Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699705 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

eline sağlik :ok: time lapselerinde tadi kalmadi bisey gözükmüyor arkadaş :D değişmesi lazim bu kameranin yeri artik

en kısa zamanda değişmesini bekliyoruz bakalım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 22:49:21
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
önce wow, sonra dh, kurulduğu günden beri de burası.

okuya okuya artık pek çoğunuzu tanır gibi oldum valla. yolda görsem selam verecek durumdayım. üyelik bugüne kısmetmiş. işin ilginci şu yaşıma kadar inönü'ye toplasan 5 kez gidebilmişken, hergün yeni stadı takip ediyor olmam. beşiktaşlılık işte. aslına bakarsanız şu uzaklaştırılan arkadaşın stad büyüklüğü ile kulüp büyüklüğü ilişkilendirmesi hakkında 2 kelam etmek istedim, biraz da onun etkisi var üyelikte.

bu stad daha büyük, daha iyi olabilir miydi? muhakkak olabilirdi. ancak bir laf var ya, mükemmel çok iyinin düşmanıdır. zira en iyisini yapayım derken hiçbir şey yapamazsınız. 2 sene daha kazma vurulmasa, ek izinlerle uğraşılsa, kaynak aransa, o kazma muhtemelen hiç vurulmazdı. 2 sene daha takım düşük gelir sebebiyle rekabet edemez, başarı gelmeyince de ne başkan kalırdı, ne para. o saatten sonra da kimse bize bu araziyi yar etmezdi.

mevzu büyüklükse, bence asıl büyüklük 7 düvel karşındayken, cebinde 3 kuruş nakit yokken o stadı oraya yapabilmektir. yoksa o stadı dağın başına bedavaya devlete yaptırır, vodafone'dan gelen 150 milyonu stad yerine cebimize atar, borçları sıfırlar, üstüne 60 bin kişilik stad sahibi olurduk. maçları da yeni stad bitene kadar inönü'de oynar, gurbetçi olmazdık. daha güçlü kadromuz, yıldız futbolcularımız olurdu.

tüm bunlara rağmen aramızdan o araziyi vermek isteyen tek bir Allah'ın kulu çıkmadı. zira diğerlerinin anlamlandıramadığı "beşiktaşlı duruşu", değerleri başarının üzerinde tutmayı gerektiriyor. başkasının büyüklük kıstasını bilmem de, benim kıstasım sahip olunan değerler. büyüklük, saha zemini, kaplama kalitesi, vs. bunların hepsi stadın açıldığı gün unutulacak zaten. o stad orada olsun, yeter.
@cem1903  :hosgeldin  abi .Bu arada bu söz de bayağı iyiymiş tuttum : mükemmel çok iyinin düşmanıdır.. :claps:
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 22:55:34 Mehmet ]

Çevrimdışı Necmi

okuya okuya artık pek çoğunuzu tanır gibi oldum valla. yolda görsem selam verecek durumdayım. üyelik bugüne kısmetmiş. işin ilginci şu yaşıma kadar inönü'ye toplasan 5 kez gidebilmişken, hergün yeni stadı takip ediyor olmam. beşiktaşlılık işte. aslına bakarsanız şu uzaklaştırılan arkadaşın stad büyüklüğü ile kulüp büyüklüğü ilişkilendirmesi hakkında 2 kelam etmek istedim, biraz da onun etkisi var üyelikte.

bu stad daha büyük, daha iyi olabilir miydi? muhakkak olabilirdi. ancak bir laf var ya, mükemmel çok iyinin düşmanıdır. zira en iyisini yapayım derken hiçbir şey yapamazsınız. 2 sene daha kazma vurulmasa, ek izinlerle uğraşılsa, kaynak aransa, o kazma muhtemelen hiç vurulmazdı. 2 sene daha takım düşük gelir sebebiyle rekabet edemez, başarı gelmeyince de ne başkan kalırdı, ne para. o saatten sonra da kimse bize bu araziyi yar etmezdi.

mevzu büyüklükse, bence asıl büyüklük 7 düvel karşındayken, cebinde 3 kuruş nakit yokken o stadı oraya yapabilmektir. yoksa o stadı dağın başına bedavaya devlete yaptırır, vodafone'dan gelen 150 milyonu stad yerine cebimize atar, borçları sıfırlar, üstüne 60 bin kişilik stad sahibi olurduk. maçları da yeni stad bitene kadar inönü'de oynar, gurbetçi olmazdık. daha güçlü kadromuz, yıldız futbolcularımız olurdu.

tüm bunlara rağmen aramızdan o araziyi vermek isteyen tek bir Allah'ın kulu çıkmadı. zira diğerlerinin anlamlandıramadığı "beşiktaşlı duruşu", değerleri başarının üzerinde tutmayı gerektiriyor. başkasının büyüklük kıstasını bilmem de, benim kıstasım sahip olunan değerler. büyüklük, saha zemini, kaplama kalitesi, vs. bunların hepsi stadın açıldığı gün unutulacak zaten. o stad orada olsun, yeter.
:hosgeldin zaten büyüklük değerlerini koruyabilmektir. Geçmişini ve değerlerini koruyamıyorsan bir geleceğinde olmaz büyüklüğünde

Çevrimdışı fani madida

izmirde hangi stad peki izmirdeki takimlar oynamaya stad bulamiyor zaten , zemin önemli bir durum biliyorsun reis  :biggrinking:
izmir olmaz manisa olur çok takılma oralara  :bandit:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı ozan062

izmirde hangi stad peki izmirdeki takimlar oynamaya stad bulamiyor zaten , zemin önemli bir durum biliyorsun reis  :biggrinking:

buraya gelecekler o kadar:D o kadar passo aldırdık yav bir anda 4 kişiyi üye ettim dahasıda geliyor oyle bir yamuk yaparlarsa uzerler bizi bizim mersinliye gelecekelr orası bir zamanlar en buyuk kapasiteye sahipti,,, saha cırt mırt idare:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

Forumu actim @Necmi abinin pedro suresiz olarak uzaklastirilmistir mesajini gordum bizim pedro franco sandim  :kop: :kop:
tek sen degilsin nerdeyse hxxx1903 e bile giriyordum olayi cozene kadar  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Necmi

değerli kardeşlerim ben durumun nereye gideceğini anladım ,onun için işi şakaya vurup atılan kardeşime de bir zarar gelmesin istedim , bütün amacımız burada hoş sohbetler olmasıdır ,hatta zaman zaman konu boşluğu olduğunda aslında uzmanı olmadığımız konuları (felsefe ,fizik gibi)bile konuşmaya çalışıyoruz .önemli olan insanların hoş vakit geçirmesi ,elimizden geldiği kadar da buna devam edeceğiz artık yapacak bir şey yok . keşke olmasaydı .... :)
Ahmet Abi amaç birilerini cezalandırmak değil öyle bir şeye hakkımızda yok o yüzdende bu forumda ceza sistemi yok forumun kuralları belli burası bir aile ve ailenin içinde nasıl davranıyorsan burdada öyle davranacaksın davranmıyorsan bu ailenin içinde olmayı hak etmiyorsun demektir her ailede olduğu gibi burdada bazen tartışmalar kalp kırmalar oluyor ve aile içersinde nasıl çözülmesi gerekiyorsa o şekilde çözülüyor ama bu üslup yakışmazdı

Çevrimdışı megiddo

Fore kazıklar ile perde beton arasına beyaz bir malzeme koyuyorlar, o beyaz şey ne? ve amacı ne acaba?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 23:13:24
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
buraya gelecekler o kadar:D o kadar passo aldırdık yav bir anda 4 kişiyi üye ettim dahasıda geliyor oyle bir yamuk yaparlarsa uzerler bizi bizim mersinliye gelecekelr orası bir zamanlar en buyuk kapasiteye sahipti,,, saha cırt mırt idare:D
beyler ben de Malatya'ya gelsin isterim takımım ama bira bizim adamların da dinlenmeye ev sahibi avantajını kullanacağı bir sahaya sahip olması gerekir bence .Şaka falan bi tarafa da bizim takım bu stadsızlığa göçebe haline rağmen bence gayet iyi top oynuyor ama şuan en mantıklısı başakşehir stadında oynamak gibi eğer o stada 10 bin kişi giderse bile müthiş bir baskı olur bence.Ama sanki başakşehir stadını da bize vermeyecekler gibi duruyor minnetli mal da kullanana hayır vermez hoş bizim vergilerle yapıldı o stad ama benim içime çok dasinmiyor açıkçası.Kısacası Allah takımımızn yardımcısı olsun bu kadar yokluk içinde sakatlıklar bi taraftan federasyonn hakemlerin yüklenmesi bir yandan dik durmaya çalışıyoruz  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı FARUK

Fore kazıklar ile perde beton arasına beyaz bir malzeme koyuyorlar, o beyaz şey ne? ve amacı ne acaba?

izolasyon için hocam strafor deniyor

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet Abi amaç birilerini cezalandırmak değil öyle bir şeye hakkımızda yok o yüzdende bu forumda ceza sistemi yok forumun kuralları belli burası bir aile ve ailenin içinde nasıl davranıyorsan burdada öyle davranacaksın davranmıyorsan bu ailenin içinde olmayı hak etmiyorsun demektir her ailede olduğu gibi burdada bazen tartışmalar kalp kırmalar oluyor ve aile içersinde nasıl çözülmesi gerekiyorsa o şekilde çözülüyor ama bu üslup yakışmazdı
haklısın ben sadece böyle olmasını istemezdim ,anlatmaya çalıştığım da o, kıymetli kardeşim . :)

Çevrimdışı TØLGA

Herkez bir yere cagriyo takimi bandirmayada gelsinler o zaman 15bin kisilik zeminide iyi güzide bir stadimiz var bizde passo aldik burdada aldirdik burayada gelsinler deniz yoluyla bir bucuk saate burdalar   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

beyler ben de Malatya'ya gelsin isterim takımım ama bira bizim adamların da dinlenmeye ev sahibi avantajını kullanacağı bir sahaya sahip olması gerekir bence .Şaka falan bi tarafa da bizim takım bu stadsızlığa göçebe haline rağmen bence gayet iyi top oynuyor ama şuan en mantıklısı başakşehir stadında oynamak gibi eğer o stada 10 bin kişi giderse bile müthiş bir baskı olur bence.Ama sanki başakşehir stadını da bize vermeyecekler gibi duruyor minnetli mal da kullanana hayır vermez hoş bizim vergilerle yapıldı o stad ama benim içime çok dasinmiyor açıkçası.Kısacası Allah takımımızn yardımcısı olsun bu kadar yokluk içinde sakatlıklar bi taraftan federasyonn hakemlerin yüklenmesi bir yandan dik durmaya çalışıyoruz  :claps: :claps: :claps:

illaki canım simdi ülkeye yayılmıs bir taraftar kitlemiz var özleyen cok,,avrupa olmasaydı hakikaten heryerde bi iç macımızı oynardık habire gezerdik güzel olurdu mesela gecen sene buna cok uygundu :((

ama su takımda sevk heyecan eksikliği yok tamamen bireysel hatalar var ozellikle macı veren hareketler ondan dolayı ben artık takımımızın o evsahibi meselesinden kaynaklanan puanlar kaybettiğine inanmıyorum ki zaten sayın ikinci baskanımız tamda bizlerin düşündüğü sekilde tepki verdi son macta bayıldım bu konuda ,aynı fikirde olmamız güzel, ama birde dediğin gibi işin diğer tarafı olan heriflerin bize bol kira bedelli salladıkları statlar var istanbulda:((( artık bu sene birsekil boyle gidicez ama inanın takım buna ayak uyduruyor genc takımız ondan olsa gerek...

[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 23:23:47 ozan062 ]

Çevrimdışı Deniz

Wembleyin akustiğinin nasıl yapıldığı ile ilgili video.izlemenizi tavsiye ederim.Bizim mühendisler de bu konu üstünde bu kadar duruyor mu ?@bjk_mabet

http://www.videomotoru.com/yuzyilin-atilimlari-wembley-stadyumu-4-bolum-video_4413e6609.html
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin .kardeşim. :).

Çevrimdışı Necmi

izolasyon için hocam strafor deniyor
pek izolasyon için değil orda izolasyon yapacak bir durum yok diletasyon derzini bırakmak için boşluk yaratıyorlar yani bir nevi iki yapı arasında mesafe bırakmak için strafor kullanıyorlar

Çevrimdışı ozan062

Wembleyin akustiğinin nasıl yapıldığı ile ilgili video.izlemenizi tavsiye ederim.Bizim mühendisler de bu konu üstünde bu kadar duruyor mu ?@bjk_mabet

http://www.videomotoru.com/yuzyilin-atilimlari-wembley-stadyumu-4-bolum-video_4413e6609.html

oradaki kadroyu gectim finansmanına bak birde bize:)) yani sonucta kaliteyi mal ortaya cıkarır bizde artık catı dısında hersey standart yani benzer :)) basite indirgedim belki kızacaksınız :D
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 23:30:41 ozan062 ]

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi hoşgeldin gelir gelmez hemen sana bişey sorcam yeni açık bütün tablalar 14.70 kotuna sence ne zaman gelir ,bir de canlı yayın konusunda bir geişme var mı ilk soru bayağı önemli abi  :tabe: :D :evillol:
2 ay içersinde en geç..canın yayın kamerası en kısa sürede güncellenicek...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı nurtaç

ya arkadaşlar bu rize bide i.b.b şimdi başakşehir ezelden ters geliyor bize karşı sanki barça kesiliolar inşallah telih bu hafta döner

Çevrimdışı bjk_mabet

abi loca fotolarini paylasicaktin bitmis halini kolaydaysa fotolar atabilirmisin :iblush:
örnek bir loca yapıldı ama içinde düzenlemeler yapılabilir..
birde lansman için görsellerin cekilmesi lazım vodafone tarafından sızdırmak olmaz sonuçta bu işten reklam geliri gibi vodafonun belirli gelirleri var biraz sabır ...yakında yayınlıyacağım...

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK