Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama stadın bitişi bize futbol anlaminda tartışılmaz bir katkı sağlayacaktır ama benim fikrim ekonomik olarak önümüzdeki 4-5 sene içinde bir rahatlama malesefki ben beklemiyorum.
Çünku stadı kredisiz yapmamızı sağlayan şey 3 senelik sattığımız loca ve Vip kısımları ki 2015/16, 2016/17 ve 2017/18 sezonu için çoktan paraları alıp stada aktardık. Buna ek olarak gelecek seneki kombinelerin bile bir kismini satmis durumdayiz ve muhtemelen önümüzdeki süreçte tirbün isim haklarını da verip sıcak para girişi saglayacagiz mecburen. 
Ben mi çok enseyi karartıyorum siz ne düşünüyorsunuz bilmek isterim ? 
şöyle düşün, stadın açılış maçına gitmek için insanlar ne kadar parayı gözden çıkartır? bilmiyorum özel bir organizasyonda kombineler geçerli olur mu ama konserler, efsaneler maçı, üstüne bir de büyük bir takımla özel maç desen, sırf açılış günü 10 milyon liranın üzerinde hasılat bırakır.
stadın ilk senesindeki doluluk oranı ister istemez fazla olacak, stad tamamlandıktan sonra kombinelerin fiyatları artacak, dediğin gibi tribün anlaşmaları var. e locaların ve vip tribünün tamamı da satılmadı sonuçta. daha kiralanacak alanlar, organizasyonlardan gelecek gelirlerden tut da, otoparka kadar bir sürü ek gelir var. hepsi bir tarafa, takım 2 yıldır stad geliri olmadan ayakta durmaya çalışıyor, sıfırdan bir gelir gibi olacak neredeyse 100 milyon liraya yakın para.