Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694939 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı siyah-1903

Obitas yardırıyo bakalim aralik 15 e kadar tum tablalar bitecek mi  :)

maalesef zor gibi.. şimdiye kadar çok geride kaldılar. şuanki tempoyu 3 aydır sürdürüyor olsalardı o zaman yetiştirebilirlerdi
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaşlar herkese selam. şu prekastlara bakıyorum ve  problem çıkarmadan bitecek gibi duruyor. Bir ara yorumlarda prekast yetişmez gibi konular geçiyordu fakat 2 vince göre bayağı iyi gidiyor.Hatta paletlinin yattığı halde

Çevrimdışı Serkan7738

şirket bu siteye çok giriyorum diye engellemiş sabahtan beri girmeye çalışıyorum girmiyo en son dns değiştirdim şirket server larını çökertecem

Çevrimdışı ahmet türken

şirket bu siteye çok giriyorum diye engellemiş sabahtan beri girmeye çalışıyorum girmiyo en son dns değiştirdim şirket server larını çökertecem
bende sabahtan beri giremiyordum. Necmi abiye whatsaptan sordum serverı değiştirmişler. keşleri temizle girersin dedi (Bu arada keş nedir diye bir soru sordum bilgisayar cahili olara meper geçmiş tarama verileriymiş) Yapınca hemen girdi siteye

Çevrimdışı Emre.Guler

Google chrıme kullanıyorsan eğer Zenmate programını indir dostum chrome eklentisi bu vpn programı

Çevrimdışı Efe

maalesef zor gibi.. şimdiye kadar çok geride kaldılar. şuanki tempoyu 3 aydır sürdürüyor olsalardı o zaman yetiştirebilirlerdi
Bitecek inşallah bi kerede dedigimiz olsun artık :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yakup

bende sabahtan beri giremiyordum. Necmi abiye whatsaptan sordum serverı değiştirmişler. keşleri temizle girersin dedi (Bu arada keş nedir diye bir soru sordum bilgisayar cahili olara meper geçmiş tarama verileriymiş) Yapınca hemen girdi siteye

birde ben şöyle bir şey yaşıyorum ona dikkat edin derim. besiktasarena uzantısı index olunca sorun yok ama kendi kendine underad gibi bir uzantı verince ki bu otomatik çıkıyor o zaman site hata veriyor. o yüzden ana sayfadan foruma giriş yaparsanız sorun olmuyor bilginize....
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı FARUK

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7  43 sn.43 saniye önce
Alt taraf alt taraf sesin çıksın alt taraf :) #Kapalı
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2014, 18:09:17 ZEKI ]

Çevrimdışı Serkan7738

[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2014, 18:09:32 ZEKI ]

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Serkan7738

MUSTAFA NE İŞLE MESGULSUN

Mustafa yı bilmiyorumda ben çağrı merkezinde çalışıyorum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@arenabesiktas

BU STADA KADIRHASTAN HALLICE DİYEN ARKADAS BANA BU STADIN MUADILINI GOSTEREMEZ... MİLLET NE İÇİYORDA BURAYA YAZI YAZIYOR ANLAMIYORUM..

Çevrimdışı doctore

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg94184#msg94184 date=1415608762]
Vodafone Arena 10 Kasım 2014 Resimleri için Tıklayınız. (141 Resim)  :busted_cop:
[/quote]

Mustafa hakkın ödenmez valla kardeşim. keşke bu hizmetinin karşılığında çok güzel paralarda kazanabilsen. inşallah blog una giren sayısı sürekli artar. emeklerin için teşekkürler kardeşim.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Serkan7738

ahaha kovulmaya iyi tazminat var keşke kovsalar o değilde hadi hepsini anlarım Mustafa nın sitesini niye engelliyosunuz :D

Çevrimdışı yigitcan1903

ahaha kovulmaya iyi tazminat var keşke kovsalar o değilde hadi hepsini anlarım Mustafa nın sitesini niye engelliyosunuz :D
Şu an işkurdan mı giriyosun internete  :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

10.11.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Abdullah

Yasaklı Link[/member] eline sağlık abi  :)

Çevrimdışı ahmet türken

beyler ben kovulucam galiba  :evillol: :evillol: :evillol:
aman serkan dikkat et. Tamam stat önemli ama işinde çok önemli