Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694984 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

elbet bitecek bu sayı içinde bitemese bile en fazla 1 hafta 10 gün atar daha fazla olmaz işler hızlandı yine son düzlükteyiz artık 2.kat testereler bi çıksın stad bitti zaten ay sonuna ilerleme gözle görülür şekilde ortaya çıkacak :icool:
Çatı malzemesi zamanında aksamasız gelsin inşallah,kaba 10 gün atsa da olur biter zaten
Benim esas korkum çatı için uzun beklemelere girmemiz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

Çatı malzemesi zamanında aksamasız gelsin inşallah,kaba 10 gün atsa da olur biter zaten
Benim esas korkum çatı için uzun beklemelere girmemiz

kabadan sonraki en önemli bölüm zaten çatı ocak ayı içinde parçalar gelirse sıkıntı yok şubata geçerse sıkıntı başlar bizde :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı frkndgnr

davulun sesi uzaktan hos gelir. Bizim stad bence kadir hasin biraz gelişmişi. Puan vermek gerekirse 10 üzerinden 6 veririm ben.hee ayrıca kombine ciktgi gun  aldim kombinemi.

yazdıkların komik

Çevrimdışı cem1903

Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama stadın bitişi bize futbol anlaminda tartışılmaz bir katkı sağlayacaktır ama benim fikrim ekonomik olarak önümüzdeki 4-5 sene içinde bir rahatlama malesefki ben beklemiyorum.

Çünku stadı kredisiz yapmamızı sağlayan şey 3 senelik sattığımız loca ve Vip kısımları ki 2015/16, 2016/17 ve 2017/18 sezonu için çoktan paraları alıp stada aktardık. Buna ek olarak gelecek seneki kombinelerin bile bir kismini satmis durumdayiz ve muhtemelen önümüzdeki süreçte tirbün isim haklarını da verip sıcak para girişi saglayacagiz mecburen.  :alala:

Ben mi çok enseyi karartıyorum siz ne düşünüyorsunuz bilmek isterim ?  :alala:

şöyle düşün, stadın açılış maçına gitmek için insanlar ne kadar parayı gözden çıkartır? bilmiyorum özel bir organizasyonda kombineler geçerli olur mu ama konserler, efsaneler maçı, üstüne bir de büyük bir takımla özel maç desen, sırf açılış günü 10 milyon liranın üzerinde hasılat bırakır.

stadın ilk senesindeki doluluk oranı ister istemez fazla olacak, stad tamamlandıktan sonra kombinelerin fiyatları artacak, dediğin gibi tribün anlaşmaları var. e locaların ve vip tribünün tamamı da satılmadı sonuçta. daha kiralanacak alanlar, organizasyonlardan gelecek gelirlerden tut da, otoparka kadar bir sürü ek gelir var. hepsi bir tarafa, takım 2 yıldır stad geliri olmadan ayakta durmaya çalışıyor, sıfırdan bir gelir gibi olacak neredeyse 100 milyon liraya yakın para.

Çevrimdışı yigitcan1903

kabadan sonraki en önemli bölüm zaten çatı ocak ayı içinde parçalar gelirse sıkıntı yok şubata geçerse sıkıntı başlar bizde :D
Mabet mart dememiş miydi

Çevrimdışı Efe

Mabet mart dememiş miydi

şubatı geçebilir mart olabilir demişti belli olmaz bi ocak ayına bakalım neler olacak ona göre tahmin yaparız :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

galibiyetin üzerine

tribün kabası için son 62 gün  :D
@Efe kabaca hesap yaptım obitaş tribün kısmı son katı 45 günde bitirir testere kirişlerinde bu sürede yarısını yapar geri kalan 17 günde testerelerin diğer yarısını yapamaz şubat ortasından önce yeni açık tribün kısmı bitmesi imkansız şu anki gibi vasatın üstünde bir çalışma düşünerek söylüyorum çünkü artık daha fazla hızlanamazlar hemen hemen çiçeklerde aynı zamanda bitirir mart ayında ortaları gibi biz çatı işlerini görmeye başlarız ilk kazma vurulduğunda 2015 mayıs ayında biter demiştim ama sanırım benim hesabıma görede 2-3 aylık bir gecikme olacak

Çevrimdışı yigitcan1903

şubatı geçebilir mart olabilir demişti belli olmaz bi ocak ayına bakalım neler olacak ona göre tahmin yaparız :)
Hayırlısı artık
İnşallah yetiştiririz sezon açılışına

Çevrimdışı Abdullah

Canlı yayındaki ışık ne öyle ya  :ebebe: sanırım demir falan örüyorlar  :alala:

Çevrimdışı Efe

@Efe kabaca hesap yaptım obitaş tribün kısmı son katı 45 günde bitirir testere kirişlerinde bu sürede yarısını yapar geri kalan 17 günde testerelerin diğer yarısını yapamaz şubat ortasından önce yeni açık tribün kısmı bitmesi imkansız şu anki gibi vasatın üstünde bir çalışma düşünerek söylüyorum çünkü artık daha fazla hızlanamazlar hemen hemen çiçeklerde aynı zamanda bitirir mart ayında ortaları gibi biz çatı işlerini görmeye başlarız ilk kazma vurulduğunda 2015 mayıs ayında biter demiştim ama sanırım benim hesabıma görede 2-3 aylık bir gecikme olacak

hayırlısı abi artık son 1 haftada iyi çalışmışlar ben yazmaya devam edeceğim çıkmadık candan umut kesilmez  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yazdıkların komik
kişisel atışmalara girmeyelim riza calli nin görüşüdür herkes beğenmek zorunda değil kişiselleşmeden fikrini söylüyor saygı duyalım yazdığı komik değil doğal bir şekilde fikrini söylüyor lütfen birbirimizin fikirlerini beğenmesekte saygı gösterelim ancak saygılı bir fikir karşılaştırması okunabilir nitelikte olur hiç bir şey dört dörtlük değildir mutlaka bizim mabetimizinde kusurları vardır buda ancak insanların fikirlerini söylemesiyle ortaya çıkar insanları fikirlerini yazmaktan korkar hale getirmeyin

Çevrimdışı İrfan

şöyle düşün, stadın açılış maçına gitmek için insanlar ne kadar parayı gözden çıkartır? bilmiyorum özel bir organizasyonda kombineler geçerli olur mu ama konserler, efsaneler maçı, üstüne bir de büyük bir takımla özel maç desen, sırf açılış günü 10 milyon liranın üzerinde hasılat bırakır.

stadın ilk senesindeki doluluk oranı ister istemez fazla olacak, stad tamamlandıktan sonra kombinelerin fiyatları artacak, dediğin gibi tribün anlaşmaları var. e locaların ve vip tribünün tamamı da satılmadı sonuçta. daha kiralanacak alanlar, organizasyonlardan gelecek gelirlerden tut da, otoparka kadar bir sürü ek gelir var. hepsi bir tarafa, takım 2 yıldır stad geliri olmadan ayakta durmaya çalışıyor, sıfırdan bir gelir gibi olacak neredeyse 100 milyon liraya yakın para.

Doğrudur abi de ben en büyük gelir kalemimizin loca ve vip olduğunu düşündüğüm için 147 locanında 100küsür tanesini sattığımız için böyle bir düşünceye kapıldım. İnşallah rahatlalyalımda şu sıkıntılı süreci bi bırakalım artık geride... :)
We are Electric..!

Çevrimdışı frkndgnr

kişisel atışmalara girmeyelim riza calli nin görüşüdür herkes beğenmek zorunda değil kişiselleşmeden fikrini söylüyor saygı duyalım yazdığı komik değil doğal bir şekilde fikrini söylüyor lütfen birbirimizin fikirlerini beğenmesekte saygı gösterelim ancak saygılı bir fikir karşılaştırması okunabilir nitelikte olur hiç bir şey dört dörtlük değildir mutlaka bizim mabetimizinde kusurları vardır buda ancak insanların fikirlerini söylemesiyle ortaya çıkar insanları fikirlerini yazmaktan korkar hale getirmeyin

Bana göre komik abi, ben okurken güldüm. Onun stad hakkında düşündükleri buysa benim onun yazdığı hakkındaki düşüncem budur abi. Ha neden komik dersen, onun içinde kendimce sebeplerim vardır. :)

Çevrimiçi Necmi

Bana göre komik abi, ben okurken güldüm. Onun stad hakkında düşündükleri buysa benim onun yazdığı hakkındaki düşüncem budur abi. Ha neden komik dersen, onun içinde kendimce sebeplerim vardır. :)
onun mesajında sana kişisel bir şey yok direk fikrini söylemiş ama senin mesajın kişisel onun düşüncesini beğenirsin beğenmezsin ancak karşı fikrini söyleyebilirsin ama kişisel bir saldırı yakışmaz yani eleştiri karşı eleştiri makbul ama küçümseyici rencide edici kelimeler kullanmamak gerekir burda Beşiktaş taraftarı fikirlerini özgürce söyleyebilmeli fikrini söylediği için mahalle baskısına uğramamalı varsa karşı fikrin sende onu söylersin kişisel atışmalar sonunda tatsız kelimelerin dökülmesine sebep oluyor bununda sonu kötü oluyor

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

arkadaşlar kusura bakmayın konu dışı ama  rıdvan dilmenle erman toroğlu gibi insana benzeyen şeyler kafayı yemiş sivokla uğur uçarın pozisyonuna penaltı diyolar ya

Çevrimdışı yigitcan1903

arkadaşlar kusura bakmayın konu dışı ama  rıdvan dilmenle erman toroğlu gibi insana benzeyen şeyler kafayı yemiş sivokla uğur uçarın pozisyonuna penaltı diyolar ya
Derler derler
İzlemeyin o tipleri
Kafanız rahat olur

Çevrimdışı Efe

Calismalar hizli eski acikta gece beton atilabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

"Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır."

[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2014, 08:47:24 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2014, 08:54:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2014, 08:55:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
biter rahat olun mayista sadece saha kalacak yapilmadik :)

Şunun şurasında 6 ay daha sıkacağız yani sonra eli yüzü çıkacak ortaya bebeğin  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Sirenler kornalar caldı saat 9.05 i gecti  :bawling:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurt

Ulu önder Atatürk'ü, bize bıraktığı bu vatanın evlatları olarak, vefatının 76. yılında saygıyla anıyoruz.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Lütfen diğer tahminlere itibar etmeyiniz tribün kabası için son 85 gün. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum