beyler ben de Malatya'ya gelsin isterim takımım ama bira bizim adamların da dinlenmeye ev sahibi avantajını kullanacağı bir sahaya sahip olması gerekir bence .Şaka falan bi tarafa da bizim takım bu stadsızlığa göçebe haline rağmen bence gayet iyi top oynuyor ama şuan en mantıklısı başakşehir stadında oynamak gibi eğer o stada 10 bin kişi giderse bile müthiş bir baskı olur bence.Ama sanki başakşehir stadını da bize vermeyecekler gibi duruyor minnetli mal da kullanana hayır vermez hoş bizim vergilerle yapıldı o stad ama benim içime çok dasinmiyor açıkçası.Kısacası Allah takımımızn yardımcısı olsun bu kadar yokluk içinde sakatlıklar bi taraftan federasyonn hakemlerin yüklenmesi bir yandan dik durmaya çalışıyoruz

illaki canım simdi ülkeye yayılmıs bir taraftar kitlemiz var özleyen cok,,avrupa olmasaydı hakikaten heryerde bi iç macımızı oynardık habire gezerdik güzel olurdu mesela gecen sene buna cok uygundu :((
ama su takımda sevk heyecan eksikliği yok tamamen bireysel hatalar var ozellikle macı veren hareketler ondan dolayı ben artık takımımızın o evsahibi meselesinden kaynaklanan puanlar kaybettiğine inanmıyorum ki zaten sayın ikinci baskanımız tamda bizlerin düşündüğü sekilde tepki verdi son macta bayıldım bu konuda ,aynı fikirde olmamız güzel, ama birde dediğin gibi işin diğer tarafı olan heriflerin bize bol kira bedelli salladıkları statlar var istanbulda:((( artık bu sene birsekil boyle gidicez ama inanın takım buna ayak uyduruyor genc takımız ondan olsa gerek...