Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688393 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yldrmaydn

...

biri de hayrına şu eski açığı prekastlasa şu fotoda 10 numara 5 yıldız olacak :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

Yeni açık büyük tablanın komple betonlanmasına 17 gün veriyorum
ay sonu biter tum tabla 2 bolum olarak betonlayacaklar ayni alttaki tabla gibi yandaki tablada ay sonuna hazir olur bu ay toplamda 4 tabla bitecek insallah son 2 kalacak aralik ayina
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

ay sonu biter tum tabla 2 bolum olarak betonlayacaklar ayni alttaki tabla gibi yandaki tablada ay sonuna hazir olur bu ay toplamda 4 tabla bitecek insallah son 2 kalacak aralik ayina

Abi ay sonuna kadar yeni betonlanan orta tablaya da son kat iskelesi kurulmuş olur diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı Caner

Abi ay sonuna kadar yeni betonlanan orta tablaya da son kat iskelesi kurulmuş olur diye tahmin ediyorum

Ben ay sonuna kadar onun iskeleyi geç başlayıp bitmiş olması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Efe

oda biter dedim iyi oku yaziyo :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

daha çok ciddi iş var görünen o herkes erkenden girdi stadın kabası bitti havasına ama daha çok erken kaba için daha epey bi zaman var  :)

Çevrimdışı Mehmet92

Ben ay sonuna kadar onun iskeleyi geç başlayıp bitmiş olması gerektiğini düşünüyorum.

Aynı şekilde ben de senin gibi düşünüyorum ama 20 gün çok da uzun bi süre değil bakınca,eğer büyük tablaya yönelirseler dediğimiz kısım aralık başına sarkabilir.

Çevrimdışı Mehmet92

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg94877#msg94877 date=1415707145]
daha çok ciddi iş var görünen o herkes erkenden girdi stadın kabası bitti havasına ama daha çok erken kaba için daha epey bi zaman var  :)
[/quote]

Eski açık-numaralı birleşiminde temiz 2 aylık iş var bana göre.

Çevrimdışı ahmetx

[/quote]
2 ŞUBAT ,benim tahminim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

kamerayı aç sağ tarafta iskele kurmuşlar 4 kişi demir kolonla uğraşıyor bide obitaşa bak bütün işi yerde bitiriyor sonra vinçle kaldırıp kalıplıyo... sence hangisi pratik???
bayramdan 15 gün önce başladılar kolonları dikmeye bayram ne zamandı :alala: bayram biteli bir haftamı olmuş :D @MURAT zaman ne kadar yavaş geçiyor :bandit:
necmi abi ben bir ay yazdım sonra değiştirdim 3 haftaya düşürdüm daha da fazla olmuş :alala: oktay işi pratik ama süre daha uzun. :iscrewy:

Çevrimdışı mduru

eski açık üst kat için ilk kolon dikiliş tarihi 01.07.2014
eski açığın yeni açığın şu anki haline geldiği tarih 10.09.2014

70 gün

yeni açık üst kat için ilk kolon dikiliş tarihi 16.09.2014
yeni açık şu anki hali ( bu gün betonlandığını varsayarsak) 12.11.2014

56 gün

Çevrimdışı Caner

Aynı şekilde ben de senin gibi düşünüyorum ama 20 gün çok da uzun bi süre değil bakınca,eğer büyük tablaya yönelirseler dediğimiz kısım aralık başına sarkabilir.

Ben geçen aya bakarak söylüyorum, geçen ay da buna benzer şekilde gidiyordu hatta geçen aydan daha iyi durumda tablalar, şu an 4-5 günlük tabla işi var gerisi demircilerin artık. Sonra orta kısma başlayıp ay sonuna kadar rahatça bitirebilirler. Hatta bak resimlerle şöyle gösteriyim

Şu an ki duruma geçen ayın 21'inde gelinmiş neredeyse; https://twitter.com/yeniinonustadi/status/524558003115393025
22'si 23'ü gibi orta tabla başlamış; https://twitter.com/yeniinonustadi/status/525269661819338752
29'un ortadaki tablanın geldiği nokta şu; https://pbs.twimg.com/media/B1JGWEdCYAE5Ijk.jpg:large

O yüzden ay sonuna kadar ortadaki kısım "bence" son kata çıkar ve en fazla betonu kalır. Diğer kalan kısımlar ise aralıkta biter mi bilmiyorum artık. Bence biter ama deneyimli büyüklerimiz bitmeyeceğini söylüyor ya da ben öyle anlıyorum. Kirişlerin bitmeyeceği kesin de.

Çevrimdışı SDemirsoy

eski açık üst kat için ilk kolon dikiliş tarihi 01.07.2014
eski açığın yeni açığın şu anki haline geldiği tarih 10.09.2014

70 gün

yeni açık üst kat için ilk kolon dikiliş tarihi 16.09.2014
yeni açık şu anki hali ( bu gün betonlandığını varsayarsak) 12.11.2014

56 gün
:claps: :claps:

Çevrimdışı FARUK

araya ramazanın girdiğini ve 1 ay boyunca işlerin ne kadar yavaş gittiğini unutuyorsunuz ama çiçeklerin bayramdan sonraki üst testeredeki hızını karşılaştıralım birde o zaman nasıl bir sonuç çıkacak

Çevrimdışı ZEKI

suzerden fotograf isteyen var mi ?
@FARUK ellerinden öper ogrencime tesekkurler

Çevrimdışı FARUK

suzerden fotograf isteyen var mi ?
@FARUK ellerinden öper ogrencime tesekkurler
bir hareketlilik yok henüz abi :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi murat

eski açık 4 ayda testere kirişlerin yarısından fazlasını bitirmiş dış kolonlar betonlanıp birbirine bağlanmış.yeni açık 2 ayda 7 kiriş kalıplanmış birkaçı demiri örülmüş arkada ise sadece kolon dikilmiş kolonlar henüz üstten birleştirilmemiş.yeni açık tabla ilk loca katı bu hafta sonuna komple tamamlanırmı?kasım ayı sonu olmasa bile aralığın ilk hafta 2. loca katı tablası bitecek gibi.o süre zarfında testere kirişler de yarıya gelirse büyük iş yapılmış olur.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Mehmet92

Ben geçen aya bakarak söylüyorum, geçen ay da buna benzer şekilde gidiyordu hatta geçen aydan daha iyi durumda tablalar, şu an 4-5 günlük tabla işi var gerisi demircilerin artık. Sonra orta kısma başlayıp ay sonuna kadar rahatça bitirebilirler. Hatta bak resimlerle şöyle gösteriyim

Şu an ki duruma geçen ayın 21'inde gelinmiş neredeyse; https://twitter.com/yeniinonustadi/status/524558003115393025
22'si 23'ü gibi orta tabla başlamış; https://twitter.com/yeniinonustadi/status/525269661819338752
29'un ortadaki tablanın geldiği nokta şu; https://pbs.twimg.com/media/B1JGWEdCYAE5Ijk.jpg:large

O yüzden ay sonuna kadar ortadaki kısım "bence" son kata çıkar ve en fazla betonu kalır. Diğer kalan kısımlar ise aralıkta biter mi bilmiyorum artık. Bence biter ama deneyimli büyüklerimiz bitmeyeceğini söylüyor ya da ben öyle anlıyorum. Kirişlerin bitmeyeceği kesin de.

Tablalarda inanılmaz süratliler ama son kat testere kirişler için aynısını söylemek çok zor,belki tabla işleri tamamen bittiğinde 100 küsür emekçi abimiz sadece testerelere odaklanır o şekilde hızlı bitirirler ama mevcut görüntü şubat ortasını işaret ediyo.

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 14:28:25 FARUK ]

Çevrimdışı Oktay

[/quote]
:icool:

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaşlar anın tadını çıkaralım 65 gün kalsa ne, 105 gün kalsa ne. Ha ağustosta açılmış ha eylülde. Varsın 2 ay geç açılsın. Biz yıllarca mayısları bekledik. Her sene bu mayıs dendi. Ama artık şu kadar gün kaldı diyoruz. Daha ne olsun

Çevrimiçi murat

Tablalarda inanılmaz süratliler ama son kat testere kirişler için aynısını söylemek çok zor,belki tabla işleri tamamen bittiğinde 100 küsür emekçi abimiz sadece testerelere odaklanır o şekilde hızlı bitirirler ama mevcut görüntü şubat ortasını işaret ediyo.
testere kiriş neysede arkadaki dış kolonlarda tık yok daha.