Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694930 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

yalnız Mustafada bu resimler ve videolar olduğu müddetçe daha çok kişi muhasabe sırasına girer bence :D

Çevrimdışı FARUK

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg94239#msg94239 date=1415615711]
10.11.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

[/quote]

eline sağlık Yasaklı Link[/member] daha yeni bitirebildim fotoları  :ok:

arada görmediklerim olabilir ama ortada toplanan saydığım 138 personel vardı çiçeklere ait

Çevrimdışı Altuğ

4 gün içerisinde iki sunucu değişikliği yaptık son değişiklik bu sabah sabaha karşı bitti ulaşamayan arkadaşlar tarayıcı önbelleklerini ve cache'lerini temizlemesi gerekmektedir. Artık uzun bir süre taşınmak yok :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

4 gün içerisinde iki sunucu değişikliği yaptık son değişiklik bu sabah sabaha karşı bitti ulaşamayan arkadaşlar tarayıcı önbelleklerini ve cache'lerini temizlemesi gerekmektedir. Artık uzun bir süre taşınmak yok :)
yani aralik ayına kadar  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Dns Değiştirmek isteyen arkadaşlar eklentide ki Dns reset.bat indirip çalıştırırsanız Dns temizlenmiş olur...!
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2014, 18:10:14 ZEKI ]

Çevrimdışı ERAY G

maalesef zor gibi.. şimdiye kadar çok geride kaldılar. şuanki tempoyu 3 aydır sürdürüyor olsalardı o zaman yetiştirebilirlerdi

Yükseldikçe tabla betonun azalmasını beklerken 3.kat 2.kattan daha çok alan kapladı. Şu 3. kat bi bitsin 4 çabuk biter diye düşünüyorum.

Çevrimdışı yigitcan1903

ooo iddialıyız  :You_Rock_Emoticon:
Zaten ayarım kaçık Beşiktaş sitelerini engellerlerse dehşet saçarım

Çevrimdışı Serkan7738

yani aralik ayına kadar  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Dns Değiştirmek isteyen arkadaşlar eklentide ki Dns reset.bat indirip çalıştırırsanız Dns temizlenmiş olur...!

şirketin sistemini çökertmeyelim  :evillol: @ALI RIZA

Elinize sağlık teşekkürler :)

Çevrimdışı ALI RIZA

şirketin sistemini çökertmeyelim  :evillol: @ALI RIZA
hiç birsey olmaz  @Serkan7738 başlat çalıştıra ipconfig /flushdns desen de olur..! aynısı tıklama yapılmıs :ok:

Çevrimdışı Oktay

@ALI RIZA ön bellegi temizledim foruma yine giremedim en son pc aç-kapa yaptın halloldu şimdi foruma giriyorum :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA ön bellegi temizledim foruma yine giremedim en son pc aç-kapa yaptın halloldu şimdi foruma giriyorum :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
:bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: o sadece dns temizliyor :) kısmet pc yeniden başlatmakmış  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Oktay

:bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: o sadece dns temizliyor :) kısmet pc yeniden başlatmakmış  :kop: :kop: :kop:
ben ne yaptığımı  biliyomuyum rasgele biyerlere tıklıyorum işin içinden çıkamıyımca aç-kapa yapıyorum :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı yavvuzz

Son olsun , bu arada belestepe mac varmis gibi dolu , gelen bakio . Buraya bi cay ocagi acmak lazim ...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Beyler Küfeki için tarih ne zaman olur,çatının bitişi beklenir mi?

Çevrimdışı Coupe

Koltukların arasında spreyle ne yazılmış ?

Çevrimdışı ahmet türken

ben ne yaptığımı  biliyomuyum rasgele biyerlere tıklıyorum işin içinden çıkamıyımca aç-kapa yapıyorum :evillol: :evillol:
Selam Oktay

bende aynı senin gibi bilgisayar mühendisiyim. En iyi bildiğim iş takıldığın yerde aç kapa :D