillol:
@Efe bugun betonlama varmı son dakika bilgisi varsa alalım :evillol:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz sen bu aralar zaman terazin şaşmış kalibrasyon ayarı Şart olmuş :evillol:

Yok abi gercekci oluyorum biraz da..yapilan isler ortada. Kotuyuz demiyorum ama bu hiz yetmez bize..

Çevrimdışı Efe

Güzel haberler aslında  :bandit:
guzel haber tabi ama su kamera olayi getcekten cok dert oldu bizlere yapacak bisey yok insallah duzelir ne diyelim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe bugun betonlama varmı son dakika bilgisi varsa alalım :evillol:
abi hic bisey goremiyorum acikcasi :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Quadrocopter ile cekim yapmak icin kimseden izin almaya gerek yok.quadrocopter bir hava araci olarak sayilmiyor ve ucurmak icin de ehliyete gerek yok. Gunumuzde sayilari hizla artiyor.eger quadrocopter ile cekim yapilacaksa buna vodafone karisamaz.ancak quadrocopteri ucurmak hic de kolay degil.ben 4-5 kez dusurdugumu bilirim.

2000 dolar a da var 10 bin dolara da.kalite onemli.ama ucurmak hic de kolay degil isi bilen birilerinin yapmasinlazim.vodafone bu ise girebilir ama tabi ki hic umidim yok.gonullu olarak quadrocopter sahibi birinden rica edersek gelip cekim yapabilir.