Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688550 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı yigitcan1903

arkadaşlar anın tadını çıkaralım 65 gün kalsa ne, 105 gün kalsa ne. Ha ağustosta açılmış ha eylülde. Varsın 2 ay geç açılsın. Biz yıllarca mayısları bekledik. Her sene bu mayıs dendi. Ama artık şu kadar gün kaldı diyoruz. Daha ne olsun
Yok abi sezona o stadın gazıyla girmemiz lazım artık
Daha olimpiyat kaldırmaz bu bünye seneye de

Çevrimdışı ahmet türken

Yok abi sezona o stadın gazıyla girmemiz lazım artık
Daha olimpiyat kaldırmaz bu bünye seneye de
yiğitcan fb maçında mangalda birlikteydik. senin bünyen gerçekten kaldırmaz. Gözlerimle gördüm :D Bende kaldıramam ama nasıl olsa açılacak varsın 1 ay geç açılsın

Çevrimdışı Deniz

Bence yeni sezona yetismesinin imkani yok.en erken eylul sonu gibi acariz stadi.ilk 4 maci tffye basvurup deplasman isteriz.ama avrupada ne olur bilmiyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

yiğitcan fb maçında mangalda birlikteydik. senin bünyen gerçekten kaldırmaz. Gözlerimle gördüm :D Bende kaldıramam ama nasıl olsa açılacak varsın 1 ay geç açılsın
:evillol: Dağda taşta kendimizi kaybettik
Sanırım çatı geç gelecek diye süreye yayıyorlar,inşallah çatıda aksilik olmaz

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı yigitcan1903

Bence yeni sezona yetismesinin imkani yok.en erken eylul sonu gibi acariz stadi.ilk 4 maci tffye basvurup deplasman isteriz.ama avrupada ne olur bilmiyorum..
Tff de kabul etmez o durumu
Yine gideriz olimpiyata,ligde de avrupada da
Sarkma ne kadar fazla olursa kombinelerden de o kadar darbe yeriz

Çevrimdışı Oktay

senin dediğn tarihte açılması için şantiyenin en az 2 ay çivi çakılmadan durması lazım...sonlara doğru inşaat zaten doğal olarak  dahada hızlanacaktır bizim türk milletinin olmazssa olmaz özelliğidir işin başındaki gevşekliği sonunda telafi ederiz

Çevrimdışı Oktay

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg94909#msg94909 date=1415709444]
 :evillol: :evillol: @Oktay abi şubat sonu ancak biter kaba ben sana söyleyim  :icool:
[/quote] burda hemfikiriz :ok: :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Oktay

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg94914#msg94914 date=1415709834]
Sucuk ekmek yiyelim o zaman @Oktay abi  :evillol:
[/quote]
olipiyatı sadece mangalı için özlicem :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türken

olipiyatı sadece mangalı için özlicem :evillol: :evillol:
aslında mabete söyleyelimde şu piknik yerlerinde sabit mangallar oluyor ya, çaktırmadan yeni açık arkalarına bir yere el atından yaptırsın :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

Forum olarak desteginizi bekliyorum tabi en buyuk destegi @bjk_mabet ten bekliyorum :)
Emekci kardeslerimize moral olmasi icin hepsini tottenham macina ucretsiz goturmeliyiz .passo falan da yok rahat rahat butun iscileri goturebiliriz.hepsine de moral veririz.hepsi baretleriyle falan gelse imaj acisindan da buyuk yanki uyandirir avrupada.Halkin takimiyiz sonucta.

kesinlikle değerlendirilmeli.....  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :ok: :ok: :ok:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı yigitcan1903

aslında mabete söyleyelimde şu piknik yerlerinde sabit mangallar oluyor ya, çaktırmadan yeni açık arkalarına bir yere el atından yaptırsın :D
Akıllı stat nedir diyoruz ya işte bu
Kendin pişir kendin ye yapılacak yeni açık tarafına

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Akıllı stat nedir diyoruz ya işte bu
Kendin pişir kendin ye yapılacak yeni açık tarafına

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Factatum

Sadece tribün değil, tribün arkası da çok önemli. Umarım bizim tribün artalanı da şık ve bir tarza sahip olur.

Çevrimdışı ahmetx

Sadece tribün değil, tribün arkası da çok önemli. Umarım bizim tribün artalanı da şık ve bir tarza sahip olur.

hocam ondan hiç şüphen olmasın.  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

En sıkıntı konu bu bizde

Çevrimiçi murat

Kasımpaşa maçı anadoludİzmir. Ankara , İzmir,Eskişehir, antalya sırasıyla  içlerinden biri olacakmış
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 15:21:15 MURAT ]

Çevrimdışı Tolga

stad ne zaman tam olarak biter kestiremiyorum ama kabası şubat ortası sonu gibi biter bence en iyimser tarih bu olur gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kasımpaşa maçı anadoludaymış

daha mantıklı boş stada oynayacağımıza

Çevrimdışı Abdullah

Şimdi İstanbul dışı ama 19Mayısta mı yoksa başka bir yer olma ihtimali var mı  :alala:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Şimdi İstanbul dışı ama 19Mayısta mı yoksa başka bir yer olma ihtimali var mı  :alala:

Osmanlı stadı olur inşallah epey güzel stat.

Çevrimdışı Abdullah

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg94934#msg94934 date=1415712348]
Osmanlı stadı olur inşallah epey güzel stat.
[/quote]
Abi çok uzak ama maç çıkışı felaket oluyor 19 Mayıs olursa daha iyi olur  :bandit:

Çevrimdışı serti67

hocam ondan hiç şüphen olmasın.  :lol:

sole resımler atıpta adamı heveslendırmeyın bızımbınalrda genelde arka ıc kızımlara bole ozelnlı sık yapmazlar betonu bas gec yaparlar ama ınsallh buna yakın bı ıc dızayn yapılırr en azından mabet bı fıkrı verebılır nasıl olcagına daırrr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS