Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688530 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

normalde soguk kanli sakin bir mizacim vardir ancak stadin sekli ortaya ciktikca kalp atislarim hizlaniyor yemin ederim..bit be olm, bir an once..
koy icinde dostlarla bulusup bir tek atmak, agacli yolda yururken mabetten gelen ugultuyu duymak istiyorum artik.. ozledik be...
soğukkanlı bir mizacın var ama işin içinde  beşiktaş olunca içinde bir karıncalanma oluyor adem farkındayız :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Belki o açılarda kamera vardır ve çekim yapıyordur  :boxin:
Abi paylasin o zaman bize de arada yapalim giflerimizi neşemiz yerine gelsin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@SDemirsoy kazmalarin kazmayi vurmasini bekledik biz vakti zamaninda  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Herşey dahil  :)
otobüs yolu dahil değil @aktar_ismail %40 %60 bile desek aradaki fark obitaşın işinin %50 si oluyor obitaşın minimum bir senede bitireceğini düşünürsek çiçekler iki ay fazla çalışarak obitaşın altı ayda yaptığı işi yapmış yani obitaşın 4 ay önünde ben hesap yapmadım senin hesabınla böyle çıkıyor matematik yanılmaz ve bir şeyide unutma obitaşın metrajını toplayan temel betonudur minimum işçilik maksimum metraj doğru söylüyorsun kimsenin hakkını yemiyelim ve aradaki başlama farkı 45 gün  :D

Çevrimiçi murat

obitaş yeni açık üst testere kirişleri 7 şer 7şer yapacak sözde daha bir tane betonlaymadı.3 hafta oldu galiba başlayalı.bu hızla en az 3 ayda bitirecekler.

Anladığım kadarıyla yeni açıkta orta bölümde üst tribün testerelerini çatı kolonlarına bağlamayacakları için bu kolonlarada çelik destek koyacaklar (herhalde 6 tane) ne dersiniz :) Eski açıktaki gibi

Çevrimdışı FARUK

Anladığım kadarıyla yeni açıkta orta bölümde üst tribün testerelerini çatı kolonlarına bağlamayacakları için bu kolonlarada çelik destek koyacaklar (herhalde 6 tane) ne dersiniz :) Eski açıktaki gibi

aynen ordaki sütunlarada bir alt kattan başlamak üzere çelik kondu
ama burdaki eski açıktan biraz farklı
eski açıkta çelikler tek parçaydı
burada önce 1 kattan biraz uzun bir parça kondu bunun üzerine diğer parçası monte edilecek gibi

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy kazmalarin kazmayi vurmasini bekledik biz vakti zamaninda  :evillol:
Hep bekledik ama iyiki de olmamış nasıl bir yapı yapılacağını düşünemiyorum o zaman ki yönetimle Tüpten Çatı falan  :D @Deniz

Çevrimdışı ahmetx

çatı için örnek teşkil edecek Krasnodar stadında 25 eylül (çatı metal kolonlarına başlangıç)-7 kasım arasında (43 gün) gelinen nokta.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Türkmen salı günü 4 tane testere betonlanacak demişti bakalım ne olacak

Çevrimdışı ALI RIZA

kamera için bu direk düşünülemez mi _?

aynen ordaki sütunlarada bir alt kattan başlamak üzere çelik kondu
ama burdaki eski açıktan biraz farklı
eski açıkta çelikler tek parçaydı
burada önce 1 kattan biraz uzun bir parça kondu bunun üzerine diğer parçası monte edilecek gibi
Tamamdır sağol :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

kamera için bu direk düşünülemez mi _?
paint terkin terki adlı kamera çalışmam bence buraya koysunlar :D @ALI RIZA

Çevrimdışı Oktay

obitaş yeni açık üst testere kirişleri 7 şer 7şer yapacak sözde daha bir tane betonlaymadı.3 hafta oldu galiba başlayalı.bu hızla en az 3 ayda bitirecekler.
@MURAT tam bir pravakatörsün haberin olsun  :olmaz
çatlattı bu  obitaş seni :icool:

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

o kamerayı çalarlar :) haberin olsun  :kop: @SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Su yaptigini bill gates gorse aglar yemin ediyorum.windowsun yeni surumune paint koymaz :kop: :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi murat

@MURAT tam bir pravakatörsün haberin olsun  :olmaz
çatlattı bu  obitaş seni :icool:
biraz yavaş değilmi @Oktay değişik bir teknikle çok çabuk yapacaklardı hani? :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Su yaptigini bill gates gorse aglar yemin ediyorum.windowsun yeni surumune paint koymaz :kop: :kop:
yahu napalım bu kadar oluyor maksat fikir versin  :evillol:

Çevrimdışı Yakup

ben bu yaptığı için bile mahkemelik olabileceğini düşünüyorum @SDemirsoy un  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Oktay

biraz yavaş değilmi @Oktay değişik bir teknikle çok çabuk yapacaklardı hani? :D
kamerayı aç sağ tarafta iskele kurmuşlar 4 kişi demir kolonla uğraşıyor bide obitaşa bak bütün işi yerde bitiriyor sonra vinçle kaldırıp kalıplıyo... sence hangisi pratik???
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 13:25:37 Oktay ]

Çevrimdışı SDemirsoy

ben bu yaptığı için bile mahkemelik olabileceğini düşünüyorum @SDemirsoy un  :lol: :lol: :lol:
:D abi cidden olmaz mı oraya kamera  :alala: