Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698352 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

ama yaptığı eleştiri değil taciz atışıydı alaylı cevap verene alaylı cevap verilir. kimseye kendine davranılmasını istemediğin şekilde davranma davrandığındada gelecek cevaba küfürle cevap verme burda müdahale edecek insanlar var. Benim her zaman söylediğim bir şey bu karşınızdakinin bir Beşiktaşlı olduğunu düşünerek yazın. Küfür etmeseydi bile Ahmet abiye verdiği cevaptan dolayı gene atılacaktı. Karşındakinin Beşiktaşlılığına saygı göstermiyorsun bari yaşına göster.
dogrusun abıı ben ahmet abıye yazdıgını gormedım orda sen statı hı gordunmu yaa faln  yazılmıs kufue eden arkadasa ondan dedım adam begenmeyebılırr locasını catısını zevk meselesıı tabıkı onun bole tavır gostermesını gerektırmez nesekı uzamdan temızlendı ortalıkk elestırende elestırenı elestırende besıktaslıı bunu bılsek yeterrr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

Forumu actim @Necmi abinin pedro suresiz olarak uzaklastirilmistir mesajini gordum bizim pedro franco sandim  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Rasim

dogrusun abıı ben ahmet abıye yazdıgını gormedım orda sen statı hı gordunmu yaa faln  yazılmıs kufue eden arkadasa ondan dedım adam begenmeyebılırr locasını catısını zevk meselesıı tabıkı onun bole tavır gostermesını gerektırmez nesekı uzamdan temızlendı ortalıkk elestırende elestırenı elestırende besıktaslıı bunu bılsek yeterrr
besiktasli birisi öyle bir yorum yapmaz yapamaz bence troldü :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı serti67

besiktasli birisi öyle bir yorum yapmaz yapamaz bence troldü :akuma:
ben genelleme yaptım abı otroldur belkı bılemm ben tabıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Necmi

ben diğer mesajlarına bakmadım kardeşim forumu açtım Ahmet abiye verdiği cevabı gördüm döndüm yorumunu okudum uyaracaktım ama peşinden küfür geldi her karşısına çıkana saygısızca davranan birinin bu forumda işi olamaz tarz kötüydü ve tahrik ediciydi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ekesicil

time lapsi merak ediyorum ben cok degisiklikler görürüz kesin :D

Vodafone Arena 07.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

adamda kızıl otesıı var yemınleee

benim kızıl öteside artık yetmeyecek acilen kameranın değişmesi lazım yukarıya uzatılsa yetecek kirişlerin üzerine çıkabilir bi uzatmayla  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı doctore

kameradan hiç birşey görünemez oldu ya   :( . mabed kameranın yeriyle ilgili bir gelişme var mı acaba?
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Necmi

abı elestırı yapanları alaycı sekılde elestırenlerıde uyarmak lazım pedro hata yaptı belkı ama bzılarıda yazdıgı bı elestırıye hemen karsı alaycı lestırı yapması olayı korukluyorr
merak etme uyarıyoruz her şeyi forum önünde yapmıyoruz zaten uzun zamandır bahsettiğin gibi yorumlar olmuyordu @serti67 zevk meselesi kişiye göre değişir kimse aynı düşünmek zorunda değil ama eleştiriyi de trollemeden ayırabilmemiz gerekiyor sence onun üslubu sadece eleştiride değil, bir Beşiktaşlı konuşma tarzımı Beşiktaşlı olabilir sözüm yok ama bunun anlamınıda öğrenmeli yoksa girdiği her Beşiktaş forumunda başına aynı şey gelir kaldıki biz burda çok esnek davranıyoruz iyi niyetli olduğumuz sürecede bütün forum iyi niyetli haraket ediyor ve bunun bozulmasınada müsade edemeyiz neyse bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok

Çevrimdışı serti67

merak etme uyarıyoruz her şeyi forum önünde yapmıyoruz zaten uzun zamandır bahsettiğin gibi yorumlar olmuyordu @serti67 zevk meselesi kişiye göre değişir kimse aynı düşünmek zorunda değil ama eleştiriyi de trollemeden ayırabilmemiz gerekiyor sence onun üslubu sadece eleştiride değil, bir Beşiktaşlı konuşma tarzımı Beşiktaşlı olabilir sözüm yok ama bunun anlamınıda öğrenmeli yoksa girdiği her Beşiktaş forumunda başına aynı şey gelir kaldıki biz burda çok esnek davranıyoruz iyi niyetli olduğumuz sürecede bütün forum iyi niyetli haraket ediyor ve bunun bozulmasınada müsade edemeyiz neyse bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok
kesınlıkle aabı besıktaslıya yakısmıcak hareket oldu gereken yapıldı en kısa surede onaylanılacak bı onusa degıldı kesınlıkle yaptıgı tabı her yazılana trol yakıstırması yapmadan okuyoruz bılemıyoruzkıı bazen nese nesemız bozulmadan kesıldı muhabbett senıde mesgul ettım kusura bakma abı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

benim kızıl öteside artık yetmeyecek acilen kameranın değişmesi lazım yukarıya uzatılsa yetecek kirişlerin üzerine çıkabilir bi uzatmayla  :icool:
bunun olucagı bellıydı bı zevkımız var bu forum harıcı kamera ıkıgundur bıse gormek ezıyete dondu en kısa surede yenı yerıne gecer ınsallh
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Salih A.

bu arada maçlar yenilgiler falan 3.lansmanı yalan ettiler bilgisi olan varmı?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 07.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

@TimeLapse emeğine sağlık daha bakmadan teşekkür edeyim dedim ben bakana kadar kaçarsın :D

Çevrimdışı ahmet türker

ben diğer mesajlarına bakmadım kardeşim forumu açtım Ahmet abiye verdiği cevabı gördüm döndüm yorumunu okudum uyaracaktım ama peşinden küfür geldi her karşısına çıkana saygısızca davranan birinin bu forumda işi olamaz tarz kötüydü ve tahrik ediciydi
değerli kardeşlerim ben durumun nereye gideceğini anladım ,onun için işi şakaya vurup atılan kardeşime de bir zarar gelmesin istedim , bütün amacımız burada hoş sohbetler olmasıdır ,hatta zaman zaman konu boşluğu olduğunda aslında uzmanı olmadığımız konuları (felsefe ,fizik gibi)bile konuşmaya çalışıyoruz .önemli olan insanların hoş vakit geçirmesi ,elimizden geldiği kadar da buna devam edeceğiz artık yapacak bir şey yok . keşke olmasaydı .... :)

Çevrimdışı Tolga

pedro Beşiktaş adabına uymayacak davranışlarından dolayı süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
bende farketmemişim pedro franco zannettim bir an cidden çok korktum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cem1903

önce wow, sonra dh, kurulduğu günden beri de burası.

okuya okuya artık pek çoğunuzu tanır gibi oldum valla. yolda görsem selam verecek durumdayım. üyelik bugüne kısmetmiş. işin ilginci şu yaşıma kadar inönü'ye toplasan 5 kez gidebilmişken, hergün yeni stadı takip ediyor olmam. beşiktaşlılık işte. aslına bakarsanız şu uzaklaştırılan arkadaşın stad büyüklüğü ile kulüp büyüklüğü ilişkilendirmesi hakkında 2 kelam etmek istedim, biraz da onun etkisi var üyelikte.

bu stad daha büyük, daha iyi olabilir miydi? muhakkak olabilirdi. ancak bir laf var ya, mükemmel çok iyinin düşmanıdır. zira en iyisini yapayım derken hiçbir şey yapamazsınız. 2 sene daha kazma vurulmasa, ek izinlerle uğraşılsa, kaynak aransa, o kazma muhtemelen hiç vurulmazdı. 2 sene daha takım düşük gelir sebebiyle rekabet edemez, başarı gelmeyince de ne başkan kalırdı, ne para. o saatten sonra da kimse bize bu araziyi yar etmezdi.

mevzu büyüklükse, bence asıl büyüklük 7 düvel karşındayken, cebinde 3 kuruş nakit yokken o stadı oraya yapabilmektir. yoksa o stadı dağın başına bedavaya devlete yaptırır, vodafone'dan gelen 150 milyonu stad yerine cebimize atar, borçları sıfırlar, üstüne 60 bin kişilik stad sahibi olurduk. maçları da yeni stad bitene kadar inönü'de oynar, gurbetçi olmazdık. daha güçlü kadromuz, yıldız futbolcularımız olurdu.

tüm bunlara rağmen aramızdan o araziyi vermek isteyen tek bir Allah'ın kulu çıkmadı. zira diğerlerinin anlamlandıramadığı "beşiktaşlı duruşu", değerleri başarının üzerinde tutmayı gerektiriyor. başkasının büyüklük kıstasını bilmem de, benim kıstasım sahip olunan değerler. büyüklük, saha zemini, kaplama kalitesi, vs. bunların hepsi stadın açıldığı gün unutulacak zaten. o stad orada olsun, yeter.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 22:37:53
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
değerli kardeşlerim ben durumun nereye gideceğini anladım ,onun için işi şakaya vurup atılan kardeşime de bir zarar gelmesin istedim , bütün amacımız burada hoş sohbetler olmasıdır ,hatta zaman zaman konu boşluğu olduğunda aslında uzmanı olmadığımız konuları (felsefe ,fizik gibi)bile konuşmaya çalışıyoruz .önemli olan insanların hoş vakit geçirmesi ,elimizden geldiği kadar da buna devam edeceğiz artık yapacak bir şey yok . keşke olmasaydı .... :)
çok uzatmak belki iyi değil ama @ahmet türker abi ne yalan söylüyeyim benim de kanıma dokundu sana yaptığı yorum ,önce küfürü gördüm sonra bir önceki sayfaya döndüm ve sana yaptığı lakayt yorumu okudum çok sinirlendim uyaracaktım küfürü için falan sonra neyse dedim büyüğümüz @Necmi abi onun müdahale etmesini bekledim zaten o da gereğini yaptı ..

Çevrimdışı fani madida

bence bundan sonraki maçlar ankara'da değil izmir'de oynanmalı. ankara çok soğuk asaş stadı da buranın olimpiyatı çok insan gitmez artık.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı TØLGA

bence bundan sonraki maçlar ankara'da değil izmir'de oynanmalı. ankara çok soğuk asaş stadı da buranın olimpiyatı çok insan gitmez artık.
izmirde hangi stad peki izmirdeki takimlar oynamaya stad bulamiyor zaten , zemin önemli bir durum biliyorsun reis  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

okuya okuya artık pek çoğunuzu tanır gibi oldum valla. yolda görsem selam verecek durumdayım. üyelik bugüne kısmetmiş. işin ilginci şu yaşıma kadar inönü'ye toplasan 5 kez gidebilmişken, hergün yeni stadı takip ediyor olmam. beşiktaşlılık işte. aslına bakarsanız şu uzaklaştırılan arkadaşın stad büyüklüğü ile kulüp büyüklüğü ilişkilendirmesi hakkında 2 kelam etmek istedim, biraz da onun etkisi var üyelikte.

bu stad daha büyük, daha iyi olabilir miydi? muhakkak olabilirdi. ancak bir laf var ya, mükemmel çok iyinin düşmanıdır. zira en iyisini yapayım derken hiçbir şey yapamazsınız. 2 sene daha kazma vurulmasa, ek izinlerle uğraşılsa, kaynak aransa, o kazma muhtemelen hiç vurulmazdı. 2 sene daha takım düşük gelir sebebiyle rekabet edemez, başarı gelmeyince de ne başkan kalırdı, ne para. o saatten sonra da kimse bize bu araziyi yar etmezdi.

mevzu büyüklükse, bence asıl büyüklük 7 düvel karşındayken, cebinde 3 kuruş nakit yokken o stadı oraya yapabilmektir. yoksa o stadı dağın başına bedavaya devlete yaptırır, vodafone'dan gelen 150 milyonu stad yerine cebimize atar, borçları sıfırlar, üstüne 60 bin kişilik stad sahibi olurduk. maçları da yeni stad bitene kadar inönü'de oynar, gurbetçi olmazdık. daha güçlü kadromuz, yıldız futbolcularımız olurdu.

tüm bunlara rağmen aramızdan o araziyi vermek isteyen tek bir Allah'ın kulu çıkmadı. zira diğerlerinin anlamlandıramadığı "beşiktaşlı duruşu", değerleri başarının üzerinde tutmayı gerektiriyor. başkasının büyüklük kıstasını bilmem de, benim kıstasım sahip olunan değerler. büyüklük, saha zemini, kaplama kalitesi, vs. bunların hepsi stadın açıldığı gün unutulacak zaten. o stad orada olsun, yeter.
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin :hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

eline sağlik :ok: time lapselerinde tadi kalmadi bisey gözükmüyor arkadaş :D değişmesi lazim bu kameranin yeri artik
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK